Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това го знам отдавна!

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Kак, ще стане ясно, след 1-2 месеца, когато това нещо се срути!

Бе досега амбреажа нов червен дракон, ака розов, все обещава, ама нъцки. Никой не се втурва да му изпълнява пророчествата.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Това го знам отдавна!

Какво пречи България също да си има такова знаме. Не разбирам къде е проблема? Частна земя, частна проекция.

Допреди соросоидите именно за това викаха за педофилския филм. Двойни стандарти.

току-що, АСПЕКТ написа:

Какво пречи България също да си има такова знаме. Не разбирам къде е проблема? Частна земя, частна проекция.

Ми как бе, нямаме право да си веем знамето и то високо.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Що пак ли сме под робство? Да пеем химна може ли? 

😁

🇧🇬

току-що, АСПЕКТ написа:

Що пак ли сме под робство? Да пеем химна може ли? 😁

🇧🇬

Само заедно с одата на радостта. Ма не знам до кога ще ни разрешават. Скоро ще изискват само одата. Дето ние си сядаме в парламента и всичкото ,,,,,....възмутено...

преди 47 минути, IvanKirov написа:

Отново художествена измислица с цел пропаганда.

преди 51 минути, Toto2 написа:

Ми събрали са хората дарения и дигат българското знаме на високо. Къв ти е проблема? Че се дига българско знаме на високо и без да си плащал лично ти и от твоите данъци не е взета и една стотинка? Че и Възраждане няма никакво общо с тоя проект(за съжаление). 

Казах ви вече. Има значително държавно участие, и именно затова съм против. Ако са само частни дарения бих се радвал.

Стискат стотинката, при тая бесна инфлация и съсипан бизнес, само до байраци опряхме.

Що не направят някоя бесна статуя като на Мамаев Курган, хептен ще има милиони за краднене. И копейката може да не е замесен, ама ме обвинява и ми вика предател, заради липса на телешкия възторг, на пишман патриотите.

Па извадете си от джоба, па вдигайте байраци. Не да ми искате още данъци, и да потъват по обръчи фирми. В БДЖ не смея да се кача, има случаи на ухапани от кърлежи. Не си оправили прозорците да се отварят лятото, климатикът естествено не работи, където го има, байраци ще ми веят. За 200 бона ще имат ресурс поне да си опезпаразитяват конските вагони!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Казах ви вече. Има значително държавно участие, и именно затова съм против. Ако са само частни дарения бих се радвал.

Стискат стотинката, при тая бесна инфлация и съсипан бизнес, само до байраци опряхме.

Що не направят някоя бесна статуя като на Мамаев Курган, хептен ще има милиони за краднене. И копейката може да не е замесен, ама ме обвинява и ми вика предател, заради липса на телешкия възторг, на пишман патриотите.

Па извадете си от джоба, па вдигайте байраци. Не да ми искате още данъци, и да потъват по обръчи фирми. В БДЖ не смея да се кача, има случаи на ухапани от кърлежи. Не си оправили прозорците да се отварят лятото, климатикът естествено не работи, където го има, байраци ще ми веят. За 200 бона ще имат ресурс поне да си опезпаразитяват конските вагони!

Бе амбреаж смотан, какво общо има Възраждане в момента с правителството? Досега да сме умпавлявали, че да ни пришиваш държавно участие? Бе ти у ред ли си , амбреаж долен?

и  пак

преди 1 минута, Toto2 написа:

Бе амбреаж смотан, какво общо има Възраждане в момента с правителството? Досега да сме умпавлявали, че да ни пришиваш държавно участие? Бе ти у ред ли си , амбреаж долен?

и  пак

Амбреаж горен, както ви цитирах преди малко думите на фюрер ви. Обвинява ме в шпионство, само защото не съм ОК държавата да налива милиони по поляните.

Те ви още по-смахната идея, не мога да намеря близък план, човек до тая статуя не стига и до малкото ѝ пръстче.

Като е до грандомания - плащайте си я от джобовете, не да ме рекетирате с простотиите си!

