Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Цитат

Vesela Nikolova
1 ч.  ·
Атанас Чобанов  
Проблемът със #Силвестър Ганев не е в името му, а в това, че на 17 години придобива апартамент 86 кв.м. в София за 200000 лв. и веднага учредява право на ползване на тати Цончо и мама Александра. А тати Цончо такива пари не е декларирал. Сигурно Силвестър има дядо, който му ги е дал.

Цитат

Илиян Николов

Хибридната война
Илиян Николов  · 2 дни  ·

Защо копейкин говори срещу ваксините, а е ваксиниран
Защо иска референдум срещу еврото, а има сметка в евро
Защо е срещу сащ и за русия, но не кара заз а Хамър
Защо корни много обича русия, а синът и е в сащ...
Защо...защо...
......
Къде живеят децата и близките                        на " благоденстваща" руZZия ?
Много от тях избраха "омразния" и "лош" запад ? Следва непълен списък :
1.Руският президент В. В. Путин
Първата съпруга живее във Франция.
Дъщерята Мария е омъжена за холандски бизнесмен Фаасен и живее в Холандия.
Дъщеря Катя, съжителстваща с южнокорейския гражданин Йена Джонг-Гу.
2. Министър-председател на Русия Д. Медведев
Синът Иля живее в САЩ.
3. Министър на външните работи на Русия С.В.Лавров. Дъщерята Екатерина живее в САЩ.
4. Прес секретар Песков Д.С.-Съпругата е гражданка на САЩ. Дъщерята е гражданка на Франция. Синът е британски гражданин.
5. Вицепрезидент на Държавната дума на Русия Железняк.-Дъщерята Катрин е в Швейцария.
Дъщерята Анастасия е в Лондон.
Дъщерята Лиза е в Лондон.
6. Вицепрезидент на Държ. дума А. Жуков.
Синът Петя  живее в Лондон.
7. Дъщерята на Сталин – десетилетия наред живее и умира в САЩ.
8. Синът на Хрушчов е гражданин на САЩ. Правнучка му-Нина Хрушчова, е политолог и професор по международни отношения в нюйоркския университет New School.
9. Олигарсите Дерипаска, Абрамович, Усманов, Алекперов, Мордашов, Потанин и техните близки…болшинството от тях не учат и не живеят в Москва или Нижни Новгород, Казан или Челябинск? Нито в Хавана, София, Венецуела, Беларус.....Предпочетоха Монреал, Ню Йорк, Оксфорд, Лондон, Париж ,Виена , Мюнхен.......?
10. Заместник Пехтин. Със сина си в САЩ.
11. Министър на транспорта на Московска област – Кацива. Със сина в САЩ.
12. Децата на депутата Железняк живеят в Швейцария.
13. Децата на Астахов. Единият във Франция, другият в Англия.
14. Децата и внуците на "главния патриот на Русия" ръководител на Руските железници Владимир Якунин живеят извън страната – в Англия и Швейцария.
15. Дъщерята на бившия говорител на Държавната дума, един от основателите на партия "Единна Русия", а сега член на Съвета за сигурност Борис Гризлов, Евгения живее в Талин. И дори наскоро тя получи естонско гражданство.
16. Синът на вицепрезидента на Държавната дума А. Жуков дълго време е живял и учил в Лондон.
17. Дъщерята на заместник-председателя на Държавната дума Сергей Анденко учи и живее в Германия.
18. Най-големият син на вицепремиера Дмитрий Козак – Алексей живее в чужбина и се занимава със строителен бизнес.
19. По-малкият брат на Алексей Козак, Александър, работи в Credit Suisse
20. Най-големият син на заместник Ремезков, Степан, наскоро е завършил колежа на милицията Valley Forge в Пенсилвания (една година на обучение струва 1 милион 295 761 рубли). Най-малката му дъщеря живее във Виена, където се занимава с гимнастика. Маша Ремезкова представи австрийския национален отбор (!!!) на детски състезания в Любляна?!
21. Дъщерята на заместника В. Фетисов - Анастасия, израснала и учила в САЩ. Настя така и не се научи да пише и чете на руски!
22. Дъщерята на Светлана Нестерова, депутат от Държавната дума от фракцията „Единна Русия“, живее в Англия.
23. Основният борец за „традиционните православни ценности“ синът на Е. Мизулина Николай учи в Оксфорд, получи диплома и се премести да живее на постоянна основа в толерантна Белгия, където са разрешени еднополовите бракове!
24. Дъщерята на заместника Воронцов Анна живее в Италия. Тя се преместила там от Германия.
25. Членката на Обединена Русия Елена Рахова, която стана известна с факта, че нарече ленинградците, които живееха по-малко от 120 дни в блокадата, като „неблокатори“, дъщеря й живее в САЩ.
26. Синът на бившия министър на образованието Андрей Фурсенко живее постоянно в САЩ.
27. Синът на В. Никонов (внук на Молотов), президент на фондация „Политика“, е гражданин на САЩ."
28.Внучката и правнучката на шефа на КГБ Андропов живеят и благоденстват в САЩ! 29.Синът на Хрушчов живее в САЩ!
30. Внучката и правнукът на Сталин живеят в САЩ!
31. Дъщерите на Горбачов живеят в Германия!
Две от дъщерите на Фидел Кастро и една сестра живеят в Маями!
Много руски депутати имат американски или други "загниващи" гражданства!
Защо ли децата и близките на лидерите на САЩ или Западна Европа не живеят в Русия?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 33 минути, WhiteHart написа:

