Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, WhiteHart написа:

Подкрепяш ли приматите с тениски на вгъзраждане, които ходят да се заяждат с хората и да се правят на нацистка полиция? Да казват кой какъв филм да гледа, да казват на собственик на заведение кои точно знамена да висят по стените на бара му и .т.н. Изключително дразнещи, нагли, глупави и агресивни хора, мислещи се за патриоти, а всъщност са неонацисти, водени за носа от един хамелеон, който изпълнява поръчки на господарите си от изток. Подобно просташко-агресивно поведение дълбоко ме отвращава и много бих се зарадвал, ако всички подобни отрепки си бият шута от България.

Аз подозирам, че той от време на време се пуска на клипчетата, които трябва да поства тук и ако обърнеш внимание на тембъра на гласа му и жестовете му много неща ще ти станат ясни защо се прави на толкова наежен. 

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

Аз подозирам, че той от време на време се пуска на клипчетата, които трябва да поства тук и ако обърнеш внимание на тембъра на гласа му и жестовете му много неща ще ти станат ясни защо се прави на толкова наежен. 

А, изобщо не ги гледам тия повърни, нямам и намерение...

преди 1 минута, WhiteHart написа:

А, изобщо не ги гледам тия повърни, нямам и намерение...

Той толкова пъти е пускал клипчета, че се набива на очи. И аз не съм гледал нещо от до, но 5 секунди са достатъчни за да видиш това което и аз съм забелязал.

преди 6 минути, WhiteHart написа:

Подобно просташко-агресивно поведение дълбоко ме отвращава и много бих се зарадвал, ако всички подобни отрепки си бият шута от България.

Съмнявам се, че някога ще стане. Според мен подобни случки ще стават все повече и повече.

преди 8 минути, bioid написа:

Съмнявам се, че някога ще стане. Според мен подобни случки ще стават все повече и повече.

То това е ясно. За съжаление материалът е много зле, и все по-зле ще става. 

преди 8 часа, Bubbles написа:

Мноо ви е страх това Белене ей.

Що? Тебе ще ти е хубаво ли? Явно ти се ходи там.

преди 30 минути, WhiteHart написа:

Подкрепяш ли приматите с тениски на вгъзраждане, които ходят да се заяждат с хората и да се правят на нацистка полиция? Да казват кой какъв филм да гледа, да казват на собственик на заведение кои точно знамена да висят по стените на бара му и .т.н. Изключително дразнещи, нагли, глупави и агресивни хора, мислещи се за патриоти, а всъщност са неонацисти, водени за носа от един хамелеон, който изпълнява поръчки на господарите си от изток. Подобно просташко-агресивно поведение дълбоко ме отвращава и много бих се зарадвал, ако всички подобни отрепки си бият шута от България.

Филипов да ти е създал впечатление, на човек с мозък?

преди 1 час, WhiteHart написа:

Все повече заприличва на учителя си златният пръст.

https://news.bg/press/volen-napadna-dzhamiya-miroslav-maha-svetla-pazi-svetlana.html

Копейките са подчовеци. Това е. Колкото и да си толерантен към чуждата простотия и агресия, някои неща вече идват вповече. Подчовеци, глупави, агресивни, тесногръди, уж подкрепящи Путин и (уж) борбата му с нацизма, а самите те са едни неосъзнати нацисти. Цялото им поведение е на нацисти, искащи да колят и бесят хора по площадите. Досущ есесовци...

преди 1 час, WhiteHart написа:

Напълно подкрепям! Щом се касае за деца! Утре ще пуснат и с.екс с деца, пак ли да одобряваме? Или секс с козички? Напълно подкрепям. Браво момчета и момичета!

Happy Simon Cowell GIF by America's Got Talent

Една биричка от мен имате!

👍

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Напълно подкрепям! Щом се касае за деца! Утре ще пуснат и с.екс с деца, пак ли да одобряваме? Или секс с козички? Напълно подкрепям. Браво момчета и момичета!

Чистачо, аз пак ще ти го напиша. Нормалният човек не подкрепя модата с ЛГБТ++.

Скодоумие е да ни вменявате, че сме за тия неща. Сам видя, че полицаите взеха страната на Възраждане.

Туй, че вие сте против нещо, не значи, че ние сме за.

