Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 52 минути, Toto2 написа:

А де де, ша видите колко сте малко.

Бих искал да те попитам без грам да се заяждам - Наистина ли смяташ че "Възраждане" са патриоти, родолюбци и истински хора, а не лаладжии и популисти?
Също ако може да си честен - Член ли си на тази партия?

преди 2 часа, Bubbles написа:

Що така с лошо ве Грухчо, в Мосейково нямате ли място и за тях?

Това е вашия развъдник гладък, винаги има място за вас

Цитат

Николай Марков
3 дни  ·
Време е за Събуждане, не за възраждане.
Дали всички чухте с ушите си изявлението на генерал Шивиков направено при Карбовски? На първо четене на промените в ЗОВС, партия Възраждане гласува "против", но на второ четене гласуват "ЗА", което отричат и до днес. Въпреки публикуваните официални протоколи от комисиите!!! Само един депутат от целия парламент гласува "против". Един. С приетите изменения на закона се дава право на чуждестранни военни командири да издават заповеди на български военнослужащи по време на външни военни мисии. Никога досега в историята на българската армия това не се е случвало, нито е било възможно по закон. Никой друг, освен български офицери и генерали не са имали право да издават заповеди.
Ръководството на партия "Възраждане" отрича и до днес! Но ви лъже в очите.

Цитат

Стената на Срама- Путлеристи и национални предатели
Борис Гаганелов  · 3 дни  ·
Гледам репортажът от 2020та на Нова в която показват документално как Копейкин си е взел къща и апартамент със субсидията (която иначе нямало да взима или щяла да дари).
И кого да видя - Цончо си живее у тЕх си и снима с телефона.
Знам че съм малко старомоден, но не е ли малко странно друг мъж да живее в къщата ти?

Цитат

Група на "почитателите" на Костя Копейкин
Pl Ov  · 1 дни  ·
🤔 ⚠️"Този масов терор, отначало в относително незначителни мащаби, все повече се засилва, защото нито полицията, нито съдът сериозно преследват политическите престъпления срещу така нареченото право. Според уместното определение на един нацистки публицист масовият терор играе ролята на "пропаганда на силата" - показва на цялото население, че нацистите са по-силни от властта и че по-сигурно е да си член на някоя нацистка полувоенна организация, отколкото предан републиканец. Това внушение се подсилва още повече от специфичния начин, по който нацистите използват собствените си политически престъпления. Те неизменно ги признават публично, без извиненя за "престараване на нисшите чинове" - и така изпъкват в очите на населението  като коренно различни в сравнение с "бърборковците" от другине партии."
 "Произход на тоталитаризма", Хана Арент

преди 9 часа, Bubbles написа:

Бих искал да те попитам без грам да се заяждам - Наистина ли смяташ че "Възраждане" са патриоти, родолюбци и истински хора, а не лаладжии и популисти?
Също ако може да си честен - Член ли си на тази партия?

Явно не следиш темата. Да, член съм на партията и от години при това. И съм го казвал на иванка - познавам ги хората лично. Точно по тази причина ги смятам за патриоти, родолюбци и истински хора.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Явно не следиш темата. Да, член съм на партията и от години при това. И съм го казвал на иванка - познавам ги хората лично. Точно по тази причина ги смятам за патриоти, родолюбци и истински хора.

На коя държава ?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Taкива еФтини десет левови тролове като тебе, под път и на път. 

преди 29 минути, Coco1 написа:

Taкива еФтини десет левови тролове като тебе, под път и на път. 

На теб колко ти плащат да тролиш, бабо?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

На теб колко ти плащат да тролиш, бабо?

Кофти комунистке-Слидерумка не бих паднал на ващо ниво някой да ми плаща . На всичкото отгоре при вас е абсолютна деградация.

преди 2 часа, Toto2 написа:

Това ли е патриотизъм и родолюбие?

large.(4).jpg.385d1bb5326851073f914df425cbca88.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.ww(1).png.a76055784f340567dbabcbb4356005a6.pnglarge.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569de2ad08.jpglarge.(7).jpg.e76618dc565e6cb6729219e827af0fd1.jpg

на 12.06.2023 г. в 16:46, miro20 написа:

Май не е цитирана пълната /пред/история, затова да уточним излагацията ви :

Tatiana Christy е в компанията на Димитър Божанчев.