Малко сте копейките, обаче сте много гласовити и кресливи и се създава впечатлението, че сте много.

Платените копейки като него опитват да надъхват останалите

Цитат

Татковина България
Ross Yankov  · 1 дни  ·

Днес ми се приядоха картофи на фурна, отидох до "Алди" (да и във Флорида има и "Алди" 🙂 ) купих 3 паунда жълти картофи от Айдахо и седнах в кухнята да ги беля. Пуснах си Ю-туб по кухненския телевизор и се заслушах в "Балада за Пловдив" След няколко български носталгични песни от "време оно", отведнъж дочух странен безмислен брътвеж на български език идващ от телевизора и отделих поглед от картофа в дланта ми. В някакво БГ-студио се водеше диалог между двата полуидиота които виждате на снимката отдолу. По-младият с патетичен глас обяви някакви "американски подлоги" и "врагове на България" в национално предателство и заяви, че ще воюва продажниците.
С подлизурско хихикане и кимане с глава като кон в празни ясли в знак на съгласие, възрастният мръсник, очевидно водещ предаването със всичка сила му пригласяше с доброжелателни нотки в гласа.

Върнаха ме тия двамата в далечната 1972 година при криминалните престъпници и простите като къпан милиционер затворнически надзиратели във Врачанският затвор. Същият външен вид на завършени подлеци и АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ ЛЕКСИКОН със стандартни, измислени от болшевишките политолози клеймящи запада и възхваляващи "матушката" изразни средства.
Разпознах Копейкин, на гнуснавият дъртак не му знам името, и сам си рекох:
НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ПРЕЗ ОТМИНАЛИТЕ 33 ГОДИНИ.
И ТОГАВА И СЕГА ПРОЦЕНТА НА ДЕБИЛИТЕ ОСТАВА НЕПРОМЕНЕН!
ВИНАГИ ЩЕ ИМА ТАКИВА КАТО "БАЙТОШО" НА ВРЕМЕТО И КОПЕЙКИН СЕГА, КОИТО ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ДЕБИЛИЗМЪТ ИМ!!!