Не харесваме изцепките ви в стил ранни мутренски години, гарнирани със заплахи от Сталинов тип. Затова по протестите едвам събирате един средно голям самолет хора. И все по-малко ще ставате. Загледай се в единия от клиповете на Добри Божилов, пуснах ги тука, един от създателите е на партията ви. Обяснява, че вече няма отде да дръпнете електорат.

Аз лично одобрявам прословутия протест, кефя се, че сте притеснили съвременните гей малоумия, ходих и на протеста срещу еврото. подписах се за референдум. Но вече не бих застанал до вас. Не сте решение на горните проблеми. Отделно, че не смъквате чуждия байрак, и ходите за нареждания в руското посолство. Тия тумби айнзац групи дето ходят да наказват бизнеси, ми напомнят късните години на Волен.

Както вика Пасков - заменяте чума  с холера, той затуй ви и напусна, и почти всички бизнесмени и журналисти, тоже.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
19 ч.  ·
По повод изгонването на членове на Възраждане от пловдивската организация, оглавявана от таксиметровия шофьор/депутат Емил Янков, и публикациите на някои от напусналите, ще ви припомня следното:
- Миналата година напуснах партията, след като се убедих в това, което вие сега откривате. Един от проблемите, които изложих, беше кадровата политика. И думите на Костадинов, че му трябват ВЕРНИ, А НЕ УМНИ! Партийната политика в това отношение се прилага много строго. Въпроси не са позволени. Собствено мнение не е позволено, или ако се чуе и противоречи на това на лидера, човекът отива в черен списък. Нали разбирате, че само при подобна селекция минава номера, че не са подкрепили с отказа си да участват в гласуването, Делян Пеевски? Както и гласуваните анекси за закупуване на нови американски самолети и промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, които позволяват изпращането на български войници в Украйна.
- Кадровата политика е строга - отпред са верните, които постоянно възхваляват лидера и заявяват, че той е непогрешим и последна инстанция за истината. Всеки въпрос или съмнение води до отпадане от листи, партийни рестрикции и нападки.
- Доносничеството във Възраждане е също толкова развито, както и в Демократична България. С лек селяндурски привкус и доста по-организирано. Има хора, които отговарят за троловете и всеки, който си позволи да каже нещо срещу партията или лидера, е подлаган на тролски терор, обиждан вулгарно и осмиван. Това е причината толкова малко хора да се осмеляват да кажат какво се случва зад патриотичното лице на партията, а тихо напускат и ги заменят верни и тъпи, които да не задават въпроси и да изпълняват заповеди.
- КК предпочита верни, а не умни, най-вече хора, които са от обслужващата сфера. Защото едно е аз като адвокат да се върна в съдебната зала и кантората, друго е таксиметровия шофьор от депутат да се върне пак в таксито. Или аниматорката в детски център - отново да е леличка. Или продавачката-депутат - на Женския пазар. Нали разбирате, че тези хора ще са готови на всичко, само и само да не се върнат там, откъдето са тръгнали?
Мъжът ми беше избран за заместник-председател на организацията. Когато напуснах, никой дори не го покани на събрание, дори не знам дали са го махнали от поста и как се е случило. Аз, заради организацията, защитих Емил Янков за липсата на отчетност за членския внос и други дарения и предложих да вървим напред, като тепърва се създаде касова книга и се дават платежни документи. Защитих го, а този шофьор ми се изплю в лицето.
Големият ми грях към пловдивската организация беше, че не се намесих решително, когато видях какво се случва. Костадинов беше уведомен за недоволството срещу Янков и Георгиев и това, че липсва касова отчетност и не се знае къде отива членския внос, както и това, че се гонят хора по еднолично решение на председателя. Цончо също беше уведомен, Дренчев също. Всички бяха единодушни, че недоволните от верните пудели на Костадинов, трябва да бъдат изхвърлени, по-скоро да бъдат принудени сами да напуснат. Много хора тогава писаха на лични или се видяха с Костадинов и Дренчев. Докато те им обещаваха да решат проблемите и се правиха на учудени, на мен и на Ангел Георгиев беше разпоредено да се разправим с тях и да ги накараме да напуснат организацията, без да могат да поставят въпросите къде отиват парите от членския внос и как се редят листите.  Костадинов показваше личните съобщения и с Цончо се подиграваха на хората. Тогава ми беше поставен ултиматум или да го направя, или да напускам и аз. Направих го, за което съжалявам. Още тогава трябваше да напусна и да ви обясня какво се случва.
Когато напуснах, ясно обясних защо. Поисках да говоря пред местната организация в Пловдив и да кажа на хората защо и как се е случило. Таксиметровия шофьор ми отказа. НИКОЙ, повтарям - НИКОЙ ОТ ВАС НЕ МЕ ЗАЩИТИ и не поиска да бъда изслушана.  Никой не мъцна от вас дали посочените от мен проблеми съществуват и в пловдивската организация. Секретарят на организацията в Пловдив - Весела, която аз предложих за този пост при разговорите с ръководството, защото прецених, че е умна и свястна жена, след като напуснах, си обръщаше главата на другата страна, когато ме видеше на Главната. Хора, на които вярвах, като Христо, и на които съм казвала какво се случва в София, замълчаха като ....когато напуснах и не посмяха дори да ми се обадят да попитат какво се случва. Сега те са изхвърлени като неудобни. Е, сливи ли имахте в устата тогава, когато ви казах истината?
Ще завърша с това, че изпитвам само съжаление и разочарование. Защото всички ние влязохме в тази партия заради идеите и си тръгнахме заради ръководството. Защото видяхме, че зад идеите стоят болни лични амбиции и прости хора, които изгониха умните и оставиха верните.
Бог да пази България, ако разчита на тези спасители!
Много още неща има, които не съм споделяла за времето, прекарано във Възраждане. Все се надявам, че има достатъчно свестни и мислещи там, които да се опитат да променят нещата. Но ако това не се случи, провалът на патриотичната идея ще бъде пълен.
Елена Гунчева-Гривова

