Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Гледаш ли кво пишеш изобщо?

Инак не се надувам, ново е за мен, ама е много яко. Като 3Д игра, само че директно в браузъра. Много оригинални и шеметни визии се получават.

А моя грешка извинявай  просто така съм го  запомнил there js а то е three js

https://threejs.org

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, petie1 написа:

А моя грешка извинявай  просто така съм го  запомнил there js а то е three js

https://threejs.org

WebGL и threejs, да, хванал съм работещ шаблон и разучавам как работи. Туй по въпросите  на разносвачите на пица, чистачи и пъдари разни. Дето ми разправят, че за нищо не ставаме ИТ-тата, но в добавка сме им длъжни с още 7 % данък, че и ман гали имало, дето и те искат ракия.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

иванке, мархаба. Току що кокорчо

1284187948_.jpeg.4808c2782d9e675bd82da82569bca0b6.jpeg

ти изяде един от платените от работодателя болнични дни. Почва от началото на 2024. Господарят ти сега ще плаща само два от всичките дни, които ти отпусне лекуващия лекар.

Дося плащаха първите три, после почва НОИ. Сега предполагам НОИ ще плаща не от четвъртия, а от третия ден.

И стига ми злобя с тоя гей, точно толкова несимпатичен ми е, колкото и на тебе.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Сега предполагам НОИ ще плаща не от четвъртия, а от третия ден

А пари в НОИ откъде? Ти не щеш да внасяш повече, а искаш да ползваш повече.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

На държавните изроди и туй дето плащаме им е много.

2 от 3 внесени в хазната лева, потъват по частни обръчи фирми, и по апартаменти на Цончовци и Силвестърчовци.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

А пари в НОИ откъде?

Е как пък му забиваш все въпроси, чиито отговори липсват в неговата плоча... Стига провокации! Питай го за казармата, за европата, за страховете му... пък той ще ти пусне плочата от начало, пък и илюстрации ще ти качи /нищо, че ги пуска вече по два пъти на страница едни и същи/... и така до безкрай.

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Е как пък му забиваш все въпроси, чиито отговори липсват в неговата плоча... Стига провокации! 

Аз ще ви кажа, отде ще вземете пари, цитирайки светилото Киро Брейка, радетел за соц, казарма и затвор по границата.

От на коча моча дрънгоча ще ги вземете!

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Шегоубиец! А досега откъде бяха?

Но тъпи и мързеливи искат да им капят независимо колко са образовани и можещи. За толкова години не увряхте ли, че без лоши, десни капиталисти нищо няма да влиза в хазната? Защото няма от кого да цицате!

Сто и кусур години ги мъчите тези марксистко-ленински измишльотини и все хОй.

преди 46 минути, parmobil написа:

Шегоубиец! А досега откъде бяха?

Но тъпи и мързеливи искат да им капят независимо колко са образовани и можещи. За толкова години не увряхте ли, че без лоши, десни капиталисти нищо няма да влиза в хазната? Защото няма от кого да цицате!

Сто и кусур години ги мъчите тези марксистко-ленински измишльотини и все хОй.

Сега, ако кажеш и връзката между демокрация и капитализъм ще е добре. Защото капитализъм като цяло е антидемократична система.

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Сега, ако кажеш и връзката между демокрация и капитализъм ще е добре. Защото капитализъм като цяло е антидемократична система.

Кой без данъците на капиталистите ще пълни бюджет, друже? От всички равни колко ще вземеш? Пробвахме, не го ли знаеш? Русия/СССР пробва от 1917 г. Не и се получи. Колко искате да пробвате, за да видите, че не става с "всички сме равни и всичко е общо"???

И тук не искам да ми скачате със социални глупости!!!

Аз и всеки като мен, които сме инвестирали време и средства в обучение, не сме равни с мързели, готованци и тунеядци (това е руска дума за същото), че да сме виновни на някого!!! И не ми излизай с потекло и възможности, защото си бил пълнолетен след 1990 г. и си можел да вземеш студентски заем, да се изучиш и да го изплатиш за няма и 5 г.

преди 15 минути, parmobil написа:

Кой без данъците на капиталистите ще пълни бюджет, друже? От всички равни колко ще вземеш? Пробвахме, не го ли знаеш? Русия/СССР пробва от 1917 г. Не и се получи. Колко искате да пробвате, за да видите, че не става с "всички сме равни и всичко е общо"???

Аз и всеки като мен, които сме инвестирали време и средства в обучение, не сме равни с мързели, готованци и тунеядци (това е руска дума за същото), че да сме виновни на някого!!! И не ми излизай с потекло и възможности, защото си бил пълнолетен след 1990 г. и си можел да вземеш студентски заем, да се изучиш и да го изплатиш за няма и 5 г.

