Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Не, пич. Хетеро съм, съжалявам, ако те разочаровам. Просто не страдам от хомофобия като вас, псевдо патриотчетата и кандидат нацистчетата.

Това е само сексуална ориентация. Бъркаш се. Има и биологичен пол. Не си запознат с  джендър идеологията. Слаб 2. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, bioid написа:

Ами къде ги проспа тези 30 години, когато вие трябваше да реагирате така на всички безчинства, които ставаха в България?

Нищо не съм проспал. Ходил съм по площадите и съм протестирал, когато съм сметнел за нужно. Ама да ходя да се правя на бабаит и да тормозя някакви хора, не - мерси.

току-що, АСПЕКТ написа:

Това е само сексуална ориентация. Бъркаш се. Не си запознат с  джендър идеологията. Слаб 2. 

Ти пък си много запознат очевидно... Чак ме съмняваш... 😄

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Нищо не съм проспал. Ходил съм по площадите и съм протестирал, когато съм сметнел за нужно. Ама да ходя да се правя на бабаит и да тормозя някакви хора, не - мерси.

Ти пък си много запознат очевидно... Чак ме съмняваш... 😄

Явно не знаеш, какво защитаваш, но го защитаваш, само защото някой друг ти е казал да го защитаваш. Марионетка.

току-що, АСПЕКТ написа:

Явно не знаеш, какво защитаваш, но го защитаваш, само защото някой друг ти е казал да го защитаваш. Марионетка.

Копейковците, като едни класически марионетки, виждате марионетки навсякъде, и не допускате, че някой може да има лично мнение, защото вие самите нямате такова. Каквото ви кажат, че е правилно - това е. 

преди 5 минути, WhiteHart написа:

Смяташ, че твоето протестиране е по-различно от това?

преди 2 минути, bioid написа:

Да, иска повече сек.с филми с деца. Затова протестират.

току-що, bioid написа:

Има ли нужда да обяснявам като на малоумни колко различен може да бъде един нормален протест без агресия и насилие, сравнен с това лумпени да да бият и заплашват хора?

току-що, АСПЕКТ написа:

Да, иска повече сек.с филми с деца.

Не проектирай собствените си желания върху мен...

преди 5 минути, WhiteHart написа:

колко различен може да бъде един нормален протест без агресия и насилие, сравнен с това лумпени да да бият и заплашват хора?

Белият автобус дали си го спомняш? А кой не скача е червен? Протест без агресия и насилие се нарича хепънинг.

преди 1 минута, bioid написа:

Белият автобус дали си го спомняш? А кой не скача е червен?

Всеки носи индивидуална отговорност за собствените си действия. Колективната отговорност беше при комунизма. 

Айде стига толкова за днес, бай Сорос ми е платил за точен брой постове, няма да му пиша безплатно... 

Венсеремос, но пасаран, да здравствует братский советский союз, пийте си хапчетата и кор за вгъзраждане! 😎

Ехааа!!!

Щом цялото опълчение на козяк, барабар с модератор се е юрнало в темата за Възраждане, значи голям страх ви тресе - контранастъплението е започнало, а това означава само едно - Възраждане върви в правилната посока!!!

ЕС ЗАПОЧВА ДА ОТНЕМА ДЕЦАТА НА РОДИТЕЛИ ОТРИЧАЩИ ЛГБТ ДОКТРИНАТА ЗА ПОЛОВА НЕУТРАЛНОСТ

ШАЛАПАТОВА! ВКАРВАМЕ ЗАКОНА ЗА ПОЛОВАТА НЕУТРАЛНОСТ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УИЛИЩА! КОЙТО НЕ ГО СПАЗВА, НАКАЗАНИЕТО Е ОТНЕМАНЕ НА ДЕТЕТО ВИ

Е не, не мога да се сдържа. Вие наистина сте много зле, хахахах. Навсякъде заговори, конспирации, козяк, мозяк, сорос, джендъри, рептили. 😄

P.S. Бай Соросе, дължиш ми 20 долара за това мнение. пИши у тефтера.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

преди 30 минути, bioid написа:

Този случай е от 92-ра година. Защо пак лъжеш?

Тъй да бъде, отдавна беше. Дори не ми се проверява. Малък бях.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Ехааа!!!

Щом цялото опълчение на козяк, барабар с модератор се е юрнало в темата за Възраждане, значи голям страх ви тресе - контранастъплението е започнало, а това означава само едно - Възраждане върви в правилната посока!!!

Волен тъй се зъбеше, дори снимаха същите тия батки, в шпиц команди на Расате, после на Волен. Професионални мутри.

Не мерси. Тръгнали сте плътно по пътя на Волен, вече гласувахте заедно със статуквото, бетонирахте Пеевски, поръчахте нови чертежи на самолети.

