Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Нищо няма да ни вземете, клошари!

Данъчния хаос преди плоския данък лично го помня. Всички се осигурявахме на минималната.

Помниш, друг път.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

14% имате на изборите, при 40 % активност. Няма и 7 % от имащите право на глас.

Един на 16 човека е подкрепил копейките с чуждите байраци.

Ми, да беше отишъл да гласуваш. Сега говориш от името на всички, сякаш си излязъл да гласуваш. Щом не си гласувал,  значи ти все тая кой ще е на власт. Тъй, че стига хленчи и мрънка сега.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Помниш, друг път.

Ми, да беше отишъл да гласуваш.

Няма да е за вас!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Помниш, друг път.

Приеми, не всички имаме кариера в чужди нужници!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Няма да е за вас!

Приеми, не всички имаме кариера в чужди нужници!

Все ни е тая. Такива увредени не искаме. Още по-добре.

току-що, АСПЕКТ написа:

Все ни е тая. Такива увредени не искаме. Още по-добре.

6% малцинство, ще ни пращате при черните души?

Цитат

2. Кадровата политика: Лидерът иска верни, а не умни и мислещи. Като това многократно го е заявявал в прав текст. Проблемът е, че не може да се издигат верни и да се ползват за умни. Липсват изявени кадри в основни ресори на държавното управление и дори такива, които могат да бъдат на отговорни постове дори на средно управленско ниво. Посочвам като пример, че в групата ни няма нито един лекар, заради което се наложи аз да съм член на здравната комисия. На искането ми да наемем експерт по бюджета, ми беше отговорено, че не било необходимо, това било политически въпрос. Само, че не е и разбирането и структурирането на бюджет и то държавен, изискват специални знания, които ние нямаме. Липсата на експертиза води и до популистко говорене. Аз съм юрист с дългогодишен опит в местното самоуправление, както и имам специалност по администрация. Въпреки подгответността ми по много ключови въпроси, пред медиите се представяха други колеги. Стигна се дотам, че мои становища да се иска да се представят от други депутати, защото били тяхна тема.
3. Мои законопроекти, внесени от групата на Възраждане, като законопроекта за защита на длъжниците срещу незабавните производства, за общинската собственост, с който щеше да се прекрати до голяма степен корупцията, за българското знаме, които бяха мои каузи, дори не бяха споменавани по медиите и по партийните страници. Но пък си имаме законопроект за развъждането на трюфели. Срещам пълно неразбиране защо за мен и за много хора е важно тези проблеми да се обсъждат широко сред обществото.

https://www.facebook.com/eli.gunchev

Цитат

10. Безотчетните пари, които се полагат на депутатите, ни бяха взето за партийната каса, като аз поне не знам по какъв начин се изразходват. Това, което ме притесняваше в този случай е, че никой от нас не можеше да си позволи да отвори приемна в изборния си район и да наеме сътрудник или да плати на експерти за становища. Подчертавам, че за цялото време на престоя си в Народното събрание, съм била на хотел, който съм заплащала сама. За съжаление за наемане на автобуси за протести имаше пари, но да наемем експерти, за да подготвим професионално неща за пленарна зала нямаше. Въпреки настояванията ми, не ми беше организирана и открита среща с гражданите на Пловдив, а при липса и на приемна, срещите ми с тях ставаха по улиците.
11. Всяка изява трябваше да съгласувам дума по дума. Никой не ме питаше за моето мнение, а ми се спускаше отгоре. Дори на мои въпроси защо например гласуваме, че Русия е агресор. Да, гласувахме срещу санкциите, но подкрепихме декларацията в останалата й част. Защо, не ми беше обяснено. Не ми беше обяснено и защо почти всеки път трябваше да гласуваме заедно с ГЕРБ, най-вече за техни предложения, а Десислава Атанасова беше чест гост в стаята на парламентарната група. Знам, че политиката изисква компромиси, но някои компромиси не мога да направя. И това е да забравя 13 години диктатура, побоят на студентите под колоните на МС, подслушванията и огромната корупция. Няма как да ги подкрепям, а признавам, не съм станала достатъчно политик, че да съм дотолкова диалогична, че да забравя как заплашваха детето ми и как заплашваха и клиентите ми да не работят с мен. За ДПС съм сигурна, че договорка не е имало, никога не сме ги подкрепяли. Освен на вота, но това може да се обясни. За ГЕРБ обяснението е трудно, поне за мен.
Обяснявам проблемите и смятам, че при добро желание могат да намерят решение. Оставам с най-добри чувства към партията и към хората в нея, защото са искрени, родолюбиви и почтени. Много приятели намерих там и се надявам въпреки ситуацията, да продължим да бъдем такива. Вината много е възможно да е в мен, защото трудно се вписвам и не позволявам да бъда контролирана. Явно, както написах преди време, не ставам за политик. Но бях длъжна да опитам. Да внеса законопроекти, които смятам, че ще помогнат на хората. Да се чуя моята гледна точка и тази на хората, които ми се довериха. За съжаление се провалих, въпреки усилията ми да го направя.

