Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 17 минути, Гражданин написа:

Келепир има лЕ, бай Тотоганьо?

Ми няма бе, генийче. Само разходи и нападки от такива като тебе, диванни философи.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, Toto2 написа:

Ми няма бе, генийче. Само разходи и нападки от такива като тебе, диванни философи.

Еее, как да нема? Мигар само за туй лЕ си там? Айде сега, не се прави! Останал съм с впечатление, че много ти се иска – я депутат да те изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, не може да не знаеш баш ти...

преди 44 минути, Гражданин написа:

крадливо управление.

Чакай ся, евроатлантическите правителства не са крадливи, така ли?

преди 7 минути, bioid написа:

Те и в Германия са тръгнали да забраняват АзГ.

На Хитлер партията все още не е забранена. Напълно законна партия в Германия.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Еее, как да нема? Мигар само за туй лЕ си там? Айде сега, не се прави! Останал съм с впечатление, че много ти се иска – я депутат да те изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, не може да не знаеш баш ти...

Еми типично мислене за умнокрасивитета. Нали пищите, че Коце взимал парите на неговите депутати? Ма когато ви е угодно, пищите, че тия хора са там да правят гуши. Айде се синхронизирайте в плщвките. Нема как и двете едновременно. Шизофреници ли сте всичките там дървени философи?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Еми типично мислене за умнокрасивитета. Нали пищите, че Коце взимал парите на неговите депутати? Ма когато ви е угодно, пищите, че тия хора са там да правят гуши. Айде се синхронизирайте в плщвките. Нема как и двете едновременно. Шизофреници ли сте всичките там дървени философи?

Такива л.айна хвърлят и все още хвърлят и по ИТН. Много мразят да нямат мнозинство и нали медията е тяхна, почват всякакви помии да хвърлят. Синът, бащата, лелята. Кой, къде с кого е седнал, къде е бил засечен и с кого. Слави си е бръкнал едната ноздра, това се тълкува еди как си. Слави е седнал на дивана...

току-що, Toto2 написа:

Е как тъй пък им ги зима па си купуват скъпи имоти на децата си? Айде малко оправи опорките. Хората пара натрупаха. Личи си! Не се прави, че и ти не точиш лиги. Виж се колко само си източил в тая тема, нищо ли не ти дадоха за толкоз труд? Поне кво ти обещаха?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Такива л.айна хвърлят и все още хвърлят и по ИТН. Много мразят да нямат мнозинство и нали медията е тяхна, почват всякакви помии да хвърлят. Синът, бащата, лелята. Кой, къде с кого е седнал, къде е бил засякан с кого.

Кой става най-много за политик от сценаристите на Слави или самия Слави? И що защитаваш копейките, налЕ вашите казаха, че копейките са популисти макар че излиза малко като "крадецът вика дръжте крадеца!".

преди 5 минути, Гражданин написа:

Е как тъй пък им ги зима па си купуват скъпи имоти на децата си? Айде малко оправи опорките. Хората пара натрупаха. Личи си! Не се прави, че и ти не точиш лиги. Виж се колко само си източил в тая тема, нищо ли не ти дадоха за толкоз труд? Поне кво ти обещаха?

Кой става най-много за политик от сценаристите на Слави или самия Слави? И що защитаваш копейките, налЕ вашите казаха, че копейките са популисти макар че излиза малко като "крадецът вика дръжте крадеца!".

Що за политик учи ли се? Има специална академия ли? Нещо като Шаолин ли? Къде се обучават за това? Да станат политици?

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Що за политик учи ли се? Има специална академия ли? Нещо като Шаолин ли? Къде се обучават за това? Да станат политици?

Разбира се че трябва да се учи, за да станеш политик. Или ти искаш необразовани тъпаци да те управляват щото няма специални училища за тая професия. Що за тъп довод? Нищо чудно, че си хигиенист.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Разбира се че трябва да се учи, за да станеш политик. Или ти искаш необразовани тъпаци да те управляват щото няма специални училища за тая професия. Що за тъп довод? Нищо чудно, че си хигиенист.

Трябва да се учи, за да станеш политик? И какво да учиш? Разгъването на маркуч в гориста местност?

https://m.dnes.bg/blogini/2012/07/05/disertaciiata-na-boiko-borisov-e-razgyvaneto-na-markuch-v-gorista-mestnost.163041/

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Трябва да се учи, за да станеш политик? И какво да учиш? Разгъването на маркуч в гориста местност?

https://m.dnes.bg/blogini/2012/07/05/disertaciiata-na-boiko-borisov-e-razgyvaneto-na-markuch-v-gorista-mestnost.163041/

Мисля че хората с IQ много добре ме разбраха. Ти от кога си без IQ или винаги си бил така?