Да не става въпрос за оня дъртия мазник от Евроком?

large.(2).jpg.6ffaff041c268b243bbadcecf567ce77.jpg

Копейковец, някакъв Муай Тай герой, заплашва физически Татяна Кристи.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3370611076488993&set=a.1382027175347403

Oще заплахи:

https://www.facebook.com/tatiana.christy/posts/pfbid02cdsLQwQ4pknoYYbZnwezHnurHmouwPRGWEb4jWPkjU8eDZEaNNV63yvFS7fG2Xakl

Цитат

Ели Димитрова
Реших да разгледам профилите на тези "патриоти" и няма как да не забележа, че всичките са неквалифицирани, слабообразовани и очевидно са представители на по-ниска социална прослойка. Докъде стигнахме - хора, които не могат да пишат на собствения си език, са си въобразили, че имат капацитет да решават съдбата на народа. Това са хора с тежка делюзия. 🙄

Цитат

Viktor Krumov
Ако се почустваш застрашена, винаги можеш да разчиташ на нормалните мъже на България. Ние сме по-силни и много повече от тези лумпенизирани лекета. Никога не се предавай и не спирай да правиш това, което правиш!

Цитат

Mitka Dragneva
Майко мила, що за болни мозъци и сбърканяци! Всичкия лумпенпролетариат явно е фен на Израждане!!!!! Татяна, не спирайте, до вас и с вас сме! Ще ходим заедно на народен съд 🥳🎉🥳🥳!

Цитат

Tatiana Christy
5 дни  ·
Преди малко бях нападната от трима изражденци в центъра на Варна – до шадраваните. Около 17:45 пазарувах в магазина Lilly (до шадраваните) В магазина ме пресреща изражденец – прошляка на снимката. Започна да ме снима с телефона си и да дрънка глопoсти за филма „Близо“ и обиди с/у мен. Питах го дали е гледал филма – естествено каза, че не. Продължи да агресира, аз му отговорих, че с изражденци не разговарям. Прошлякът излезе от магазина, аз отидох на касата, за да платя продуктите, които бях закупила. През прозореца на магазина видях трима души – прошлякът и още две жени да ме причакват на разстояние – около 40 м. от магазина. Питах жените в магазина дали имат охрана. Те отговориха, че нямат. Излязох от магазина и се запътих към дома си. Тройката изражденци започна да ме снима. Мургавата жена ми се навираше в лицето. Питах я дали е запозната със санкциите, които може да получи от Комисията за защита на личните данни за снимане на човек без негово разрешение.  Изражденката агресира. Заобиколиха ме като бесни кучета, мургавата не престана да ме снима и тормози – с крясъци – „Вижте я, вижте я!“ Без да им говоря продължих.  Те агресираха –  накрая не издържах и избих телефона от ръката на мургаваат изражденка (дано да съм го счупила). Изражденката налетя на бой. Удари ме няколко пъти в областта на врата и лицето. Другите двама я поукротиха.  Аз продължих пътя си. Безсмислено беше да викам полиция, пък и съм много изморена от всичко, на което станах свидетел вчера.  Площад „Независимост“ има камери. Магазинът Lilly също. Ще има последствия.

https://www.facebook.com/tatiana.christy/posts/3370281279855306?ref=embed_post

large.(5).jpg.013f30b2071aecb2f80e4c73569ad4e5.jpglarge.(1).jpg.07dab3f33bd9c644c257fc78e996de76.jpglarge.(6).jpg.c442702cb5bfee37928ba2ad76433b04.jpg

Оригиналите:

large.(1).jpg.4850f8c1456d88e647fa23d0ba36db29.jpglarge.(4).jpg.b1f7309c287e14001cf4ed676dc5679e.jpg

Цитат
Цитат

Елена Гунчева-Гривова
1 ч.  ·
Силви, синът на Голямата Плюнка. Тоест Цомчо Ганев. Хубаво българско име Силвестър. Хубави ценности - фолкпевачки. Ама защо го наричат Силви? Не е ли женско име?
*Принципно не одобрявам да се замесват семействата, но Възраждане не пожалиха моя син, така че не се чувствам длъжна да спазвам добрия тон. И вярна ли е информацията, че Силви е придобил скоро нов апартамент в София? Явно от спестявания от закуската или субсидията? Интересно. Ще проуча въпроса.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Явор Божанков
16 мин  ·
Това вече е друго.

