Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

иванке, нещо ми се струваш немощен. Изяде ли си насекомите за днес?  :)

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, нещо ми се струваш немощен. Изяде ли си насекомите за днес?  :)

В какъв смисъл немощен?

Няма промяна в поведението ми. Цитирам ви разни известни люде, от сурат тефтера. Дори се старая да не ви обиждам, да няма за кво да се хванете.

Хапвам свински котлети у винен оцет, божествено стават без много усилия. Домашно, изтървано недопито вино, утилизирам го с кеф.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

В какъв смисъл немощен?

Няма промяна в поведението ми. Цитирам ви разни известни люде, от сурат тефтера. Дори се старая да не ви обиждам, да няма за кво да се хванете.

Хапвам свински котлети у винен оцет, божествено стават без много усилия. Домашно, изтървано недопито вино, утилизирам го с кеф.

Да ти е сладко!  :)

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Да ти е сладко!  :)

Да не повярва човек, написал си пост без грам омраза. Кво ти е, да не си болен, не си ли вече "възрожденец"?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Да не повярва човек, написал си пост без грам омраза. Кво ти е, да не си болен, не си ли вече "възрожденец"?

Не съм възрожденец. Дразня те. Ако не се случва на човек да му е гадно, как би разбрал когато му е добре.

преди 24 минути, Sliderum2 написа:

Не съм възрожденец. Дразня те. Ако не се случва на човек да му е гадно, как би разбрал когато му е добре.

Те и копейковите не са възрожденци. Не случайно слагам кавички.

Цитат

Alex Stotzky

1 ч.  ·

Вчера в българския сегмент на най-популярната социална мрежа имаше тишина от т. Не. "Русофилите" - банално не знаеха какво да кажат и кого да подкрепят.

Днес (25.06) Копейкин (Костадин Костадинов), който даде "официална позиция":

"Т. Не. Превратът в Русия приключи преди да започне, което доведе до безпрецедентно разочарование в вътрешно демократичната общност []. Вчера ми беше интересно да видя какво пишат и за какво призовават устите на американските посолства [ ] - предимно профилите им са пълни с кръв и призовават за война, клане, бунтове и всичко в този дух (при условие, че не участват лично, разбира се) [ ]

Сега, разбира се, са разочаровани, но отне само няколко часа да разберат какви са - голо античовешко същество, кръвожадно и мечтаещо за войни и насилие [ ]. Затова е дълг на всеки нормален гражданин да направи всичко по силите си, за да унищожи тази гнусна мръсотия [!! ️] - в полза не само на България, но и на човечеството.

Цитат

Tatiana Christy
59 мин  ·
Да припомним на прокуратурата Конституцията! И да питаме защо прокуратурата не предприема действия срещу фашистката партия Израждане и нейния фашизоиден лидер!
Чл. 44.
(2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.
Ако пък тази "официална позиция" е лична, на г-н Костадин Костадинов, ето какво друго е предвидено в Конституцията на Р. България, разбира се то е инкриминирано в множество други закони и следва да му се потърси лична наказателна отговорност:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Цитат

Tatiana Christy
20 ч.  ·
Преди малко бях нападната от трима изражденци в центъра на Варна – до шадраваните. Около 17:45 пазарувах в магазина Lilly (до шадраваните) В магазина ме пресреща изражденец – прошляка на снимката.

https://www.facebook.com/tatiana.christy

Личното ми мнение по конкретната ЛГБТ случка е, че харесвам народните пословици и поговорки, в т. число "бит пед ерас".

Преди да ме нападнете, че едва ли не ги защитавам. Само че нападате и мирни бирарии, заради спортни флагове. Утре ще почнете да нападате всеки, дето не иска връщане на казармите, аз лично съм бил заплашван именно по тоя въпрос. Не съм бил родолюбец, щял да ме издирва и да ме наказва.

Пък мене войниклъка ме кефеше, ама казармата няма нищо общо с това. Мизерстване е в чиста проба, преднамерено и злокобно го правят! Вечер след проверка шапкарите си занинават при жените си, и почват побоищата над новобранци, там делфини мечки и монументи. Висшистите, т.нар. вишки бяха подложени на особена омраза, именно от тия, дето името си не можеха да напишат. Не ви се вярва, ама в 21 век има и такива!

