Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 30 минути, Toto2 написа:

Коко, ти да видиш, бил си руса? За пишката май е само хвалба.

Папагалите не бяха ли с трътки?

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 14 минути, Гражданин написа:

Абе що протестчето днеска било толкова мижаво?

Копейката се нареди да зима 37 депутатски заплати и ся прави протестчета в почивни дни и ич не привиква толкоз много хора кат едно време (с повече автобуси). Кво стана, другаре, нал щяхте да съборите правителството?

Всички руски агенти и про руски мекерета излязоха на светло. Цар Пу е изнервен и вече не може да се крие. Заповядал е борба до смърт (отрова или "самоубииство") срещу колективния запад.

Цитат

Владимир Павлов
28 октомври 2021 г.  ·
До г-н Ангел Георгиев,
водач на две листи за депутати и Областен координатор на Възраждане за Пловдив
След публикациите от последните дни и разкритията, че сте закупили от ЧСИ триетажна къща зад гърба на семейство което е изпаднало в затруднение, и за което вие сте разбрали докато те ви подкрепят на поредния протест, ви заявяваме, че получихме заявка от стотици възмутени граждани готови да съберат платената от вас сума от 56 хил.лева за 410 кв.м. РЗП къща на три етажа и двор заедно с извършените от вас разходи по сделката и ВИЕ незабавно да върнете дома, на изгоненото от ВАС 9 членно семейство
Ако не изпълните това искане на обществеността, то вие сте поредният долен лъжец и измамник желаещ да се докопа до властта за лична изгода и всичко заявено от вашата партия ПП"Възраждане" до момента за грижа за децата и българите е лицемерна лъжа
Щом вашата партия може да харчи милиони за да обзаведе лидерите си, значи вие можете да си позволите да имате дом където си пожелаете, за разлика от това българско семейство....
Чакаме вашият отговор🤔

преди 1 час, Toto2 написа:

Аха, слам те е да си кажеш. Не стига че лъжеш, ама и те е срам. Не е лошо. Колкото до какво имам да кажа, някак си не съм ентусиазиран да ти го казвам. Карабойчев само това чака.

Ти ще отговориш ли първо защо лъжеш, че тръгна да ми задаваш въпроси ? :) 

Абе @IvanKirov, имаше една снимка на ей тоя долу с жълтата блузка, на която беше с беше с оцъклени очи и беше кандидат депутат. Имаш ли я още, че не ми се рови по темата?

H4DQ5GV.jpg

преди 4 минути, Гражданин написа:

Абе @IvanKirov, имаше една снимка на ей тоя гнусяр долу с жълтата блузка, на която беше с беше с оцъклени очи все едно е шмъркал и беше кандидат депутат. Имаш ли я още, че не ми се рови по темата?

30_6_n.thumb.jpg.8e92866e7fad759f2dccdeddd90a3164.jpg40n.thumb.jpg.bf61498ad7e6d2bca6585b3962aa03d8.jpg204n.thumb.jpg.6b4758ef6b381b9a14b9c38c9baec94e.jpg205.jpg.a1daf7c81182defbe4ac90d08d88a592.jpg243.jpg.46154a3dbd0abc216895b7314bc18a2f.jpg

30_1n.jpg

преди 1 час, IvanKirov написа:

Има едно общо в тия снимки, сещаш ли се кое е?

Синичко едно таквоз.

Нямам си идея за какво си мислите.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Нямам си идея за какво си мислите.

Въпреки изричната забрана на вожда си, не спряхте да веете руския флаг, свастиките Z, както и знамето на донецката република, която е само в главата на Путин.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Въпреки изричната забрана на вожда си, не спряхте да веете руския флаг, свастиките Z, както и знамето на донецката република, която е само в главата на Путин.

А, вие какво веете? Цветовете на дъгата ли?

току-що, АСПЕКТ написа:

А, вие какво веете? Цветовете на дъгата ли?

Само се оправдавате.

Аз нищо не вея, още по-малко имам отношение по модерните гейщини. Не знам защо не спираш да ни ги навираш в носа. Колкото дразнят тебе толкова и мене. Разликата е, че не сме двуличници като вас, искате ни разни мизерии, каквито сами не щете за вас. Теточков не е изпратил сина си да "служи", казарма в момента ИМА, че и се плаща на истинска заплата. Не подигравката 15 лева като на нас, пък харчех едни 500.

Веете флаг на страна агресор. Същите тия дето нападнаха Полша преди 70 и няколко години, и си я поделиха с Хитлер.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Само се оправдавате.

Аз нищо не вея, още по-малко имам отношение по модерните гейщини. Не знам защо не спираш да ни ги навираш в носа. Колкото дразнят тебе толкова и мене. Разликата е, че не сме двуличници като вас, искате ни разни мизерии, каквито сами не щете за вас. Теточков не е изпратил сина си да "служи", казарма в момента ИМА, че и се плаща на истинска заплата. Не подигравката 15 лева като на нас, пък харчех едни 500.

Веете флаг на страна агресор. Същите тия дето нападнаха Полша преди 70 и няколко години, и си я поделиха с Хитлер.

Кой ли е агресора? Кой има повече казарми в света Россия или САЩ? Коя държава е участвала повече във военни действия САЩ или Русия?

https://bntnews.bg/news/kak-sa-razpredeleni-silite-na-nato-v-sasht-i-evropa-1184057news.html

d25fa804f208b892b492bb8151de15e1.png

293582113_5279988835449296_3075621759093

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кой ли е агресора? Кой има повече казарми в света Россия или САЩ? Коя държава е участвала повече във военни действия САЩ или Русия?

