Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 24 минути, Toto2 написа:

Не бе, как пък аз знам най-добре? Ти си човека, нашия гуру в борбата за истината...Поклон. 

large.CCC(19).jpg.eaaaf18c42955014e72aef281d52a9fe.jpg

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

(11).thumb.jpg.f2a2a913ad40caf2a456e33e835dd0b4.jpg

Цитат

Flora Stratieva
5 ч.  ·
Последните няколко дни, поради активността ми по темата Русия-Украйна и фактът, че разкритикувах остро Русия, поличих около 200 нови съобщения на лично, поне 3, от които ми пожелаваха смърт. Ако смятате, че в коментарите ми е зле положението, трябва да видите какво е на лично. Това не е нещо ново за мен, преживява се.
Нещо подобно, впрочем, преди няколко дни се случи и с Ружа Райчева, само че от ответната страна на барикадата, за един неѝн пост, с който бях крайно несъгалсна. Бих направила и един сравнителен анализ на коментарите, за да се видят някои хора отстрани колко злобни са станали в поляризацията си, как не просто обиждат личностно, но и пожелават смърт на 20-годишни момичета, на база фейсбук статусите им, но не си заслужават вниманието.
Вместо това, ще ви споделя, нещо, което не съм казвала досега. Преди няколко месеца, когато ме изгониха от едно партийно събитие (официалната терминология по КК е “помолиха да напусна”, на принципа не “война” а “специална военна опррация”), имаше двама човека, традиционно обвързвани с Възраждане

...

Цитат

Ружа Райчева

Тролските атаки продължават втори ден, включително и СМС получих. Чух аудиосъобщението до “вие се радвахте как обстрелваха Киев всеки ден”.

Не мога да понасям злобни хора да ми говорят за злоба, а още повече наглеци да ми втълпяват неща, които не съм казала.

...

Доколкото сега разбирам са скочили и на Flora Stratieva, която вчера също си е позволила да коментира темата.
Явно има хора, които мислят, че така се става истински герой, или пък мъж, или пък… ястреб 🙂

https://www.facebook.com/rujaraycheva

Патриоти 1938 г.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Кристална_нощ

large.(7).jpg.e76618dc565e6cb6729219e827af0fd1.jpg

Патриоти един човешки живот по-късно. Новото е добре забравено старо. Зад витрината прозира един от флаговете, провокирал първичната агресия. Същото лъвче, ама не пишело Възраждане. Специално за патриотите - спортен герб е. Влакът за Чукотка тръгва на втори коловоз, за коренните жители - четвъртата релса.

large.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569d

Цитат

Димитър Божанчев
12 юни в 6:16 ч.  ·
По принцип съм против политизирането на бизнеса, но понякога се случва така -- “каквото повикало, такова се обадило”… Става дума за заведението Cosmic Craft Beer на Граф Игнатиев №34 в София. Вчера влизат някакви талибани от Възраждане и започват да се заяждат защо имало “чужди знамена”… ама те тъпи и несхванали, че това е спортен бар и тези флагове са на футболни отбори… разбира се, тълпата ги напъжда… след малко кафявите ризи се завръщат в по-голямо число и дори с някакъв депутат, който си размахвал пропуска… този път идва и полиция и то в добър състав. При това положение шушумигите бият отбой и пак изчезват. След което хората слагат този знак “забранено за Възраждане”… Е, това е…  Някои ги е вдъхновил тези жалки прошляци, да се държат като селяндури след 9-ти и да се разхождат като еничери в София за да раздават акъл… аз лично мисля, че тези шушумиги заслужават една тояжка по дупето и да се пръждосат от градовете. Едно време нали плашеха Софиянци, че ще пращат комбайнери и миньори от провинцията за да въдворяват ред… пълен примитивизъм. И сега тези шемети атакуват рейтинга на заведението на Гугл… а всъщност му направиха такава мощна реклама, че и наша милост и неговата началничка, специално си променихме плановете за да го посетим.

large.ww(15).jpg.8f65f7ede72ada3b01e8d9673fc0f2ac.jpg

Цитат

Димитър Божанчев
1 юни в 8:34 ч.  ·
Добре де, такива закани не подбуждат ли полицейска проверка? Аз нямам илюзии, че този е посерко и популисткото му послание е към останалите ялови посерковци, но все пак?  Във всяка една страна или кварталния или местния шериф биха те посетили за разговор за да определят по-нататъшни стъпки при фразеология от рода на “унищожаване… до крак”… това дори и метафорично да е, не е език, който аз лично бих допуснал, тъй като има достатъчно материал за да се вземе като директна заплаха…

Tъй, сега да видим кого ще унищожават, кого смятат за предател, и ще ходи при черните душИ. 96% от народа! Точно 5,4 % от имащите право на глас ги подкрепиха, и не спря да се приравнява с народа и с Левски.