преди 17 минути, IvanKirov написа:

А, що има пари за бинго с голи тра.вестити и 5 млн лева от софийската община за вакханалия наречена парад?

https://trud.bg/amp/карлос-контрера-столичани-са-платили-5-млн-лева-за-място-за-купони-на-гейове-и-лесбийки/

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Амбреаж горен, както ви цитирах преди малко думите на фюрер ви. Обвинява ме в шпионство, само защото не съм ОК държавата да налива милиони по поляните.

Те ви още по-смахната идея, не мога да намеря близък план, човек до тая статуя не стига и до малкото ѝ пръстче.

Като е до грандомания - плащайте си я от джобовете, не да ме рекетирате с простотиите си!

Точно па тебе е обвинил за каквото и да е. Па ти нямаш нищо, че някой да ти обърне каквото и да е внимание, нещастник.

Американските слуги в България побесняха че пуча в Русия не успя и сега си изливат злобата по всичко българско и родно. А и те самите по принцип нямат абсолютно никакво чувство за род, родина и патриотизъм. Тези хора признават за единствена държава в света и единствената "цивилизация само САЩ. Такива хора честно казано, са ми жалки, безразлични и долни. За едните американски долари се продават и се чувстват щастливи. Пълни нещастници. То и Евгений Пригожин май си е мислел, че има подкрепата на САЩ. САЩ не подкрепят, САЩ използват. На американските фенове това продължава да не им е ясно. Сигурно не искат да повярват, че САЩ са такива хлъзгави, че лъжат и използват вярата на хората в тях...........Аз отдавна ги разбрах що за народ и лицемери са..................

Аз пък подкрепям идеята за пилона с българското знаме. Самата аз съм патриотично настроена, особено след 2007 година, когато прозрях какво представляват САЩ и демонокрацията им. Обичам България, защото е моя родина и защото мисля, че за момента освен най - красивата, е и наистина най - демократичната страна на света. Имаме свобода на словото, на политически убеждения (все още), а доскоро имахме и свободата да си теглим песни, музикални албуми, филми и игри от интернет.  За съжаление САЩ искат да ни унищожат всичко хубаво което имаме, просто ей така, от чиста злоба. Не искат никоя страна да бъде над тяхната.

Стаята ми е в безпорядък, а и не съм добре здравословно в момента, иначе бих ви снимала да видите колко знамена имам вкъщи (не в голям размер естествено) - има два варианта на българското знаме, оригиналното и с герба, Самарското знаме, знамето на четата на Христо Ботев, знамето на Априлското въстание, и едно  малко по- голямо, патриотично в зелено и златно. Имам си тениска и клин с мотиви от българските шевици. Любимият ми период от нашата история е епохата на Възраждането. Обичам да пътувам из България и да я опознавам. Това лято, живот и здраве, може след 2 години застой, отново да съм на екскурзия.

Виждам, че кайтстващия в Гърция, пътувал дотам с автомобил на НСО, се е прибрал и пак лее акъл. А либералите се почувстваха заплашени и започнаха тормоза срещу "Възраждане". Войнолюбеца с украинското знаме в профила си само се чуди как да ни вкара във войната, за да си получи обещаните кинти от САЩ.

Всички, които искат да ни въвлекат във войната и насила да ни налагат либералните си възгледи, се надявам горещо да свършат като Фердинанд І и Борис ІІІ. Опозорени завинаги и с живот извън България за тях и цялата им продажна рода!

Лили Иванова отказала да пее на Рожен............. Много българско, няма що. Не знам за таланта и, но един ден ще се помни само с некрофилската си корица за "Плейбой". Това е.

Истинските българи подкрепят всичко българско и родно и не им пука от чуждо мнение и пари. Има изпълнители, които са по - стойностни от Лили Иванова  и които ще оставят по - голяма следа от нея.

Не всичко на този свят е пари, приятелю!

