Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, г-н Велев написа:

Копейко, що си направи нов профил?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Копейко, що си направи нов профил?

Защото твоите гейски приятели се радват и им е густо майна когато ги псуваш, ама ако им напишеш за някои части от колело или че са болни, тогава силно се обиждат и засягат. Че и карес гонят. И са много злопаметни. Бутат те на земята и те ритат докато спреш да шаваш. Та тъкиви ми ти работи к'ак Сийке...

преди 33 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Разбирам , че имаш желание да разясниш, ама на човек с доход/в повечето случаи в необлагаем размер/ заради естеството на работата, която извършва е кауза пердута :camera2:

Нужникарят няма да разбере поради особености на мозъка, Теточков не иска да разбере, щото е на патентен и не го бърка.

Пиша ги тия работи щото е най-голямата тема тука без цензура. Някой макак може да се излъже да прочете, па да му светне, какво именно седи зад лумпенските им изпълнения по обществени места, дето не са само те.

Като се счупи бизнеса на чербаджиите на копейковчетата, като останат на борсата, и плюс липсата на смислени умения...

Аз ще се оправя накак без ЕС, ама копейковчетата ще питат де сер ат гладните. Нужникарското копейче ходи на 200 интервюта, преди да го пуснат до нужниците на хората. При криза първи пострадват такива като тях, лумпенотията без образование, щото са най-лесно заменими.

Според американските медии е недопустимо народен представител от Възраждане да си купи апартамент две години преди да е станал народен представител. Възрожденци, да знаете, че си е чисто престъпление да имате жилище или кола. Ама не може така. Според американските медии трябва да живеем в колиби в гората или пещери. Не повече. Каруцата и магарето също са лукс. 😀
Страх тресе кочината, защото Възраждане става първа политическа сила и освен с пропаганда, няма с какво друго да воюват. Човек и с малко интелект да е ще съзре колко са жалки. Смешници.

Честито ви повишение на цена ток и парно!Целувайте Боко и Киро защото мислят за вас.😡

преди 1 минута, Toto2 написа:

Страх тресе кочината, защото Възраждане става първа политическа сила

Туй го слушаме от колко вече години. Дори се очертава след последните ви изсветляли далавери, рязко да падне доверието за вас.

Жалко, че не пазя дати на тия картинки...

Мани тъпня, пуска си анкети в ФБ каналите, за кого щяла да гласува лумпенотията му. Ако не напишат за него - трие постовете.

42_n.thumb.jpg.9b9a41c2caa0532a501e622698260b3a.jpg1354863505_(7).thumb.jpg.01aaa1c7b22761b27051df7abb1a6e09.jpgpyrvaSila.jpg.8342b85838b47c22de26a1c41d4ada8b.jpg

преди 10 минути, Toto2 написа:

Според американските медии е недопустимо народен представител от Възраждане да си купи апартамент две години преди да е станал народен представител

Както бе цитирано по назад, апартамента е купен миналата година. И то на двойно по ниски цени .

преди 2 минути, miro20 написа:

Както бе цитирано по назад, апартамента е купен миналата година. И то на двойно по ниски цени .

Искаш да кажеш, че си пуснал поредния фейк и дезинформация.

Мирко, твоя приятел Цв. Цв. някак си изчезна от публичното пространство, а каква драма беше покрай него и шестте апартамента(които вероятно са повече, но толкова бяха публично известни). 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Мирко, твоя приятел Цв. Цв. някак си изчезна от публичното пространство, а каква драма беше покрай него и шестте апартамента(които вероятно са повече, но толкова бяха публично известни). 

Както съм казвал мноооооого отдавна, от всичките скандални случаи, неговата размяна с доплащане по пазарни цени излезе най чист и редовен  :) :)

преди 3 минути, г-н Велев написа:

Искаш да кажеш, че си пуснал поредния фейк и дезинформация.

Ами върни се 2-3 странички по назад, има си цитирано какво и от кого :) 

преди 12 минути, miro20 написа:

Както съм казвал мноооооого отдавна, от всичките скандални случаи, неговата размяна с доплащане по пазарни цени излезе най чист и редовен

Затова ли не смее да си покаже носа?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Нужникарят няма да разбере поради особености на мозъка, Теточков не иска да разбере, щото е на патентен и не го бърка.

Пиша ги тия работи щото е най-голямата тема тука без цензура. Някой макак може да се излъже да прочете, па да му светне, какво именно седи зад лумпенските им изпълнения по обществени места, дето не са само те.

Като се счупи бизнеса на чербаджиите на копейковчетата, като останат на борсата, и плюс липсата на смислени умения...

Аз ще се оправя накак без ЕС, ама копейковчетата ще питат де сер ат гладните. Нужникарското копейче ходи на 200 интервюта, преди да го пуснат до нужниците на хората. При криза първи пострадват такива като тях, лумпенотията без образование, щото са най-лесно заменими.

И ти си лесно заменим, примерно с робот.  На твоето място чакат още 1000 души. Тъй, че...не се чувствай уникален.  Просто докато си килим, подстелка в офиса, ще си нужен. После като се изтъркаш, те сменят с друга подстелка за бърсане. Работи още, че шефът ти има нужда от почивка на Карибите, а коктейлите са с увеличение.

