Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 59 минути, АСПЕКТ написа:

Децата са любопитни и в този период са най-уязвими. И под натиска на масата могат и да станат от любопитство. Поне.  Както е и при наркотиците.

Децата да си гледат детството и образованието, сексуалността идва по-късно.

А, филмът е за педофили, които се кефят на такива филми.  С дечица.

Кой те кара да си пращаш несъществуващите деца да гледат филма ? Ама whiteheart вече те описа. 

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Всеки сам може да види, как се развиха империята над която слънцето не залязва. Фюрер ви залъгва, че се оправят добре след ЕС, реалността е точно обратно. И като имаме предвид - какво е UK, какво сме ние. Лондон още тогава гласуваха да остават, като излязоха всички съжаляваха.

https://www.xe.com/currencycharts/?from=GBP&to=USD&view=10Y

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Кой те кара да си пращаш несъществуващите деца да гледат филма ? Ама whiteheart вече те описа. 

Да, те децата ще се съобразят с решението на родителя. Ти едно време слушаше ли забранения рок? Западна музика? Въпреки, че е било забранено. Отговорът е да.

А, търсеше ли свободна Европа из радиото? Отговорът е пак да. Тъй, че не ми се прави.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Да, те децата ще се съобразят с решението на родителя. Ти едно време слушаше ли забранения рок? Западна музика? Въпреки, че е било забранено. Отговорът е да.

А, търсеше ли свободна Европа из радиото? Отговорът е пак да. Тъй, че не ми се прави.

Колко проблема си имал досега, от джендъри, лично?

Щото ако ни изкарате от ЕС ще имаш съвсем личен и осезаем проблем, като ви върнат с още няколко стотин хиляди циг ани. Пропищели са от просяци.

Тука цените са немските и нагоре, дървата по едно време бяха 230 лева кубика, а мин. заплата е 600 лева чисти след данък.

преди 43 минути, IvanKirov написа:

Туй лично го помня, отразиха го по телевизията по соца. Банда циг ани хванали един бял, и го надували с компресора за забавление. После докторите разправят, че вътрешностите му попиляни. Има жена и деца.

Те това искат да връщат възрожденците на Русия. Аз лично бях свидетел как пребиха един от ротата, щото е висшист. Ритаха го в бъбреците. 10 срещу един.

Разни хигиенисти и пъдари дето се радват на фюрера си  - идея си нямат на кво се радват.

Тоя случай не е през соца. 1992г. Когато се бяха развилнели сините идиоти и западните агентури да ни образоват в капитаклизъм и народа беше издивял Откъде разбра че ц.игани са били двамата "стари" войници?

Никой не става гей, защото е модерно, това е изключително глупаво твърдение. Хората се раждат такива. Така че спокойно, детето ви няма да обърне резбата, само защото е видяло гей прайда в центъра на София. Аз за 45 години живот не съм имал проблем, свързан с гейове, лесбийки, джендъри и т.н. А съм имал такива познати, даже колеги, и си бяха много точни и никой не се е опитвал да промени сексуалната ми ориентация. По-опасни са агресивно-простоватите мачовци, мислещи се за патриоти и пазители на българските ценности.

току-що, WhiteHart написа:

Никой не става гей, защото е модерно, това е изключително глупаво твърдение. Хората се раждат такива. Така че спокойно, детето ви няма да обърне резбата, само защото е видяло гей прайда в центъра на София. Аз за 45 години живот не съм имал проблем, свързан с гейове, лесбийки, джендъри и т.н. А съм имал такива познати, даже колеги, и си бяха много точни и никой не се е опитвал да промени сексуалната ми ориентация. По-опасни са агресивно-простоватите мачовци, мислещи се за патриоти и пазители на българските ценности.

Евгени Минчев ли повтаряш, или е твое мнение?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Никой не повтарям, казвам каквото мисля. 

преди 6 минути, WhiteHart написа:

Никой не си слага маска, само защото другите го налагат. 

Нали така? Видяхме вече. Натиска от държавата. Кога почва Ковид сериала 2? След войната ли?