Трябва много да четеш, за да си отговориш на въпросите. Не съм сигурен че ще помогне, защото освен да четеш, нещо от прочетеното трябва да влезе и остане в главата и да промени някои чаркове вътре.

преди 20 минути, parmobil написа:

Доколкото разбрах от @IvanKirov е имало данъци и в така наречения от вас лошия социализъм. Даже са броили кокошките в двора на хората, тези, ах лоши социалисти или комунисти. 

току-що, Sliderum2 написа:

Трябва много да четеш, за да си отговориш на въпросите. Не съм сигурен че ще помогне, защото освен да четеш, нещо от прочетеното трябва да влезе и остане в главата и да промени някои чаркове вътре.

И поредният, който знае повече, дами и господа, но не иска да сподели знанието си с простосмъртните.

Дай, не бъди егоист, сподели ни, ако обичаш! Къде съм се объркал? И къде се обърка Русия/СССР,  че от 1917 г. не се получава? Куба се отказа. Венецуела? С. Корея? Кой още опитва от този марксистко-ленински свят?

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Доколкото разбрах от @IvanKirov е имало данъци и в така наречения от вас лошия социализъм. Даже са броили кокошките в двора на хората, тези, ах лоши социалисти или комунисти. 

Малко си разбрал. Имаше и "ергенски" данък. Докато не се ожениш/омъжиш/нямаш дете - данък. Ама имаш здравословен проблем с правене/зачеване/износване на дете - плащаш.

И изобщо, смешно и тъжно е, че трябва да се обясняваме на хора, които никаква представа нямат за нещата тогава. Чули са от баба и дядо за изгубената младост и сега ми ръсят експертиза за годините преди 1990г. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Защото капитализъм като цяло е антидемократична система.

Тотално невярно. Най-лютите тоталитаризми - разни там червени кхмери, Сталин с неговия голодомор, Ким Чен Ун е построил Ада на Земята, в Куба към 2007 им позволиха изобщо да притежават компютър. Наш бай Тодор е построил концлагери, дето не можете да ги боядисате.

В сегашния капитализъм дето го плюете мога да направя като @АСПЕКТ, да си харесам де да живея и работя, и другия ден съм там.

По соца е било углавно престъпление, ако те набарат на границата те застрелват, ако избягаш почват да тормозят роднините ти. Има случай няква мацка я набутали в Белене, на 16 г., защото баща ѝ избягал в Канада.

Легалните работещи зад граница са ги пращали в пропаднали ислямски държави, и са им прибирали 70% от доходите.

преди 6 часа, IvanKirov написа:

WebGL и threejs, да, хванал съм работещ шаблон и разучавам как работи.

Мерси че ме подсети за WebGL...  Иначе има  още интересни проекти за Уеб 3d предполагам знаеш за списанията за Линукс? Та там пишат доста интересни нещаа нови неща и идеи..

Много имотни тези хора. Тризонет за 77 хиляди, пък го продава за 400 хиляди.

🙄

https://bird.bg/vazrazhdane-tsoncho-silvia-silvestar/

Силвия Александрова /на снимката/ е тъща на депутата от Възраждане Цончо Ганев. Тя е била шеф на “Златни пясъци” АД при Симеон Сакскобургготски и зам.-областен управител на Варна при служебното правителство на Стефан Янев.

Докато е в “Златни пясъци” тя осигурява на дъщерите си сериозен чеиз – тризонет в комплекса. Апартаментът на три ката с квадратура 350 кв.м. е придобит само за 77 хиляди лв.

Преди две години дъщерите на Силвия Александрова продават тризонета за 400 хиляди лв. От чеиза остава и за внука на Александрова, младия Силвестър Ганев, който ненавършил 17 години купува апартамент в София за 200 хиляди лева.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Бабо ти не си спирала :ski4:

Нападнатите от кокошинки пилета и папагали  не растат, нервничат  и остават недоучили.   Кокич, взимай мерки!  Стига си бабосвал дядовци.   

преди 4 минути, attj написа:

Нападнатите от кокошинки пилета и папагали  не растат, нервничат  и остават недоучили.   Кокич, взимай мерки!  Стига си бабосвал дядовци.   

Много е зле младежа. Няма първи клас завършен даже. Ама аз болните от всякакъв вид само ги съжалявам. Те не са виновни.

преди 47 минути, attj написа:

Ти така си сглобена дефектна Атидже

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.