Възрожденци сбъдват американската мечта.

Музеен работник с къща край морето.

Синът на Цончо на 17г. с апартамент за 200000 лв.

Цончо такива пари не е декларирал.

Възрожденци - вълшебници. 😂

*Източник: Атанас Чобано, ФБ Вижте по-малко

large.(3).jpg.57c747990cb61cecf8a59a612c48b4bc.jpg

Патриотчето Силвестър, фен на чалгата, надплюл баща си:

large.(1).jpg.e01b8bfcf19a595fd6cd9a4d8a3686df.jpg

Цитат

Atanas Shalamanov
бизнес план в 3 точки: 1. правиш партия на популизЪма и 100% влизаш в НС. - ВМРО, Атака, НФСБ, Възраждане , ... 2. Рязко се замогваш и уреждаш родата. 3. Оттегляш се от политиката - ни лук ял, ни лук мирисал... Изводът: плана е успешен - да го д... бедните възрожденци, атакисти и прочие

Цитат

Росен Кирячко
Важното е субсидията да върви. Научили са се да галят Ганьо по тънката струна. Вън от НАТО, ЕС, еврото. Омраза да се лее. На прост Ганьо малко му трябва да бъде приобщен към подобна глупост.

Цитат

Ivaylo Angelov
Това си е живо доказателство,че ЦоМчо е патриот. Детето му е купило ( незнайно с какви пари) в София. А можеше да е в Барселона

Цитат

Иво Ангелов
Цончо не закусва. Синът му Силвестър също не закусва. Жената на Цончо не вечеря...на диета е. Сега всички които сте срещу Цончо, сметнете три храненния на ден по- малко. Умножено по 365 дена и всичко това умножено по 17 години. Стига сте хейтили другарят Цончо. 🙂

Цитат

Борислав Йорданов
Успели и млади! И аз искам за 200к в Софето, ма не съм роднина с възрожденци... 🙂

Цитат

Александър Георгиев
Така работи популизмът. Пишман патриотите търсят гласоподаватели не за да свършат нещо в парламента, а за да трупат пари в ЕВРО и ДОЛАРИ...

Според мен с Цомчо са гаджета. Светят си в тъмното и Цомчо бара фара на Костя. Сладурчета... 🥰

преди 13 минути, WhiteHart написа:

Според мен с Цомчо са гаджета. Светят си в тъмното и Цомчо бара фара на Костя. Сладурчета... 🥰

Там ли беше? Много интелектуално.

преди 50 минути, IvanKirov написа:

large.(3).jpg.57c747990cb61cecf8a59a612c48b4bc.jpg

Патриотчето Силвестър, фен на чалгата, надплюл баща си:

large.(1).jpg.e01b8bfcf19a595fd6cd9a4d8a3686df.jpg

Като няма какво да кажете и почвате да обиждате, да ровите личния живот, което според освен неморално, но и противозаконно. 

Ами очевидни са чувствата, които Цомчо изпитва. Пя му в колата (може и да е свирил, кой знае), после му писА оди за фарове, вълци и т.н. Дано да е споделено...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Там ли беше? Много интелектуално.

Като няма какво да кажете и почвате да обиждате, да ровите личния живот, което според освен неморално, но и противозаконно. 

Къв личен живот бе, 17 годишен келеш се обзавел с нов апартамент за 200 бона! Къв личен живот? Кво искаш, като светци ли да ги гледаме, и да им се кланяме?

Евентуалният Хамър и реалната вила на морето на Копейкин, и тя ли е личен живот? И затуй, че са фиктивно разведени, Велина играе със сороспиите, и пазарува апартаменти баш като тоя сополанко средношколец тийн Силвестър.

Барселона Гейт личен живот ли е?