На мен ми е смешно как всички се възпаляват рЕзко относно гей тъпотиите. Мислят си, че е заразно и децата им ще се заразят и ще станат гейове. И вече изведнъж това стана голяма заплаха за Ганьо, всички говорят за джендъри, лбгт и т.н. Никой няма да ви направи обратни нито вас, нито децата ви, нито ще дойдат норвежците да ви вземат децата, споко. Оставете различните да си живеят и да изразяват различността си. Сега, ако някой дойде у вас да ви кара да ставате гей, сте в правото си да реагирате. Ама събрали се некви геойве да гледат филмче, и вече разни лумпени ходят да се правят на алфа мъжкари, смешно е. Като оня смешник Боян Расате, дето беше ходил да бие некви лесбийки. 

преди 5 минути, WhiteHart написа:

На мен ми е смешно как всички се възпаляват рЕзко относно гей тъпотиите. Мислят си, че е заразно и децата им ще се заразят и ще станат гейове. И вече изведнъж това стана голяма заплаха за Ганьо, всички говорят за джендъри, лбгт и т.н. Никой няма да ви направи обратни нито вас, нито децата ви, нито ще дойдат норвежците да ви вземат децата, споко. Оставете различните да си живеят и да изразяват различността си. Сега, ако някой дойде у вас да ви кара да ставате гей, сте в правото си да реагирате. Ама събрали се некви геойве да гледат филмче, и вече разни лумпени ходят да се правят на алфа мъжкари, смешно е. Като оня смешник Боян Расате, дето беше ходил да бие некви лесбийки. 

Децата са любопитни и в този период са най-уязвими. И под натиска на масата могат и да станат от любопитство. Поне.  Както е и при наркотиците.

Децата да си гледат детството и образованието, сексуалността идва по-късно.

А, филмът е за педофили, които се кефят на такива филми.  С дечица.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Чистачо, аз пак ще ти го напиша. Нормалният човек не подкрепя модата с ЛГБТ++.

Каква мода иванке. Да не си почнал да проявяваш деменция и да не ти идват правилните термини на върха на пръстите?

преди 15 минути, WhiteHart написа:

Сега, ако някой дойде у вас да ви кара да ставате гей, сте в правото си да реагирате. Ама събрали се некви геойве да гледат филмче, и вече разни лумпени ходят да се правят на алфа мъжкари, смешно е. Като оня смешник Боян Расате, дето беше ходил да бие некви лесбийки. 