Цитат

Мариета Сивкова
1 дни  ·
Прилапаха и Възраждане!
ГЕРБ и ДПС винаги се договарят задкулисно, но никога не са в официална коалиция.
Винаги се намират шарани, за да са им "златен пръст", при нужда.
Преди бяха РЗС, Атака, ВМРО, НФСБ...и всички те вече не са  активни на политическата сцена, залязоха.
Не съм очаквала, че и Възраждане ще им се върже.
Костадинов още малко ще се повърти в публичното пространство и ще му се пръсне дружината.
Патриотите все не случват на войвода!!!

Цитат

Николай Марков
1 дни  ·
ГЕРБ-ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ.
Това е истинското лице на старата нова Дълбока държава. И не ми говорете за ПП/ДБ, защото тия са въздух под налягане. Ако имах 1/3 от техните инструменти в ръцете си, България ще бъде променена за часове, а тия горните щяха да бъдат завряни на кучето в задника, където им е мястото.
Но уви! На бодлива крава...знаете!

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
3 дни  ·
ЧЕВЕРМЕТО - КЕ УМРАТ ЗА НЕГО
Вместо да се засрами, че правят чевермета и маат кюфтаци на фона на бедстващите българи в наводнените райони, сектата се кани да прави подобни събори всяка година. "Чевермето - ке умрем за него!", аааа?
Извън това, в коментарите се вижда нивото на електората им. Съвсем сериозно господин, който се гнуси да изписва името си с българската азбука, предлага гагаузинът да бъде с лика си на нова банкнота от 1000 лева.
Не се и съмнявам, че ако те дойдат на власт, 1000 лева ще е сума, недостатъчна един хляб да се купи, та всеки път, като поглеждате банкнотата, да се сещате как сами сме си го докарали тоя.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
4 дни  ·
Няколко съвета за тъпата Йовка и ордата й тролове: Ако влагахте толкова усилия да плюете правителството, колкото да ме следите мен къде и какво пиша и коментирам, досега да сте се преборили с него. Ако влагахте в интересите на България толкова плам, с какъвто искате да трепете и мачкате всеки, който не ви харесва, досега да сме се оправили. Ако цялата тази злоба, злост и гняв ги насочехте към враговете на България, а не към враговете на гуруто ви, можеше и да има полза от вас. Наистина, нямам си понятие защо продължават да упорстват. Нали съм никоя, бе, орки? Защо постоянно се занимавате с мен в коментари и публикации? Защо ме следвате, та се налага всеки ден да ви блокирам от последователите, защото ме е гнус от вас дори да ме следвате? Защо хем ви боли, хем ви сърби какво правя и какво пиша. Аз сега съм си гражданин. Мога да си критикувам всеки един политик, за който ми скимне, че не ми харесва. Вие обаче сте парламентарна партия и опростачването и агресията, които показвате, отблъскват хората от вас. Хората не напускат сектата ви заради мен, а заради самите вас. Заради простотията, шуробаджанащината, гнусното ибрикчийство при редене на листи за някакви постове и заради фашизоидните илитерати, които се намърдаха при вас.
А сега - бегом да докладвате поредният ми пост в БОТ и ВЪЗРОЖДЕНЦИ и се възмущавайте. Колко доклада ще пуснете срещу мен отново? Колко ще ме плюете и обиждате по групите си? Срам нямате. То се видя от всички, че и акъл и морал нямате.
Честно казано, политиката не е за илитерати и цървули. Та следващият път, когато напишете някой коментар, се присещайте, че представлявате партията си.
Елена Гунчева-Гривова

преди 13 часа, IvanKirov написа:

6% малцинство, ще ни пращате при черните души?