Цитат

Николай Марков
18 мин  ·
Чувам, че една възрожденска плюеща камила, купила на сополанкото апартамент в София. Ей тъй, да си има детето! Загладиха и тия поредни спасители на нацията косъма и започна голямото пазаруване на луксозни играчки - Ауди 8 лукс, апартамент на морето, два в София, вила. И редовни пътешествия до екзотични дестинации. То да е само тая камила с мед да я намажем, ама не е. Всички от подбора възрожденски са такива австролопитеци.
Със златни пръстчета.

преди 10 часа, Toto2 написа:

Явно не следиш темата. Да, член съм на партията и от години при това. И съм го казвал на иванка - познавам ги хората лично. Точно по тази причина ги смятам за патриоти, родолюбци и истински хора.

Добре.
Имай на предвид, че много хора изглеждат и се държат като пичове и говорят яките неща, но реалността често се оказва различна. :)

преди 12 часа, Coco1 написа:

Гладък-комунист защо Елбруса ти е забил постоянно 

Грухкин мани го този елбрус, кажи нещо за чугуна и ватенките.

Абсолютно същото видео постнах преди 6-7 минути, но ми го изтриха поста.

Някой ме е взел на "мушка". Да е жив и здрав.

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Къв личен живот бе, 17 годишен келеш се обзавел с нов апартамент за 200 бона! Къв личен живот? Кво искаш, като светци ли да ги гледаме, и да им се кланяме?

Евентуалният Хамър и реалната вила на морето на Копейкин, и тя ли е личен живот? И затуй, че са фиктивно разведени, Велина играе със сороспиите, и пазарува апартаменти баш като тоя сополанко средношколец тийн Силвестър.

Барселона Гейт личен живот ли е?

Вече от доста време насам съм си изяснил, че копейките не ги разбират тия неща. Те нямат нищо против чалга и ориенталско азиатско крадливо управление. Топ копейка си кръщава детето с име популярсно сред малцинствата. За другата топ копейка цар пък се носят слухове за боята на венците му. Протестите пък с автобуси като по учебниците на ДПС и интересни физиономии.

Те за тва не са против копейката да управлява. Защото ще управяват и те и кой знае, явно може и всеки да стане депутат и управляващ и да яде народни пари. Явно там при копейките не се иска много, просто попъляваш фиша и чакаш (той затова и @Toto2 тук се е кръстил тото 2 6 от 49, защото гони 6-цата). 

HiTxV8F.jpg

преди 4 минути, Гражданин написа:

Вече от доста време насам съм си изяснил, че копейките не ги разбират тия неща. Те нямат нищо против чалга и ориенталско азиатско крадливо управление. Топ копейка си кръщава детето с име популярсно сред малцинствата. За другата топ копейка цар пък се носят слухове за боята на венците му. Протестите пък с автобуси като по учебниците на ДПС и интересни физиономии.

Те за тва не са против копейката да управлява. Защото ще управяват и те и кой знае, явно може и всеки да стане депутат и управляващ и да яде народни пари. Явно там при копейките не се иска много, просто попъляваш фиша и чакаш (той затова и @Toto2 тук се е кръстил тото 2 6 от 49, защото гони 6-цата). 

HiTxV8F.jpg

Това, че има роми членове на Възраждане потвърждава, че партията не е фашистка. От снимките се вижда.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Това, че има роми членове на Възраждане потвърждава, че партията не е фашистка.

Те не са там, защото знаят каква е пъклената цел. :D Там са както и по други поводи свързани с препитание.

Не знам защо се правиш, че не знаеш как функционират еднодневните екскурзиите до София със сандвичи и други стимули.

преди 13 минути, Гражданин написа:

HiTxV8F.jpg

Пример за гениална мисъл. Браво, комсомолско секретарче, ще черпим гениално мисли от теб, обещавам.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Това, че има роми членове на Възраждане потвърждава, че партията не е фашистка. От снимките се вижда.

