Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

иванке, чат-жпт ше те направо безработен. От това се тревожи!

Не храни добичето, че сега ще повърне още една порция от "безценната" си колекция снимки и шотове от сураттефтера.

А че е без работа отдавна, се вижда от присъствието му тук. Той още не е казал на жена си, че се налага да си купят стадо патки, и да се завърнат в родното място да си живеят природосъобразно...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Не храни добичето, че сега ще повърне още една порция от "безценната" си колекция снимки и шотове от сураттефтера.

А че е без работа отдавна, се вижда от присъствието му тук. Той още не е казал на жена си, че се налага да си купят стадо патки, и да се завърнат в родното място да си живеят природосъобразно...

large.(12).jpg.26e0ed27e1477c8bb8afa5912b635b26.jpg

Цитат

Vesela Nikolova
3 дни  ·
Извратено е политик, който ще ни денацифицира, изтребва, праща в #Белене, нарича ни "подчовеци", "измет", "сган" да се сравнява с Левски и да цитира негови думи. Обаче привържениците на #Възраждане отварят широко уста, за да поемат новата порция манипулации.
Левски е бил за европейска българска държава, той не е бил русофил. Костадинов изправя образа на Дякона срещу "соросоидите".
Когато той е изтекъл тези думи, не е имало нито фашизъм, нито нацизъм, нито сталинизъм. Различни епохи. И докато Костадинов системно противопоставя едни българи срещу други, експлоатирайки техните страхове и фобии, незачитайки правата и свободите им, делото на Левски е било подчинено на обединяването им в името на чиста, свободна и свята република.

Кой ми ака у гащите!

Цитат

Костадин Костадинов
5 ч.  ·
🔔 Преди 3 години станах за първи път обект на масирана клеветническа кампания по медиите, когато в Нова тв беше излъчен скалъпен репортаж как уж съм бил откраднал субсидията на партията и с нея съм си бил построил къща. Това мина и замина, някои от делата за клевета ги спечелих, други още ги водя. Оттам насетне  подобни кампании за омаскаряване заливат мен и моите съмишленици на талази - както в класическите жълтокафяви медии, така и в американските българоезични медии. Напоследък обаче явно се поизчерпаха по мой адрес - последните бяха, че съм взимал заплатите на депутатите и че съм имал незаконен навес в двора си. 🙂 Тъй като явно следващото щеше да бъде, че съм разпънал незаконен чадър на двора, сега се прехвърлиха на Цончо Ганев, който от вчера е обект на планирана атака по американските медии за купен от него преди 3 години апартамент в един от крайните квартали на София. Естествено и там лъжите са банални, и сега ми е интересно да видя дали американските радиоточки ще публикуват правото ни на отговор, но използвам случая, за да се обърна към всички членове на Възраждане - за Бога, братя, не купувайте! Всяка закупена от вас колиба с външна тоалетна ще се превърне в малък Версайски дворец, а 10 годишният ви Опел ще стане автоматично Майбах. 🙂 Питайте мен - аз съм единственият човек в света, който кара "луксозен" Форд. 🙂 Освен това аз поне съм като митичния цар Мидас - той превръщал в злато всичко, до което се докоснел, а аз превръщам в мое всичко, до което се докосна. 🙂 Миналата година един приятел ме закара с колата си (Ауди) до Пловдив и когато слязохме там някой ни снимал. Веднага след това излезе статия че съм си купил ново Ауди. 🙂 Горе-долу по същото време бях на гости на приятел в Банско и веднага след това се появиха статии, че съм си купил къща в Банско. 🙂 Преди две седмици ходих със самолет до Германия и сега чакам да прочета някъде, че съм си купил авиокомпания, или поне самолет. 🙂
Подобни глупости няма да спрат да излизат, но освен да ни разсмиват, те са показателни с нещо много важно. Възраждане е обект на такава безпрецедентна по своите мащаби и продължителност клеветническа кампания защото уверено се превръща в първа политическа сила.
Само че тази кампания няма да ни спре, дори няма да ни забави. Тя само още повече ни помага, защото ясно показва кой е единственият враг на антибългарското статукво в нашата Родина. А българите все повече и повече го виждат и осъзнават.