Ето кой ще ходи в Белене, дето постоянно обещават, че "отваря скоро":

https://www.mediapool.bg/vazrazhdane-prashta-v-trudovi-lageri-vsichki-protivnitsi-na-aets-belene-news329338.html

Цитат

"Възраждане" праща в трудови лагери всички противници на АЕЦ "Белене"

...

"Ще имат голям избор от работни места - тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч - те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ "Белене", казва Костадинов, известен с прякора "Копейкин"

От коментарите на последния линк:

Цитат

Kiril Kovatchev
25 ноември 2021 19:31 #56

Какво да ви кажа.... То и на Хитлер са му се смели на дивотиите. После обаче успял да разплаче всички.

Цитат

dimitardi100
25 ноември 2021 18:29 #40

Добре е феновете на концлагерите да ги тестват първо сами ! Ако оцелеят може да продължи дебата по следващите мерки .

иванке, твърде дълбокомислени текстове. Опрости ги за мен, за да мога да ги разбера.

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, твърде дълбокомислени текстове. Опрости ги за мен, за да мога да ги разбера.

Ето, дори в картинки, като за деца. Що сте решили, че с 5,4 % представителство, именно вие ще колите и бесите? Почнахте да раздавате правосъдие в стил Волен, какво различно очаквате от съдбата на Волен?

(8).thumb.jpg.7ca59b8d804e274f11228df1351a8755.jpg(9).thumb.jpg.3ddfdf566d742c300446fd3e9658aac5.jpg

иванке, пеерасите са дори по-малък процент, а "колят и бесят". Дотолкова, че големи компании, които частично, в някои офиси в сащ не са ги украсили достатъчно изразително за пеерас месеца, биват насилвани да се обясняват колко много са толерантни към пеерасите и черните.

Група в сурат тефтера, изцяло посветена на отношението на ИТ сектора, към политиката на Възраждане

https://www.facebook.com/groups/1328463394352006

иванке, пеерасите са дори по-малък процент, а "колят и бесят". Дотолкова, че големи компании, които частично, в някои офиси в сащ не са ги украсили достатъчно изразително за пеерас месеца, биват насилвани да се обясняват колко много са толерантни към пеерасите и черните.

Глупотевини пуснати от министерството на истината.

Като се оправдавате постоянно, не се ли чувствате като ученички? Мъжко поведение ли е това, да се дървиш на красиви репортерки, от БНТ и БНР, заплашвайки с физическо насилие.

После да се оправдаваш като пут...

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Група в сурат тефтера, изцяло посветена на отношението на ИТ сектора, към политиката на Възраждане

https://www.facebook.com/groups/1328463394352006

Повече ми прилича на наркоманско пеераско леговище. Не виждаш ли употребените спринцовки и капути по пода и грозните графити по стените? А миризмата се понася от нормален човек, само ако влезе с противогаз.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Повече ми прилича на наркоманско пеераско леговище. Не виждаш ли употребените спринцовки и капути по пода и грозните графити по стените? А миризмата се понася от нормален човек, само ако влезе с противогаз.

Тъй тъй, обявявате програмистите за врагове, прибирате ни парите, и ни пращате в Белене. Тъй се грижите за тия, дето все пак някаква валута вкарват в България. Един от малкото проспериращи бизнеси, който не кърлежува на хазната.

32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg

Ей с тия ще възраждате клета майка:

large.(3).jpg.d974e257921d03b5df66d3ace5803608.jpglarge.(2).jpeg.101090a67390748401543cb27f988a5a.jpeglarge.(1).jpeg.071ce60432f9e591b7985d6023703014.jpeglarge.(14).jpg.489a6c6dc92e0e6e1fce0bd9044cf358.jpglarge.(13).jpg.20be7d71f4e8fc314aa2f6e9b599ebdd.jpglarge.(40).jpg.6fd6291ea4c52a50cc89b449aa9d162b.jpglarge.(43).jpg.17ba8926c895b40164c499ec0a113d6f.jpglarge.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpglarge.(6).jpg.ad119ec5070d7f96ffabcf5ca0740152.jpglarge.(3).jpg.6a7c18f84fd05f0f49624ec10a85370f.jpglarge.ww(6).jpg.9785735e33f55175b83f053c2fdfec4c.jpglarge.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.ww(26).jpg.04a8a1b0c5fc7423d7c2aac4ef012c43.jpg

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тъй тъй, обявявате програмистите за врагове

Откъде знаеш че са програмисти. Аз ти казах на какви ми приличат. Сигурно лъжат за себе си.

