Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

иванке, само как си ги подредил, по цвят и аромат.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Едно добро начало. После и тия феновете на Белене...

Цитат

Manol Peykov

3 дни  ·

Уважаеми приятели –

Току-що разговарях с адвоката на 102-годишната дама от Лом, изгубила мъжа си в годините на Народния съд и завела иск срещу Петър Волгин, по повод негов пост във фейсбук от 1-ви февруари (Денят за почитане на жертвите на комунизма, избити от Народния съд), в който Волгин заявява следното:

"Достатъчно е да погледаш само десетина минути някой нахален и неумен богаташ като Хампарцумян, за да разбереш защо е трябвало да има Народен съд".

Адвокатът е готов да заведе к о л е к т и в е н иск срещу Петър Волгин, в който може да се включи в с е к и, който пряко или косвено е пострадал от действията на Народния съд.

Ако имате роднини или приятели, или самите вие желаете (и имате лични основания) да се включите в този иск, моля, пишете ми на [email protected].

П.П. Адвокатът се отказва от хонорар и ще води делото изцяло про-боно.

Благодаря ви за съпричастието и споделянето.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
34 мин  ·
НАЙ-ПРОСТОТО НЕЩО Е НАЙ-РЕЗУЛТАТНО
Голям вой, че щяло да има новини и предавания на укроезик по българската телевизия. Сефте! Нали си имаме и на турски. И вместо да се ядосвате и да си причинявате стрес и главоболие, препоръчвам най-простото нещо, което без съмнение ще има поразяващ ефект:
Отивате при кабеларката или мобилния си оператор, който ви доставя телевизия и прекратявате договора за телевизия, като изрично посочвате, че не сте съгласни да гледате телевизия на украински език и това представлява нарушение на договора от страна на оператора. Аз така например направих, когато спряха  руските телевизии - просто вече не плащам за телевизия. Заболя ги повече от цялото плюене, което съм правила по тях.
Уверявам ви, че нищо няма да ви падне, ако не гледате телевизия. Дори ще е във ваша полза, от полза за децата и близките ви. От безсъмнена полза и за интелекта ви ще бъде. А и няма да се ядосвате на простотии. Сега какво - пускате телевизора и оттам Минджев в синьожълто оперение ви обяснява колко е лоша Москва, където е завършил впрочем. Или поредния жълтопаветник, който ви обяснява, че единственият ни проблем е, че не изпращаме оръжия на Украйна. Или пък поредното затъпяващо и изглаждащо мозъчните гънки реалити.
Я изключвайте телевизорите, прекратявайте договорите и си живейте живота. Като ги ударите по джоба, ще си премислят приоритетите. А и да си имат предавания на украински - когато никой не им плаща и никой не ги гледа, ефектът ще е нулав. Явно е прекалено очакването ми да отидете пред националните телевизии и СЕМ и да ги попилеете. С нашия народ няма да стане. Затова не плащайте. Не гледайте. Игнорирайте!

Отдавна го направих това, по съвсем други подбуди.

Между другото - и един от менте патриотите няма да го направи това. Да покаже малко гръбнак. Квото ви наливат това попивате. Както Станишев едно време каза - народът се управлява по телевизията.

Цитат

Костадин Костадинов
2 дни  ·
Борбата ще е заради децата‼️
Когато Възраждане започне да управлява, ще забрани всякаква  пропаганда на хомосексуализъм.

Снежана Димитрова
Задължителна казарма и то 3 г.Там да правят парадите.Щом не збаят кактв пол са -още по-добре.Рам ще го разберат.Но казарма както в миналото..Там да ги видя искам ..

иванке, Снежани Димитрови има много. Така както се научи да цитираш без поставяне на връзки, бих предположил, че е някоя новосъздадена специално за случая. Да пише с печатни грешки, като третокласничка.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

иванке, Снежани Димитрови има много. Така както се научи да цитираш без поставяне на връзки, бих предположил че е някоя новосъздадена, специално за случая. Да пише с печатни грешки, като третокласничка.

