Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 9 часа, petie1 написа:

По добре да направят някакъв парк с историята на Бъл;гария вместо тоя уй със знаме или нещо наистина добро което да привлече туристи и да рекламира страната ни а то само уй със знаме едни наистина потънали пари.....

Туй програмистите, пишете по-зле и от овцата. Ама то си личи, скапани програми тежащи десетки и стотици мегабайти, пакетите цели гигабайти. Прозореца и той натежал яко. Повечето дистрибуции и те. Игрите стотици гигабайти. Едно време като имаше истински програмисти  640К памет и г/д толкова дисково пространство, стигаха за всичко.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 12 часа, IvanKirov написа:

Що не го платиш, като подкрепяш? Скоро вози ли се в БДЖ, те тия наляха няколко стотин бона, за тоя фалос сред нищото!

И какво, по дяволите, му струва цял милион, колкото кооперация на 8 етажа в София?

Що обиждаш сега, като ви е плитък акъла да се радвате на елементарен популизъм, който и бабите не му се връзват лесно.

Не съм длъжен да съм глупав, зарад вас!

Тез пари държавата ли ги дава, бе кенефчията...

И пак оправдания. Като се наакате нещо, и почвате да се оправдавате. Ама и тия ама и ония.

С нищо не сте по-различно, от голите травестити. Сами се бутате до тия мизерници, толкоз ви е акъла!

Пречи ми да ми крадат данъците, за подобни простотии. Ако беше частна лумпенотия, нямаше да се обадя. Дори щях да отида да му се порадвам. Ама гол *Й насред нищото - не, чак толкова циг ани не сме, като в стария виц!

Туй е снимка ве, вашите фашисти кви ги вършат из София!

Вей бе, кой те е спрял!

Точно вашия мизерник иска да убие малкото останали бизнеси, че да има за такива хранилки като Роженския фалос!

Няма какво да се говори с хуманоиди като тебе, който мисли, че българския флаг е фалос. От това по-ясно какъв си няма.

Относно голите тра.вестити.

https://m.dnes.bg/politika/2023/03/28/mk-proveriava-kak-sa-otpusnati-93-hil-za-bingo-s-drag-kralici-organizatorite-vyzmuteni.564470/amp

Национален фонд на културата е финансирано бингото с голи тра.вестити. Същите бяха поканени да кършат снага и на вакханалията, която столична община плати.

Ето и цитат от статията

Министерство на културата назначи проверка за това как точно са били отпуснати парите по проект, финансиран от Национален фонд "Култура", в който има елемент на хазарт.

Край на цитата.

преди 14 часа, NewRedDragon написа:

Все ми е тая на кого е! израждане трябва да престане да съществува - пречи!

Сигурен съм, че ви пречи. И точно заради това ще продължа да гласувам за тях.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма какво да се говори с хуманоиди като тебе, който мисли, че българския флаг е фалос. От това по-ясно какъв си.

Абе, не се прави че не се сещаш защо гейпросащесср трололинките все за фалоси пишат и се "възмущават". Нещо ги привлича.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Няма какво да се говори с хуманоид като тебе, който мисли, че българския флаг е фалос.

Не флага бе, фалически изпълнения в стил троянски кон е, да залъгват лумпениата, с псевдо патриотични истински кражби. Те за това говорим. Да си извадят от джоба доброволно, па да го правят 1111 метра като са решили, не да смъчат от БДЖ. Аз в момента инсталирам газова уредба на катраняка, именно защото не смея да се кача у влак.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Абе, не се прави че не се сещаш защо гейпросащесср трололинките все за фалоси пишат и се "възмущават". Нещо ги привлича.

Аз очаквам след поставянето му Иванка @IvanKirov да отиде в частния имот и да почне да кърти пилона, или да разкъса знамето. 100 процента.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Туй програмистите, пишете по-зле и от овцата. Ама то си личи, скапани програми тежащи десетки и стотици мегабайти, пакетите цели гигабайти. Прозореца и той натежал яко. Повечето дистрибуции и те. Игрите стотици гигабайти. Едно време като имаше истински програмисти  640К памет и г/д толкова дисково пространство, стигаха за всичко.

Що не си напишеш ти на 640 К бе шкембе!

Спрели сте именно по времето на ДОС, принудителните казарми и като прибираха 70% от доходите на гастърбайтърите. Сигурен съм , че на Аспект няма да му хареса, бай Тодорчето, вероятно син му пройдоха, да му прибира 70% от заплатата.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Аз очаквам след поставянето му Иванка @IvanKirov да отиде в частния имот и да почне да кърти пилона, или да разкъса знамето. 100 процента.