Все едно има нещо общо с родолюбието - да бъдеш пребиван, унижаван, гладуващ и некъпан цял месец, лятото. Като концлагеристи ни държаха! Като казвам пребиване - ритане в бъбреците. 10 срещу един.

Изкукалите бабички имат особено мнение по въпроса, ходили веднъж на военно обучение, и стреляли с калашник. И дава акъл на служили мъже! Имала мнение мисирката, за нещо дето не го е виждала!

large_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Не съм възрожденец.

Друг път не си!

току-що, Гражданин написа:

Друг път не си!

Възрожденци са Ботев, Левски, Раковски, Захари Стоянов, Паисий...

Шкембелията е възрожденец колкото и тая шматка:

629876871_kopeikin(4).jpg.a52bb9110c0ec9e3dd6b7b46d97b9681.jpg12_n.jpg.e22c7eeefb475ad7973ff05a6b027cd1.jpg

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Възрожденци са

Мдааа... Възрожденци и привърженици на партия с име "Възраждане", е едно и също в празните ви главици. 

Мъъка, мъъъъка... 80% дебили...

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Мдааа... Възрожденци и привърженици на партия с име "Възраждане", е едно и също в празните ви главици. 

Дядо как е в интерната, соца процъфтява ли :giggle1:

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Вие самите се самонаричате за възрожденци и патриоти. А реално бабички и беснеещи футболни агитки. Само като ви види човек физиономиите.

Тая последната снимка е омаскарената бирария, която нападнахте, заради спортни флагове. Не били руски.

vazrajdane.thumb.jpg.162b21438e7b73c52a118ac3f0304bb3.jpgSJi0nbD.jpeg.e60d8f228f420728da9bd6ae4c867bd3.jpeg21_n.thumb.jpg.80ec5ba0b4e77225b634e97de7ef86f6.jpg28n.jpg.b78b434a9a5854f0a59892c0076bd6af.jpg30_1n.jpg.25543f299043512c5f0683c62cc02ef6.jpg30_2.thumb.jpg.04be6264b904fe7433c3c1f2a250a2d2.jpg30_4n.thumb.jpg.ba19efc67eec1c07fa37715228dab48a.jpg30_6_n.thumb.jpg.8e92866e7fad759f2dccdeddd90a3164.jpg40n.thumb.jpg.bf61498ad7e6d2bca6585b3962aa03d8.jpg53_n.png.e29d226d02553d531fd36837e270cce1.png40n.thumb.jpg.31623e1cd7d55af6f1bb0845b6d8dbee.jpg205.jpg.a1daf7c81182defbe4ac90d08d88a592.jpg243.jpg.46154a3dbd0abc216895b7314bc18a2f.jpg5n.thumb.jpg.c97497c9dccbbe3eebcd6ef90aca1ef8.jpg1845675786_8(2).thumb.jpg.80690c2525b071e7cafe5607de0be8b8.jpg9_n.thumb.png.bfc8d065521a89a0dd2838ba890c7a92.png22_n.thumb.jpg.1666c852001e5bd2fef8ce2d3b6693f5.jpg31.thumb.jpg.2ef7c87021570b0c13e3bdfc5ffc1e2c.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg1037800404_.thumb.jpg.ba90cba1d5e314ade61f3855667606c8.jpg422739544_.jpg.470ec8c0cf8e9a7649bd69fda523ec1c.jpglarge.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569de2ad08.jpg

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Това е в твоята глава ... а там няма много... !

Верно ли се имате за много умни? Не можете да различите спортен от държавен флаг, беснеете из градовете да си налагате вижданията и предпочитанията. По сборищата само напикани бабишкери. Дървите се на всеки, дето не ви е по акъла. Европа щели да ръководят, изветрялите старчоци! То човек да го е срам от вас!

Кога ще ходиш да се биеш на страната на Русия? Всъщност вече и Русия воюва със себе си, освен с комшиите.

