Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Оф извинявай, ти беше пъдарят на мин. заплата, без осигуровки.

Кенефчията беше едно друго мрънкало! Бъркам ви!

https://www.peticiq.com/signatures/405236/

Как си представяш да забраниш една политическа партия в една парламентарна република? Може ли стъпка по стъпка? 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Как си представяш да забраниш една политическа партия в една парламентарна република?

Никак. Просто да се видите, че с тия 7% не сте народът, и ние 93% не сме черните душИ.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Никак. Просто да се видите, че с тия 7% не сте народът, и ние 93% не сме черните душИ.

97 процента от какво? 97/100 това е съотношението бе магистрате. Големият ми инженеро, Миро20!

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Оф извинявай, ти беше пъдарят на мин. заплата, без осигуровки.

Кенефчията беше едно друго мрънкало! Бъркам ви!

Аз не съм "пъдар", АСПЕКТ не е "кенефчия".

Ти си един озлобен човек, който е БЕЗРАБОТЕН и ядосан на това, че останалите хора имат лични доходи и не живеят на гърба на родителите си.

Ядосан си на това, че хем си "високо квалифициран" (твърдиш, че си програмист, нали?), хем си безработен и не можеш да си намериш работа.

Иронията е, че се хем си безработен, хем се подиграваш на работата на другите хора...

преди 17 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Може ли да спреш да лъжеш и да разпространяваш фалшива информация срещу мен.

Всичко е доказано срещу теб, платен-бот-фейкомет

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Ти си един озлобен програмист, който е БЕЗРАБОТЕН и ядосан на това, че останалите хора имат лични доходи и не живеят на гърба на родителите си.

Ядосан си на това, че хем си "високо квалифициран", хем си безработен и не можеш да си намериш работа.

Иронията е, че се хем си безработен, хем се подиграваш на работата на другите хора...

Какъв ти програмист? Ползва фреймуорк, готови темплейти, хората го гърбят. Тоя не е чувал за теория на числата. Програмист ми бил.

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Ти си един озлобен човек, който е БЕЗРАБОТЕН и ядосан на това, че останалите хора имат лични доходи и не живеят на гърба на родителите си.

Ядосан си на това, че хем си "високо квалифициран" (твърдиш, че си програмист, нали?), хем си безработен и не можеш да си намериш работа.

Излови ме, нося хартия на вторични, и чакам ред за платен войник по желание.

Прояви разбиране, хиляди се борим за едно място!

току-що, IvanKirov написа:

Ти се бориш за гейропа.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ползва фреймуорк, готови темплейти, хората го гърбят.

Гледай си нужниците и не плямпай думички, чиито значение не знаеш!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ти се бориш за гейропа.

Вече си там, и пак недоволен. Вечни мрънкала!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Не казах това. Просто казах, че си озлобен, което се вижда ясно в отговорите ти, отнасящи се до работата на АСПЕКТ. Ако наистина си успешен богаташ, тогава защо седиш във форума постоянно и ръсиш злобни коментари по отношение на работата на АСПЕКТ?

преди 8 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не казах това. Просто казах, че си озлобен, което се вижда ясно в отговорите ти, отнасящи се до работата на АСПЕКТ. Ако наистина си успешен богаташ, тогава защо седиш във форума постоянно и ръсиш злобни коментари по отношение на работата на АСПЕКТ?

По 10 цента на пост ми плащат. Фен съм на 70% данък, казарми и визи за ЕС. Между нас да остане!

811976184_9(2).jpg.19a43cb3f048051e00057d9fcf8871a3.jpg33_n.thumb.jpg.5202a487191b11c5cc9333a2e00acbcc.jpg1037800404_.thumb.jpg.ba90cba1d5e314ade61f3855667606c8.jpg667264586_.jpg.74795492988c4f58e2c0b8b7fc2e39aa.jpg01.thumb.jpg.2243fd53e61b9859fc7f55c8f3a5f1e4.jpg1.jpg.2fb8b7f370089fb519622e4cef1eccfd.jpg05.thumb.jpg.449798b791ef0ea8e9d2c6a62aa5e51d.jpg

русоробия.jpg

преди 12 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Дразни се, че работата на тати, където са го сложили взима по-малко от един чистач в Германия. И то без да плаща данъци. Друго обяснение няма.

