Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кой е л-но не знам, ама ни си служил ни соц си видял. Къв се буташ изобщо при старите? Ни си образован, ни жизнен опит, най-долнопробната работа вършиш, дето и 8-ми клас не е нужен за нея.

Но получавам повече от теб. Повече от твоята висша работа. Колко ти хвърлят немците на роба Киров? 2000 лева ли? Лева, не евро.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Най-големите мизерии искате да връщате, после се чудите що не ви пущат в бирариите! То поне смисъл да имаше от тез казарми, техника да пипнем, тактика, дисциплина.

Не тъй ами мотиката от сутрин до здрач!

Въобще не се чудим. Отиваме и си пием биричката, а мишоците сервират. И явно си много остър, щом не различаваш наборна служба от професията войник. 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

И какво прави член на БКП, от елита, чистокръвен българин с роми в една казарма? Дали са ти лека смяна ли? Да вардиш празен склад? И да получаваш отпуска, когато си искаш?

Що не спирате да лъготите с Теточков бе, не съм от БКП, ни елит. Просто съм образован, със собствени усилия и глад.

Военните отрепки се отнесоха към мен като с военопленник. И такива като тебе с невежеството си и некадърността си за учене, искате да го връщате. И не ме ДОКЛАДВАЙ, щото ако ти се учеше поне колкото за оператор на някоя машина щеше да имаш квалификация.

Но получавам повече от теб. Повече от твоята висша работа. Колко ти хвърлят немците на роба Киров? 2000 лева ли? Лева, не евро.

Явно си нямаш идея за доходите при нас. На тия пари почва junior програмист.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Въобще не се чудим. Отиваме и си пием биричката, а мишоците сервират. И явно си много остър, щом не различаваш наборна служба от професията войник. 

Разликата, е че е доброволно едното, платено, и се къпеш у вас.

Туй дето ми го натресохте на мене си беше турбо мизерстване, без смисъл, и искате пак да го връщате.

Т.е. не щете лекото и доброволното, искате да натрисате гадории на младите.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Явно си нямаш идея за доходите при нас. На тия пари почва junior програмист.

Разликата, е че е доброволно едното, платено, и се къпеш у вас.

Туй дето ми го натресохте на мене си беше турбо мизерстване, без смисъл, и искате пак да го връщате.

Т.е. не щете лекото и доброволното, искате да натрисате гадории на младите.

Хубаво пишеш и в други форуми. Явно си обсебен от Възраждане. Чак и мейли пишеш.

https://www.predpriemach.com/threads/Какво-мислите-за-партия-Възраждане.86516/

Цитат.

<<Точно затова пуснах мейл до Възраждане, и все още нямам отговор. Доходите ми ме интересуват съвсем пряко и директно, хич не е комплексарщина.

Станишев като въведе плоския данък заплатата ми мигновено скочи с нещо като 200-300 лева, не помня точно.

Като махнете плоския данък как точно ще направите номера заплатата ми да не падне с 300 лева, навръх на блокиралата икономика и галопиращата инфлация?>>

Край на цитата.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Хубаво пишеш и в други форуми. Явно си обсебен от Възраждане.

https://www.predpriemach.com/threads/Какво-мислите-за-партия-Възраждане.86516/

Ми нека знаят хората за програмата на Възраждане. Да знаят, че ги чака казарма, двоен данък, и визи за ЕС. Всеки да си вади извод иска ли тия неща.

Щото веете байраци без да имате идея за какво.

Тоя форум дето го цитира е умрял, както и всички останали за политика. Той си е умрял по принцип де.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ми нека знаят хората за програмата на Възраждане. Да знаят, че ги чака казарма, двоен данък, и визи за ЕС. Всеки да си вади извод иска ли тия неща.

Щото веете байраци без да имате идея за какво.

Тоя форум дето го цитира е умрял, както и всички останали за политика. Той си е умрял по принцип де.

Ти си бил член на Възраждане. И си агитирал за НФСБ.

https://www.predpriemach.com/threads/Какво-мислите-за-партия-Възраждане.86516/page-2

Хахаха. Ужас. 😁

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ти си бил член на Възраждане. И си агитирал за НФСБ.

https://www.predpriemach.com/threads/Какво-мислите-за-партия-Възраждане.86516/page-2

Хахаха. Ужас. 😁

Във Възраждане не съм членувал, мисля веднъж се подлъгах да гласувам за тях.

На НФСБ бях фен, също като към фюрер ви като видях що за стока е и спрях.

НФСБ също искаха казарма и плосък данък. Байрактаров продължава да ги иска, дето правиха нова партия с Пасков.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Във Възраждане не съм членувал, мисля веднъж се подлъгах да гласувам за тях.

