Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Някой да каже за каква битка става на въпрос, че нямям време за клипове? ... Световно по далеко плюене ли ще има? ... Ще е победител, не се съмнявам :super:

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Световно по далеко плюене ли ще има?

Наплюването на келеменца като божанков е задължителното най-културно и безобидно действие, което заслужават!

току-що, Joss Bomon написа:

Наплюването на келеменца като божанков е задължителното най-културно и безобидно действие, което заслужават!

Кой решава кой какво заслужава?

преди 17 минути, Филипов написа:

Само много душевно болен може непрекъснато да гледа такива клипове. А да ги и споделя си е просто некст левъл. Надявам се си добре.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Само много душевно болен може непрекъснато да гледа такива клипове. А да ги и споделя си просто е некст левъл.

Конкретно ТОЗИ клип е доста притеснителен, това е втори референдум който не се допуска след като са събрани нужния брой подписи за да стане той задължителен както поне повелява закона.
Ама иначе сте свободни и живеете в демокрация.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Конкретно ТОЗИ клип е доста притеснителен, това е втори референдум който не се допуска след като са събрани нужния брой подписи за да стане той задължителен както поне повелява закона.

Гладък бързо оздравяване

преди 11 минути, Bubbles написа:

Единственото което ме притеснява е дали този от клипа си пие редовно хапчетата и едноклетъчния материал, който искрено му вярва че ЕС и НАТО са в корените на всички злини на света та да не вземат случайно да ни изкарат от тях и да почнат да тричат сънародниците си изпитвайки малоумна радост.

преди 26 минути, Гражданин написа:

Единственото което ме притеснява е дали този от клипа си пие редовно хапчетата и едноклетъчния материал, който искрено му вярва че ЕС и НАТО са в корените на всички злини на света та да не вземат случайно да ни изкарат от тях и да почнат да тричат сънародниците си изпитвайки малоумна радост.

Остави това, помисли си утре като се подпишеш някъде за референдъум по въупрос/и кой/ито те интерсува/т и и същия събере необходимия брой подписи но бъде отхвърлен от същата тази шепа чиновници които отхвеърлят вече два рефендума, как ще реагираш и как би се почувствал.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Остави това, помисли си утре като се подпишеш някъде за референдъум по въупрос/и кой/ито те интерсува/т и и същия събере необходимия брой подписи но бъде отхвърлен от същата тази шепа чиновници които отхвеърлят вече два рефендума, как ще реагираш и как би се почувствал.

В случая "ама не те ли интересува?...". Не, хич не ме интересуват чувствата на копейките. След като са нетолерантни към всички (твърдят, че ще управляват единствено сами), тогава другите всички имат право да са нетолерантни към тях. Тъпите им референдуми са популистки и имат за единствена цел самореклама. Освен това са и опасни. Великобритания излезе от ЕС, а един от основните идеолози на референдума им да се отцепят и пропагандон на идеята Найджъл Фараж се оказа със сметки в банки със съмнителни пари, до които сега му се отказва достъп. Някак си това тихомълком се пропуска в нашите по-големи медии, но е достатъчно показателно как в крайна сметка всички, които плюят по ЕС са основно подлеци работещи в ущъурб на родината си и в полза на Кремъл. След време и тук може да се разбере нещо такова, но във Великобритания все пак имат сили да са извън в ЕС, а тук ще е тотална катастрофа.

https://darik.bg/britanski-banki-zatvarat-smetki-na-naidzal-fara

преди 13 минути, Гражданин написа:

В случая "ама не те ли интересува?...". Не, хич не ме интересуват чувствата на копейките. След като са нетолерантни към всички (твърдят, че ще управляват единствено сами), тогава другите всички имат право да са нетолерантни към тях. Тъпите им референдуми са популистки и имат за единствена цел самореклама. Освен това са и опасни. Великобритания излезе от ЕС, а един от основните идеолози на референдума им да се отцепят и пропагандон на идеята Найджъл Фараж се оказа със сметки в банки със съмнителни пари, до които сега му се отказва достъп. Някак си това тихомълком се пропуска в нашите по-големи медии, но е достатъчно показателно как в крайна сметка всички, които плюят по ЕС са основно подлеци работещи в ущъурб на родината си и в полза на Кремъл. След време и тук може да се разбере нещо такова, но във Великобритания все пак имат сили да са извън в ЕС, а тук ще е тотална катастрофа.

https://darik.bg/britanski-banki-zatvarat-smetki-na-naidzal-fara

Някъде в поста мйи да се говори за копейки, и другите неща които споменаваш?
Прочети ми поста отново и отговори по същество моля.

преди 32 минути, Bubbles написа:

Някъде в поста мйи да се говори за копейки, и другите неща които споменаваш?
Прочети ми поста отново и отговори по същество моля.

Аз много добре те разбрах, а ти ако не си ме разбрал пояснявам, че темата е за копейките и аз съм против малоумните им неща. И за да си доволен, ще ти отговоря на въпроса така както искаш все пак. Да, има вредни референдуми, които трябва да се спрат независимо дали ще наранят нечии чувства на някаква ако ще и да е не малобройна група. Тя може да е голяма, но по съществото си да е малоумна и да не може да мисли най-доброто за себе си. Например може да питат децата в училището ти дали ти харесват предмета и ако искат дали биха го пропуснали. Да кажем, че мнозонството спечели, нали, демокрация е и ти я харесваш, та си навит след училищен съвет да се даде властта на децата да определят какво искат, за да се научат на демокрация. Мислиш си, това ще е хубаво упражнение за тях, тамън нещо за живота ще научат, а и ти ще се затвърдиш като позиция. Но разбираш в последствие оставайки в ступор, когато обявят резултатите, че любимите ти ученици са всъщност гласували с 80% да имат свободен час, защото все пак акълът им е детски и независимо колко си им готин, понеже в крайна сметка на младежите им е по-готино да са навън или да си ходят по-рано. Е, демокрация, кво да я правиш. Директорът те вика след последния ти час и ти връчва заповедта за напускане. Ти си ходиш посърнал с картонената си кутията, в която си си събрал учебниците и нещата и се тюхкаш псувайки с половин уста по коридора "да ви и еб€м демокрацията...".

