Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

От краварско робство?

Не бе чудим се що създатели на Възраждане изведнъж почват яростно да го плюят. Те тая Джендова, Гунчева, оня бившия полицай...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Не бе чудим се що създатели на Възраждане изведнъж почват яростно да го плюят. Те тая Джендова, Гунчева, оня бившия полицай...

Щото мършата, която е очаквала да се назоби с пачки от проекта отпадна.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Който ви напусне става мърша и искал пачки? Тъй плюхте Галунова също.

Дренчев не иска ли пачки? Утре ако си замине и той пак ли тъй ще го плюете? Единия от поменика за Белене, ми прилича на Пасков. Картинката дето Звезделина шернала, от страницата на Гунчева я взех. Изтрили са оригинала, явно ги е досрамяло. Пасков - беше ви локомотива на партията, станал ви пръв враг, само защото ви напусна.

преди 5 часа, IvanKirov написа:

плюхте Галунова

А така, пак "ние". иванке, да не би бот-а да е прехванал електронна деменция? Или просто е кодиран с краката?

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

А така, пак "ние". иванке, да не би бот-а да е прехванал електронна деменция? Или просто е кодиран с краката?

Галунова беше женския вариант на солташак на Копейкин. Кво се правите на ощипани? Тя същото го каза - изобщо никаква комуникация, Вождът спуска, ние изпълняваме.

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

Остана само мършата която се докопа до пачките. И полезни идиоти. Ти от кои си?

току-що, Bubbles написа:

Защо танцуваш бре комсомолеца, да не сте вдигнали купон на Бузлуджа?

Комуне пак ли си виртуално на Бузлуджа при дядовците ти 

преди 3 минути, Coco1 написа:

Комуне пак ли си виртуално на Бузлуджа при дядовците ти 

Кажи сега как заслужи партийната книжка?

Цитат

Публикацията на Николай Марков

Давам награда едноседмична почивка на френската Ривиера за възрожденско семейство, което накара Костя ефенди да декларира публично, еднозначно и твърдо, че е русофил. Както го направих аз! И, че стои твърдо на страната на Русия в тази войната! За "българофил" т.е. за захарен памук бла бла, няма да говорим. Моля!
Действайте, братя възрожденци! И си правете изводите.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
Васил Гюров - А доказателства имате ли, защото на мен ми е казвал, че русофилите са дебили и беше против да се участва на русофилски прояви и с руски знамена. Даже заяви, че няма да напускаме ЕС, а само ще предоговаряме кой знае какво. Последното го е направил в официално изявление пред медиите. Та, кое е вярно според вас?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091687868760

Цитат

Veni Ilieva
Полковник Марков Коцето никога не е бил русофил, и ненавижда русофилите и Русия казвам го от личен опит. Когато беше дошъл оня черния Остин мисля, че се казваше няколко партии се събраха на протестен митинг при военното министерство след това се премести шествието пред МС точно тогава 10-ина човека носехме големите знамена на България и Русия, но Коцето не искаше руските знамена и каза да го съберем, но ние не го събрахме. След това отиде при шефа на полицията охраняваща шествието, и го изпрати да ни накара да съберем руското знаме тогава се скарахме много лошо с полицая и му казахме, че няма да го приберем ако иска да ни арестува другите пак ще го носят, и така си носихме знамето през цялото време и до парламента. Тогава ми направи впечатление колко е жлъчен, фалшив човек, а много хора му вярват, което е много жалко, че ще бъдат отново излъгани. Аз със сигурност зная, че не е русофил.

