Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Явно нищо не виждаш.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Ха, Иване, не очаквах. Ми има организация във всеки голям град автобуси. Малко е късно но можеш да пробваш да се свържеш и да пътуваш. Възраждане организира транспорт за всеки желаеш.

преди 42 минути, tonit1968 написа:

Еми като няма как да отидеш някъде, където трябва да отидеш, щеш не щеш се ваксинираш.

Ами няма да щеш, това не е глоба да я преглътнеш. Лидер на партия БТР наскоро умря ден след ваксина. Просто защото не е ваксина.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Ха, Иване, не очаквах. Ми има организация във всеки голям град автобуси. Малко е късно но можеш да пробваш да се свържеш и да пътуваш. Възраждане организира транспорт за всеки желаеш.

Не точно. По градски транспорт не се мотам, не съм обработен от корпоративните препарати, не съм боледувал. Както се изразяват съм девствен пред вируса, бих отишъл единствено с моя автомобил. Последните години не съм стъпвал в обществен транспорт.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Възраждане може да са всякакви двуличници и хитреци, ама да благодарим на Бог че ги има точно  в момента. Не ги понасям по принцип, но винаги са твърдяли, че всеки е свободен да си причинява каквито иска рискове в/у тялото. Не са казали не се ваксинирай, или пък се, твърдят точно, че ваксина в момента НЯМА.

Кво ви е на вас работа кой се набол кой не? Тоя въпрос всеки си го е задавал, и всеки може да сбърка. Особено под тая кошмарна цензура и пропаганда.

Жалко, че няма да мога да отида на протеста, на другия край на България съм. Няма кой да ми плати 1 резервоар гориво.

Нарушаване на медицинската тайна по сегашните закони е 3 години затвор, ако не си администратор на съотв. лични данни. А медицинските такива са с най-тежък режим.

Те са се объркали възрожденците и затова се ваксинирали. Какво друго да е. И сега ще се борят да ни отворят очите, каква отрова са ваксините, до последния си дъх :lol6:

v1c5dzpiq5j21.jpg

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Честно, не виждам за кое са ме излъгали. Но виждам как Кирчо и кокорчо излъгаха всички гласували за тях. За пенсии, за зелен сертификат, за мерки за икономика, за електромобилите и т.н. 

Пратили са ги от далечни земи, да разчистят територията от нас. Няма кой да ни търпи да се ширим някакви си 3-4 милиона на тая хубава територия. Море си имаме, по-топло е от повечето западни държави, планини тоже, не я заслужаваме и скоро ще разчистят от нас. Погледни страницата на министерски съвет, у фейсбука коментарите са почти изцяло псувни и клетви към просто Кирчо.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Те са се объркали възрожденците и затова се ваксинирали. Какво друго да е. И сега ще се борят да ни отворят очите, каква отрова са ваксините, до последния си дъх 

Стига лъга бе, не ти прави чест! Като искаш се боцкай, като нещеш не. Казват, че от това решение не трябва да произлизат забрани за основни човешки права. Дупчи се и се моли да не умреш зад волана, като оня приятел на Пасков, гореспоменатият опозиционер.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Пратили са ги от далечни земи, да разчистят територията от нас. Няма кой да ни търпи да се ширим някакви си 3-4 милиона на тая хубава територия. Море си имаме, по-топло е от повечето западни държави, море тоже, не я заслужаваме и скоро ще разчистят от нас. Погледни страницата на министерски съвет, у фейсбука коментарите са почти изцяло псувни и клетви към просто Кирчо.

Стига лъга бе, не ти прави чест! Като искаш се боцкай, като нещеш не. Казват, че от това решение не трябва да произлизат забрани за основни човешки права. Дупчи се и се моли да не умреш зад волана, като оня приятел на Пасков, гореспоменатият опозиционер.

За кое лъжа ? Те сами признаха, че са ваксинирани.

преди 1 минута, Banesc написа:

бтв-то тоя път ги разби евала разкри ги  мушмороците 

Не знам за тия клюки, ама ако са изкарали неправомерно лични данни са направо за панделата.

Сериозно? Кога сме казвали, че възраждане забранява на който и да е да се ваксинира против ковид? Я дай некво доказателство.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

За кое лъжа ? Те сами признаха, че са ваксинирани.

Излъга, че те навивали да не се ваксинираш. Винаги са твърдяли всеки да си решава. После ако паднеш по очи да не тежиш на съвестта на който те е съветвал.

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Отдавня беше ясно, че тия клоуни са ваксинирани. Жалко, че тази информация не е публична, че да лъснат и останалите.

