Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
7 ч.  ·
Въпросът ми е защо КК Късия смята за враг № 1 мен, а не Борисов?
Вероятни отговори:
- защото е страхлив комплексар, който може да се репчи само на жени;
- защото не са го научили, че е невъзпитано и грозно да обиждаш и да водиш войни с жени;
- защото няма топки и това между тях, да се репчи на някой мъж и то с власт;
- защото е аверче с Борисов, а приятелите не са врагове;
- защото Борисов го спонсорира и може да му спре кранчето;
- други.
Имате право на повече от един отговор и нови варианти.
Елена Гунчева-Гривова

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Тая има огромно его. Коцето не я споменава въобще, тя решила че му е враг номер едно. Война срещу нея има само в собствената и глава. Имената на предателите не се споменават и не се помнят. Просто не заслужават.

току-що, IvanKirov написа:

Тоя път не видях руския флаг, не може да бъде. Вероятно пропускам, или не е в кадър. Щом и на поход за мир го развявахте...

Просто е бре , на събора бяхме само членове на Възраждане. Другата година ще бъдат поканени и избиратели и съмишленици.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Гунчева е кукувица, която мре да се прави на интересна. Явно си забравил, че преди време искаше Русия да бомбардира с високоточни оръжия сградата на министерския съвет на България. Тази и простотия беше порицана от посланиците на 35 държави.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Просто е бре , на събора бяхме само членове на Възраждане. Другата година ще бъдат поканени и избиратели и съмишленици.

Ко?

kostadin-Kostasin.jpg.728b38f137766f2c4ceb22a0517b160f.jpg

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ко?

Когато фактите говорят ....Не видя руски знамена на събора, нали? Факт. Тая картинка дето я показваш, къде е руския флаг? Тоя тъмен цвят няма как да го кажеш че е син като на флага на русия. Бие на черно даже. Бялото е нищожно. За да ми го навираш като доказателство, че пуловера играе руско знаме, трябва поне трите цвята да са еднаква височина и синият да си е много много по-син. Ама ти си знаеш....Никога не е късно да се изложиш...

преди 11 минути, Toto2 написа:

Тия и аз ги следя. Челно ще се ударят у кмб реалността. Тъкмо ни бие градушка в момента, НЕ РАЗРЕШИХА на земеделците да си закупят противоградни ракети за тяхна сметка.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Тия и аз ги следя. Челно ще се ударят у кмб реалността. Тъкмо ни бие градушка в момента, НЕ РАЗРЕШИХА на земеделците да си закупят противоградни ракети за тяхна сметка.

В Левски оранжерията си има автоматична. От как я има градушки няма, но и дъждовете малко. Та ме съмнява да са забранили който иска да си купи такава техника. То сега да ти застраховат оранжерията (поне 200 декара е) трябва да си купиш такова нещо.

току-що, Toto2 написа:

В Левски оранжерията си има автоматична. От как я има градушки няма, но и дъждовете малко. Та ме съмнява да са забранили който иска да си купи такава техника. То сега да ти застраховат оранжерията (поне 200 декара е) трябва да си купиш такова нещо.

Не съм земеделец, тъй ми казаха. Пък и не всеки може да купи ракети, чисто финансово.

Чиновническия кърлеж унищожава всичко, което приближи! Вие се надявайте, бизнесът да ви гласува доверие, да му се бъркате у всичко.

преди 18 минути, Toto2 написа:
преди 25 минути, IvanKirov написа:

Ко?

Когато фактите говорят ....Не видя руски знамена на събора, нали? Факт. Тая картинка дето я показваш, къде е руския флаг? Тоя тъмен цвят няма как да го кажеш че е син като на флага на русия. Бие на черно даже. Бялото е нищожно. За да ми го навираш като доказателство, че пуловера играе руско знаме, трябва поне трите цвята да са еднаква височина и синият да си е много много по-син. Ама ти си знаеш....Никога не е късно да се изложиш...

Гузен негонен бягаш а ?

Никога не бих си и помислил че е руския флаг :)

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Не съм земеделец, тъй ми казаха. Пък и не всеки може да купи ракети, чисто финансово.

Чиновническия кърлеж унищожава всичко, което приближи! Вие се надявайте, бизнесът да ви гласува доверие, да му се бъркате у всичко.

Ми ти нищо не си, некакъв ит кърлеж, ама изказваш мнение като на всяко гърне мерудия. Поне се старай като плямпаш нещо, да си запознат. 

некакъв ит кърлеж

Не смучем от бюджета, внасяме свежи пари от ЕС. Не съм като музеен чиновник, военни и полицаи.

Всякакъв може да съм, кърлеж не съм.

току-що, miro20 написа:

Гузен негонен бягаш а ?

Никога не бих си и помислил че е руския флаг :)

Оф, той иванка отпреди години го тика как Коце е надянал руския флаг. Ти като приходящ от дъжд на вятър в тая тема специално за случая не позна кой да нападнеш. Ма нема лошо. Аз нито съм гузен, нито бягам. Обяснявам на бившия възрожденец очеизвадни неща.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не смучем от бюджета, внасяме свежи пари от ЕС. Не съм като музеен чиновник, военни и полицаи.

Всякакъв може да съм, кърлеж не съм.

Може, може, вервай си. 

току-що, Toto2 написа:

Оф, той иванка отпреди години го тика как Коце е надянал руския флаг.

Не бе случайно е, разбрали сме се. Руски флагове по сборищата ви НЯЯ--МА!

И не е имало. 😁

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Не бе случайно е, разбрали сме се. Руски флагове по сборищата ви НЯЯ--МА!

И не е имало. 😁

Е, като ит и разбирач по математика и социология. като имаш събитие само от членове на Възраждане и няма руски и всякакви други знамена, къв извод може да се направи? А? Ако не знаеш, питай чичко гугъл или чатбота. Щото собственият ти мозък отказва да приеме фактите.

преди 15 минути, Toto2 написа:

Щото собственият ти мозък отказва да приеме фактите.

Тука си прав. Не мога да ви позная, без руски байраци и Z свастики. Maй ви е за сефте.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Тука си прав. Не мога да ви позная, без руски байраци и Z свастики. Maй ви е за сефте.

Ми не, членовете на Възраждане имаме и веем българското и на възражане на структурата. Когато има и привърженици и други може и да има някой друг, не можем да им забраним. Но явно ви е трудно да проумеете очевидни неща, или просто се възползвате да си пропагандирате глупостите. 

Когато има и привърженици и други може и да има някой друг, не можем да им забраним. Но явно ви е трудно да проумеете очевидни неща, или просто се възползвате да си пропагандирате глупостите. 

Мда, и в гащите ви акат!

Що не идат с руските байраци, на някое друго събитие?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.