преди 1 час, Toto2 написа:

А САЩ кои са, че да ни казват колко високо да си веем знамето?  Светът не е започнал с тях, нито ще свърши с тях! България е по - стара държава от тях, българският народ е много повече истински народ от тях!  САЩ е една измислена държава на 200 години, дето има малко история и куп откраднати и присвоени неща, за които не плащат даже авторско право - за използването на английския език например. Присвоили са си куп британски празници. Бурно отричат европейския си произход и показват пълно презрение към всичко европейско. Да, ама нямат такива неща като Акропола в Гърция, операта "Пале Гарние" в Париж, нямат древна история и култура............ Цялата им история е само войни, грабежи, кражби, насилие...............

Не мисля, че трябва да се съобразяваме с тях! На мен не ми пука грам от тяхното мнение. Аз съм ЗА пилона със знамето.

САЩ реално друго освен комплекси нямат. Затова се държат като злобни пинчери.

преди 35 минути, Anneliese написа:

Аз пък подкрепям идеята за пилона с българското знаме.

Що не го платиш, като подкрепяш? Скоро вози ли се в БДЖ, те тия наляха няколко стотин бона, за тоя фалос сред нищото!

И какво, по дяволите, му струва цял милион, колкото кооперация на 8 етажа в София?

преди 58 минути, Toto2 написа:

Па ти нямаш нищо, че някой да ти обърне каквото и да е внимание, нещастник.

Що обиждаш сега, като ви е плитък акъла да се радвате на елементарен популизъм, който и бабите не му се връзват лесно.

Не съм длъжен да съм глупав, зарад вас!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

А, що има пари за бинго с голи тра.вестити и 5 млн лева от софийската община за вакханалия наречена парад?

Тез пари държавата ли ги дава, бе кенефчията...

И пак оправдания. Като се наакате нещо, и почвате да се оправдавате. Ама и тия ама и ония.

С нищо не сте по-различно, от голите травестити. Сами се бутате до тия мизерници, толкоз ви е акъла!

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Пречи ми да ми крадат данъците, за подобни простотии. Ако беше частна лумпенотия, нямаше да се обадя. Дори щях да отида да му се порадвам. Ама гол *Й насред нищото - не, чак толкова циг ани не сме, като в стария виц!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Отново художествена измислица с цел пропаганда.

Туй е снимка ве, вашите фашисти кви ги вършат из София!

преди 2 часа, Toto2 написа:

Вей бе, кой те е спрял!

Точно вашия мизерник иска да убие малкото останали бизнеси, че да има за такива хранилки като Роженския фалос!

В епоса има и по-брутални примери, как с лумпенски номер са превзели Троя.

Да, именно за троянския кон говоря. Имало разделение като сега, религиозни шимпанзета се разкрещяли на религиозна тематика, и крещящата глупост надделяла.

После всички под ножа, заради глупостта на най-тъпите.

Който там е измислил тая схема - правилно е преценил. Ще хвърли по 50 лева на фашизираните агитки, тия дето беснеят по кръчмите из София. Дори оня депутата ще прати, да напада с имунитета си.

После ще облажи милиончето и ще има по още едно апартаментче, за жената на Копейкин.

Цитат

В късния следобед десетина мъже отново с тениски на "Възраждане", предвождани от същия депутат - Славчо Крумов, препречват входа на магазина, не пускат никой да влиза или излиза, искат да бъдат обслужени и търсят възмездие.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32455890.html

Ей тоя, пратете го да брани и троянския кон за милион, има и рима, ако някой смее да пита за далаверата! Да си извади картата и да щурмува с нея, както щурмува с нея барманките на бира.

https://www.strazha.bg/mps/slavcho-angelov-krumov/

4091.png

Цитат

препречват входа на магазина, не пускат никой да влиза или излиза

Направи ми особено впечатление едно друго нещо.