Та поуката ти я оставям да си я извадиш сам.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Аз много добре те разбрах, а ти ако не си ме разбрал пояснявам, че темата е за копейките и аз съм против малоумните им неща. И за да си доволен, ще ти отговоря на въпроса така както искаш все пак. Да, има вредни референдуми, които трябва да се спрат независимо дали ще наранят нечии чувства на някаква ако ще и да е не малобройна група. Тя може да е голяма, но по съществото си да е малоумна и да не може да мисли най-доброто за себе си. Например може да питат децата в училището ти дали ти харесват предмета и ако искат дали биха го пропуснали. Да кажем, че мнозонството спечели, нали, демокрация е и ти я харесваш, та си навит след училищен съвет да се даде властта на децата да определят какво искат, за да се научат на демокрация. Мислиш си, това ще е хубаво упражнение за тях, тамън нещо за живота ще научат, а и ти ще се затвърдиш като позиция. Но разбираш в последствие оставайки в ступор, когато обявят резултатите, че любимите ти ученици са всъщност гласували с 80% да имат свободен час, защото все пак акълът им е детски и независимо колко си им готин, понеже в крайна сметка на младежите им е по-готино да навън или да си ходят по-рано. Е, демокрация, кво да я правиш. Директорът те вика след последния ти час и ти връчва заповедта за напускане. Ти си ходиш посърнал с картонената си кутията, в която си си събрал учебниците и нещата и се тюхкаш псувайки с половин уста по коридора "да ви и еб€м демокрацията...".

Та поуката ти я оставям да си извадиш и сам.

Хехе интересен пример, да със сигурност не бих се зарадвал на резултата от твоя пример, но пък това е демокрацията или поне това е нейния смисъл. От друга страна децата затова си имат родители или настойници защото все още не умеят да вземат решения(Въпреки че имам известни забележки по този въпрос).
Извън този пример, съгласен съм че има референдуми които биха могли да са вредни, НО в края на краищата демокрацията е това, а това което ти казваш е, че теб не те интересува дори и 6 милиона да са се подписали за референдум ако това не е в тон с твоите виждания, накратко ти си демократ колкото аз съм космонавт. :)

преди 55 минути, Bubbles написа:

Хехе интересен пример, да със сигурност не бих се зарадвал на резултата от твоя пример, но пък това е демокрацията или поне това е нейния смисъл. От друга страна децата затова си имат родители или настойници защото все още не умеят да вземат решения(Въпреки че имам известни забележки по този въпрос).
Извън този пример, съгласен съм че има референдуми които биха могли да са вредни, НО в края на краищата демокрацията е това, а това което ти казваш е, че теб не те интересува дори и 6 милиона да са се подписали за референдум ако това не е в тон с твоите виждания, накратко ти си демократ колкото аз съм космонавт. :)

Не, разбира се, че съм демократ! Ако демокрацията ми дава възможност да се боря, така че да съществува доброто, тогава ще се боря до последно, ако ще и 8 от 6 милиона да са гласували за злото. Никъде не съм казал, че ще използвам недемократини мерки. Според теб недемократично ли ще е да НЕ дадат на учениците ти да гласуват за прекратяването на часовете ти, но да речем че преподаваш по важен предмет, който ако те пропуснат, бъдещето им ще бъде недемократично, въпреки че демократично биха могли да го прекратят точно както в примера ми? 

преди 36 минути, Гражданин написа:

Не, разбира се, че съм демократ! Ако демокрацията ми дава възможност да се боря, така че да съществува доброто, тогава ще се боря до последно, ако ще и 8 от 6 милиона да са гласували за злото. Никъде не съм казал, че ще използвам недемократини мерки. Според теб недемократично ли ще е да НЕ дадат на учениците ти да гласуват за прекратяването на часовете ти, но да речем че преподаваш по важен предмет, който ако те пропуснат, бъдещето им ще бъде недемократично, въпреки че демократично биха могли да го прекратят точно както в примера ми? 

Няма как да си демократ ако не зачиташ правото на мнозинството.
Колкото до учениците ми, от демократична гледна точка избора трябва да си е техен, или в случая на техните родители/настойници, а аз от работа нито се плаша нито се срамувам.
И любопитен съм какви са тези демократични мерки които ще използваш за да се бориш срещу както ти сам се изрази 8 от 6 милиона души които искат нещо и се борят да постигнат по демократичен път?

kopeykatarewee.png

Копейкин е най-големият загубеняк в тоя парламент - няма една кауза, зад която да е застанал и да е спечелил:

- Против ваксините беше, неговите се ваксинираха.

- Против еврото е, неговите държат спестявания в евро и имат кредити в евро.

- Събира стотици хиляди подписи за референдум, който е против Конституцията и не може да се произведе.

- Против корупцията е, плаща кредит с пари, които не е декларирал или с държавната субсидия.

- Против reйoвeте е, синът на Ганьо му е заместник.

- Против Сорос е, жена му храни децата им с грантове от Сорос.

- Против Украйна е, Зеленски идва на посещение.

Копейкин е Загубеняк №1 на Република България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.