Откъде знаеш че са програмисти. Аз ти казах на какви ми приличат. Сигурно лъжат за себе си.

Лъжат бе, само Копейкин не лъже, че е разведен с жена си!

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Тъй тъй, обявявате програмистите за врагове, прибирате ни парите, и ни пращате в Белене. Тъй се грижите за тия, дето все пак някаква валута вкарват в България. Един от малкото проспериращи бизнеси, който не кърлежува на хазната.

Един програмист не познавам дето да гласува за копейки. Копейките обаче все сънуват сънища как взимат властта и заплатите на програмистите и как им разтягат червата по жълтите павета. Имай предвид, че говориш с хора, които завиждат дори и на кучетата. Копейкаджиите искат да разкарат всяко НПО, което се бори за някава правда, даже тип "4 лапи". В пещерните времена да ни върнат искат от злоба. Бутна на простаците е това срещу нормалната държава.

преди 35 минути, Гражданин написа:

Имай предвид, че говориш с хора, които завиждат дори и на кучетата.

Без преувеличение - в казармата това има напълно реално покритие. Ядем една и съща храна с псетията, но псетията не ходят караул и не ги вкарват в дисцип, ако прескочат оградата. Не ги чанчат от полковник, през лелка готвачка, чак до редници само с 3 месеца служба повече.

Соц поданикът дето мечтае за твърда пестница - именно това припомнят, тогава нямало гладни и безработни. Ха си опитал да чукнеш частпром - ха са ти насинили гърба в милицията. Всичкото добитък на полето, и накрая пенсия след 40 г., дето не стига и за 3 луканки, по половин кило.

Направо съм разочарован. Бе намекнах ти веднъж, ванче, че Коце плющи млада функционерка на младежкото Възраждане. Ма нема бате, не мож го намери ли? А да, ако го намериш и пуснеш, как ще казваш, че Коце фиктивно се е развел//Та така, напълно те разбирам. Лицемерче си кат всички останали.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'борел: скопие влиза в EC, без да променя конституцията, българия няма думата двустранни въпроси между скопие и софия не трябва да бъдат обвързващи категоричен e дипломат №1 на европейския съюз брюксел, белгия прочита 26 юни 2023, 10:5 41 коментара 36594'

Тоя пилон се е забил дълбоко в джигера на гейпросащесср трололинките. Значи неговото съществуване е добро.

преди 1 час, Toto2 написа:

Направо съм разочарован. Бе намекнах ти веднъж, ванче, че Коце плющи млада функционерка на младежкото Възраждане. Ма нема бате, не мож го намери ли? А да, ако го намериш и пуснеш, как ще казваш, че Коце фиктивно се е развел//Та така, напълно те разбирам. Лицемерче си кат всички останали.

Ти от къде знаеш какви ги плющи? Ще ти се ядоса за коментара, човекът може да е разведен, но това е така само по документи!

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ти от къде знаеш какви ги плющи? Ще ти се ядоса за коментара, човекът може да е разведен, но това е така само по документи!

Ми хвърлям око на ваште "източници". Некво сайтче. Не ми е важно, открийте си го сами. То това ми е странното, как па не го захапахте тва. Ма кво да се чудя, подбирате си. Факчекерите. 

преди 16 минути, Toto2 написа:

Ми хвърлям око на ваште "източници". Некво сайтче. Не ми е важно, открийте си го сами. То това ми е странното, как па не го захапахте тва. Ма кво да се чудя, подбирате си. Факчекерите. 

Айде сега, оправдания. За интелигентните хора (тия които не одобряваме копейките), личните нападки на тема семейство са нещо неприкосновено. Имаме елементарна хигиена. Затова и не сме отваряли такава тема, защото е гнусна. Но ти си доказа, че вие феновете му сте основно тия простаци дето ги вълнуват теми като меренето на размери и кой колко и кво е ебал, та за тва и ти първи изтъкна в тая тема престижа на фюрера ви като го издаде с "виж го кво опъва, ши каеш ли, чи е слаб любовник?" уж с мотива "виж го къв пичага" та току-виж и той кат прочете да се накефи какъв алфа е в кръчмата. Все сте и основна съставна част от фенбойс масата на Андрю Тейт. Акъла ви е там, да не прави разлика на какво ниво са пошлите неща и нещата заслужаващи фукня. Нищо чудно вие да сте си го издали сами в тия статии. 

преди 1 час, Toto2 написа:

Именно, иванка е като блондинката, която се опитва да боядиса сянката си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.