Може на неговата къща да е окачил краварския флаг, или турския, кой го знае може и оня шарения.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Объркал си се, злото е сторено, парите са окрадени. За народа - У Й, огризките ще седят да го радват, ще плющи мастика и кифтета на сянка под знамето. Ще си къткаме квото са оставили за нас, и ще захранваме фирмата дето ще сменя флага.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Не флага бе, фалически изпълнения в стил троянски кон е, да залъгват лумпениата, с псевдо патриотични истински кражби. Те за това говорим. Да си извадят от джоба доброволно, па да го правят 1111 метра като са решили, не да смъчат от БДЖ. Аз в момента инсталирам газова уредба на катраняка, именно защото не смея да се кача у влак.

Какво общо има БДЖ с българския флаг?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Объркал си се, злото е сторено, парите са окрадени. За народа - У Й, огризките ще седят да го радват, ще плющи мастика и кифтета на сянка под знамето.

Къде пише, че парите са от кражба? Източник, решение от съда? Иначе това, което пишеш постоянно,  в твоят любим запад, щяха да те осъдят отдавна. Клевета се нарича. Поне една глоба щяха да ти наложат.

току-що, АСПЕКТ написа:

Какво общо има БДЖ с българския флаг?

Къде пише, че парите са от кражба? Източник, решение от съда?

10 линка ти дадох, що не четеш? Не БДЖ, ЖП инфраструктура са дарявали пари, ако вярваме на организатора на кражбата. Ама скриха информацията за дарителите, тъй било патриотично.

Правилно са заложили на изконната глупост на "възрожденци".

Цитат

Група на "почитателите" на Костя Копейкин

Bozhidar Bozhanov
2 дни  ·
Какво виждат хората, когато политически лидер призове за "унищожаването на тази уродлива измет"? Престъпление, нарушаване на Конституцията, фашизъм.
Какво вижда нереформираната, политически-обвързана прокуратура? Папки и "обвинение на трупчета", с което същият да бъде "държан".
Поведението на Възраждане е още една причина да настояваме за обективна и политически-неутрална прокуратура. Защото такива призиви за насилие са с висока степен на обществена опасност и не могат да бъдат толерирани.

Цитат

Ганка Иванова Спасова

Има инициатива да бъде заведен масов съдебен иск срещу лидера на "Възраждане". Инициативата се посрещна с голям ентусиазъм и доколкото проследих развитието на процеса, вече има и адвокат. Една дама щедро предложи хиляда лева лично финансово участие. Мисля, че мнозина ще се включат с дарения. Аз - също. Каузата е благородна. Да прекършим злото заедно!

преди 16 минути, IvanKirov написа:

10 линка ти дадох, що не четеш? Не БДЖ, ЖП инфраструктура са дарявали пари, ако вярваме на организатора на кражбата. Ама скриха информацията за дарителите, тъй било патриотично.

Правилно са заложили на изконната глупост на "възрожденци".

Отново прескачане една тема в друга. Вадене думи извън контекста, за да напаснат подсъзнание ти и да затвърдят вече твоята изградено мнение.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Отново прескачане една тема в друга. Вадене думи извън контекста, за да напаснат подсъзнание ти и да затвърдят вече твоята изградено мнение.

Кво прескачане бе, имаш препратки, чети. Не съм си и въобразявал, да схванеш каквото и да е. Не ги пиша тия работи за мозък, който не може да прескочи кенефите на чужденците, и гей събития.

Цитат

Daniela Georgieva
2 дни  ·
Не, бе, Костя. Не, бе, Късо. Не сме жадували кръв, война и убийства. Смеехме се. Забавлявахме се, ядяхме пуканки и се шегувахме с недоимперията, недоармията и недопрезидента ѝ. Чак качихме килограми и холестерол. И всичко това, докато вие, нейните полезни… романи от Достоевски се бяхте изпокрили по дупките си и треперехте: Божичко, ами сега? На кого ще служим, ако стане нещо?! Майчице! Кой ще ни даде пари?
Гаврехме се с вашата храброст, Коце. И днес продължаваме да ти се смеем какво смело пале си, когато шоуто е отминало.
Ееех, Костя, ееех Късо! Кръв се лее в Украйна, драги. Всеки ден. Господарят ти избива невинни хора, щото мисли, че така показва величие. Но ти и мишоците ти мълчите, понеже тая кръв не е кръв, нали?
Не ние, дребна монетке… Не ние, късо самочувствие. Ти искаш да унищожаваш хората на страната, в която си роден, защото не служат на господаря ти, а го скъсват от подигравки. Твоята злоба на роба извира от това. Малка една такава, късичка злобка на дребномонетно, фашизоидно робче.
Този път, обаче си го загазил яко. Сега ще видиш кон боб яде ли. Всичкото ВгъZраждане ще отиде по законов ред там, откъдето е дошло - вгъz. Само гледай.
Peter Petrov