Цитат

Алеко Алеков
2 дни  ·
КАНИМ ВСИЧКИ ВОЕНОЛЮБИВИ  МИРОЛЮБЦИ НА МИРЕН ПОХОД В ПОДКРЕПА НА РУСКАТА ВОЙНА!  НАШИЯТ ДЕВИЗ Е:
"ВСЕКИ ТАПИР НА ПОХОД ЗА МИР"
ЩЕ СЕ ЗБЕРЕМ СЕ ИДИОТИ
ИЗРОДИ, НО "ПАТРЕОТИ"
И ДУРГАРИ, И ДУРГАРКИ
БЕЛЯЗАНИ С РУСКИ МАРКИ,
ЗНАК НА НАШАТА РОБИЯ
ПОД БОТУША НА РУСИЯ!
ПАК ЩЕ ВЕЕМЕ БАЙРАЦИ,
'ЩОТО НАЛИ СМЕ ТЪПАЦИ,
НО НЕ НАШИТЕ БАЙРАЦИ,
А НА РУСКИТЕ ДИВАЦИ!
ЩЕ КРЕЩИМЕ ТЪПОТИИ,
ЧЕ БАШ ЛУМПЕНИ СМЕ НИЕ!
НИКОМУ НЕНУЖНО НЕЩО
НО Е ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО!
РУСКИ ИЗРОДИ СМЕ НИЕ
И ЩЕ ВДИГНЕМ ГЮРУЛТИЯ!
ТАКА КАЗА НИ МОСКВА-
ДА ПРАВИМЕ ПАРЛАМА!
РУСИЯ НИ ПРАТИ ТУКА,
ТЪЙ И ТЪЙ СМЕ ЗА БОКЛУКА.....
МРАЗИМ УМНИ И УСПЕЛИ,
ЩОТ' СМЕ ПОЧТИ УМРЕЛИ!
МРАЗИМ ЗАПАДНИЯТ СВЯТ,
ТОЙ ОТ НАС Е ПО БОГАТ,
ПО-УМЕН, ПО-ТАЛАНТЛИВ,
НЕ КАТ' РУСКИЯТ-ПОЛУЖИВ,
ПЪЛЕН С БОМБИ И С РАКЕТИ,
ВМЕСТО С ТОРТИ И С КОНФЕТИ?
ПРОСТИ СМЕ И МНОГО ЗЛОБНИ,  
СЪС МЕЧТИ ЗА СМЪРТ ЗЛОКОБНИ!
ЗНАЕМ,ЧЕ НЕ СМЕ ЧОВЕЦИ,
А СМЕ ПРОПИЛОПИТЕЦИ,
НО ЗА РУСКИЯТ СЕРСЕМ
ПО МАЙМУНСКИ ЩЕ "УМРЕМ"!
ЛЪЖА ВИ БЕ, ХАЙДЕ ДЕ!
КОЙ Е ЛУД ЗА ЛУД ДА МРЕ!
                   А.А. 29 06 2023г.

Цитат

Про-България, Анти-Копейкин
21 ч.  ·
🙏 Искаме да поднесем искрените си извинения на депутата от ПП "Възраждане" Цончо Ганев.
👉 В една от предишните публикации намекнахме, че зачестелите постове на г-н Ганев, прославящи и възвеличаващи лидера на партията му проф. д-р Св. Константин Тодоров Костадинов, говорят за интимна връзка между въпросните две лица.
👉 След разкритията на BIRD, истината се оказа далеч по-тривиална: г-н Ганев проявява своята благодарност към своя ментор по имотни схеми. Несъмнено няма друг човек в неговото обкръжение, който би могъл да сподели такъв безценен опит в придобиването на луксозни имоти на преференциални цени.

Цитат

Николай Марков
18 ч.  ·
Някой може ли да каже защо аз съм мръсен соросоид и американски агент, който партия "Възраждане" е вписала в списъка си за убиване като вземат властта, а кандидатурата на същата тази партия за шеф на БНБ е еталон за американски възпитаник и агент на чуждо влияние на САЩ? Защото ако допуснем, че аз наистина съм соросоид, Любомир Христов предложен от Коцето Възрожденски е самият Сорос под чуждо име.
Пустите Възрожденци станаха Соросоиди! Що така?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Костадин Костадинов
 ..., сега се прехвърлиха на Цончо Ганев, който от вчера е обект на планирана атака по американските медии за купен от него преди 3 години апартамент