Искаш по-скоро да кажеш нацистка, а не фашистка!

"Исторически фашизмът (от fascio, символ на магистратската власт в древен Рим), като обективен термин, обозначава идеологията на партията, създадена през 1919 г. от Бенито Мусолини: Национална
фашистка партия (Partito Nazionale Fascista, PNF).

Мусолини е бивш виден и международно известен деец на Италианската социалистическа партия. Дори навремето против неговото изключване от Социалистическата партия се обявява самият Ленин.

Мусолини създава новата идеология на базата на социализма. Комунистическата историография напротив, провъзгласява PNF за дясна (както и NSDAP на Хитлер!), но факт е, че тя носи белезите на истинска лява партия, която се бори за създаване на социална държава.

Важно е да се отбележи, че фашистката държава на Мусолини, въпреки че има тоталитарен характер, представлява един „незавършен“ тоталитарен проект. Например, за разлика от другите два тоталитарни проекта, в италианския няма такива репресивни институции, като концентрационните лагери и т.н.

Естествено, когато лепят етикета „фашизъм, фашистки“, комунистите и левичарите изобщо нямат предвид фашизма в Италия. (2) Етикетът „фашизъм“ исторически е създаден от дейците на Коминтерна през 30-те години на 20-и век и всъщност се лепи върху германския националсоциализъм на Хитлер.

Целта е да се маскира понятието „социализъм“ в абревиатурата на партията, създадена от него. Това звучи неудобно в контекста на съветския социализъм и издава идейната близост между комунизма и националсоциализма.

И досега левите и левичарски изследователи се стараят да отбягват дори и намека за някаква близост между националистическите форми на социализма и интернационалната му марксистка форма, известна още като „комунизъм“.

току-що, Toto2 написа:

Пример за гениална мисъл. Браво, комсомолско секретарче, ще черпим гениално мисли от теб, обещавам.

Келепир има лЕ, бай Тотоганьо?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Пример за гениална мисъл. Браво, комсомолско секретарче, ще черпим гениално мисли от теб, обещавам

Почерпи се с един лосион . За другото групата съвецки учени не иска да ти инсталира

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Искаш по-скоро да кажеш нацистка, а не фашистка!

"Исторически фашизмът (от fascio, символ на магистратската власт в древен Рим), като обективен термин, обозначава идеологията на партията, създадена през 1919 г. от Бенито Мусолини: Национална
фашистка партия (Partito Nazionale Fascista, PNF).

Мусолини е бивш виден и международно известен деец на Италианската социалистическа партия. Дори навремето против неговото изключване от Социалистическата партия се обявява самият Ленин.

Мусолини създава новата идеология на базата на социализма. Комунистическата историография напротив, провъзгласява PNF за дясна (както и NSDAP на Хитлер!), но факт е, че тя носи белезите на истинска лява партия, която се бори за създаване на социална държава.

Важно е да се отбележи, че фашистката държава на Мусолини, въпреки че има тоталитарен характер, представлява един „незавършен“ тоталитарен проект. Например, за разлика от другите два тоталитарни проекта, в италианския няма такива репресивни институции, като концентрационните лагери и т.н.

Естествено, когато лепят етикета „фашизъм, фашистки“, комунистите и левичарите изобщо нямат предвид фашизма в Италия. (2) Етикетът „фашизъм“ исторически е създаден от дейците на Коминтерна през 30-те години на 20-и век и всъщност се лепи върху германския националсоциализъм на Хитлер.

Целта е да се маскира понятието „социализъм“ в абревиатурата на партията, създадена от него. Това звучи неудобно в контекста на съветския социализъм и издава идейната близост между комунизма и националсоциализма.

И досега левите и левичарски изследователи се стараят да отбягват дори и намека за някаква близост между националистическите форми на социализма и интернационалната му марксистка форма, известна още като „комунизъм“.

И двете са близки по значение с малка разлика. Определено ромите не са нацията, ако се стигне до това, което твърдите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.