преди 57 минути, IvanKirov написа:

Туй лично го помня, отразиха го по телевизията по соца. Банда циг ани хванали един бял, и го надували с компресора за забавление. После докторите разправят, че вътрешностите му попиляни. Има жена и деца.

По коя телевизия го отразиха? Този случай не е ли вече по демокрацията?!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Никой не си слага маска, само защото другите го налагат. 

Нали така? Видяхме вече. Натиска от държавата. Кога почва Ковид сериала 2? След войната ли?

Крайно неправилно сравнение. Ти да не си от ония конспираторите, дето маските са за да мълчите, чипират ни, избиват ни, експериментални течности и т.н.? 

току-що, bioid написа:

А ти подкрепяш ли педофилията?

Не. Защо, какво общо имат двете неща?

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Крайно неправилно сравнение. Ти да не си от ония конспираторите, дето маските са за да мълчите, чипират ни, избиват ни, експериментални течности и т.н.? 

Да, от тия съм. И сега ходим без маска и има ковид? С маска когато бях, защото ми налагаха, се разболях точно след 1 ден. Маската обираше цялата мизерия и всичкото това влизаше в дихателните пътища. Да не говорим, че не можеш да дишам. Заради изродите, които гледат театър на хората.

току-що, АСПЕКТ написа:

Да, от тия съм. И сега ходим без маска и има ковид?

Ами така кажи де. Да знам, че общуването ми с теб е напълно безсмислено и да не се моря... 

преди 4 минути, WhiteHart написа:

Ами така кажи де. Да знам, че общуването ми с теб е напълно безсмислено и да не се моря... 

Да, такъв съм. Сега специализирам по тази тема. Джендърство.

Още фаза на обучение.

shkvarek.jpg?w=915

преди 4 минути, bioid написа:

По коя телевизия го отразиха? Този случай не е ли вече по демокрацията?!

По Първа програма, малък бях. По соца. Осакатените в соц казармите са хиляди, избитите са стотици.

избиват ни, експериментални течности и т.н.? 

Течностите наистина са експериментални, ето ти избитите само за САЩ, само от Файзър. По-официални данни няма, и като се има предвид, че един на 10 е отразен коректно...

20 хиляди избити, и май спряха по едно време статистиката, щото яко замириса. Реално са десетки пъти повече.

https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&GROUP2=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&VAXMAN=PFIZER/BIONTECH

преди 1 минута, bioid написа:

Хората са протестирали срещу филм за педофилията.

Грешни твърдения. "Хората" - е чак пък хора... Групичка питекантропи в тениски. "Протестирали" - е чак пък протестирали... Отишли да се правят на бабаити и морална полиция...

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Грешни твърдения. "Хората" - е чак пък хора... Групичка питекантропи в тениски. "Протестирали" - е чак пък протестирали... Отишли да се правят на бабаити и морална полиция...

Ми, не всеки владее пасивна агресия като вас. Пасивните.

Тука верно сте се събрали топа на каймака. Комуняги, копейко-вгъзрожденци, конспиратори, само плоскоземци засега няма, или поне не съм видял. А, грешка, имаше преди години един, доказваше как Земята е плоска, ама беше отдавна. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, не всеки владее пасивна агресия като вас. Пасивните.

Хич не съм пасивен. Ама много мразя, като разни неофашистчета започнат да взимат закона в свои ръце и да безчинстват. 

преди 1 минута, WhiteHart написа:

Тука верно сте се събрали топа на каймака. Комуняги, копейко-вгъзрожденци, конспиратори, само плоскоземци засега няма, или поне не съм видял. А, грешка, имаше преди години един, доказваше как Земята е плоска, ама беше отдавна. 

И за цвят имаме джендър. Ти? Джендър флуид? 

току-що, АСПЕКТ написа:

И за цвят имаме джендър. Ти? Флуид джендър?

Не, пич. Хетеро съм, съжалявам, ако те разочаровам. Просто не страдам от хомофобия като вас, псевдо патриотчетата и кандидат нацистчетата.

Ами къде ги проспа тези 30 години, когато вие трябваше да реагирате така на всички безчинства, които ставаха в България?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.