ако се разкрият банковите сметки и здравното състояние на всички  българи и  гласуването да е публично а не тайно тази държава ще се оправи 

преди 2 минути, Banesc написа:

ако се разкрият банковите сметки и здравното състояние на всички  българи и  гласуването да е публично а не тайно тази държава ще се оправи 

Хубаво, ама да не ме караш да приемам тестови корпоративни препарати, с регнати над милион странични ефекти, само за Европа! Нещо като 30 % от тях са сериозни увреждания. От т.нар. ваксини, дето не са ваксини. Страницата всеки може да я види.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Излъга, че те навивали да не се ваксинираш. Винаги са твърдяли всеки да си решава. После ако паднеш по очи да не тежиш на съвестта на който те е съветвал.

Къде съм твърдял, че 

Цитат

Винаги са твърдяли всеки да си решава

не е вярно ?

Само дето твърдят, че ваксините са "експериментална течност". Ако го вярваха, щяха ли да се ваксинират и да си рискуват живота :) 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не знам за тия клюки, ама ако са изкарали неправомерно лични данни са направо за панделата.

аз пък одобрявам

НАЙ-ВАЖНА е истината

Ми одобрявай, ама е незаконно. Значи закона не одобряваш. Или има закони и други закони?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Къде съм твърдял, че 

не е вярно ?

Само дето твърдят, че ваксините са "експериментална течност". Ако го вярваха, щяха ли да се ваксинират и да си рискуват живота :) 

Ако искат  и пола ще си сменят, това не е твоя работа. Вдяна ли накрая, не разбирам за какво е тоя кошер. Ходи се боцкай и не занимавай останалите със себе си, и не се бъркай на другите! Оня дето лекува Тръмп разправя, че страничните ефекти от "ваксината" са повече от пораженията от вируса. Може да го видиш на видео, не е клюка.

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Сериозно? Кога сме казвали, че възраждане забранява на който и да е да се ваксинира против ковид? Я дай некво доказателство.

Тресе ги страх. Шубето е голям страх.

Заради бунта в сряда търсят компромати срещу и те не знаят кой.

Лъвът скъса синджиря и в сряда ще го усетят !

преди 2 часа, Тoни написа:

Тя ги хваща, че лъжат, тоя вика, че било чувствителна информация и жената нарушава закона. Направо ме разби.

обаче пиярката  на възраждане се изложи много

репортeрката  взима интервю и   пияркате се намесва в разговора да го прекъсне   със скръстени ръце и излагацията още по голяма :D 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Ти не беше ли оня, който твърдеше, че тези от Възраждане много лъжат?

Каква е тая трансформация от теб?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Заради бунта в сряда търсят компромати

ами намериха ги компроматите

не може да отречеш 

то че е лично решение е ясно

щом лъжат за такива неща  обаче какво очакваш за по- сериозни 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти не беше ли оня, който твърдеше, че тези от Възраждане много лъжат?

Каква е тая трансформация от теб?

Същия съм да. Мерзавци и двуличници са, пробвай само ТЯХНАТА програма да цитираш под техни клипове, и те банват. Не само под техните, ами  и под студията дето ги излъчват, няква брутална интернет мафия са.

Просто са единствените, дето ми спасяват живота в момента. Казусът с тия течности е много по-дебел, отколкото си представяш.

преди 7 часа, Тoни написа:

Цялата им парламентарна група със сертификати - организират протест срещу сертификатите! 😆😆😆

хахаха

Голям цирк стана, няма спор.

Серионо казано - Няма по голяма реклама в полза на ваксинацията и мерките срещу короната , от това което направиха от възраждане. :)

Браво ! Типично по български.

това е някакво дежа вю. С годините от соца.

Когато всички се кълняха колко добри комунисти са, как мразят злия упадъчен Запад, а се прехласваха и търсеха тираджии да им донесат дънки и тублерон :) :)

Нищо не се е променило... манталитета показва едно и също поведение.

На приказки едно, но всеки си гледа зад'ника.

:)

Браво , възраждане , браво Копейкин !  Никой не може да убеди българина, освенако не видят че си се уредил с ваксинация въпреки празните приказки против

затова пак ще повторя това което съм казвал мнооого отдавна в темата за коронавируса

- В България ваксинацията трябва да се отмени, Да се спре вноса на ваксини, да се търсят и намират само с връзки, само с уреждане на "познати лекари"  , под щанда...

Е тогава ще постигнем не 70% , а направо 99% ваксинация !

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Ако искат  и пола ще си сменят, това не е твоя работа. Вдяна ли накрая, не разбирам за какво е тоя кошер. Ходи се боцкай и не занимавай останалите със себе си, и не се бъркай на другите! Оня дето лекува Тръмп разправя, че страничните ефекти от "ваксината" са повече от пораженията от вируса. Може да го видиш на видео, не е клюка.

Секи сам да си преценя дали да е лъжлив боклук, нали. Другите да не му се месят и да не го изобличават :) 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Мдаа, недейте човърка "където не ви е работа" и стига сте ни изобличавали, че сме лъжливи и лицемерни боклуци. :) 

така е има много цензура

като напишеш в гугъл мангъров

и ти излизат видеа на  новатв и бтв с некви дето те убеждават да се ваксинираш а не мангъров 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.