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
5 ч.  ·
Костя Копанаря пак лъже като разпран. Видно от справката в имотния регистър, Силвестърчо е купил апартамента МИНАЛАТА ГОДИНА, след края на 47-то Народно събрание.  Квартал Горна Баня пък е доста луксозен квартал, в който са предимно еднофамилни и многофамилни луксозни имоти, там е Италианският лицей, частни детски градини и училища, дипломатически клуб и т.н. Не е Максуда, Костя, колкото и да правиш на глупаци хората.
И не заплатите не си вземал, ама безотчетните ги взе. Спри да лъжеш, че вземат вече да те хващат.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Николай Марков
4 ч.  ·
Добре, де!
Не може ли мосю Костадинов да ни поведе в бой люти за спасение на България, а не на воаяж по жълтите павета за спечелване на поредната държавна субсидия? Питам, защото патриотизъм с жълто на гащите отзад ми идва вече непоносим. Ако ще се действа според българската мяра, да действаме! Ако пък ще борим някого докато се въргаляме в леглото му, баста. Пе@ерастка работа, момчета.
Паркетният патриотизъм не ме кефи! Съжалявам.

преди 27 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Нека си купи чУека, що да не си купи апартМант, няма я на квартира да се свива, щ'от са свива и кръгозорЯ !

large.nnnn(5).jpg.7c389166ca00bc39fcd07ba885ce378e.jpglarge.nnnn(6).jpg.6360388f414e30eca662b8f5f0aadfb7.jpglarge.nnnn(2).jpg.61cebf2af2705f520d5ea02e3d7da08b.jpglarge.nnnn(3).jpg.d570c87b7f969f965bb220ccbd9b6337.jpglarge.nnnn(1).jpg.11811f3fe5cb1449b199d51d3be45b9a.jpg

Цитат

Темата с новия апартамент на 17-годишният син на Цончо Ганев в София разтърси публичното пространство и доста смути много от праволинейните патриоти.

Една от причините е, че стана ясно, че депутатът има влог в евро, макар че от "Възраждане" са против приемането му.

Засега създателят на партия "Възраждане" не коментира темата.

Фактите, извадени от Bird.bg, сочат, че синът му е придобил имот в София миналата година за 197 442 лева. В цената влиза дори и гараж, което е доста изгодно за столицата.

Баща му има деклариран влог в евро, но не й сумата за апартамента.

Апартаментът е в Горна баня и площта му е 86 квадрата.

Когато вземе книжка Силверстър Ганев ще има на свое разположение и 22 квадратни метра гараж под земята.

Според справка в имотни сайтове подобен имот не може да се намери на тази цена. Без гараж в момента апартаменти с тази площ в Горна баня струват около 280 хиляди лева.

Лидерът на партията Костадин Костадинов реши, че е време да говори по темата.

Той смята, че става въпрос за клеветническа кампания.

https://petel.bg/Kazvam-vi-tsyalata-istina-za-noviya-apartament-na-TSoncho-Ganev-v-Sofiya-i-amerikantsite--Kostadinov-progovori__487947

преди 49 минути, IvanKirov написа:

Рашков колко къщи има?

https://boulevardbulgaria.bg/articles/kiril-petkov-ima-nad-1-mln-lv-v-chuzhbina-a-boyko-rashkov-e-s-nay-mnogo-imoti-sred-ministrite

КИРИЛ ПЕТКОВ ИМА НАД 1 МЛН. ЛВ. В ЧУЖБИНА, А БОЙКО РАШКОВ Е С НАЙ-МНОГО ИМОТИ СРЕД МИНИСТРИТЕ

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Рашков колко къщи има?

https://boulevardbulgaria.bg/articles/kiril-petkov-ima-nad-1-mln-lv-v-chuzhbina-a-boyko-rashkov-e-s-nay-mnogo-imoti-sred-ministrite

КИРИЛ ПЕТКОВ ИМА НАД 1 МЛН. ЛВ. В ЧУЖБИНА, А БОЙКО РАШКОВ Е С НАЙ-МНОГО ИМОТИ СРЕД МИНИСТРИТЕ

Все оправдания. Един дол дренки са, крадливи менте патриоти, до последния зарзаватчия в парламента. Знаеш коя визирам.