То всички коментари под постовете ви са такива неграмотни. Отваряш си страницата на Гадин Гадинов у Фейса, и си я намираш.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017550064996&comment_id=Y29tbWVudDo3OTc5NzM0OTE4OTE2NzBfNTcxMDA5MjYxNzcyMDU2

Ей тая изтрещела теточка, иска казарма ама да не е за нея.

large.(24).jpg.0e4bf2b620a2c51de0607e187e37974a.jpglarge.(1).gif.716d7908be5a1f259d61ad03a98c5077.gif

преди 11 минути, IvanKirov написа:

То всички коментари под постовете ви са такива неграмотни. Отваряш си страницата на Гадин Гадинов у Фейса, и си я намираш.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100017550064996&comment_id=Y29tbWVudDo3OTc5NzM0OTE4OTE2NzBfNTcxMDA5MjYxNzcyMDU2

Ей тая изтрещела теточка, иска казарма ама да не е за нея.

Абе това не е жена бре. Не знам какво е, ама жена не е. Нищо че така е написано в профила и това е всичката информация споделена от персоната. Абсолютно тролски профил. Може и ти да си го създал.

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Абе това не е жена бре. Не знам какво е, ама жена не е. Нищо че така е написано в профила и това е всичката информация споделена от персоната. Абсолютно тролски профил. Може и ти да си го създал.

Aз само ви нося линкове, не правя дезинформация.

ФБ е изключително бъгава и недоклатена система, при мен дава ей тоя профил

Цитат

Снежана Димитрова

Затуй не давам линкове оттам, квото виждам аз не е гаранция, че ще го видиш и ти.

Гледай на кво се радват депутатите ви - таксист и сервитьорка. Тая втората май не е още у парламента. Ама си е научила урока, искат казарми и концлагери. За някой друг, не за тях.

large.(23).jpg.cf1da7f3a699cb466b3e793547e02d64.jpglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpg

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
1 дни  ·
По повод призивите на таксиметровия шофьор как ще оправи държавата с отваряне на Белене, може ли да попитам кога ще внесе законопроект за отваряне на конлагери в България?

Цитат

Dobromir Ganchev
Възраждане имат претенции, че каузата им е общонародна, но не обичат да им дават наклон какво и как да правят, като например, внасяне на законопроект.
Тоест за К.К. Възраждане не е общонародна кауза, а си е лично негов частен проект и си го брани като бащиния, когато някой се опита да се меси в уж националната кауза и доказва това с реакции от сорта - който иска да има и изразява собствено мнение, да си направи своя партия и там да си казва мнението.
Който се опита да му даде идея накъде да се движат мероприятията, пак в същия стил му се отговаря - който иска да казва накъде да върви митинга, да си направи свой митинг и там да определя посоката.
Демек, тази партия си е моя и ще правя каквото си искам, не ми давайте наклон на партията.
Щом си е само негова партията и ние нямаме думата, да си гласува сам за нея и да не ни агитира да гласуваме за него.
Той ако си въобразява, че ние ще си оставим нашите цели и стремежи, за да шетаме на неговия акъл и да сбъдваме неговите проекти за сметка нашите, НЕ е познал!!!

Цитат

Когато таксиметров шофьор решава да се отваря концлагер Белене и заплашва, става странно. Още повече, че определението за национален предател на партийката му е: всеки, който не ни харесва и не харесва лидера ни, критикува ни и ни задава въпроси. В тоя ред на мисли, държавният бюджет няма да стигне за изграждане на концлагери за пет милиона души.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
1 дни  ·
Проблемът е, че таксиметров шофьор, макар и депутат от Възраждане, решава кой и как да отива в Белене. Същият този, заради когото отказах да напусна и който вулгарно обиждаше мен и сина ми преди няколко дена. Когато съдът казва, че ще има справедливост и присъди, е едно. Когато го казват изявени обществени личности с авторитет е друго. Но когато го казва таксиджия, който дори езикът си не може да контролира, вече става проблем. И наистина е странно как така прокуратурата не мъцва по този въпрос.....