преди 1 час, г-н Велев написа:

Защото твоите гейски приятели се радват и им е густо майна когато ги псуваш, ама ако им напишеш за някои части от колело или че са болни, тогава силно се обиждат и засягат. Че и карес гонят. И са много злопаметни. Бутат те на земята и те ритат докато спреш да шаваш. Та тъкиви ми ти работи к'ак Сийке...

А ти защо трябва да псуваш? Толкова ли нямаш речник с приказки да си обориш опонентите че да ти трябва да ги наричаш на части на колела? Защо всички копейки толкова много обичате да псувате? С псувни не се печели. Ето, гледам много копейки как се изразявате и да ти кажа, много малко вас могат да пазят равновесие без да им се разпсува речника като се усетят, че нивото им е високо. А то винаги става такова, защото интелигентни копейки няма. Еволюционно доказано е. Глей че все с маймуни ви сравняват по меметата. Що тей става?

HNZJhXI.jpg

HN4wDFt.jpg

HNZJt7j.jpg

HPWh2Gn.jpg

преди 1 минута, Гражданин написа:

А ти защо трябва да псуваш?

Виж как спокойно и културно обръщаш нещата и започваш с благи лъжи да ме поучаваш.

Не съм казал, че съм псувал или тях съм псувал. Дадох го като фрапантен пример, че те от това не се обиждат, а са се обидили от това че са болни и трябва да се лекуват. Какво лошо съм им казал. Дори бях споменал, че ми е мъчно за тях.

Обаче вие винаги обръщате нещата и вменявате такива, които не са казани, а след това и докладвате.

Още малко ви остана. Не се притеснявай.

току-що, г-н Велев написа:

Виж как спокойно и културно обръщаш нещата и започваш с благи лъжи да ме поучаваш.

Не съм казал, че съм псувал или тях съм псувал. Дадох го като фрапантен пример, че те от това не се обиждат, а са се обидили от това че са болни и трябва да се лекуват. Какво лошо съм им казал. Дори бях споменал, че ми е мъчно за тях.

Обаче вие винаги обръщате нещата и вменявате такива, които не са казани, а след това и докладвате.

Още малко ви остана. Не се притеснявай.

Не може да наричаш хората под път и над път с онази част на колелата само защото не са примитивни копейки и да твърдиш, че не са псувни. Като някакво изостанало човекоядно племе сте, кланяте се на някакъв вожд и западната цивилизация ви пречи, че бутилката за кока кола ви е скарала.

Пак ми се проверява публикацията. Вършиш си добре работата :)

И то само защото те попитах дали копейка е обидна дума като П-Д-Л? Ако не си разбрал нямам право да я пиша думата :) Б'аси.

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

Затова ли не смее да си покаже носа?

Избра свой път в политиката. И логично изпадна. Защото ГЕРБ не е една личност с която да се олицетворява.

ББ и ГЕРБ се отнесоха към него съвсем коректно в стил... " за бившата или добро или нищо " ...

Това е.

По темата имам предложение за всеки изрожденец със свободни $17 хил  :

За същите почти пари и ... Москвич 3

https://avtomir.ru/new-cars/moskvich/moskvich-3/

:)

Много ме кефи в характеристиките на този исконен руски продукт - " много добре русифицирана мултимедийна система" 

:giggle1:

Копейкин защо предпочита ръждясали консерви като ауди Р7 и  хамъри някакви ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Изтриха ми поста. Това е. Дано някой не ме пита нещо за педала на колелото.

Предлагам на ръководството на форума към обидните и забранени думи да включи и копейка.

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Предлагам на ръководството на форума към обидните и забранени думи да включи и копейка.

И защо копейка да е обидна дума?

преди 48 минути, АСПЕКТ написа:

И ти си лесно заменим, примерно с робот.  На твоето място чакат още 1000 души

Ще спреш ли да пишеш тъпни?

преди 3 минути, Гражданин написа:

И защо копейка да е обидна дума?

А защо педал да е обидна дума?

току-що, г-н Велев написа:

А защо педал да е обидна дума?

Поради известни на всички защо причини. А защо копейка да е обидна дума? Какви са причините? Можеш ли да ми ги кажеш, защото все пак ти предложи да се предложи на ръководството да бъде треитрана като обидна?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Поради известни на всички защо причини.

Така ли? На кои всички? Кажи кое точно е обидното в тая дума?

А и защо ти се засягаш е интересно?

преди 7 минути, г-н Велев написа:

Така ли? На кои всички? Кажи кое точно е обидното в тая дума?

А и защо ти се засягаш е интересно?

Ами дори повечето деца в детската градина са наясно с тези неща, така че даже те те надминават но щом ти не си, за разбереш кажи "така" на някой случаен човек на улицата и си обясни причината по бързия начин. И никъде не пиша, че съм се засегнал. Ако опонентите ми са толкоз прости, че да прибягват до първобитни обиди, то е достатъчно обидно за тях самите, защото интелигетните хора виждат комуникацията и си правят впечатления. Какво мислиш, че е впечатлението за теб като нямаш аргументи, но с широки пръсти сипеш по клавиатурата обиди?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.