Депутат проявява самоуправство, препречването на входа се води незаконен граждански арест. Поне за условна присъда е тоя състав. Не е упълномощен да арестува други хора. Без разпореждане от прокурор.

https://www.facebook.com/cosmiccb/posts/738557041604034?ref=embed_post

Цитат

Cosmic Craft Beer
11 юни в 10:55 ч.  ·
Здравейте,
Първо едно огромно БЛАГОДАРЯ за вълната от подкрепа и съпричастност, с които ни заляхте вчера! Благодарим на хората, които дойдоха лично да ни подкрепят, както и на тези, които писаха, звъняха и коментираха! Не сме очаквали този наш малък акт да има такъв отзвук. СТРАХОТНИ СТЕ!
Тъй като посредствеността обикновено е по-агресивна и активна, човек започва да си мисли, че живее заобиколен от орки. Вчера вие ни показахте, че София е пълна с готини, свестни, мислещи хора. Това беше не просто лъч светлина в тунела, а истински прожектор! Няма как да опишем колко ни зарадвахте и колко сме ви благодарни!
Късния следобед имахме посещение от десетина агресивно настроени мъже от Възраждане, предвождани от депутатът славчо ангелов крумов, които не се посвениха от това, че пред тях беше сама жена, да запушат входа на магазина и да не пускат да се влиза и излиза, искайки да бъдат обслужени и търсейки възмездие. Разотидоха се след бързата реакция на хора от квартала и полиция. За радост няма пострадали, нито материални щети. Ще сме благодарни, ако някой има снимки или видео от случката да ни ги изпрати, ще са ни полезни.
Относно табелата, която така разбуни духовете. Имахме намерение да я махнем, за да не се превръща в дребно заяждане, но след вчерашния инцидент, както и след множеството заплахи, отправени по всевъзможни канали, решихме да остане за известно време. Нямаме намерение да се оставим да бъдем сплашвани и притискани. Вярваме, че живеем в правова държава, където всеки има право да заяви мнение и позиция, без да се страхува, че ще бъде репресиран и че бизнесът му ще е съсипан.
НЕ НИ Е СТРАХ!
П. С. Понеже сме жертва на тролска атака от страна на симпатизанти на Възраждане тук и в Гугъл, опитват се (и засега успешно), да ни свалят рейтинга, бихте могли много да ни помогнете като ударите едно рамо и отделите минутка да дадете оценка на магазина. Предварително благодарим!

large.(4).jpg.b1f7309c287e14001cf4ed676dc5679e.jpg

Цитат

Ivo Djokov
1 дни  ·
Всички знаем, че когато един мъж почне да качва снимки на друг и да пише оди за него, нещата вече са сериозни ❤️

large.(2).jpg.3a163f16d9d8d8a34280907ac53a0315.jpglarge.(5).jpg.011a077ebfdab816075c53a0ce9d6241.jpglarge.(3).jpg.a3abeb30aa58ee9838263e8b36b27d97.jpg

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10230817410757495&set=gm.1270240863617744&idorvanity=114833649158477

Цитат

2. Защото реалистична цена е 200-300 хиляди лева, а 1 милион лева е в пъти завишена и се поражда усещане за злоупотреба.

Цитат

**3. Защото Симеон Караколев, управител на фондацията "Наследство в бъдещето", **която движи проекта "Пилон Рожен", се разследва за измами в особено големи размери (милиони евро) от ОЛАФ и има фирми със запори, дългове и източени данъци.
4. Защото парите идват от държавни структури, под натиск на президент и служебно правителство **- как така държавата ще дарява стотици хиляди държавни левове за този "дарителски проект", нима няма по-важни неща? **Дарители са - ЮЦДП (60 000 лв.), ББР (15 000 лв.), БДЖ, РВД, Порт Бургас, Община Смолян, Община Златоград, ДП РВД, горски стопанства и мн. др. държавни дружества.
5. Защото няма прозрачност, дори не знаем кои са всички държавни дарители с какви суми, кое колко струва - нищо не е ясно. Дарителите са скрити и от сайта вече, а обещаната прозрачност - не е спазена.
**6. Защото се наливат 100-ци кубици бетон, където не им е мястото, **тежка техника гази поляните и разорава, оценките за въздействие на природата са "заобиколени" и не са правени.
7. Защото очевидно институции са си затворили очите и нарушили/заобиколили закони, а това поражда големи притеснения, за зависимости и как работят тези институции, а и за морала на организаторите.

Защото следва (по документи) да се демонтира след 3 години и премести, да се поддържа, периодично, с доста разходи и организаторите "щели да го дарят на държавата" и тя щяла да прави поддръжката и демонтажите - тоест **още разходи от нашите джобове?