Как ги смяташ тези проценти, вече за 100тен път те питам? 97 процента, 40 процента, 6 процента. Как ги смяташ? Източник, формула, заглавие на вестник. Как? Откъде е тази информация?

И недей да изопачаваш думите на Васил Кунчев.

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Отново словоблудство.

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Как ги смяташ тези проценти, вече за 100тен път те питам? 97 процента, 40 процента, 6 процента. Как ги смяташ? Източник, формула, заглавие на вестник. Как? Откъде е тази информация?

14 и нещо % имате на последните избори. 40 % от имащите право на глас, гласуваха на тия избори. 14% от 40% са 5,6 %, айде дъня горната граница 6, че и 7% да са за вас, понеже не съм ровил за точни %. 6-7 % от имащите право на глас, са подкрепили бавачката, таксиста и музейния чиновник.

Нещо от тоя род е, по-малко от един на 15 души квичи да живеела България, беснее по частни кръчми, заради спортни флагове. Шепа хора веете чужди байраци, вкл. тия на завзетата територия от независима държава.  Под 1 на 15 се зъбите, че ще ни пращате при черните души, и се самоопределяте за народа, за възрожденци и за патриоти. Ако допуснем хипотетично, че някак накарате всички да гласуват. Едвам ще влезете в парламента, малко над границата 4%. Не е ли малко нагло, при такова малцинство, да казвате, че сте народа, и да заплашвате 94% от останалите?

Що не питате бизнеса дето храни тия същите чиновници, кво мисли за нови данъци. Що не питате донаборниците дали им се мизерства в казарма половин година, и нищо полезно да не научат, да не докоснат военна техника. Да седят некъпани и гладни, и да ги мачка най-неграмотния циг анин. Питай високотехнологичния сектор, колко ще е навит да кибичи за визи, да му отнемат made in EU на етикета, и да не може да работи в ЕС. И чужденецът също да виси за виза, до нас, също.

Ако случайно ти работиш в емиграция, и искаш да затвориш на нас границите, значи си мерзавец.

преди 14 часа, IvanKirov написа:

14% имате на изборите, при 40 % активност. Няма и 7 % от имащите право на глас.

Един на 16 човека е подкрепил копейките с чуждите байраци.

Хи-хи-хи, приложи тази формула и към резултатите на другите партии и коалиции. Българските политици като цяло са с мизерна подкрепа, ако не броим настоящият президент. Важната част е само една. През всички избори от няколко години насам единствено Възраждане постоянства в нарастване на подкрепата от избирателите.

току-що, Sliderum2 написа:

Хи-хи-хи, приложи тази формула и към резултатите на другите партии и коалиции. Българските политици като цяло са с мизерна подкрепа, ако не броим настоящият президент. Важната част е само една. През всички избори от няколко години насам единствено Възраждане постоянства в нарастване на подкрепата от избирателите.

Като почнете да се оправдавате, значи гащите пълни.

Ако бяхте Народът, ако бяхте някаква алтернатива на сегашното "статукво"  - щяхте да бъдете разпознати като читави, и да гласуваме за вас.

Кво виждаме вместо това - фашимерстващи агитки си налагат примитивизма по кръчмите. Постоянни заплахи ако не гласуваме за вас. Мъчите се да правите тоталитарна партия, ама ние съвсем наскоро го ядохме с тоя  тоталитаризъм, и някак няма да залъжете нормален човек с мизерия в казарма, и с бачкане една година за телевизор, и 3 дни кибичене пред магазина. Ако изобщо се доредиш. Туй ви е електоратът, изтрещели старци, дето много искали нещо, ама ние да гърбим, те да мезят ракийка пред телевизора.

