Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 часа, Sliderum2 написа:

Именно, иванка е като блондинката, която се опитва да боядиса сянката си.

large.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.ww(10).jpg.8225b2a4f2eaf5fd95b0b5f05444da37.jpglarge.ww(3).jpg.3502f2f6556eade40bbaa2938996f2e0.jpglarge.ww(2).jpg.10672dd5ad2250d7e49177d2d7f2f002.jpglarge.(1).gif.716d7908be5a1f259d61ad03a98c5077.gif

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

иванке, туй кравари ли са на плажа. Не се сещам за други, които, ако не броя хипитата и други изродии са изглеждали относително добре през 60-70-те, гледам младеж с дънки, значи няма как да е БГ, а после през последните 2-3 десетилетия се надуха кат балони.

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, туй кравари ли са на плажа

Туй сте възрожденските шкембета, дето сте се нагърбили с отговорната задача на възпитанието на младежта. Казарми, вероучение и подобни средновековни школовки. И безсмисленост да учиш, тъй като повечето пари ги прибира вожда.

Цитат

Ако Пригожин не се беше ос рал, горе-долу сега, вгъзрожденците щяха да пуснат и първите мемета как язди мечка и фърчи на орел...

Цитат

МРЗ в Русия е 16240 рубли=320 лв.Това е под нивото на повечето държави в Африка!

Анжелика Димитрова

Да.Имам роднини и доста познати,които взимат от 12 до 16 хил.рубли.При което някои имат само по 1 почивен ден на седмицата,и 12-часов работен ден.

Таня Панмар

А пенсията е 8000 рубли.

Николай Данаилов

А най- забавното е, че успоредно това е държавата най- богата на ресурси на планетата. И все пак, у нас все още има биомаса, която обяснява колко са велики и за пример

Всичко живо, дето не ви се води по истеричния акъл - го водите за враг. В тоя фалос потъват милион лева, запознати твърдят, че е надценен 5 пъти. Вместо БДЖ малко от малко да си почистят вагоните, да не приличат на конски, те пръскат пари за 120 метрови фалоси насред нищото.

large.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpg

Услади му се, на тая хитра мушичка, чужди пари да харчи, много българско било и възрожденско да опукат 1 милион за нещо дето не струва и четвърт от това. Много българско било и американците пак ни акали у гащите. Левски и Раковски все пилони дигали!

Като нищо ще плъзнат по частни имоти, да ни разкулачват, наглостта им стигна да ни обвиняват в измяна, ако се усъмним в 120 метровата им безсмислена далавера. 1 километър да го бяха направили, мам.... им, още повече обществени средства щяха да потънат по обръчите фирми. Щяха да пробият световния рекорд по глупост.

Ще ни вдига, значи, данъците, че да набучи пилони насред нищото!

https://www.svobodnaevropa.bg/a/rozen-pylon/32475070.html

Поне в някоя скала да го бяха забучили, не да леят стотици кубици бетон!

Мега далавера. С милион се строи цяла жилищна кооперация!

Цитат

В първите прессъобщения фондацията уверяваше, че събраните пари, както и дарителите – физически и юридически лица, се публикуват всяка седмица. Тази информация обаче изчезна от сайта наскоро, след като стана известно, че държавни предприятия са основните дарители.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Поне в някоя скала да го бяха забучили, не да леят стотици кубици бетон!

Какъв ти е проблема с Българското знаме бре, нещастник!

Щото лорер, киро и куку не са инициатори, затова ли ?! Клетки на западни оператори и др. съоръжения може, а за знаме - не може, така ли ?!

Айде чупка! И без друго нямате място на такъв събор! Е и на баба ти Лили някой и дръпнал щепсела...

Ако знамето беше на нато и фащ, щяхте и посолствоТО да викнете за откриването, да видят какви продажни дребни душици сте!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Щото лорер, киро и куку не са инициатори, затова ли ?! Клетки на западни оператори и др. съоръжения може, а за знаме - не може, така ли ?!

Айде чупка! И без друго нямате място на такъв събор! Е и на баба ти Лили някой и дръпнал щепсела...

Ако знамето беше на нато и фащ, щяхте и посолствоТО да викнете за откриването, да видят какви продажни дребни душици сте!

Верно са нещастници, но не го знаят, а и никога няма да разберат, каква ниска топка в блатата са.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Клетки на западни оператори и др. съоръжения може,

Moже, защото това са съоръжения, от които има някаква полза - съответно възвръщаемост на инвестициите. И не се финансират от бюджета на държавата, а от чстни инвеститори!

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

а за знаме - не може, така ли ?!

Да - така! Какъв е смисъла от тези бетони и пилони? Каква добавена стойност носят?

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Moже, защото това са съоръжения, от които има някаква полза - съответно възвръщаемост на инвестициите. И не се финансират от бюджета на държавата, а от чстни инвеститори!

Да - така! Какъв е смисъла от тези бетони и пилони? Каква добавена стойност носят?

Ми, това каква стойност има?

120 метра дълго или 400 фута.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, това каква стойност има?

Това е Флага на USA! И прочети прочети внимателно текста, особено последните 2 думи! Какво общо има с болните амбиции на няко си копейкин?