Геевете бледнеят пред тия. "Възрожденските" тролове вече откровено започнаха да заплашват нормалните хора. На лични, както вика Гражданин, и публично, както ми се случи на мене. И то такива дето у всяко изречение - обида към нас, и не знам защо все за компресора в казармата приказват. И Филипов му се радваше, и един други в друг форум. И пишат неграмотно, съвсем умишлено. Шаячна правда ли кво ще ни натрисат... Те да видим кон боб яде ли, учили сме ние цял живот, от къв зор ще вземаме повече от зарзаватчийката на женския! Забавното е, че модерират и трият дори собствената си програма. От себе си се срамуват.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Каква мода иванке. Да не си почнал да проявяваш деменция и да не ти идват правилните термини на върха на пръстите?

Някой се опитва агресивно да въвежда гей мода, обяснявам си го единствено с опити за ограничаване на популацията. Западнякът най пътува и цапа, затуй усилията са към бялата раса.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Децата да си гледат детството и образованието, сексуалността идва по-късно.

А, филмът е за педофили, които се кефят на такива филми.  С дечица.

Ни деца имаш, ни филма си гледал, ни соц помниш, ни си образован, ни си в Русия. Обаче не млъкваш да даваш акъли на тия, дето са образовани и живели в соц. От Русия хората бягат на поразия в момента. Изгрее ли ти името в електронния регистър на смъртта - границите автоматично стават непроходими за тебе. Не се ли явиш в срок от 5 дни на явката за Бахмут - ставаш углавен престъпник. И Пригожин си е нагласил 577 ЛЕВА за тебе, да те хвърли в огъня под заплаха от 2 заградителни отряда. 15 ли 25 хиляди рубли ли те купува, смятах ги по актуален курс. Туй не е измислица, съпруги и майки на мобилизирани пищят на умряло в момента.

Седиш на топло в Берлин, и не спираш да лаеш против ЕС.

Не те ли хваща срам от време на време? Що не си дойдеш да чистиш в някое село поне, работа има бол. Като ЕС били лоши.

Аз в казармата съм бил, ама нямам някакви изживявания с компресор, не знам за какво изобщо иде реч...

преди 3 минути, WhiteHart написа:

Аз в казармата съм бил, ама нямам някакви изживявания с компресор, не знам за какво изобщо иде реч...

Туй лично го помня, отразиха го по телевизията по соца. Банда циг ани хванали един бял, и го надували с компресора за забавление. После докторите разправят, че вътрешностите му попиляни. Има жена и деца.

Те това искат да връщат възрожденците на Русия. Аз лично бях свидетел как пребиха един от ротата, щото е висшист. Ритаха го в бъбреците. 10 срещу един.

Разни хигиенисти и пъдари дето се радват на фюрера си  - идея си нямат на кво се радват.

преди 37 минути, IvanKirov написа:

Ни деца имаш, ни филма си гледал, ни соц помниш, ни си образован, ни си в Русия. Обаче не млъкваш да даваш акъли на тия, дето са образовани и живели в соц.

От Русия хората бягат на поразия в момента. Изгрее ли ти името в електронния регистър на смъртта - границите автоматично стават непроходими за тебе. Не се ли явиш в срок от 5 дни на явката за Бахмут - ставаш углавен престъпник. И Пригожин си е нагласил 577 ЛЕВА за тебе, да те хвърли в огъня под заплаха от 2 заградителни отряда. 15 ли 25 хиляди рубли ли те купува, смятах ги по актуален курс. Туй не е измислица, съпруги и майки на мобилизирани пищят на умряло в момента.

Седиш на топло в Берлин, и не спираш да лаеш против ЕС.

Не те ли хваща срам от време на време? Що не си дойдеш да чистиш в някое село поне, работа има бол. Като ЕС били лоши.

България е в ЕС. Каниш ме да дойде от 1 държава в ЕС да отида в друга държава в ЕС.

Каква е логиката? Нали пак съм в ЕС? Сега ЕС ще спонсорира Тунис. Само с държави извън Европа се занимава ЕС. Русия, Сирия, Иран, Тунис, Турция, Украйна. Тя поне е в Европа. Континентът Европа. Какъв е замисъла на ЕС тогава, щом се занимава само и единствено с държави извън ЕС. Поне да бяха в Европа, както е с Украйна, примерно.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

България е в ЕС. Каниш ме да дойде от 1 държава в ЕС да отида в друга държава в ЕС.