Цитат

Angelina Lozanova
1 дни  ·
Хора, разговарях по месинджъра с адвокат Величков. Той каза, че днес със свои колеги са обсъдили последния пост ( от оня ден) на Копейкин и са били на различно мнение.Едни считат, че има основание за сезиране на прокуратурата, други, че няма.
 Щели още да дискутират.
Това, което още каза Величков е:
1. Всеки от нас да събира заплахите, които получава от копейките и при поискване от страна на адвоката да му ги изпратим.
2. Постове на Копейкин или от  неговите депутати, а също и от съмишленици на Израждане, в които се отправят открити заплахи да се събират.
3. В края на тази седмица адвокат Величков ще каже дали ще се започне подготовка  и анализиране на материалите. Това ще е първият етап - събиране на материали, отсяване, анализ и създаване на доказателства. Всички можете да се включите.
4. Иска да привлече и други адвокати.
Помагайте с материали - можете да ми ги изпращате на лични или да ги поствате на стената ми.
Моля, недейте на коментари, защото честно казано, не успявам всички да ги прочета.
Няма да мълчим пред Израждане! Подписвайте петицията за забраната на партия Вгъзраждане!
На работа, хора!

Маймуните ще се радват на някакъв сто метров клон, заради който изораха планината. Щото в много тоталитарни държави имало пилони, а га сме били тоталитарна не сме се доредили та ся като има пари докато сме най-бедни и нещастни да го сложат тоя кол да радва сираците и чакащите за операции в чужбина деца. Да гледат и да се радват на величие за 1 милион и бабите им да се порадват и попикат от кеф на величието. Копейките имат някаква ценностна система, в която един стърчащ кол надминава всичко останало хубаво, което може да се направи за една страна. Държавите дето си нямали фалос издигащ се на 100 метра са тъпи. Тая Швейцария да си такова мамата сега от яд, ний сме най-велики! Булгар-булгар!

Тия примати директно набеждават в държавна измяна, който не се върже по елементарните кражби на вождовете им. На времето е било проблем да нямаш "Моята борба" в библиотеката си, било е задължителен подарък при сватба, повишение и каквото и да е частно празненство. Иначе лошо.

Именно приходите от милионите копия, принудително набутани на народа, прави Хитлер богат.

Е гледай австралопитеците, държавна измяна било, ако поставя въпрос защо данъци отиват по У Й за милион, който реално струва 200 000.

large.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpg

преди 25 минути, Гражданин написа:

Маймуните ще се радват на някакъв сто метров клон, заради който изораха планината. Щото в много тоталитарни държави имало пилони, а га сме били тоталитарна не сме се доредили та ся като има пари докато сме най-бедни и нещастни да го сложат тоя кол да радва сираците и чакащите за операции в чужбина деца. Да гледат и да се радват на величие за 1 милион и бабите им да се порадват и попикат от кеф на величието. Копейките имат някаква ценностна система, в която един стърчащ кол надминава всичко останало хубаво, което може да се направи за една страна. Държавите дето си нямали фалос издигащ се на 100 метра са тъпи. Тая Швейцария да си такова мамата сега от яд, ний сме най-велики! Булгар-булгар!

Със такива "каузи" комунистите държат електората от чугуни, който да ги храни. 

преди 1 час, Гражданин написа:

Е на какво да се радваме? На бинго с траве.стити ли? Да в САЩ има 2, значи е тоталитарна държава. Според теб. Имат и празник на знамето.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flag_Day_(United_States)

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Ми пишем както умеем хихи А за 640кб сега щеше да зяпаш зеллени н еща хихи

преди 4 минути, petie1 написа:

Ми пишем както умеем хихи А за 640кб сега щеше да зяпаш зеллени н еща хихи

640К е достатъчно.

68a75x1v2ez21.jpg?auto=webp&s=ac4682fe1e

quote-i-keep-bumping-into-that-silly-quo

преди 1 минута, васил козарев написа:

Да отива в затвора тоя боклук приказващ за саморазправа. Аман от кухи комуноидни ватенки 

Къде видя комуноиди?

преди 3 минути, васил козарев написа:

Възраждане е мешавица между комуноидност, нацизъм, суеверия и най-обикновена кретения. 

Мнението ми изглежда експертно. Използва терминология на високо ниво и селяни като мен не разбират написаното. Все едно е ядрена физика.

Чудя се, какво общо има между аи-ти-тата и лгбтиазп+++ и защо я пропагандират включително чрез платени съобщения, не мога да се сетя. Помогнете ми да разбера и междувременно релаксирайте с тази картинка:

Screenshot_2023-06-28-11-23-42-54_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.6f67f5bef75e668fef77c6c698122222.jpg

преди 26 минути, васил козарев написа:

Възраждане е мешавица между комуноидност, нацизъм, суеверия и най-обикновена кретения. 

Така ли? И как го разбра? Лични предпочитания?

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Чудя се, какво общо има между аи-ти-тата и лгбтиазп+++ и защо я пропагандират включително чрез платени съобщения, не мога да се сетя. Помогнете ми да разбера и междувременно релаксирайте с тази картинка:

Screenshot_2023-06-28-11-23-42-54_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.6f67f5bef75e668fef77c6c698122222.jpg

Питай Иванка @IvanKirov той, тя, то работи с такива и се възхищава. Прави тиймбилдинг по пижама.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.