Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Плашко, точно на мен не ми обяснявай какво е казармата! Трябва ти месец запас, за да се отървеш от страховете си - клин клин избива!

Не е страхове, излишно и гадно преживяване е. Полза нулева, само загуби.

Робуването и яденето на отпадъци не те прави мъж. Глава на семейство има съвсем друга роля, от слушам и тъй-верно.

Не мога да разбера, що за лицемерие - и на вас ви е било гадно, хвърляте капите при уволнение, радост неземна. Пък искате да го връщате туй гадното.

И за други партии съм спирал да гласувам, само като разбера, че искат да тормозят младите с тая простотия. Айде да са 40 дена учебен център - иди доди, 2 стрелби и 1 граната имат предостатъчно време да научат.

Ама месеци наред тормоз от циг ани иде много. Само разни баби му се радват, поради безхаберие и щото не ги засяга лично.

Вместо да гледате напред, сте се захванали да връщате простотии от миналото. 21 век сме бе хора, банята е измислена преди римляните, че да ме лишавате от нея!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Плашко, точно на мен не ми обяснявай какво е казармата! Трябва ти месец запас, за да се отървеш от страховете си - клин клин избива!

Цонке бягай към Евразия поне в оставащото ти малко време, да се отживееш в любимата соц обстановка

преди 3 минути, Coco1 написа:

Цонке бягай към Евразия поне в оставащото ти малко време, да се отживееш в любимата соц обстановка

Ти си по бягането, но... в кръг! 

Изтъркахте се с пращането тук и там, кажи за LTSC-то сега... Божинка...

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Ти си по бягането, но... в кръг! 

Изтъркахте се с пращането тук и там, кажи за Елбрус-то сега... Божинка...

Цонка с Хиомито, дет е мекере и се крие на село. И няма копейки за лосион, но има забил Елбрус

Украинските българи призоваха Костадинов да бъде подведен под отговорност!
EURACTIV BULGARIA
Кметовете на общините с българско население в украинската Одеска област се обърнаха с писмо до българския парламент заради изявления на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който настояваше за отделянето им в автономия. Лидерът на проруската партия заплаши, че ако дойде на власт ще депортира всички украински бежанци от България, което включва и украинските граждани от български произход.
Украинските българи казват, че те никога не са отправяли искания за автономия, но подобно поведение обслужват имперските стремежи на Русия, която използва темата за автономията с цел налагане на своето влияние и прокарване на териториални претенции. Те напомнят, че изучаването на български език в контролираните от украинските власти е свободно, докато руснаците са забранили изучаването на българския език в окупираните територии.
Още в началото на войната Украйна забрани на Костадинов да стъпва на украинска територия по сигнал на българските служби, че е руски шпионин. Историята бе разказана от самия Костадинов
Според лидерите на българските общности в Украйна поведението на Костадинов е “груба намеса във вътрешните работи на държавата Украйна, подкрепа за сепаратизъм и руска военна агресия срещу Украйна“.
“Припомняме, че едва след възстановяването на независимостта на Украйна през 1991 г. етническите българи получиха всички законодателни и фактически възможности да запазят своята идентичност, да изучават и развиват своя език и култура. Децата от етнически български произход могат да учат българския език като роден дори в условията на военно положение, след руската инвазия в Украйна, в условията на постоянен руски ракетен и въоръжен терор. От друга страна, изучаването на български език е забранено от руските окупатори на територията на Запорожка област, където също живеят нашите сънародници и чакат освобождението и връщането на украинската власт“, се казва в писмото.
Бесарабските българи пишат до Народното събрание, че украинската част на Бесарабия, Одеска област, е мултикултурен регион и че подобни сепаратистки изказвания на представител на българските власти обиждат не само българите в Украйна, живеещи в Бесарабия, но и гагаузите, молдовците , липованците, албанците, ромите, германците, арменците и другите народи, които живеят мирно заедно на тази територия повече от 200 години.
“Призоваваме българския парламент да осъди ръководството на партия „Възраждане“ в опитите му да се намесва във вътрешните работи на Украйна и да използва украинските етнически българи като инструмент за прикриване на своите мръсни политически интереси. Припомняме, че заради проруската си дейност той беше признат за враг на Украйна, изгонен от територията на страната ни, а Службата за сигурност на Украйна му наложи 10-годишна забрана за влизане“, се напомня в писмото.
В него се казва, че “етническите българи на Украйна защитават държавата и домовете си от агресора, защото руската окупация носи несправедливост и потисничество на всички народи, с изключение на руския“.
“Това наблюдаваме в окупирания Крим, в окупираните Мариупол, Бердянск и Мелитопол. Българите на Украйна, представители на нашите общности, се борят за свободата на своята страна и умират, защитавайки я. Още по-смущаващи са заплахите на лидера на партия „Възраждане“ за изселване на украински бежанци от територията на България. Това е грубо нарушение на човешките права, показва разпалване на вражда и омраза“, се допълва в писмото.
Сред десетките хиляди бежанци от Украйна, които в момента са в България, има хиляди украински граждани от български етнически произход.

https://www.bgspomen.com/2018/01/blog-post_78.html

Цитат

е цялото писмо би могло спокойно да се резюмира така: „Минаваш на че кии, той не е толкова хубав колкото теб, но е тук...”. Здрава женска логика, която ми се стовари като саксия с бегония върху случаен минувач. Лошото е, че когато си на 19 и си в казармата, с радост би избрал саксията.