Цитат

Flora Stratieva
5 ч.  ·
Българските русофили не харесват Русия.
Харесват представата си за Русия, унаследена от времената на царска Русия и СССР. Те виждат в съзнанието си диктатура, управление с твърда ръка, “вторая армия в мире”, военни униформи, борба с лошия Запад, борба със свръх либералните идеологии, източно православие, водка, традиционни ценности, историческа обвързаност с България. Да, тази представа е породена от чувство за носталгия по едни вече отминали времена, в които Русия може би действително е олицетворявала всички тези неща.
Може би, впрочем, някога и Путин е способствал за изграждането на имиджа на Русия като могъщата страна в представите им. Не мисля, че някой може да му отрече икономическите успехи след идването му на власт през 1999 и осуетяването на напълно възможното разпарчатосване на страната.
24 години по-късно обаче (твърде дълъг период на управление дори и като за диктатор от азиатски тип), нещата вече изглеждат по доста по-различен начин.
Фактите са, че жители на Ростов, аплодираха вагнеровците, не редовната армия. Сега, неистовата екзалтация на целокупния умнокрасивитет от този факт (не изключаю пишещата това) бе в най-добрия случай една наивна простъпка, тъй като не бива да таим излишни заблуди за пацифистки подбуди у скандиращите граждани. Нека не се самозалъгваме, че представата за господстващата и могъща “вторая армия” е илюзия с диапазон, ограничен само до тукашните географски русофилски ширини. В Русия все по-разпространено е гледището, че Путин действа твърде меко и с всеки следващ ден великая Матушка Русь губи остатъците от международния си авторитет, показвайки очеизвдна военна, икономическа и дипломатическа немощ, подклаждано именно от хора като Пригожин. Но мисълта ми е, че дори и руснаците осъзнават, че представите им за военното превъзходство на страната им, с които са били отгледани и закърмени, се разминават драстично с днешните реалностти.
Фактите са, че средностатическия руснак живее по-бедно дори от средностатистическия българин. По всички показатели. Рублата е на практика тоалетна хартия, а в държава с ресурсите и историята на Русия, стандарт на живот като в третия свят в просто непростим.
Фактите са, че от началото на мобилизацията около 1 милион руснаци са напуснали страната, избягвайки да бъдат привикани на фронта. Защо не отиват да се сражават за величието на родината? Нали Русия беше от друг сой, населението ѝ беше твърдо и кораво, убиващо мечки с голи ръце, припичащо се по бански на минусови температури, а не разглезено като западните армии от еврогейци?
Фактите са, че най-популярната рускоезична песен в YouTube с над 787 милиона гледания е с хубавото руско име “I got love” на MiyaGi. Песента започва с прекрасното православно песнопение “ти си моят вид марихуана”, след което лирическият герой продължава да доразвива идеологическите си възгледи за традиционни християнски източноправославни ценности като наркотици, к*рви и пари. Между руската съвременна поп и рап музика и западният ѝ еквивалент разлика няма. Пуснете си руски рап и всяка трета дума ще е или на английски, или ще бъде име на западна марка като Gucci, Prada, LV. За огромно съжаление на антиглобалистите, Русия отдавна е загубила културната война със Запада, дори на собствената си територия.
Фактите са също и, че историческата привързаност с България вече почти не съществува. Когато бях на 17 и живеех в Англия, в  училището ми имаше около 30 руснаци. Неведнъж, на неистовите ми опити да им обясня безконечната братска любов между нашите два православни народа срещах празни погледи и отговор: “Ама кое е България, онази държава там до Турция и Гърция ли?”. Залегнали исторически връзки между тези две държави, другари, е имало преди 50 години. От тях обаче почти нищо не е останало. Младото поколение руснаци дори не са чували за България, камо ли да говорим за някаква историческа привързаност.
Фактите са, че големият велик лидер Владимир Владимирович има дълга история на криене и невъзможност за произвеждане на решения в критични ситуации. Това далеч не е мнение на дузина западни либерали, а е доста разпространен възглед сред националистически настроените му подопечни руснаци.
Българските русофили не харесват истинската Русия. Не искат да приемат, че тази Русия през 2023 няма общо с картинката в представите им.
Русия през 2023 не е нито могъща, нито богата, нито е изолационистки културен антипод на Запада, нито има някакво по-специално отношение към България.

https://www.facebook.com/stratievaflora

Копейковите хипопотами заплашваха с физическа саморазправа, тая хубавица, репортерка в БНР, от скоро и в БНТ. Щото имала неблагоразумието да го пита за грантовете от САЩ, които прибират с Велина.