https://www.facebook.com/eli.gunchev

Цитат

Никола Гешев е в компанията на Поручик Списаревски и Капитан Ставрев.
2 дни  ·
Гледам и не вярвам на очите си...
Ръководството на ПП-Възраждане, вече отправя открити заплахи към болшинството от българския народ!
На последните избори, за ПП-Възраждане реално са гласували 6-7% от имащите право на глас.
Останалите 93%, повтарям, от имащите право на глас, не са гласували за тях и не ги припознават като правилната за управление на страната партия.
Около 65% не са гласували за никоя партия и не искат да ги чуват и виждат!
След този мракобесен пост на Цончо Ганев, имам два въпроса към ръководството на ПП-Възраждане :
1. Всичките 93% от НЕГЛАСУВАЛИТЕ за вас ли сте решили да "ИЗПРАТИТЕ ПРИ ЧЕРНИТЕ ДУШИ" - това са 5.5милиона българи ?!!!
2. С подобни канибалски изявления, хвърляте петно върху името на посланик Митрофанова - това премина ли ви през пилешките мозъци и защо го правите !??
И накрая един съвет, свързан и с настоящата публикация...
Спрете да се отъждествявате с целия български народ, защото ставате смешни и жалки - когато цифрите говорят, освен Боговете и ПП-Възраждане трябва да мълчи!

Цитат

На вниманието на тия, които ме слагат в списъци за Белене и разстрели - пазя си още чатове. И записи. Ако искате наистина да съм ви враг, продължавайте по същия начин. И още мога. Жаля ви, защото все пак вършите някаква работа. Но внимавайте в картинката. Защото тези, които ви държат, вече им е писнало от вас и скоро погромът ви ще предстои.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Женя Симеонова Хунвейбини - прости, ограничени, елементарни, невъзпитани и агресивни. Като не става с мозък, мислят, че с бой става.

Цитат

Славка Ласонова
Него жали и аз има няколко чата от местната организация.

Цитат

Томи Грация
2 дни  ·

В края на речта си, на някакво измислено сборище на Израждане,Коце Пипин Първи обяви,че се прави списък на враговете на Израждане!
#1 е Елена Гунчева-Гривова!!!

Тая Донка не беше ли една дето най тичаше да основава Възраждане???

Цитат

Донка Джендова
  На него топлийка в г..за му да пъхнеш ще я извадиш без никела

Цитат

Велеслав Гривов
 Изпревари ме! Два пъти съм бил свидетел как се е изнасял като (как е на копанарски вредни емисии) из гащи като дойде момент да си плати сметката. И може да бъде съвсем накратко и правилно описан като нац-и (нарцис, алчен и циция, а и-то е за... благозвучие).