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32457922.html

Цитат

Те открито наричат опонентите си „измет“ и говорят за нуждата за дехуманизирането им. От години говорят как „ще унищожим националните предатели“. Определят себе си като „ние българите“ - т.е. говорителите на обществото, докато възпрепятстват законно избрани народни представители да говорят от парламентарната трибуна.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32455890.html

Цитат

"Сплашвани и притискани". Как един магазин за бира осъмна с надпис Jude и шестоъгълна звезда

Всичко започва, когато хора с тениски на проруската партия "Възраджане" влизат в магазина Cosmic Craft Beer в София и се държат грубо с работещите в магазина. Това се случва на 10 юни, когато формацията свика протест срещу новото правителство.

В отговор собственичката слага надпис на вратата, че няма да обслужва привърженици на "Възраждане". Снимката на листа с надписа бързо става популярна. Следва ответна реакция - група мъже с тениски на "Възраждане", водени от депутат от партията, отиват в магазина и се държат грубо. Разотиват се едва след като идва полиция.

Но това не е краят на историята. На следващата сутрин витрината на магазина осъмва с надпис Jude (от немски - евреин) и шестоъгълна звезда - знаци, които нацисткият режим в Германия принуждава евреите да носят. Нацистка Германия е отговорна геноцида над приблизително шест милиона евреи, известен като Холокост.

В същия ден трима мъже с черни тениски с логото на “Възраждане” влизат в магазина за бира Cosmic Craft Beer на улица "Граф Николай Игнатиев" в София.

В него се продават крафт бири от целия свят и от България. В малкото помещение има и няколко малки бар плотове и телевизор, на който се гледат мачове. Интериорът включва знамена на клубове от цял свят и футболни тениски. В магазина в този момент работи само една жена.

Мъжете с тениски на "Възраждане" започват да се държат грубо. Правят забележки, че в магазина има знамена на "чужди държави" и казват, че жената трябва да ги свали и да сложи само български знамена. Не си купуват бира. Клиенти на заведението помагат за изгонването на мъжете.

01000000-0aff-0242-5733-08db6b522d31_cx0

преди 45 минути, Joss Bomon написа:

Не ми приписвай вашите пороци!

Нямам проблем със знамето, просто не съм ОК да забучат поредната милионна далавера. Не съм спец по пилони, но според коментарите тоя пилон е зверски надценен.

преди 30 минути, NewRedDragon написа:

Това е Флага на USA! И прочети прочети внимателно текста, особено последните 2 думи! Какво общо има с болните амбиции на няко си копейкин?

Абе люлю, тоя проект не е на Възраждане и нямаме участие даже. Кви амбиции и какви пет лева имбецили смотани?

Айде да не ми викаш нещастник, просто защото не съм лековерен като вас.

Ако беше от частни дарения нямаше да се обадя. Държавните проекти винаги са обвързани с някоя далаверка за милионче.

току-що, Toto2 написа:

Абе люлю, тоя проект не е на Възраждане и нямаме участие даже. Кви амбиции и какви пет лева имбецили смотани?

Все ми е тая на кого е! израждане трябва да престане да съществува - пречи!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не ми приписвай вашите пороци!

Нямам проблем със знамето, просто не съм ОК да забучат поредната милионна далавера. Не съм спец по пилони, но според коментарите тоя пилон е зверски надценен.

Ми събрали са хората дарения и дигат българското знаме на високо. Къв ти е проблема? Че се дига българско знаме на високо и без да си плащал лично ти и от твоите данъци не е взета и една стотинка? Че и Възраждане няма никакво общо с тоя проект(за съжаление). 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ми събрали са хората дарения и дигат българското знаме на високо. Къв ти е проблема? Че се дига българско знаме на високо и без да си плащал лично ти и от твоите данъци не е взета и една стотинка? Че и Възраждане няма никакво общо с тоя проект(за съжаление). 

Дали не са взели от моите данъци? И а на бас, че копейкин е замесен

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Айде да не ми викаш нещастник, просто защото не съм лековерен като вас.

Ако беше от частни дарения нямаше да се обадя. Държавните проекти винаги са обвързани с някоя далаверка за милионче.

Аха, и Възраждане какво общо има? Ако е или би било държавен проект, то би трябвало да си излееш злобата където трябва - пп, дб, герб, дпс..че и на розовия дракон да му рекнеш нещо, дето е отявлен герб подлога и лизач на бойковчето. Ма не вие сте си близки дружки май.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Дали не са взели от моите данъци? И а на бас, че копейкин е замесен

И как точно, велики бойкогъзолизецо?

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Все ми е тая на кого е! израждане трябва да престане да съществува - пречи!

На мен не ми пречи. Има опозиция. Друго мнение.

преди 11 минути, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

Тая марионетка що не се скрие. Сламен човек.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Аха, и Възраждане какво общо има? Ако е или би било държавен проект, то би трябвало да си излееш злобата където трябва - пп, дб, герб, дпс..че и на розовия дракон да му рекнеш нещо, дето е отявлен герб подлога и лизач на бойковчето. Ма не вие сте си близки дружки май.

И как точно, велики бойкогъзолизецо?

Kак, ще стане ясно, след 1-2 месеца, когато това нещо се срути!

преди 46 минути, NewRedDragon написа:

Е и какво, че е на Сатанински американски щати?

https://www.novinite.bg/articles/237217/Pilonat-na-Rojen-shte-e-s-metra-po-nisak-ot-takav-v-SASht-V-Egipet-znameto-se-vee-naj-visoko

Най-високо издигнатото американско знаме се намира край гр. Шебойган, щата Уисконсин. Пилонът е висок 120 м (390 фута) и е поставен – точно както е предвидено и в българския проект - от частен предприемач върху специално купена за целта лично от него земя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.