What about- измите са признак,  че нямаш кво да кажеш, и си нас ран.

Рашките няма да ви отърват от гейщините щото те самите се плющят на улицата посред бял ден.

преди 1 час, Гражданин написа:

Копейката се нареди да зима 37 депутатски заплати и ся прави протестчета в почивни дни и ич не привиква толкоз много хора кат едно време (с повече автобуси). Кво стана, другаре, нал щяхте да съборите правителството?

На депутат по двама от родата и по двама дето са обещали служба и ето ти протеста.

Като

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

На депутат по двама от родата и по двама дето са обещали служба и ето ти протеста.

Тоя път ще цитирам Копейкин. Протестът беше в деня на изборите, и само 6% от народа му се върза на мераците да ни връща соца. Ако не бяха такива шматки  - и аз бих гласувал за тях.

Обаче директно заплашва с унищожение цели отрасли, няма бизнес да си дава още 7% от оборота баш на него, после да си ги разпределя по негово усмотрение.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

What about- измите са признак,  че нямаш кво да кажеш, и си нас ран.

Рашките няма да ви отърват от гейщините щото те самите се плющят на улицата посред бял ден.

Що? Имам да говоря, но ми е гнус да говоря за тия европейци...

Ето ти един от твоите депутати.

Европеец!

0405558001443431225_0.jpg

0950623001443431776_0.jpg

току-що, АСПЕКТ написа:

Що? Имам, но ми е гнус да говоря за тия европейци...

Ето ти един от твоите депутати.

Европеец!

Ей лумпен! Никакъв не ми е тоя. Нямам общо с гербавите. Като те  опсувам и после ходиш да пишеш ДОНОС, да ме банят.

Защо ме обиждаш с тия австралопитеци?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ей лумпен! Никакъв не ми е тоя. Нямам общо с гербавите. Като те  опсувам и после ходиш да пишеш ДОНОС, да ме банят.

Защо ме обиждаш с тия австралопитеци?

Не се обиждай. Европеец е. Либерал е. От твоята партия е. Не се отричай от своите люде.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Не се обиждай. Европеец е. Либерал е. От твоята партия е. Не се отричай от своите люде.

Ако не беше такъв мерзавец бих те опсувал.

Гербавите никога не са ми били симпатични, Фандъкова направо не мога да я гледам ква е заспала мисирка.

Имаш ли някво обяснение като как се връзват руските байраци на поход за мир?

Русия е страна във войната, при това агресор. Къв мир демонстрирате? Русский мир?

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Ако не беше такъв мерзавец бих те опсувал.

Гербавите никога не са ми били симпатични, Фандъкова направо не мога да я гледам ква е заспала мисирка.

Имаш ли някво обяснение като как се връзват руските байраци на поход за мир?

Русия е страна във войната, при това агресор. Къв мир демонстрирате? Русский мир?

И кой ти го каза? Тия, които са си стерилизирали населението си, за да имат силно, красиво население ли? Евгеника в действия. Примери за демокрация. Монархия. Власста се унаследява.

От чичо на баба, от баба на внучка.  Непотизъм в действие.

току-що, АСПЕКТ написа:

И кой ти го каза? Тия, които са си стерилизирали населението си, за да имат силно, красиво население ли?

Какво са ми казали?

Не си ли разбрал, че руски войски нахлуха в чужда държава, да убиват и рушат цели градове. Изглеждат като след атомен удар. 

преди 9 часа, Гражданин написа:

Абе вчера два клипа от мястото на събитието, нема кой да гледа....Виж с очите си, тогава говори. А да, чекаш някой да ти "каже". Не се уморихте на бялото черно да казвате. Лъжци сте си и в червата.

Цитат

Валентин Стоянов
10 ч.  ·
Центърът на София (Графа), заведение Cosmic Craft Beer. Предлага редки и елитни видове бира.
Копейкин бесен, заплашва че щял "да се изсипе" в заведението.
Лумпените да седят жадни. Така се действа с тази паплач!

large.(6).jpg.02a11c178fa517fb77221b52e2fb81ba.jpg

Цитат

Petko Yordanov
Ако видя такъв надпис задължително ще направя оборот !

Цитат

Йордан Иванов
Току що дадоха по новините как питат един от псевдопротестиращите заради какво протестира и той им отговаря :
" Не знам, не са ни казалЕ още"
"Кой ви праща?"
"Не знам, не сме го виделЕ още, ние сме други от друго място.."
Костя пак се изложи и пак ще яде шамари от баба Митрафанавна... 🙂

Petko RusanovАвтор
Администратор
Йордан Иванов и аз се смях много

Цитати, цитати....от неизвестно кого. Някой "казал" нещо си и то е бярно, а това дето виждат очите ти и чуват очите ти са лъжа? 

А възрожденци пихме биричка в това заведение. Уж не сервират, па ни сервираха....Мишки.

Може да бъде изображение с 4 души, магазин за шапки и текстово съобщение

преди 1 минута, Toto2 написа:

А възрожденци пихме биричка в това заведение. Уж не сервират, па ни сервираха....Мишки

Много знаеш ти от село Левски, дето и гарата ви затваря за обяд. Отвисях си там като войник, да правя връзка.

Разбрали "възрожденци" от маркова бира... то ни сандвичи с шунка, каквото не кусвам, ни вода дори.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.