Соц грижа за младите семейства. Не са много момите, дето ще чакат 2 години и половина, само и само Добри Джуров да се пъчи с многобройна армия.

Аз съм навит на швейцарски модел - не  знам колко им е смислена казармата, ама си идат с пушката в къщи. Престъпността е силно редуцирана.

https://www.bgspomen.com/2017/04/blog-post.html

Концлагер

Цитат

Хроника на един съсипан живот
„Положи врат!". Антон, сега на 24, често чувал тази команда от началството си в казармата в Ямбол. Следвал силен удар с юмрук по тила, от който винаги му причернявало. Сега първото нещо, което забелязваш у Антон, е вдлъбнатината в черепа. И белегът от операцията - започва от дясното слепоочие и се губи в косата. Чак след това забелязваш други, „тривиални" неща от външния му вид. Например, че очите му са зелени.
Срещаме се в „Хепи", в центъра на Русе. Антон е дошъл с майка си и сестра си. От една страна - за морална подкрепа. От друга - просто болестта му изисква придружител.
„Бях в школа за радиотелеграфисти, но не се справях добре, защото нямах никакъв опит за разлика от другите момчета. Научих морзовата азбука за 10 дни, но приемах едва по 25 букви в минута... Това изнервяше сержантите и те ми измисляха най-разнообразни наказания. С часове да държа в ръце шкафче, пълно с книги. Да дежуря пред апарата по 24 часа... Стигна се дотам, че веднъж след команда „Падни за двайсет!" започнаха зверски да ме ритат - по главата, стомаха и врата. След това ме заплашиха, че ако не си мълча, едва ли ще остана жив..." И Антон не казва на никого. Нито на роднините си. Нито на лекарите, при които започва да ходи заради зачестилото причерняване. Известно време дори изкарва в болница

иванке,нищо не споделят гейпросащесср трололинките как е на прайда. Дали да не им се обидим?

току-що, Sliderum2 написа:

иванке,нищо не споделят гейпросащесср трололинките как е на прайда. Дали да не им се обидим?

Един от вашите е гей, питай него.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Един от вашите е гей, питай него.

Те доста от тях са си гееве. Като им говориш за свободи, социални политики, богатство с предприемачество и интелектуален труд, те изведнъж за гееве почват да фантазират и го обръщат на джендъризъм в устите на има-няма втората минута от всеки разговор до колкото това с тях може да се нарече "разговор". Таз им фиксация все свеждаща се до размисли за размера на халките на капиталистите и евроатлантиците и високите крясъци по тяхна посока кат на маймуни, които си търсят парньори за чифтосфване според мен от всякъде си доказва фетишзма им по темата.

преди 41 минути, Гражданин написа:

Като им говориш за свободи, социални политики, богатство с предприемачество и интелектуален труд, те изведнъж

В казармата чак ефрейторът се издразни. Чете ни лекция за войнишки права, разни ман густи си приказват и не ги интересува.

Те като са бедни искат всички да са бедни. Много ни мразеха нас, образованите хора. Затуй ги четка по косъма, вождът им. Знае кво иска да чуе простолюдието. Да накажем предприемчивите, и да им подари на копейчовците по 1,5 кила кашкавал, в замяна на ограбеното от бизнеса.

Не му е проблем че ще си изгуби работата като излезем от ЕС и НАТО, ами все гей паради гледат.