Каква е логиката?

Ми джендъризма от вас идва, ела си докато тука все още не е срамота да пик аеш прав.

Па може и в Сърбия или в Турция, тя Истанбулската оттам иде, абе свят голям. Нужници има за чистене дори и по селата. Навсякъде си приет.

Ама на нас да разправяш да сме връщали нещо дето ни си го видял, ни живял, ни учил...

Все такива ви събира фюрер ви. Гордеете се с невежеството си.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ми джендъризма от вас идва, ела си докато тука все още не е срамота да пик аеш прав.

Па може и в Сърбия или в Турция, тя Истамбулската оттам иде, абе свят голям. Нужници има за чистене дори и по селата. Навсякъде си приет.

Ама на нас да разправяш да сме връщали нещо дето ни си го видял, ни живял, ни учил...

Не идва от ЕС, а е продиктуван от САЩ.

Първият гей парад в света се провежда под формата на протест на 28 юни 1969 в Ню Йорк, САЩ.

Като не си запознат, що не замълчиш?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Па може и в Сърбия или в Турция, тя Истамбулската оттам иде, абе свят голям. Нужници има за чистене дори и по селата. Навсякъде си приет.

Приет съм да. Но парите са малко. 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не идва от ЕС, а е продиктуван от САЩ.

Все тая. Не се дръж като мекотело. Върви се пиши войник, върви си дай още 7% от заплатата, върви се нареди на опашката с чалмите на митницата. Дайте поне един личен пример, вместо да ни заплашвате и изисквате.

То самИ си го зачуквате, като ни изкарате от ЕС, западняците първо вас ще изритат, като първата вода на боба. Сума ти ягодо берачи вече не могат да работят в UK, след като се разделиха с ЕС.

Ще се сетиш как се оцелява със 100$ месечно, ако имаш късмет. Щото аз магистър с 3 езика и 2 години опит, почнах на толкова.

п.с. И СЛУЖИЛ, щото и туй беше спънка неземна. Хем без опит, хем никой те неще на работа, заради тъпите шапкари. Почти 2 години ме мотаха след вишо, докато ме вземат да отбия затворническата повинност.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Все тая. Не се дръж като мекотело. Върви се пиши войник, върви си дай още 7% от заплатата, върви се нареди на опашката с чалмите на митницата. Дайте поне един личен пример, вместо да ни заплашвате и изисквате.

То самИ си го зачуквате, като ни изкарате от ЕС, западняците първо вас ще изритат, като първата вода на боба. Сума ти ягодо берачи вече не могат да работят в UK, след като се разделиха с ЕС.

Ще се сетиш как се оцелява със 100$ месечно, ако имаш късмет. Щото аз магистър с 3 езика и 2 години опит, почнах на толкова.

Дали си в ЕС или не това не от голямо значение за обикновения потребител. Това е важно за големите риби.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Дали си в ЕС или не това не от голямо значение за обикновения потребител. Това е важно за големите риби.

Искаш ли да ти покажа обяви от сурат тефтера - ратай на село за 1000 лева месечно, да изриваш на 20 крави. Осигурена квартира с хазаи селяндури.

Ще придобие реален смисъл  в живота ти, какво е ЕС и безвизово пътуване и работа.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Искаш ли да ти покажа обяви от сурат тефтера - ратай на село за 1000 лева месечно, да изриваш на 20 крави. Осигурена квартира с хазаи селяндури.

Да ти приличам на кравар? Аз съм чистач.

преди 11 часа, Bubbles написа:

Мноо ви е страх това Белене ей.

Не ме е страх, тъжно ми е, че психиатриите не работят, да ви приберат половината. А форумът направо ще трябва да го закрият. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Да ти приличам на кравар? Аз съм чистач.

Все тая. Ниско квалифицирания труд в БГ е най-ниско платен. Като те изритат от Берлин, щото са пропищели от наще циг ани - ще имаш огромен избор от обяви за минимална заплата  в БГ. Ще оцениш нещо след като го изгубиш, жертвайки се за простотиите на фюрер ти.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.