Не съм гласувал за Петков, че да ми го навираш постоянно.

Колкото ти имаш общо с Петков, толкова и аз.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Все оправдания. Един дол дренки са, крадливи менте патриоти, до последния зарзаватчия в парламента. Знаеш коя визирам.

Не съм гласувал за Петков, че да ми го навираш постоянно.

Колкото ти имаш общо с Петков, толкова и аз.

Не те виждам да пишеш нещо за Петков и човек се обърква. 

Яко лапат тия светещи вълци бре хихи

Хех че и нова биология пишат :)

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Петков не ме заплашва с Белене, с пребиване и кво още беше.

Не се зъби да ми вдига двойно данъка, не ми въвежда визи за ЕС, което ще утрепе бизнеса ни. Не ми забранява пазара на труд, на западна Европа. Не ме подарява на Турция, каквото ще стане ако излезем от НАТО. Не кара младите да робуват на циг ански банди в казармата.

Не харесвам Петков, но не е толкова разрушителен като фюрер ви.

Ха, намерих светещия вълк на Цончо камилата, толкова е тъпо, че изглеждаше фейк:

https://www.facebook.com/tsoncho.ganev/posts/743795577746360?ref=embed_post

Хаха, не може да свари да трие коментарите под поста си. Хранят го на плъх и на малоумник.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Петков не ме заплашва с Белене, с пребиване и кво още беше.

Не се зъби да ми вдига двойно данъка, не ми въвежда визи за ЕС, което ще утрепе бизнеса ни. Не ми забранява пазара на труд, на западна Европа. Не ме подарява на Турция, каквото ще стане ако излезем от НАТО. Не кара младите да робуват на циг ански банди в казармата.

Не харесвам Петков, но не е толкова разрушителен като фюрер ви.

Ха, намерих светещия вълк на Цончо камилата, толкова е тъпо, че изглеждаше фейк:

https://www.facebook.com/tsoncho.ganev/posts/743795577746360?ref=embed_post

Хаха, не може да свари да трие коментарите под поста си. Хранят го на плъх и на малоумник.

https://www.pravoslavieto.com/bible/nz/mat.htm#7

13. Влезте през тесните врата; защото широки са вратата и просторен е пътят, който води към погибел, и мнозина са, които минават през тях;
14. защото тесни са вратата и стеснен е пътят, който води в живота, и малцина ги намират.
15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:
16. по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
17. Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
18. не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
19. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
20. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.

Абе нема бозайник който да свети това отде го е измислил?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:

Фюрер си ли визираш?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

19. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.

Който нож вади от нож умира. Особено пък както сте с 5 % представителство. 94% от народа не са с вас. Не го забравяйте, като все точите секирата.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Фюрер си ли визираш?

Който нож вади от нож умира. Особено пък както сте с 5 % представителство. 94% от народа не са с вас. Не го забравяйте, като все точите секирата.

Отново ли да ти обяснявам математка за 5, 6 клас?

https://ucha.se/watch/2675/Otnoshenie-Proportsiya

Бах, вах, тая иванка великан в борбата за световен мир и основният враг - Възраждане и Коце.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Отново ли да ти обяснявам математка за 5, 6 клас?

Аз съм държал 4 изпита т.нар висша математика, 2 електротехники и 2 физики, дето също бяха математики.

Сам си сметни колко % от имащите право на глас, са отишли да подкрепят фюрера ви.

Нито е народът нито е възрожденец, ами шайка крадливи чиновници, с роящи се имоти на роднините им. Те това е подкупът, с който пуснаха Пеевски в конституционната комисия. Едно мерзавство - един апартамент.

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

К'во да напише, че е дошъл с парите си в България или че си е купил апарт'Мент с твои пари?

Mноо са яки коментарите под светещия вълк. Нормалният човек храни Цончо камилата, че кучето е опитомен вълк, и не свети. Пък няква баба им се зъби, че за тия думи ги чака народен съд.

Само си представям бойните бабишкери в ролята на съдници.