Туй ви е мъжеството - да нападате "с шамарите" - хубави репортерки, които може да са ви внучки. И като стане напечено и дойде полиция - вадите депутатски карти, да не изядете вие някоя палка!

Тъй са правели възрожденците - Ботев е спрял Радецки с депутатска карта, а Левски е ортосвал Българията, от новия си климатизиран Форд. Понеже първия си нов Форд го направил на поплесък.

После се прибрал при домочадието, на вила до брега. И купил на бившата си жена апартамент.

Тъй де, голям страх. Напиканите бабишоци да стресират готината кифла...Голям страх , мале мале. Па на всичкото отгоре напиканите бабишкери и старчоци ша вкарват в карцера готините младежи и младежки, как пък така си позволяват? Мале мале, абе кат сме такива смотани и нищо не става от назе, що сте се напикали и насрали от страх бре, убавите и нормалните и силните? Ма не моа да ви разбера, честно.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Фактите са, че средностатическия руснак живее по-бедно дори от средностатистическия българин. По всички показатели. Рублата е на практика тоалетна хартия, а в държава с ресурсите и историята на Русия, стандарт на живот като в третия свят в просто непростим.

image_926310.jpg.cb29c2486a2237e91fd470d8e40a8e83.jpg74n.jpg.899806345cc078d3a9654db10dc911ea.jpg73_n.jpg.5a700c6119236acc5ffeaefe5d3d03f2.jpg.thumb.jpg.36a2cd901fbe4f783572cc280747bd17.jpg06.jpg.83cd8e2bf2300cd787f339fa9565c495.jpg(2).jpg.341c6711dc6499dc49f426faf6434c33.jpg2(5).jpg.0caf1b4a00525f8d26b41ceacae70a09.jpg

преди 7 минути, Toto2 написа:

Тъй де, голям страх. Напиканите бабишоци да стресират готината кифла...Голям страх , мале мале. Па на всичкото отгоре напиканите бабишкери и старчоци ша вкарват в карцера готините младежи и младежки, как пък така си позволяват? Мале мале, абе кат сме такива смотани и нищо не става от назе, що сте се напикали и насрали от страх бре, убавите и нормалните и силните? Ма не моа да ви разбера, честно.

Няма напикани бе, подиграваме ви се!

Покрай последните откровено фашимерски прояви - дори най-заклетите ви лумпени, почнаха да се отвращават от вас.

То няма и един да не е заплашван и преследван. Просто защото няма да ви дадем от нашето си, просто щото сте некадърници да си изкарате самИ.

Убаво де , иванке. Русия и колко са зле там пак насочват нещата на към въпроса– Като сме толкова зле и толкова слаби, вас що ви е страх?

преди 11 минути, Toto2 написа:

Убаво де , иванке. Русия и колко са зле там пак насочват нещата на към въпроса– Като сме толкова зле и толкова слаби, вас що ви е страх?

Е що постоянно си мислиш, че ни е страх?

Навън вали, ща неща съм пред компютъра, забавлявам се да сипвам на спрели в миналия век червени чугуни.

1407418063_4.jpg.356b986e714ba659cd189c7b815f09cb.jpg

Аха, забавляваш се. Вервам ти. Сигур е така, щом казваш. Ванката като каже нещо, начи е самата и неподправена истина.

току-що, Toto2 написа:

Аха, забавляваш се. Вервам ти. Сигур е така, щом казваш. Ванката като каже нещо, начи е самата и неподправена истина.

Ти по-добре знаеш, кво мисля и къв съм.

image_914549.thumb.jpg.cf1c43d7ee96a9c00c976ffaa4adb3ce.jpg

Не бе, как пък аз знам най-добре? Ти си човека, нашия гуру в борбата за истината...Поклон. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.