Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Моля моля, оня ден се изтропаха на Графа в София.

Кво ли не прави човек за 50 лева.

И сандвичи:

H4yjtGs.jpg

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Питах нещо конкретно ли критикуваш?

Личното ти отношение лабаво ни вълнува.

Темата не е за Жечев. Повечето му видеа са силни.

Казах че за мен е лигав и не става.
Относно темата на видеото, какво има да се коментира?
Всички български политически партии практикуват автобусно митингуване, така че това не може да ме изненада.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Всички български политически партии практикуват автобусно митингуване, така че това не може да ме изненада.

ДПС им дават автобусите.

После ще поискат нещо в замяна.

току-що, Bubbles написа:

Аз мога да напиша, че съм дошъл Горно Камарци и не са ми дали щафета салам...

Защитаваш ли ги?

/Мария Касимова/

Жалкият панаир на черните фланелки

Представяте ли си в какво житейско безсмислие трябва да си изпаднал, за да се организираш да блокираш вход към кино?! Колко трябва да е пусто около теб, за да се фиксираш около кинопрожекция на художествен филм, който никой никого не кара насила да гледа!

И какви ще да са мозъчните импулси в главата ти, че да доведат до това да се облечеш в черна фланелка като деветдесетарска мутра на погребение, с все етикета на малоумието ти като щампа на гърдите, за да се правиш на шпиц-команда и да се разправяш с хора в бирария?!

Нямам съчувствие към подобно приматство. Не задавам тези въпроси, за да можем от нивото на средностатистическия човешки разсъдък да си обясним с разбиране как така в демократична страна изобщо някакви черни фланелки могат да заплашват хора заради личните им интереси и духовни предпочитания. Явно могат, докато полицията не им припомни, че не са сами в държавата.

И как така нарушават българската Конституция, като погазват основното човешко право да имаш свои възгледи и свободи (сред които фашизмът не е, защото той е престъпление, не мнение), упражнявайки насилие върху инакомислещите.

Понеже са неуки и се гнусят от знанието, са лесни за манипулиране.

Даваш им няколко стари думи, които знаят единствено от песенните пудпури на пиянски запои като „оружие“, „възраждане“ и „юнаци“. Вменяваш им мисия „да бранят българщината“, която за тях стига до общия натурален образ на китеник, трибагреник, бъклица, погача, икона и цървул. Инвестираш в черни фланелки и сандвичи със съответна йерархия в съдържанието според нивото на патриотичност и активност на примата войн.

Кой и защо финансира и подстрекава цялата тази агресивна простащина? Кой не си е свършил работата да забележи, че такива фашизоидни елементи притесняват хората по места и насаждат чувство на несигурност и страх? Кой и защо се прави, че не ги вижда и защитава нацистките им акции, приемайки ги за „право на мнение“? Как така тяхното право на мнение се изразява в агресивно отнемане на правото на свободна волеизява на другите и това не се наказва?

В края на тази седмица ще има Прайд. Това не е демонстрация на нищо. То е начин да видите отблизо, в цветове и музика, в противовес на мрачните ви лица и черни дрехи, че хората, които имат различна от вашата сексуална ориентация (или поне за разлика от много от вас са си я признали и са я приели такава, каквато е), са нормални човешки същества, а не престъпници.

Че това кого обичат си е тяхна работа и че в момента, в който престанете да ги тормозите заради това, няма да има нужда и да ви показват колко безопасна и с нищо и никого незастрашаваща е любовта им. И Прайд няма да има.

преди 5 минути, Филипов написа:

По въпроса с пътните и сандвичите вече съм писал, потърси.

Извинявай, ти ли си момчето от Плевен там дето има влог в youtube и все го пускаш? За инфо питам просто.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защитаваш ли ги?

Не, само казвам, че в интернет всеки може да пише каквото си иска, а посочените коментари са толкова смешни че чак не е реалистично.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

ДПС им дават автобусите.

После ще поискат нещо в замяна.

Чакай ся, нали уж са националисти, как ДПС?

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не, само казвам, че в интернет всеки може да пише каквото си иска, а посочените коментари са толкова смешни че чак не е реалистично.