SJi0nbD.jpeg.29782e58d8b70eb4b39907affd64e5ae.jpeg3n.png.2f41524ca09fd9eb2385ecd64492504c.png14_n.jpg.88b63aec7cc8fe2052fd92ede94b9b3a.jpg634_n.jpg.6724ddf683465aca78b3800ed2193db1.jpg

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Дразни се, че работата на тати, където са го сложили взима по-малко от един чистач в Германия. И то без да плаща данъци. Друго обяснение няма.

Гледай си твойте стинки, не надничай у паничката на образовани и опитни люде. Няма да станете равни с нас, колкото и да ви се иска и да сте нагли!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Така е. Положението в България е толкова зле, че дори и професиите, които в другите страни се считат за ниско платени, ти носят повече пари от професиите, които в България се считат за високо платени и изискващи висока квалификация.

Него го е яд, че е програмист, а изкарва по-малко пари от чистачите в Германия.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

SJi0nbD.jpeg.29782e58d8b70eb4b39907affd64e5ae.jpeg3n.png.2f41524ca09fd9eb2385ecd64492504c.png14_n.jpg.88b63aec7cc8fe2052fd92ede94b9b3a.jpg634_n.jpg.6724ddf683465aca78b3800ed2193db1.jpg

Гледай си твойте стинки, не надничай у паничката на образовани и опитни люде. Няма да станете равни с нас, колкото и да ви се иска и да сте нагли!

Умнико, щом цитираш Северна Корея, обясни как Северна Корея от 10 млн през 1960 година достигне до днес 2023 година с население 30 млн? След като толкова е ужасно. Естествен прираст на населението. Всяка година.

А, демократична България за 30 години от 9 млн стана 4 млн. При България от 4 млн през 1960 година до 1990 година също се вижда прираст и достига до 9 млн. Пак в онези гадни дни. Уж гадни дни.

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Пред закона всички са равни. Всички са равни пред закона. Ти си никой. Ако искаш бърши задни.ка на посланика. Равен си като мен. Както и с ц.иганката в мааалата.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

По 10 цента на пост ми плащат. Фен съм на 70% данък, казарми и визи за ЕС. Между нас да остане!

811976184_9(2).jpg.19a43cb3f048051e00057d9fcf8871a3.jpg33_n.thumb.jpg.5202a487191b11c5cc9333a2e00acbcc.jpg1037800404_.thumb.jpg.ba90cba1d5e314ade61f3855667606c8.jpg667264586_.jpg.74795492988c4f58e2c0b8b7fc2e39aa.jpg01.thumb.jpg.2243fd53e61b9859fc7f55c8f3a5f1e4.jpg1.jpg.2fb8b7f370089fb519622e4cef1eccfd.jpg05.thumb.jpg.449798b791ef0ea8e9d2c6a62aa5e51d.jpg

русоробия.jpg

Отново използваш безсмислени картинки и снимки, с които се опитваш да ме оспориш.

Колкото се отнася до снимките от протестите, въпросните протести са разумни и ги подкрепям. Факт е, че България няма работа в ЕС и НАТО, защото това е против интересите на държавата и народа.

Относно картинката с "библията", няма как да НЕ сме в Евросъюза, тъй като сме вкарани насилствено, по поръчка на САЩ. Цялата тази идея, че няма как да сме против ЕС, тъй като сме в ЕС, е напълно безсмислена. Ние сме в ЕС не защото искаме, а защото сме заставени да сме в ЕС.

преди 5 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Отново използваш безсмислени картинки и снимки, с които се опитваш да ме оспориш.

Колкото се отнася до снимките от протестите, въпросните протести са разумни и ги подкрепям. Факт е, че България няма работа в ЕС и НАТО, защото това е против интересите на държавата и народа.

Относно картинката с "библията", няма как да НЕ сме в Евросъюза, тъй като сме вкарани насилствено, по поръчка на САЩ. Цялата тази идея, че няма как да сме против ЕС, тъй като сме в ЕС, е напълно безсмислена. Ние сме в ЕС не защото искаме, а защото сме заставени да сме в ЕС.