**9. Защото там се организира частен събор, от който се печели (милиони), тоест това е подкрепа от държавата за реклама на частен проект, маскиран, обаче като "дарителски" проект?

Защото всички патриоти удар ще получат, че е "за годишнина от освобождението от турско робство на Родопите", **а парите се събират в турска банка, бившата "Демир банк", сега Търговска банка "Д", а и пилонът се изработва в Турция.
    Защото ако сега си затворим очите **за беззаконие, държавни злоупотреби, вреда на природата и вероятно присвояване от дарения - **това ще се повтори отново.
    Защото може да бъде много по-ефективно, щом парите са държавни, **защо да няма 27 пилона във всеки областен град по един голям, мястото в градовете е по-добро за пилони и знамена?

**Ако си замълча за пилона, **утре там ще има и "виенско колело", и хотел-"подпорна стена", ако всички мълчим, за всичко - ще става и по-зле!
**И ако утре този пилон падне на 10 хиляди човека, **на този събор, защото е построен с документи "по втория начин", кой ще носи отговорност?
ЗАЩИТАВАЙТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ❤️🇧🇬
П.П. Преди много месеци представители на организаторите се свързаха с мен да подкрепя тази инициатива "Пилон Рожен", отначало почти бях готов, защото е хубава, но направих проучване, разбрах колко ще струва реално (200 000), колко събират те (1 милион), опитах да обясня как да постигнат по-добра цена, как да има прозрачност, как да изберат други формати, как да е ефективно, но от отговорите им ми се породиха съмнения, че това НЕ е целта, а целта е друга. Тогава се отдалечих и не подкрепих изобщо, сега разбирам, че съм постъпил много правилно и интуицията ми е била вярна.

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/gradove/2023/06/21/4498104_ima_neshto_gnilo_v_pilona_na_rojen_i_tova_ne_e/

преди 3 часа, Anneliese написа:

Аз пък подкрепям идеята за пилона с българското знаме

По добре да направят някакъв парк с историята на Бъл;гария вместо тоя уй със знаме или нещо наистина добро което да привлече туристи и да рекламира страната ни а то само уй със знаме едни наистина потънали пари.....

Цитат

Публикацията на Николай Марков

Николай Димитров

За мен истината я разбирам така:
Първо, познавам публично Костадинов още от времето му като заместник на Каракачанов и ВМРО във Варна. ВМРО и всички вътре без изключение са си русофоби, включително и Костадинов. А и да не забравяме и приятелските отношения на Костадинов с д-р Врабевски, много близък на Бил и Хилъри Клинтън, а и на Борисов и ГЕРБ. 😉

Цитат

Полицейският и прокурорският натиск към Възраждане само доказва, че те са вече в капан! Сложени са в тенджерата, котлона е пуснат и водата вече леко по-леко се загрява , до сваряване. Няма измъкване.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ : Изиграха Коста и Възраждане по още по-балъшки начин, от колкото навремето Атака, ВМРО, НФСБ, РЗС и ББЦ. В момента той е шах и мат и ще играе по техните правила. Ще бъде направляван или чрез моркова или чрез тоягата.

Цитат

Кандидат кмета на Варна от квотата на вгъзраждане щял да разчита на европейски средства за развитието на града....

преди 8 часа, petie1 написа:

По добре да направят някакъв парк с историята на Бъл;гария вместо тоя уй със знаме или нещо наистина добро което да привлече туристи и да рекламира страната ни а то само уй със знаме едни наистина потънали пари.....

Не давай акъли, ами направи нещо - по твой избор. А с твои пари!

преди 41 минути, jhoro написа:

Не давай акъли, ами направи нещо - по твой избор. А с твои пари!

Именно. Да бяха направили пилона с техни пари, не с мои. Смърдяща далаверка с по едно апартаментче бонус, това е пилонът. Който постави под въпрос наглите кражби - не бил патриот, крещят маймуняците.

Сигур и Копейкин ще намаже, като гледам как го защитава:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.