Ами те всичките копейки са смешни. Да си видял някой виден интелектуален да е копейка?

преди 10 минути, Bubbles написа:

Копейка кога заминаваш за Русия

преди 12 минути, Bubbles написа:

ДПС твърдят, че им дават автобусите си под наем. Па може и без наем да е, тъй твърдят просто.

Кво те учудва? Национализмът им е просто фасада, имаме такъв патърн в занаята ни.

Пеевски дето му нагласиха кворума, също е от ДПС.

преди 5 минути, Coco1 написа:

Копейка кога заминаваш за Русия

Много ти се ще да ти дойда на свждане в Мусейково а Грухчо?
Айде лягай да спинкаш и да слушкаш чичо доктор!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

ДПС твърдят, че им дават автобусите си под наем. Па може и без наем да е, тъй твърдят просто.

Кво те учудва? Национализмът им е просто фасада, имаме такъв патърн в занаята ни.

Пеевски дето му нагласиха кворума, също е от ДПС.

Значи не съм далеч от истината като ги имам за Атака 2.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Значи не съм далеч от истината като ги имам за Атака 2.

За Черните шпиц команди твърдят, че са тия на Расате и Волен. Може да е слух обаче, тука нямам доказателства.

Тепърва има да гледаме Воленски изпълнения, неслучайно с Костадинов връзката е учител - ученик. Бил е в Атака.

Чудя се кога ще подпали някоя джамия, в опит да надмине учителя си.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Да си видял някой виден интелектуален

Като гледаш и четеш писанията на цоцко1 и иванка, или изказванията на умнокрасивите кирчококорковци, или разните му бацета... голям интелект ще да е техния. А?!

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Ко точно намери кусур у писанията ми?

Не те виждам с тази сила и желание да пишеш срещу ГЕРБ, срещу ПППП. А, уж не си бил партиен. Само срещу Възраждане драскаш.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Не те виждам с тази сила и желание да пишеш срещу ГЕРБ, срещу ПППП. А, уж не си бил партиен. Само срещу Възраждане драскаш.

ГЕРБ удържаха плоския данък, не са продумвали за визи до Гърция, и затворническа повинност.

Срещу ПППП още нямам идея.

Не съм гласувал ни за едните ни за другите ни за ДБ.

Просто за инфо.

Възраждане ги виждам как вкарват фашимерия и тоталитаризъм, и не съм ОК с това. Дъвка за идиоти, дето не са излизали от село, за аутсайдери, таксисти, чистачи, пъдари и говедари. Само такива ги харесват. Напикани старци искат казарма. Младите да минат курс градинарство и пленничество. Да ги унижават и им губят времето за нищо.

Само като ги видиш визуално по сборищата им, и си вадиш изводи какъв им е електората. Няма да кажа какви, за да не ме ДОНОС-ничат. Много обичат доносите, нали , @АСПЕКТ

преди 6 часа, Bubbles написа:

Чакай ся, нали уж са националисти

националисти, но не и български, а руски.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Много ти се ще да ти дойда на свждане в Мусейково а Грухчо?
Айде лягай да спинкаш и да слушкаш чичо доктор!

Горката копейка от Мосейково не разбира че си у дома . Защо си у дома 

Цитат

Николай Дренчев
36 мин  ·
Мнозина знаят, че фашизмът така започва.
Всички знаят как завършва!
Чакат ни тежки времена!
Някои, които се мислят за по-умни от другите, си мислят, че пожарът, който разпалват, тях няма да ги изгори!
Дали и журналистите от Дарик си мислят, точно така, както и политиците, чиито мнения обилно отразяват, че "за четири години ще опа(п/т)каме ситуацията и всеки ще си отиде на острова в Тихия океан"?
Аз си мисля за тях почти същото.
Само локацията на острова прогнозирам, че ще е другаде.

large.(3).jpg.77ebb91400d13a81cd85dea06c5f724c.jpg

Много е странно Дренчев като не спира да заплашва всеки който не му е по акъла. И говори за фашизъм, и лагери. Като е хубава армията що не седя 10 г. пилот, както му е договора?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.