Левски тъй патриотарствал - от новата си кола, гъзарската вила, и кухненско обзавеждане за дваесе бона!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ако бяхте

Аз не съм. Но пак бих гласувал за Възраждане, за да риеш кочината от яд.  :)

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Аз не съм. Но пак бих гласувал за Възраждане, за да риеш кочината от яд.  :)

Еми то това ви е мотивът на пишман възрожденците. Шепа хора, 5 и нещо %, риете да правите мизерии на останалите. Води ви злоба и омраза, безпричинно при това. Аз лично нищо лошо не съм сторил на Копейкин, че толкоз да настоява да ни съсипва бизнеса!

Затуй няма как да ви пуснем да управлявате еднолично. Малцинство сте, мизерно малцинство. Изтрещели баби, по едни отминали и гадни времена.

преди 47 минути, IvanKirov написа:

14 и нещо % имате на последните избори. 40 % от имащите право на глас, гласуваха на тия избори. 14% от 40% са 5,6 %, айде дъня горната граница 6, че и 7% да са за вас, понеже не съм ровил за точни %. 6-7 % от имащите право на глас, са подкрепили бавачката, таксиста и музейния чиновник.

Нещо от тоя род е, по-малко от един на 15 души квичи да живеела България, беснее по частни кръчми, заради спортни флагове. Шепа хора веете чужди байраци, вкл. тия на завзетата територия от независима държава.  Под 1 на 15 се зъбите, че ще ни пращате при черните души, и се самоопределяте за народа, за възрожденци и за патриоти. Ако допуснем хипотетично, че някак накарате всички да гласуват. Едвам ще влезете в парламента, малко над границата 4%. Не е ли малко нагло, при такова малцинство, да казвате, че сте народа, и да заплашвате 94% от останалите?

Що не питате бизнеса дето храни тия същите чиновници, кво мисли за нови данъци. Що не питате донаборниците дали им се мизерства в казарма половин година, и нищо полезно да не научат, да не докоснат военна техника. Да седят некъпани и гладни, и да ги мачка най-неграмотния циг анин. Питай високотехнологичния сектор, колко ще е навит да кибичи за визи, да му отнемат made in EU на етикета, и да не може да работи в ЕС. И чужденецът също да виси за виза, до нас, също.

Ако случайно ти работиш в емиграция, и искаш да затвориш на нас границите, значи си мерзавец.

Отново няма източници и брътвежи. И защото си голям математик, магистър, инженеро да ти светна малка лесна аритметика от 5 клас.

https://bntnews.bg/news/nad-6-miliona-i-600-hilyadi-dushi-imat-pravo-na-glas-za-utreshnite-izbori-1209143news.html

Ето източник. За това по-долу 

6 млн и 600 хиляди души имат право на глас.

Ето източник  за това по-долу.

https://results.cik.bg/ns2023/aktivnost/index.html

40 процента от тези 6,6 млн са отишли да гласуват или 2,6 млн. 40 процента от 6,6 млн. прави 2,6 млн..

4 млн. души не са отишли да гласуват. Значи им все тая и нямат право да се оплакват. Реват, мрънкат, хленчат. Ридаят. Да бяха отишли и да гласуват. Не боли, безплатно е. 5 пъти го направих и то по време на тъй наречената пандемия. Примерно.

Ето източник за това по-долу.

https://results.cik.bg/ns2023/rezultati/index.html

От тези 2,6 млн или 40 процента, 60 процента не са отишли да гласуват, пак да повторят, та 14 процента от 2,6 млн. са гласували за Възраждане или 358 174 души. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

От тези 2,6 млн или 40 процента 14 процента са гласували за Възраждане или 358 174 души.

Айде ся сметни колко % от ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС, са гласували за копейковите бавачки!

Тия дето не са гласували са имали причина да не гласуват. Аз гласувам за никого, щото сте част от статуквото, а не алтернатива или решение. Вече твърдо се включвате в схемите на гербавите и ДПС, действията ви инсталираха маф ията във власта, в Конституционната комисия.

И се надявате да сме чак толкова тъпи, да се заплесваме по руски байраци. Както виждаш - самите руснаци са се хванали гуша за гуша.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Аз не съм възрожденец, твърде съм мързелив.

То всичките сте такива. Работлив човек няма да се хване да работи бавачка. Айде за таксистите не се обаждам, работата им е доста неприятна и отговорна. Кой как си го направи.