Що мислите, че ще свърши различно? На протеста с/у еврото имаше верно хиляди хора, вече не може да съберете и 100 човека, и то все платени.

Народът не обича фашимерски изпълнения.

Каквото има да става, ще стане.

преди 21 минути, WhiteHart написа:

Вие наистина сте много зле, хахахах.

Зле са тия,които преди три години протестираха срещу Борисов и Пеевски, а сега са първи дружки с тях.

преди 56 минути, Joss Bomon написа:

Ехааа!!!

ЕС ЗАПОЧВА ДА ОТНЕМА ДЕЦАТА НА РОДИТЕЛИ ОТРИЧАЩИ ЛГБТ ДОКТРИНАТА ЗА ПОЛОВА НЕУТРАЛНОСТ

ШАЛАПАТОВА! ВКАРВАМЕ ЗАКОНА ЗА ПОЛОВАТА НЕУТРАЛНОСТ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УИЛИЩА! КОЙТО НЕ ГО СПАЗВА, НАКАЗАНИЕТО Е ОТНЕМАНЕ НА ДЕТЕТО ВИ

Тия линкове са от фейк сайт.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Тия линкове са от фейк сайт.

Тва е ясно, на тоя профила му е само за да пуска фейкове за малоумниците. Но това все пак е сайт за ИТ, вярвам че би трябвало да четат по-умни хора и в час с нещата с изключение на шепата маймуни, които вече си се знаят и тия примати по-скоро заработват някой лев тука, едва ли могат да повлияят на някого наистина. Тия истории за еврогеевете от Норвегия дето отвличали български деца или за кемтрейлс са за вече изгубени каузи. 

HNZJt7j.jpg

HNZJhXI.jpg

HUMtUAX.jpg

H6Fgu3v.jpg

H4eWVhN.jpg

преди 15 минути, Гражданин написа:

Тия истории за еврогеевете от Норвегия дето отвличали български деца

Отвличането на деца е факт, и в България има случаи. Едно българче го бяха дали на циг анско семейство, те го пратили да проси, то посред зима посиняло едвам избяга.

В Норвегия отдавна си отвличат деца.

Копейковите мутри си мислят, че като ни наврат в носа всички евро мизерии, и ще помислим, че те са добрите. И като се скъсват да набеждават, че като не съм с тях значи съм соросоид и гей.

Тръгнали са с лошо срещу народа си, досега никой не е успял. При черните души щял да ме праща, щото не му искам казармите, чуждите флагове и изолацията от света като в Сев. Корея. Те поне имат армия, нас Копейкин ще ни остави на гол ГЗ срещу Турция.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Копейковите мутри си мислят, че като ни наврат в носа всички евро мизерии, и ще помислим, че те са добрите. И като се скъсват да набеждават, че като не съм с тях значи съм соросоид и гей.

Тръгнали са с лошо срещу народа си, досега никой не е успял. При черните души щял да ме праща, щото не му искам казармите, чуждите флагове и изолацията от света като в Сев. Корея. Те поне имат армия, нас Копейкин ще ни остави на гол ГЗ срещу Турция.

Лошото е че са оскотели и прости и за тях Сев. Корея е някаква фантазия за просперитет. Да има ток и вода на смени и стрелба по границите, да са забранени абортите ма пък за сметка на това пълни казармите и такъв насилствен прираст на народонаселението да е най-добрият индикатор на партийната грижа, нищо че няма достъп до елементарни лекарства и интернет. Аз имам чувството че това са тотално сдали багажа умствено хора. Да не искаш живот кат на европеец, а този на измъчен комунист от някоя руско мутренска република е някакво особено ментално състояние, което трябва специализиралите човешката психика да изучат обстойно и сложат в учебниците и да се направи задължително изучаването. Иначе иторията непрекъснато ще размножава копейки.

преди 9 минути, bioid написа:

Такива са вашите представи.

Викаш не е като по снимките, няма руски знамена и скотове крещящи ругатни по посока ЕС и НАТО докато се ползват от свободите на демокрацията, които тези съюзи пазят?

преди 2 минути, bioid написа:

Не. Въобще не е като по снимките.

По-малоумно ли е положението извън кадър?

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Да, те децата ще се съобразят с решението на родителя. Ти едно време слушаше ли забранения рок? Западна музика? Въпреки, че е било забранено. Отговорът е да.

А, търсеше ли свободна Европа из радиото? Отговорът е пак да. Тъй, че не ми се прави.

Ми недей му забранява и несъществуащото ти дете няма да стане педал:lol6:

Баси дъното е тука.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Ехааа!!!

Ауу, а аз така безпочвено обвиних @Toto2 че лъже, добре че си ти покажеш и източника му :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.