току-що, Гражданин написа:

Мисля че хората с IQ много добре ме разбраха. Ти от кога си без IQ или винаги си бил така?

Защо не ми отговори на въпроса?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Защо не ми отговори на въпроса?

Мислех, че е реторичен. Аз не подкрепям "правителства", ако не си забелязал.

преди 8 минути, Гражданин написа:

Какво да те разберат? И сценарист политик какво лошо има? Пожарникар, мутра и милиционер е добре за политик, според тебе?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Още един от дивана. Който не си е мръднал да отиде да гласува. Пък критикува.

току-що, АСПЕКТ написа:

Какво да те разберат? И сценарист политик какво лошо има? Пожарникар, мутра и милиционер е добре за политик, според тебе?

И политик сценарист ни трябва защото? Кажи нещо хубаво дето направиха.

преди 9 минути, Гражданин написа:

Хубаво подкрепяш, но ми е интересно дали според теб тези правителства т.нар. Евроатлантически са крадливи, понеже изрично посочваш другите за такива.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Хубаво подкрепяш, но ми е интересно дали според теб тези правителства т.нар. Евроатлантически са крадливи, понеже изрично посочваш другите за такива.

Те и едините и другите не са цветя за мирисане, но специално тези (копейките) са ми много неприятни, защото ще са много по-вредни от другите в дългосрочен план, ако вземат властта. Сега поне има що-годе някаква демокрация, а копейките искат да я премахнат, за да крадат още по-безпардонно. Една нормално мислеща копейка не съм срещал. Всичките са някакви двойкаджии озлобени на живота или фантазиращи, че диктатурата ще им даде някаква справедливост (разбирай ще им сговни живота на всички правейки ги еднакво бедни, за да не се дразнят двойкаджиите или ще даде шанс на някои сред тях да мръднат напред тъпчейки нормално мислещите и умните). Ако такива вземат властта, жална ни майка!

преди 13 часа, Bubbles написа:

Чакай ся, евроатлантическите правителства не са крадливи, така ли?

Оправдания, оправдания.

Крадлива сган сте, като всички преди вас.

Kostadinow.png.a876bc36f1337dbfbbe54b431fcf9b69.pngkopeikin1.thumb.jpg.a923152058c21cfbd988cdda2031eba4.jpg

преди 13 часа, Гражданин написа:

Ако такива вземат властта, жална ни майка!

От сега заплашват с физическа саморазправа,  който не им е по акъла, че и децата им заплашват. Още с представителство 5,4 %.

Ако вземат 54 % ще се радваме на нова Северна Корея.

large.(4).jpg.64eda5092c552524ac741ae686cc7f1d.jpglarge.(2).jpg.3f2760ec2c1c63430d147610f65bcd9c.jpglarge.(9).jpg.689e88e103d56fc4da9f0aaf079387d1.jpglarge.(2).jpg.6ffaff041c268b243bbadcecf567ce77.jpglarge.(3).jpg.5e861821025dcc9b1a711e5033ffcd4a.jpglarge.(4).jpg.105726df21cbee9c8445b99a45878f45.jpglarge.14_06_2023_08_20.54_REC.png.f9156a6f42e6a4d4dd56140e9e5795d7.png30_1n.jpg.25543f299043512c5f0683c62cc02ef6.jpg30_6_n.thumb.jpg.8e92866e7fad759f2dccdeddd90a3164.jpg204n.thumb.jpg.6b4758ef6b381b9a14b9c38c9baec94e.jpg205.jpg.1b9c9a9d4c5096176596f170d0dddb14.jpg634_n.jpg.6724ddf683465aca78b3800ed2193db1.jpg1845675786_8(2).thumb.jpg.80690c2525b071e7cafe5607de0be8b8.jpg22_n.thumb.jpg.1666c852001e5bd2fef8ce2d3b6693f5.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg422739544_.jpg.470ec8c0cf8e9a7649bd69fda523ec1c.jpg(11).thumb.jpg.f2a2a913ad40caf2a456e33e835dd0b4.jpg

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Оправдания, оправдания.

Крадлива сган сте, като всички преди вас.

Сте?
Може ли да престанеш да ми лепиш етикети?

Само попитах дали евроатланците НЕ СА крадливи,но явно никой няма да посмее да отговори на този въпрос.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Само попитах дали евроатланците НЕ СА крадливи,но явно никой няма да посмее да отговори на този въпрос.

Копейкин не е различен. Част от статуквото е.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Някъде да съм казал че е различен?

Просто е по-креслив и по-краен.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

иванке, чат-жпт ше те направо безработен. От това се тревожи!

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, чат-жпт ше те направо безработен. От това се тревожи!

Гледай си шкембето и не се мешай в квот не разбираш. Сулю и пулю си мисли, че ни разбира занаята.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.