Копейкин няма и един ден стаж в реалния бизнес. Ама искат да ни определят дневния ред. Един долар или евро не е вкарал в БГ икономиката!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Айде ся сметни колко % от ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС, са гласували за копейковите бавачки!

Тия дето не са гласували са имали причина да не гласуват. Аз гласувам за никого, щото сте част от статуквото, а не алтернатива или решение. Вече твърдо се включвате в схемите на гербавите и ДПС, действията ви инсталираха маф ията във власта, в Конституционната комисия.

И се надявате да сме чак толкова тъпи, да се заплесваме по руски байраци. Както виждаш - самите руснаци са се хванали гуша за гуша.

То всичките сте такива. Работлив човек няма да се хване да работи бавачка. Айде за таксистите не се обаждам, работата им е доста неприятна и отговорна. Кой как си го направи.

Копейкин няма и един ден стаж в реалния бизнес. Ама искат да ни определят дневния ред. Един долар или евро не е вкарал в БГ икономиката!

Няма как да го сметна, защото не са отишли да гласуват. Аз не знам как ще гласуват, искат да гласуват тези 60 процента от 6,6 млн..  Или 4 млн души. Аз такава дарба нямам като теб. Не съм ясновидец, да предвидя, да знам как биха гласували 4 млн. души.

Сметнах го, мерси за ресърча вместо мен, 358 174 души  за Възраждане, от 6 млн и 600 хиляди души имат право на глас, са точно 5,4 %. Един на 18 човека ви подкрепят фашимерските изстъпления по центъра на София.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма как да го сметна, защото не са отишли да гласуват. Аз не знам как ще гласуват, искат да гласуват тези 60 процента от 6,6 млн..  Или 4 млн души. Аз такава дарба нямам като теб. Не съм ясновидец, да предвидя, да знам как биха гласували 4 млн души.

Еми гласували са, не подкрепят никого, също като мен. Ако припознаваха Копейкин като решение, щяха да гласуват за него.

Един на 18 сте, имайте едно наум, като се отъждествявате с народа, и как ще ни пращате при черни душИ.

Де вика Гунчева - де ви е законопроекта за отваряне на Белене?

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Сметнах го, мерси за ресърча вместо мен, 358 174 души  за Възраждане, от 6 млн и 600 хиляди души имат право на глас, са точно 5,4 %. Един на 18 човека ви подкрепят фашимерските изстъпления по центъра на София.

Еми гласували са, не подкрепят никого, също като мен. Ако припознаваха Копейкин като решение, щяха да гласуват за него.

Един на 18 сте, имайте едно наум, като се отъждествявате с народа, и как ще ни пращате при черни душИ.

Де вика Гунчева - де ви е законопроекта за отваряне на Белене?

Не подкрепят никого са гласували 100 хиляди души от 2 млн души.

То си пише. Лесно е. Магистър, инженеро си. АйТи специалист.

Фашарските изпълнения на черните жилетки, отвратиха сума и народ. Той и Хитлер се е пишел патриот, уж женен за Германия, пък си мандръсал Ева Браун.,

Копейкин живее с разведената си жена. Която магически придобива апартамент купен кеш, малко след развода им. Не се сещам що се разведоха. Сигур се е оженил за България 😆

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Фашарските изпълнения на черните жилетки, отвратиха сума и народ. Той и Хитлер се е пишел патриот, уж женен за Германия, пък си мандръсал Ева Браун.,

Копейкин живее с разведената си жена. Която магически придобива апартамент купен кеш, малко след развода им. Не се сещам що се разведоха. Сигур се е оженил за България 😆

Хитлер не е бил фашист. Неговата партия се казвал националсоциалистическата партия. Която и до днес е актуална и получава гласове. Гласуват за нея.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Националсоциалистическа_германска_работническа_партия

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Хитлер не е бил фашист. Неговата партия се казвал националсоциалистическата партия. Която и до днес е актуална и получава гласове. Гласуват за нея.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Националсоциалистическа_германска_работническа_партия

Тъй тъй, същите сте, радвам се, че се припознавате с Хитлер. Без туй лагерите не ви слизат от устата.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Тъй тъй, същите сте, радвам се, че се припознавате с Хитлер. Без туй лагерите не ви слизат от устата.

