Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Никога не съм бил гербер.

За твое сведение. Малко повече акъл се иска от чистач, че има повече от 2 варианта за клета майка.

От постовете си личи. Не се прави. Клекнал си. Боце ти глади главичката.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е кажи де, не съм бил и я при началника?

Ми просто гледай. Аз да не съм учител?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

От постовете си личи. Не се прави. Клекнал си.

Не бе, той не бил гербер, не бил умен и красив, само рязан не е казвал че не е . Ама пък партия искал да прави. Нека, желая му успех.

Интересно, за днешния протест още никой не се изцепи колко малко сме и колко много чужди знамена се веят. Гледайте внимателно и търсете и бройте. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ми просто гледай. Аз да не съм учител?

Ще се помъча да позная , виждам , че и ти не знаеш :

1во. Да започнете да работите /не да имитирате работа/⚒️⛏️

2ро. Да не се занимавате с това което не разбирате , а искате, т.е. да работите ⚒️⚒️

3то. Да си търсите емоции на полето, т.е. да работите ⛏️⛏️

И в заключение, като се работи като хората и България ще просперира!

А да - и гледайте за мургавите ни братя. Има ли, няма ли?

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

2ро. Да не се занимавате с това което не разбирате , а искате, т.е. да работите ⚒️⚒️

Аз ти говоря за протеста, ти накъде отвя...Гледай и търси. Мангусти, руски знамена и брой хора. Нищо повече.

преди 16 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ти с мозъка, ще кажеш ли на безмозъчния или и ти не знаеш т.е. си без мозък?

Това ми прилича като на Сократ изречението.

Аз знам, че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

В качеството на какъв го казваш? Член си на новата партия ПППП, ГЕРБ и ДПС ли?

преди 2 минути, Toto2 написа:

А да - и гледайте за мургавите ни братя. Има ли, няма ли?

Аз ти говоря за протеста, ти накъде отвя...Гледай и търси. Мангусти, руски знамена и брой хора. Нищо повече.

Да разбирам, че началника този път ви е посъветвал, та остава да по ентите тази грешка. Лошо няма да се протестира, това е нормален начин човек да изрази своето мнение, виждане, мироглед и т.н. Та така и не каза понеже съм безмочен , за какво идва час? За мене идва час, да скъсаме тотално с тоталитарното минало, с влиянието на този чугунски режим, да станем пълноправен член на ЕС и НАТО, от там да станем сина икономика, проспериращо и свободно общество!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В качеството на какъв го казваш? Член си на новата партия ПППП, ГЕРБ и ДПС ли?

Като обективно, разсъждаващ, анализиращ! Виж ти как хубаво въртиш парцала и Германия просперира :camera2: та така и тука трябва, всеки да се залавя за работа с това което умее, а не това което си мисли , че умее или може :burger:

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Да разбирам, че началника този път ви е посъветвал, та остава да по ентите тази грешка. Лошо няма да се протестира, това е нормален начин човек да изрази своето мнение, виждане, мироглед и т.н. Та така и не каза понеже съм безмочен , за какво идва час? За мене идва час, да скъсаме тотално с тоталитарното минало, с влиянието на този чугунски режим, да станем пълноправен член на ЕС и НАТО, от там да станем сина икономика, проспериращо и свободно общество!

Странно, нале бехме всичко това преди 3 годинки. Коги беше Тиквун на власт? Кво ни е спряло за 30 години да станеме супер пупер евраци? И що не сме пълноправни членове на ес и нато още с влизането? Как така не сме пълноправни все още?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

large.(28).jpg.dbd184be6a8b76d690a2f5a70c33504d.jpglarge.(23).jpg.1a93286899c42c20b534b73cfdea3cf3.jpglarge.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpglarge.(7).jpg.a45d34d8742c99599c041f9c159d5405.jpglarge.(6).jpg.02a11c178fa517fb77221b52e2fb81ba.jpg

Леле иванке, изкара 10 евроцента, ашколсун.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Странно, нале бехме всичко това преди 3 годинки. Коги беше Тиквун на власт? Кво ни е спряло за 30 години да станеме супер пупер евраци? И що не сме пълноправни членове на ес и нато още с влизането? Как така не сме пълноправни все още?

Що не ми отговори дали сина ти е съгласен да го пратиш на казарма?

Темата станала много гореща. Не ми се чете дълго. Може ли кратко обяснение какво е припарило на иванка и останалите?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Що не ми отговори дали сина ти е съгласен да го пратиш на казарма?

Сина ми на 30. Кво да го питам. Няма как да го пращам дето и да е, не е в тая възраст.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Темата станала много гореща. Не ми се чете дълго. Може ли кратко обяснение какво е припарило на иванка и останалите?

Събирам и ви ги сипвам наведнъж.

преди 8 минути, Toto2 написа:

Е ти не помиш ли че шефа ти с него от едно канче бъркаха и всички лъжеевропейци. Само не ми казвай , че не знаеш шефа ти в кои партии е бил!

Та така , всички до тук които управляваха бяха същите преоблечени "чугуни", само и само да намажат филията с европейска "неотчетна мас"! Така е , като не се проведе лустрация!!!

Да не мислиш, че на толупа ще му се размине. Не си учил военно изкуство и няма как да знаеш и да мислиш стратегически "Ако не можеш да победиш някого, съюзи се с него"!

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Като обективно, разсъждаващ, анализиращ! Виж ти как хубаво въртиш парцала и Германия просперира :camera2: та така и тука трябва, всеки да се залавя за работа с това което умее, а не това което си мисли , че умее или може :burger:

Това не се ли отнася за ПППП, ГЕРБ и ДПС? И професия политик или народен представител няма. Това е дълг.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Днес е протеста и се чудят как да си изкарат центовете. Няма роми, няма руски флагове, много народ присъства. Ужас за троловете просто.

току-що, Toto2 написа:

Сина ми на 30. Кво да го питам. Няма как да го пращам дето и да е, не е в тая възраст.

Ивелин каза, че няма давност.

Линк искаш ли?

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е ти не помиш ли че шефа ти с него от едно канче бъркаха и всички лъжеевропейци. Само не ми казвай , че не знаеш шефа ти в кои партии е бил!

Та така , всички до тук които управляваха бяха същите проблечени "чугуни", само и само да намажат филията с европейска "неотчетна мас"! Така е , като не се проведе лустрация!!!

Да не мислиш, че на толупа ще му се размине. Не си учил военно изкуство и няма как да знаеш и да мислиш стратегически "Ако не можеш да победиш някого, съюзи се с него"!

Що Ицето Христов къде е бил? Нали беше с Борисов и сега пак е с Борисов. Той винаги си е бил с Борисов и с Доган.

IMAGE_9154594_40_0.jpg

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Събирам и ви ги сипвам наведнъж.

Онези 4 тона специален суджук за герп ли?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ивелин каза, че няма давност.

Линк искаш ли?

Леле верно ли го написа това? Наистина ли се правиш на глупав?

преди 1 минута, Toto2 написа:

Днес е протеста и се чудят как да си изкарат центовете. Няма роми, няма руски флагове, много народ присъства. Ужас за троловете просто.

Като няма, ще нарисуват, или ще поискат да ги нарисува оня "арт"чат. 

Ицето Христов титан на юридическо образование пак ще реже лентички с Борисов.

Браво! 

hristo-ivanov-borisov.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това не се ли отнася за ПППП, ГЕРБ и ДПС? И професия политик или народен представител няма. Това е дълг.

Не, не се отнася, анландънмъ !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.