преди 4 часа, Coco1 написа:
Украинските българи призоваха Костадинов да бъде подведен под отговорност!
EURACTIV BULGARIA
Кметовете на общините с българско население в украинската Одеска област се обърнаха с писмо до българския парламент заради изявления на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който настояваше за отделянето им в автономия. Лидерът на проруската партия заплаши, че ако дойде на власт ще депортира всички украински бежанци от България, което включва и украинските граждани от български произход.
Украинските българи казват, че те никога не са отправяли искания за автономия, но подобно поведение обслужват имперските стремежи на Русия, която използва темата за автономията с цел налагане на своето влияние и прокарване на териториални претенции. Те напомнят, че изучаването на български език в контролираните от украинските власти е свободно, докато руснаците са забранили изучаването на българския език в окупираните територии.
Още в началото на войната Украйна забрани на Костадинов да стъпва на украинска територия по сигнал на българските служби, че е руски шпионин. Историята бе разказана от самия Костадинов
Според лидерите на българските общности в Украйна поведението на Костадинов е “груба намеса във вътрешните работи на държавата Украйна, подкрепа за сепаратизъм и руска военна агресия срещу Украйна“.
“Припомняме, че едва след възстановяването на независимостта на Украйна през 1991 г. етническите българи получиха всички законодателни и фактически възможности да запазят своята идентичност, да изучават и развиват своя език и култура. Децата от етнически български произход могат да учат българския език като роден дори в условията на военно положение, след руската инвазия в Украйна, в условията на постоянен руски ракетен и въоръжен терор. От друга страна, изучаването на български език е забранено от руските окупатори на територията на Запорожка област, където също живеят нашите сънародници и чакат освобождението и връщането на украинската власт“, се казва в писмото.
Бесарабските българи пишат до Народното събрание, че украинската част на Бесарабия, Одеска област, е мултикултурен регион и че подобни сепаратистки изказвания на представител на българските власти обиждат не само българите в Украйна, живеещи в Бесарабия, но и гагаузите, молдовците , липованците, албанците, ромите, германците, арменците и другите народи, които живеят мирно заедно на тази територия повече от 200 години.
“Призоваваме българския парламент да осъди ръководството на партия „Възраждане“ в опитите му да се намесва във вътрешните работи на Украйна и да използва украинските етнически българи като инструмент за прикриване на своите мръсни политически интереси. Припомняме, че заради проруската си дейност той беше признат за враг на Украйна, изгонен от територията на страната ни, а Службата за сигурност на Украйна му наложи 10-годишна забрана за влизане“, се напомня в писмото.
В него се казва, че “етническите българи на Украйна защитават държавата и домовете си от агресора, защото руската окупация носи несправедливост и потисничество на всички народи, с изключение на руския“.
“Това наблюдаваме в окупирания Крим, в окупираните Мариупол, Бердянск и Мелитопол. Българите на Украйна, представители на нашите общности, се борят за свободата на своята страна и умират, защитавайки я. Още по-смущаващи са заплахите на лидера на партия „Възраждане“ за изселване на украински бежанци от територията на България. Това е грубо нарушение на човешките права, показва разпалване на вражда и омраза“, се допълва в писмото.
Сред десетките хиляди бежанци от Украйна, които в момента са в България, има хиляди украински граждани от български етнически произход.

Изненадан съм че това не се популяризира в медиите много  .

Искат да забранят Възраждане?

🙄

https://bnr.bg/horizont/post/101839359

"Имаме информация, че се готви забрана на "Възраждане". Действия в посока да ни ограничат както в парламента, така и опит чисто законово да ограничат съществуването на "Възраждане" като политическа партия."

Това заяви пред БНР Деян Николов, депутат от "Възраждане". През изминалата седмица той прочете в парламента декларация на партията, в която сравни евроатлантическата идеология с фашизма.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

🙄

"Имаме информация, че се готви забрана на "Възраждане". Действия в посока да ни ограничат както в парламента, така и опит чисто законово да ограничат съществуването на "Възраждане" като политическа партия."

Това заяви пред БНР Деян Николов, депутат от "Възраждане". През изминалата седмица той прочете в парламента декларация на партията, в която сравни евроатлантическата идеология с фашизма.

Е нали те казваха, да се забранят чуждопоклонниците, та от тях аз по-големи не знам ?! 

Само тази партия е избрана поименно от официалния представител на чужда държава!

Единствено тази партия ходи официално при нейните представители!

Само тази партия се снима под чужд флаг и чужди лидери и то които са обявили Българи за неприятелска държава!

Как се определя лице/а/ , които поддържат подобни отношения с неприятелска държава на България? Мисля най-често срещаното е национални предатели!

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е нали те казваха, да се забранят чуждопоклонниците, та от тях аз по-големи не знам ?! 

Само тази партия е избрана поименно от официалния представител на чужда държава!

Единствено тази партия ходи официално при нейните представители!

Само тази партия се снима под чужд флаг и чужди лидери и то които са обявили Българи за неприятелска държава!

Как се определя лице/а/ , които поддържат подобни отношения с неприятелска държава на България? Мисля най-често срещаното е национални предатели!

Кой това? Партия Пипай Парапета ли?

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Кой това? Партия Пипай Парапета ли?

Не съм чувал за такава партия да съществува!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

🙄

Само си прави реклама.

Няма как да ги пипнат законово. Днес ако забранят партия - утре друга, и се връщаме в соц конституцията, дето в самото начало е заковано за ръководната роля на БКП, Бяха се нашили в самото ядро на държавата.

Законово няма как, ще пипнат либерално "законово". В ЕС всичко е възможно.

преди 1 час, Toto2 написа:

Законово няма как, ще пипнат либерално "законово". В ЕС всичко е възможно.

Колкото ви събориха и първия път, като туриха фюрер ви на безплатно топло.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.