Цитат

Сервитьорката от Възраждане мечтае да праща в Белене. Вероятно скоро ще стане и депутат. По способности става само за обслужващ персонал и то на неособено изискани места, но тази семпла откъм интелект, възпитание и образование особа е готова да убива хора!
Това ли искате - сервитьорки да ви пращат в Белене, защото не сте им дали достатъчно бакшиш!?!
Интересно, че наред с всички останали, сервитьорката ще праща в Белене и Волен Сидеров, Мая Манолова, Татяна Дончева, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, Ангел Джамбазки....мдаааа - всички врагове на Късия й лидер.
Всъщност ако сервитьорката полагаше толкова усилия да завърши поне средното си образование, щеше да е много по-полезна, отколкото да праща хора в Белене....
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Малки размисли за пловдивското Възраждане: Весела Станчева, организационен секретар, е напуснала преди два месеца. Заместник-председателят на партията в Пловдив е съпругът ми Велеслав Гривов, който заедно с мен напусна юни месец миналата година. Останаха трима членове на ръководството, подпиращи таксиметровият шофьор-депутатин Емил Янков. И това в голям град като Пловдив. Начело на структурата - таксиметров шофьор, който обижда като хамалин и плюе от името на партията и от нейната страница. Останалото ръководство - напуснало. При среща с Костадинов, хората са чули разсъжденията, как не бил важен устава на партията, той бил формалност, необходима за вписване на партията в съда, но нямал значение, важно било той, Костадинов, какво разпорежда на структурите.
Жалкото е, че когато аз бях в партията, в Пловдив имаше и читави и свестни хора в организацията. На които, ако им беше даден шанс, можеха да допринесат много за идеята. Хора мислещи и свестни. Само, че партията се овладя от шофьорите и готвачките и по презумпция всеки мислещ и кадърен бива изхвърлян, за да може в листите да се наредят социалните аутсайдери. Ако погледнете листата на партията в Пловдив, ще изпаднете в шок от липсата на образование, лична кариера и дори елементарно собствено мнение.
Жалко е, защото можеше и да е иначе. Няма нищо лошо в тези професии на шофьори, готвачки, сервитьорки и т.н. Но всеки да си знае мястото. Когато се търсят законодатели, общински съветници, кметове, тогава цензът и все пак някакви лични постижения в обществото и кариерата, са задължителни.
Опростачването на цяла една партия се прави целенасочено. Защото аз например старомодно вярвам, че уставът е важен за всяка партия, че никой лидер не е над хората в партията и всеки има правото на мнение, смятам, че заради различно от на лидера мнение, никой няма право да гони от партия. Смятам, че трябва да се бутат напред кадърните и можещите, а не верните и мазните.
Тъжно ми е, не злорадствам. Защото бях част от това и имах надеждата нещо да променим за България. Надявах се идеите да надмогнат личното его и простотията. Излъгах се. Моя грешка. Но е тъжно и за България, защото много хора имат надежда в тази партия.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

Николай Марков
4 дни  ·
Клоуни.
Възрожденците на републиката мислят..., каквото мисли и Бойко. Ако не му е удобно да внесе някой законопроект, те го внасят. Ако го сърби задника, почесват го. Ако е застрашен от нещо, охраняват го. Ако някой произнесе свещеното му име, стават агресивни. Ако си враг на ББ, ставаш и техен враг до гроб.
Патриотично казано всичко по-горе: Да живее България!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091687868760

преди 44 минути, IvanKirov написа:

https://www.facebook.com/eli.gunchev

Тая Донка не беше ли една дето най тичаше да основава Възраждане???

иванке, как все на изрУди попадаш. Некви хормони ли, феромони ли излъчват, на кенеф, та им се лепиш. 

Цитат

Костадин Тодоров Костадинов /кандидат за президент/ и Елена Цонева Гунчева /кандидат за вицепрезидент/ са предложени от ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“.

Кандидатпрезидентската двойка се явява на изборите на 14 ноември под номер 5 в бюлетината.

Кой изрод кой?

guncheva-kostadinov-400x470.jpg?x52248991-ratio-kostadinov-i-guncheva-kolazh.j

https://dariknews.bg/novini/prezidentski-izbori/kostadin-kostadinov-i-elena-guncheva-2286648

E_5tBahVkAYsi67.jpg

иванке, да не мислиш че има поне един читав от ония цитираните от теб?

Хунвейбини не е фамилно име, Томи и Грация от батака не били ограбвали своите братя и сестри(повтарят го в некъв клип), може и така да е, не споменават че не са ограбвали българският народ, а само че не са ограбвали преките си роднини...

Донка Джендова и прегледах профила, ами ти си ѝ копие, и тя и ти плюете Възраждане и цитирате гунчива по ефектно еднакъв начин, само тя не повтаря твоя рефрен за казармата толкова много.

А, да, няма, или поне аз не виждам да има брачна халка, пушачка е, но пък ако таратайката отзад е нейна, е, определено по-напред е от теб.

Screenshot_2023-06-21-01-01-54-67_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.thumb.jpg.d2e8a5bdb2e0c9d146a47bd795c2e53b.jpg

Ако си падаш по жени, е не в първа младост ама...нещо е и малко плоска(не диря кусури), може да се получи между вас.

преди 5 минути, bioid написа:

Срам, не срам, но тази бих я опънал.