Ако е толкова хубаво, защо Швейцария се отказа да влиза в ЕС?

https://news.bg/world/shveytsariya-ofitsialno-se-otkaza-da-vliza-v-es.html

Швейцария официално е уведомила Брюксел за изтеглянето на своята молба за влизане в ЕС. Документът беше подаден през 1992 г. Това съобщи швейцарския външен министър Дидие Буркхалтер, цитиран от ТАСС.

Преди седмици парламентът на Швейцария гласува за оттегляне на заявлението за членство в Евросъюза. За оттегляне на заявката гласуваха 27 депутати, против бяха 13. В Националния съвет през март решението бе прието със 126 гласа "за", 46 "против" и 18 "въздържал се".

преди 7 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Така е. Положението в България е толкова зле, че дори и професиите, които в другите страни се считат за ниско платени, ти носят повече пари от професиите, които в България се считат за високо платени и изискващи висока квалификация.

Него го е яд, че е програмист, а изкарва по-малко пари от чистачите в Германия.

Пари не съм споделял, тъй че примири се с мисълта, че голямо кучи има повече режийни от тебе!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Умнико, щом цитираш Северна Корея, обясни как Северна Корея от 10 млн през 1960 година достигне до днес 2023 година с население 30 млн? След като толкова е ужасно. Естествен прираст на населението. Всяка година.

В птицекланица да ти цитирам ли прираста? По соца по едно време са били забранени контрацептивите, ако не знаеш. В Сев. Корея и сега били забранени. Няма как да знаем, там е Адът на Земята. Никой не би отишъл за постоянно там, дори и ти.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

А, демократична България за 30 години от 9 млн стана 4 млн. При България от 4 млн през 1960 година до 1990 година също се вижда прираст и достига до 9 млн. Пак в онези гадни дни. Уж гадни дни.

И 1 милион да станем - още по-добре! По-малко паплач по задръстванията.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

По закон всички са равни. Всички са равни по закон. Ти си никой. Ако искаш бърши задни.ка на посланика. Равен си с мен. Както и с ц.иганката в мааалата.

Ми що ми искаш двоен данък тогаз, като сме равни с пъдаря?

преди 5 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

94% се произнесохме на избори, че искаме в ЕС, а не в разпадащата се Русия.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Пари не съм споделял, тъй че примири се с мисълта, че голямо кучи има повече режийни от тебе!

В птицекланица да ти цитирам ли прираста? По соца по едно време са били забранени контрацептивите, ако не знаеш. В Сев. Корея и сега били забранени. Няма как да знаем, там е Адът на Земята. Никой не би отишъл за постоянно там, дори и ти.

Защото изкарваш повече от мен. Щом си по-добре финансово, плащаш. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защото изкарваш повече от мен. Щом си по-добре финансово, плащаш. 

Е нали равни бяхме преди малко, последно кво? Без данък на мин. раб. заплата, дотук одобрявам. 17% данък над мизерните 1500 лева. Туй е официалната мизерия, линия на бедност, на двучленно семейство. Бавачката и таксистът на Копейкин, ги имат за богатство.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Е нали равни бяхме преди малко, последно кво? Без данък на мин. раб. заплата, дотук одобрявам. 17% данък над мизерните 1500 лева. Туй е официалната мизерия, линия на бедност, на двучленно семейство. Бавачката и таксистът на Копейкин, ги имат за богатство.

Щом имаш повече, даваш и повече. Да, равни сме пред закона.

току-що, АСПЕКТ написа:

Щом имаш повече, даваш и повече. Да, равни сме пред закона.

Нищо няма да ни вземете, клошари!

Данъчния хаос преди плоския данък лично го помня. Всички се осигурявахме на минималната.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Къде са тия 94 процента? 94 процента от какво? Източник? Новина?

Какво разбираш под пап.лач, ти ли си критерия, по твой модел ще кроим идеалното население? Тук минава все по-дълбоко, все повече отиваме към твоят уж мразен режим.  Да, ад пък 3 пъти се е увеличил населението.

току-що, АСПЕКТ написа:

Къде са тия 94 процента? 94 процента от какво? Какво разбираш под пап.лач, ти ли си критерия, по твой модел ще кроим идеалното население? Тук минава все по-дълбоко към твоят уж мразен режим.

14% имате на изборите, при 40 % активност. Няма и 7 % от имащите право на глас.

Един на 16 човека е подкрепил копейките с чуждите байраци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.