А, на вас синтетично месо, затъмняване на слънцето, ваксини и химична кастрация. А, да и паради.  Любимите ви неща. 

https://www.kaldata.com/it-новини/проект-за-затъмняване-на-слънцето-от-353976.html?amp=1

large.(3).jpg.77ebb91400d13a81cd85dea06c5f724c.jpglarge.CCC_16.jpg.1d30d22df47bc03af7217e878f4d2119.jpglarge.(33).jpg.bd25c50bd27a2e2c4b5d0c73ffa670db.jpg

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

А, на вас синтетично месо, затъмняване на слънцето, ваксини и химична кастрация. А, да и паради.  Любимите ви неща. 

https://www.kaldata.com/it-новини/проект-за-затъмняване-на-слънцето-от-353976.html?amp=1

Пак почна да се оправдаваш като шестокласна пут...

Не съм се ваксинирал, и деца нямам доброволно, също като тебе.

Геевете ги мразя.

Туй, че народът не е с вас, не значи, че харесва нещата, които вие не харесвате.

Някак си по интуиция ни свързвате с врагове. Уж сте с народа...

Цитат

Tatiana Christy

1 ч.  ·

Ако се вгледате в лицата на лумпените от агитките на Израждане, те изглеждат еднакво. Ако се вгледате кой ви изпраща заплахи в публичното пространство и Фейсбук – те изглеждат еднакво.

Преобладаващото мнозинство от агитките на Израждане са взлезли в имиджа на биячи и парадират със спортни клубове, дебилни татуировки, анаболни бицепси, изкривени от злоба мутри, бръснати глави, празни погледи, от които само струи животинска агресия. Това е боклукът на обществото. Във всяка една държава го има, но в нормалните държави на него нито му се дава парламентарна изява, нито им разрешават да обикалят улиците като диви зверове и физически да насилстват над обществото. Като влезете в профилите на подобни – те изглеждат напълно еднакви – говоря за реалните профили (не тролските)

В тези профили лумпените на снимките са обикновено на мач или в някакъв чалга бар със себеподобни. Те обикновено са застанали до някаква много стар модел кола на марките BMV и AUDI. Това им са колите фетиш. Но понеже са прошляци, могат да си позволят единствено раздрънката кола и да й махнат гърнето, за да пърдят с нея по улиците и да показват своята дебилност. Те всичките са неграмотни лузъри, личи им по лицата, че имат и химически зависимости. В здрави общества тези същества са почти незабележима гнойна пришка, която като започне много да гнои се изрязва. В България е точно обратното – тя се тори!

Израждане е сбирщина на утайката на обществото, която избива своята тотална човешка проваленост в агресията си срещу всичко, което не са те! Техният неграмотен мозък е атрофирал за мислене, там няма напън. Той се храни с агресия – както малтретираните бойни кучета, когато ги бият и ги държат гладни – те стават още по-агресивни.

Копейкин, под диктовка на Мутрафанова, е събрал околко себе си точно такива. Храни ги с омраза, лъжи (и пари) и ги пуска по улиците да вилнеят като бесни кучета. Здравите общества имат имунна система с/у фашисткия произвол. България такава няма. Необезпокояваните призиви към насилие и саморазправа неизбежно завършват с кръв. Тези, които се връзват на глупостите на изражденските тартори, са толкова глупави и неграмотни, че дори не могат да си представят какво ги чака, ако ги управлява Израждане. Но грехът на българите е, че допуснаха откровени фашаги да им вилнеят вкъщи – да, тези същите, които мразят бежанците – дали от Близкия изток или от Украйна, тези, които мразят ромите, тези които мразят ЛГБТ хората, тези, които мразят демокрацията, тези които мразят човешкия прогрес и ценностите на хуманизма, тези, които искат да убият всеки различен от тяхната низка извратена лумпенска порода! Изражденците искат да убиват за друго мнение, искат да убиват децата ви, искат да ви вкарват в лагери на смъртта, шпиц командите им тероризират държавата, а държавните институции са мълчалив съучастник. Това е оруелско предупреждение към всички. Да не стане така, че държaвата да заприлича на Русия – където се отнемат децата от родителите им, защото децата са нарисували картинка срещу терора! Предупредени сте!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.