Не е лошо парче, изглежда на не повече от 60. Прекалено младежки дрипи е навлекла. И няма вкус, очевидно. Но пък може да е страстна.  :)

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Донка Джендова и прегледах профила, ами ти си ѝ копие, и тя и ти плюете Възраждане

Създатели на Възраждане - Д. Божилов, Джендова, Пасков, Светозар Саев. Гунчева.

Как си го обясняваш?

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

иванке, как все на изрУди попадаш. Некви хормони ли, феромони ли излъчват, на кенеф, та им се лепиш. 

Той не знае за какво говори. Той просто пише неща, които измисля в движение, и пуска безсмислени meme-та, мислейки си, че ще постигне нещо.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Не е лошо парче, изглежда на не повече от 60. Прекалено младежки дрипи е навлекла. И няма вкус, очевидно. Но пък може да е страстна.  :)

Възможно е. А и старите хора казват: Пу:ка стара няма...

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Създатели на Възраждане - Д. Божилов, Джендова, Пасков, Светозар Саев. Гунчева.

Как си го обясняваш?

Така ли пише, тя пък нищо не е написала за себе си, поне публично във фейсбук профила си. Три снимки само. Не ти ли странно. А да плюеш нещо което си създал, при каквито и да е обстоятелства. Само гейпросащесср трололинка може да прави така. Да не споменавам изразните средства марка фашингтон с прословутото "Z".

Цитат

Цветомирова Анна Мария е в компанията на Дари Дари и 2 други
.
5 дни  ·
За няма и две седмици :
1. гласуваха за членството на Пеевски в Комисията за конституционните промени, така свалиха кворума и това позволи той да влезе в комисията.
2. Не подкрепиха БСП и ИТН, които бойкотираха създаването на комисията за имунитетите. Комисии, с които ще бъдат “изпрани”…оневини тримата депутати, чиито имунитети се искат от главния прокурор. Основно Бойко..
3. Възраждане предложиха вредната поправка в Закона за съдебната власт за разделяне на Следствието от Прокуратурата, на която Радев с основание наложи вето.
4. Възраждане излязоха от залата, когато се гласуваше увеличението на минималната работна заплата и то не се случи.
5. Костадинов официално иска американския модел за прокуратурата, тоест правосъдният министър да е и главен прокурор. Което е превръщане на прокуратурата в бухалка на всяка власт.
Само си представих Барни главен прокурор …
6. В първия ден още си гласуваха повече пари по идея на "Възраждане"
(Добавки към заплатите парламентаристите ще получават и за осигурителен стаж)
7. Ако не бяха гласувани поправки в закона за отбрана, наша военна част нямаше да бъде
част от “европейска мисия” - отвориха вратата да бъде възможно наши военни, а и територия, да бъдат под чуждо командване.
Което определено е бил замисъла- НАТО няма да застане в открит конфликт с Русия, за това се създават измислени мисии…
По стария закон, наши военни можеха да участват в мисии на ООН , НАТО… както и са участвали в миротворчески.
8. Възраждане ще спасяват лева…
Нещо замлъкнаха- май им свърши полезното действие да им увеличи гласове за изборите и толкоз …
Остана само предизвикателната лична снимка на Пи арката на партията Йовка , за която оставам на вас коментарите колко е подходяща за каузата “ българския лев”

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Така ли пише, тя пък нищо не е написала за себе си, поне публично във фейсбук профила си. Три снимки само. Не ти ли странно. А да плюеш нещо което си създал, при каквито и да е обстоятелства. Само гейпросащесср трололинка може да прави така. Да не споменавам изразните средства марка фашингтон с прословутото "Z".

https://www.facebook.com/vazrazhdane.sofia1/posts/3605877802799880

Цитат

Възраждане - София
2 февруари 2021 г.  ·
Какво е за мен Възрожденски идеал ...
"Възрожденският идеал е свобода!
Свобода с достойнство, смелост, доверие и дела.
Възраждане е алтернативата за свободна и прекрасна България!"
- Донка Джендова
Възраждане - Варна

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Възрожденският идеал е свобода!

От краварско робство?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.