На НФСБ бях фен, също като към фюрер ви като видях що за стока е и спрях.

НФСБ също искаха казарма и плосък данък. Байрактаров продължава да ги иска, дето правиха нова партия с Пасков.

Idiot Facepalm GIF

преди 5 часа, Toto2 написа:

Цитати, цитати....от неизвестно кого. Някой "казал" нещо си и то е бярно, а това дето виждат очите ти и чуват очите ти са лъжа? 

А възрожденци пихме биричка в това заведение. Уж не сервират, па ни сервираха....Мишки.

Може да бъде изображение с 4 души, магазин за шапки и текстово съобщение

Хубав оборот сте им направили :giggle1:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Искам да благодаря на Възраждане и на хората, които протестираха, че благодарение на тях спряха прожекцията на педофилския филм. На две деца на 13 години, момчета, които открили любовта, обичта и още нещо по между си. 

На 17.ЮНИ да не забравим.

347402110_256934647026223_86830878781179

Да не си забравиш руското знаменце. Оф, ти беше с "подкрепя от германия" във фейсбука само 

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Хубав оборот сте им направили :giggle1:

Да не си забравиш руското знаменце. Оф, ти беше с "подкрепя от германия" във фейсбука само 

Какво общо имам с Русия? Вие от Пипай Парапета веете чужди знамена.

слафчу що гласуваха за пеевски ?

Той милия не е виновен, явно над милата ни рОдина верно върлува някаква тежка форма на луда крава сред хората, лечението явно е само Белене.

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

слафчу що гласуваха за пеевски ?

Пуснахме младите. Не искаме да им пречим. Булката ПП е доста шавлива. И това скачане от кабинет на кабинет тайно, ще си навреди.  Това каране на колело до Росенец. А и нали вече са официално коалиция. Подписаха брак. ПП, ДБ,  ГЕРБ, ДПС. Брак по сметка.

Пуснахме младите. Не искаме да им пречим. Булката ПП е доста шавлива. И това скачане от кабинет на кабинет тайно, ще си навреди.  Това каране на колело до Росенец. А и нали вече са официално коалиция. Подписаха брак. ПП, ДБ,  ГЕРБ, ДПС. Брак по сметка.

Прост народ, слаба държава !

преди 2 часа, Toto2 написа:

Не съм го питал. По туй време нямаше казарма. Ако имаше, щеше да служи. И кво значи да го питам? Не зависи от него. Докато е в мойта къща слуша мене, аз го храня, аз му плащам всичко. Пък ти като джендърче сигурно за всичко питаш децата си(ако имаш, сега кажи че нямаш щото не си искал). Питаш ли ги момченце ли искат да бъдат или момиченце?

Не си го питал ама надали ще. Жалко че баща му ще го праща на казарма щот си мисли, че за тва не се е нАучил още да си плаща сам за всичко щото е на 30се. Не, по-скоро не се е научил щото семейството му е от комунисти. Чака наготово цял живот. И теточката ся чака някакво местенце да му дадат, щото седи сега и варди темата като послушно куче.

преди 2 часа, Toto2 написа:

Аз не съм лъжец, ти си лъжец.

С кво ше докажеш, че съм лъжец? За едно нещо не съм излъгал в тоя форум за разлика от вас копейките дето лъжете просто щото иначе не може да съществувате.

преди 30 минути, JohnTRIVOLTA написа:

С такава коалиция ГЕРБ(СДС), ДПС и ПП(ДБ) какво очакваш?

преди 30 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Асен търси партньор заразен от СПИН.

преди 39 минути, Гражданин написа:

Не си го питал ама надали ще. Жалко че баща му ще го праща на казарма щот си мисли, че за тва не се е нАучил още да си плаща сам за всичко щото е на 30се. Не, по-скоро не се е научил щото семейството му е от комунисти. Чака наготово цял живот. И теточката ся чака някакво местенце да му дадат, щото седи сега и варди темата като послушно куче.

С кво ше докажеш, че съм лъжец? За едно нещо не съм излъгал в тоя форум за разлика от вас копейките дето лъжете просто щото иначе не може да съществувате.

Пишеш като комсомолски секретар. Лъжец и лицемер си. 

преди 16 минути, Toto2 написа:

Пишеш като комсомолски секретар. Лъжец и лицемер си. 

И кво ми е комсомолското, къде лъжа и къде съм лицемерен?

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

С такава коалиция ГЕРБ(СДС), ДПС и ПП(ДБ) какво очакваш?

Асен търси партньор заразен от СПИН.

Да, покажи разликата ... друго си е гюбека, чалгата - еманация на елементарността, първичните страсти и висша форма на простота :newspaper:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.