Цитат

Maria Ivanova
10 юни в 20:35 ч.  ·
Тест - Русолюб ли си?
1. Руска кола ли имаш/караш?
2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки?
3. Децата ти учат ли в Русия?
4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка?
5. Ползваш ли руски смартфон?
6. Ползваш ли руски компютър?
7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка?
8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки?
9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение?
10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)?
11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години?
12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят?
13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук?
14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мade in Russia?
15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС?
Отговори:
Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а просто олигофрен.
От стената на Al Gri

Цитат

Николай Марков
16 мин  ·
Борисов: "...виждате, че партия Възраждане станаха по-остри към ГЕРБ, заради коалицията ни с ПП/ДБ, но въпреки това пак ни подкрепят при гласуване..."
Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?
Поздравявам майките на наште ръководители.
Довчерашни мухльовци, днеска – дупета.
Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета.
Надявам се, че вече имате гласно доказателствено средство кой лидер на псевдо-патриотична партия е новия пудел на другаря Борисов. О, зная, че има дебили, на които каквото да покажеш пак ще точат лиги пред портрета на вожда. Но мен тези не ме интересуват! Интерес представляват мислещите и смислени хора, които са били заблудени и имат шанс да се поправят навреме. Абсолютната и вярна подкрепата на партия "Възраждане" за Борисов не е само в този парламент, но ако сте гледали последните две гласувания, щяхте да видите истинското лице на пудела. На пуделът, който умело се прави на вълчак.
Подкрепата за мафиоти е престъпление, господа! Свалете доверието си веднага.

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Ай, тая кво ме разпитва, да не е от службата по емиграция? На такива въпроси отговарям само в леглото. Ако иска да ме разпитва.

Добре бе иванке, ти шизо ли си? Само до преди няколко дена се скъсваше да показваш руски знамена по мероприятията на Възраждане. И пуловерче носил и не знам си кво.Сега - баам, Коце мразел Русия и русофобите....Бе кво в края на краищата е положението? Ние от Възраждане русофоби ли сме или не? Кажи, да знаем. Ние си мислим че сме българофили, ма де да знам..Ти сигур знаеш най-добре.

ПП. Смешни сте.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Добре бе иванке, ти шизо ли си? Само до преди няколко дена се скъсваше да показваш руски знамена по мероприятията на Възраждане. И пуловерче носил и не знам си кво.Сега - баам, Коце мразел Русия и русофобите....Бе кво в края на краищата е положението? Ние от Възраждане русофоби ли сме или не? Кажи, да знаем. Ние си мислим че сме българофили, ма де да знам..Ти сигур знаеш най-добре.

ПП. Смешни сте.

За руския чугун сме смешни. Не ти ли иде на акъла, че Копейкин просто не вярва в тия алабализми, дето ви залъгва? Освен Гунчева, и оня полицая каза същото. Вождът ви сам не вярва в туй, дето ви налива.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

За руския чугун сме смешни. Не ти ли иде на акъла, че Копейкин просто не вярва в тия алабализми, дето ви залъгва? Освен Гунчева, и оня полицая каза същото. Вождът ви сам не вярва в туй, дето ви налива.

Иванке, кой ти е казал, че Коце ни казва люби или мрази Русия? На тебе казвал ли ти е,че се чувстваш излъган? Това, че пропагандните смрадове го обявяват за копейкин, не означава че последователите му се съобразяват с това. 

преди 7 минути, Toto2 написа:

Иванке, кой ти е казал, че Коце ни казва люби или мрази Русия? На тебе казвал ли ти е,че се чувстваш излъган? Това, че пропагандните смрадове го обявяват за копейкин, не означава че последователите му се съобразяват с това. 

Има едни стари клипове, в които си казва, че е правоверен евроатлантик,  и че харесва ЕС. Обаче нишата вече е заета, и кво му остава? Да обязди бабите и дядките, дето си тътрузят чехлите, и искат казарма. Щот си мислят, че живеят в миналия век.

ИИ коментираме, на Марс ще стъпваме, СССР падна, тия още не разбрали!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

на Марс ще стъпваме

С кво бе, с на Мъск пиратката ли. Хи-хи-хи, тя е толкоз неикономична, че по пътя към Луната и за обратно, ще трябват няколко танкера за презареждане. За до Марс сигурно ще трябват десетки изпратени да чакат по пътя. Не е лош космолета, голям, широк, направо удобен, ама това си идва с наказанието да се влачи с двигатели с почти никакъв напредък в характеристиките, през последните няколко десетилетия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.