17 ч.  ·

Днес ходих да пия бира в якото заведение Cosmic Craft Beer в София, на чиято витрина стои надпис, че не обслужват хора от “Възраждане.“ Благодарение на този надпис заведенението стана хит в социалните мрежи и спечели много симпатизанти и нови клиенти. Но, околко този надпис много хора спекулират и ръсят мозък без да знаят детайлите. Някои много чувствителни демократи започнаха да викат – „ама това е дискриминация не може така.“ Аз казвам, че може! Някои казват, ама заведението си е напаривило самореклама, за да привлече хора, аз казвам – това са пълни глупости! И всичките тези мяучения от либералните демократи, докато самите те биват тормозени и обиждани и малтретирани от приматите от Израждане, изглеждат изключително нелепо и досадно! И знаете ли защо? Защото не сте информирани! Защото не се намери НИТО една медия в София да дойде да провери на място какво се случи и защо е този надпис на витрината. НИТО ЕДНА! Дори и жълтопаветните медии ги домързя да се размърдат да разберат какво се е случило на собственичката на магазина и какво са й причинили изражденците, преди тя да постави този надпис. Ето какво ми разказа тя – В магазина й влизат първо трима изражденици и започват да й правят забележки, че в магазина й има знамена на „чужди държави“ и че тя трябвало да ги свали и да сложи само български знамена.“ Приматите от Израждане не разбират, че знамената в бирарията са на международни клубни футболни отбори. Това е място, където хората се събират да гледат футбол и да пият качествена бира. Изражденците решават, че имат право да казват на собственици на бизнес какво да правят – точно като талибаните или хитлеристите! Забележете, лумпените не си купуват бира, не са клиенти, те са дошли там да тормозят хората и да провокират! След като тези изражденци биват изгонени от клиенти на заведението, собствениците поставят надписа. Изражденците са носели фланелки на Израждане и затова е било ясно коя партия представляват. След като надписът е сложен на бирарията в резултат на инцидента с приматите, хората възторжено започват да го споделят. Собствениците, които не искат да споменавам имената им публично, ми казаха, че никога не са търсили някакъв маркетингов ефект или са искали умишлено да политизират бизнеса си. Сложили са надписа след безобразното поведение на изражденците! И имат пълното право на това! След като за надписа научава късопишото нелепо фюрерче на Израждане, то праща 10 изражденци да щурмуват бирарията – м/у тях и един депутат, който най-нагло развява депутатската си карта. Тези хора идват умишлено да тормозят и да пречат на бизнеса на частни собсtвеници. А частната собственост Е НЕПРИКОСНОВЕНА! Стига се до викане на полиция и изражденците биват разкарани от заведението. Собствениците на бирарията никога не са търсили публичност и никога не са търсили конфронтация, но бидейки отвратени от изражденската измет, слагат този надпис и с пълно право. Надявам се, с казаното по-горе тъпите спекулации относно надписа да приключат. Иначе, злото на Израждане роди добро – много нови клиенти за бирарията. Днес човек не можеше да се размине там – заведението беше пълно и вътре и отвън. Срещнах се с много съмишленици и беше изключително приятно да съм в среда свободна от изражденски дебилизъм. Посетете бирарията! Бирите им са СУПЕР!

large.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.(23).jpg.cf1da7f3a699cb466b3e793547e02d64.jpglarge.(16).jpg.ccf054f8783d58c4997996d554f978fd.jpglarge.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpglarge.(26).jpg.a4275a332194170a91e646f34292540c.jpg

Цитат

Tatiana Christy
20 ч.  ·
Обратно завръщане към горната земя от преизподнята на изражденците. Убежището ми е в работата ми и контакта ми с невероятни хора и съмишленици. Извращенията на садистичните, неграмотни и агресивни човеконенавистници – изражденци—определено пречат на моите ежедневни хуманитарни занимания. Разправиите с полицията, прокуратурата, медиите и правозащитници по казуса на фашагите от Израждане отнема сили и време.  Но и същевременно ме  енергизира още повече! Докато изродите от израждане ме сложиха на първо място в класацията им по изпращане в Белене (като „вземат властта“ – хаха! Това е все едно да се надяват, че ще им порасне късопиешието) аз изпратих украински деца на лагер.
Те получиха незабравими преживявания и приятелства. Занимаваха се с арт терапия, йога, театър, карнавали, танци, музика, езици – английски/български, обучение по бърза помощ, безброй забавления, басейн, природа, смях и игри...
Родителите им са безкрайно благодарни на дарителите на Фондация „Открито сърце,“ а децата не искаха да си тръгват. Но всичко има край. Надяваме се да имаме възможност да направим и втора смяна през лятото! Благодаря на всички, които участваха в това добро дело!
Фондация „Открито сърце“

преди 13 часа, Toto2 написа:

А де де, ша видите колко сте малко.

Малко сте копейките, обаче сте много гласовити и кресливи и се създава впечатлението, че сте много. Нормалните хора си мълчат и ви гледат простотииите. Засега...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.