Цитат

Николай Марков
1 дни  ·
Истината боли, знам! И ще боли.
Спомняте ли си как Цв.Цветанов обясняваше, господа другари, за покупката на луксозен апартамент в който се влиза с асансьор? Отивал на работа човека, като шеф на МВР, на милиционери де, и вижда от прозореца на луксозната си лимузина една голяма изкопана дупка. Питал минаващите хора каква е тази дупка и те го насочили към продавачите на мечти. А те като го видели, много му се зарадвали и му продали "на зелено" едни 700 квадратни метра апартамент, на цената на панелна боксониера в Люлин. Ей тъй, да върви далаверата и за късмет! Не знам дали забелязвате, но оттогава всички апартаменти купени от депутати са на символични цени, непознати за плебейската електорална маса. Който и да строи апартаменти в България, види ли депутат - възрожденец или  негов враг, веднага му подарява по няколко апартамента. И винаги го пишат купен на кредит, на символична цена. Заради укриване на данъци, де, а може и по друга - депутатска  причина.
Да си има депутатинът апартаменти! И да живее България.

Цитат

Шибанистан е в България.
23 ч.  ·
🏻Разговор между 17 годишният #Силвестър, син на депутат, #Мария, служител в банка…и двамата свързани тясно с #ВъзражданЬе.
⁉️С разликата, че “Силви”, е син на помощник-лидера на III-тата партия, а “Марчето”, служителка в банката, в която е и субсидията на същата партия, както и отпуснатата на 17 годишен син, въпросна ипотека.
Там, в тази банка, е и влога на Цончу-помощник лидера, в евро?!
Странно, нали ще има референдум срещу, против, после пък с желание за отлагане влизането в “евро-зоната” на България,  а един от основните говорители, остриета и инициатори на манипулацията и демагогията, е именно таткото на #Силви- #ЦончуГела?!
Из #Шибанистан
Цитираме, без редакторска намеса:
- Един апартмънт, моля!
- Как го предпочитате?
- С ипотека!
- Разбира се. Имате  ли 17 години?
- Да, точно на 17 съм!
- А, баща Ви, депутат ли е?
- Да!
-Чудесно! Отговаряте на условията!

https://bnr.bg/post/101845553/adv-velislav-velichkov

Цитат

Адв. Велислав Величков:
Костадинов добре чете и копира нацистите от 30-те години в Германия
Речта на лидера на "Възраждане" е насочена към политическите права на гражданите

Цитат

Николай Марков
1 дни  ·
Следите ли внимателно гласуванията на депутатите от "Възраждане"?
Гледате ли под микроскоп действията и бездействията им? Свалят или вдигат кворума, въздържат се или нещо друго, но в крайна сметка винаги се случва каквото кажат от ГЕРБ и ДПС. А ако някой закон или промяна на такъв не е удобен за внасяне от мафията по европейски причини, той се подхвърля на патерицата Възраждане. Като тяхна рожба!
Патриотично ми е.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
1 дни  ·
Цените в София, Горна баня, ново /или сравнително ново/ строителство. За подобен апартамент цената е 205 000 ЕВРО!!! Цончовият възрожденски наследник обаче подобен апартамент е купил на ПОЛОВИН ЦЕНА - само за 197 000 ЛЕВА! Пресметнете колко пари са укрити при сделката и какви данъци са пропуснали да внесат в държавната хазна.
Сега пресметнете какви са доходите на Силвестър Цончовия, на тати депутатина момчето.  Той не работи, занимава се с фолк певици. Тати работи, ама и на него не му стигат заплатите за подобен апартамент. Но пък субсидията стига....въпрос за размисъл.
А на опорките на тъпата Йовка, че това е фейк всеки може да направи справка в Имотния регистър по трите имена на фончовия син и да види сделката и дори да вземе копие от нотариалния акт.
Елена Гунчева-Гривова

Бравос иванке, почти ме нави да се отказвам от Възраждане. Ма не казваш с кой да ги сменявам. Мисля, мисля и не измислям. Ма нема кандидати бре. Те всички други крадат и лъжат сто пъти повеке от Коце. Баси мамааму, нема кой да изберем. Баце ти Марков и той не е кандидат, щото не се наема да дига байряка, баце ти Божилков, писателчето, и той се не наема да води народа. Кой бре? Баба Гуна и тя гласовита, ма я нема да свърши работата. 

преди 3 минути, Toto2 написа:

почти ме нави да се отказвам от Възраждане

Само ти нося цитати, нищо и никого не навивам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.