Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Ми гледайте след коцко е ивелин при госпожата. Директно дава доказателство как лъже коцко. С видеозапис директно. Който си избира да верва на коцко, да си бере гейлето. Гаден лъжец или тъп глупак.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 18.01.2025 г. в 14:17, Joss Bomon написа:

Видях изказването на Костадинов пред парламента от този видеозапис.
Феноменално ценностно изказване, което според мен трябва да влезе за изучаване в учебниците по история!
Най ми беше интересна реакцията и на парламентаристи и на дипломати, всички бяха от впечатлени през слисани до ошашавени!
Другото отличително в горното видео - Костадинов за пореден път доказва ерудицията си и че е нива над българските типични политически ганьовци.

преди 4 часа, MZ/X написа:

Феноменално ценностно изказване, което според мен трябва да влезе за изучаване в учебниците по история!

Всъщност доста глупости изтърси Костадинов в това изказване.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

...бързат и напъват много мръсниците да ни вкарат в еврозоната...

...даже по радио 1 след обяд лекичко в новините им хлъзнаха:

,,Финансово България е добре, тъй дълга ни към ЕС е едва 24%"...

...и до там...

...все едно нямаме дългове ни към МВФ ни към никой...

преди 2 минути, arcovk написа:

ИТН и те захапаха кокала и гледат да не го изтърват, хитрата джинка кудкудяка, не съм очаквал друго от чалга партия.

...поправка...лека...

...вече не са ИТН а НТЗ-няма такива зулуси...

Немската партия Възраждане ето някои ключови приоритети.

Врщане на атомната енергия и връщане на руската газ, удължаване на работата на тецовете. Те са против вятърната енергия и премахване на co2 данъци.

Излизане от ЕС и връщане на дойче марката, спиране на помощите за украинци, ... връщане на нелегални имигранти. Германия от рай за търсищите убежище емгранти, да се превърне в ад. 

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Немската партия Възраждане ето някои ключови приоритети.

Врщане на атомната енергия и връщане на руската газ, удължаване на работата на тецовете. Те са против вятърната енергия и премахване на co2 данъци.

Излизане от ЕС и връщане на дойче марката, спиране на помощите за украинци, ... връщане на нелегални имигранти. Германия от рай за търсищите убежище емгранти, да се превърне в ад. 

Има ли някаква опасност да те депортират за Булгаристан?

на 22.01.2025 г. в 20:22, _nib_ написа:

...бързат и напъват много мръсниците да ни вкарат в еврозоната...

ми тъпи сте бе.. тъпи...

Гледам копейката късопишков как се пъне тия дни ... ми тъпи сте... приемете го ...

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Хайде, изкарайте българите .

Подозирам че ще българите ще изринат вас, продажните копейкаджии антибългари

то бива тъпи хора,ама вашето е патология бре... :)

преди 3 минути, miro20 написа:

ми тъпи сте бе.. тъпи...

Гледам копейката късопишков как се пъне тия дни ... ми тъпи сте... приемете го ...

Хайде, изкарайте българите .

Подозирам че ще българите ще изринат вас, продажните копейкаджии антибългари

то бива тъпи хора,ама вашето е патология бре... :)

...единствените тъпунгери сте продажните центаджии бе келемиро...

преди 38 минути, _nib_ написа:

...единствените тъпунгери сте продажните центаджии бе келемиро...

Ми не.. като такива се доказахте вие - късопишковците путлювисти антибългари :)

Хайде, изкарайте на площадите де ??

Всичките ви авоари в евраци и долари, всичкия бизнес и доходи по статистика е с ЕС  в най големи мащаби, те ще изкарват "народа" срещу това .

Ми тъпи сте бе...  колко пъти да го казвам ???

преди 11 минути, miro20 написа:

Ми не.. като такива се доказахте вие - късопишковците путлювисти антибългари :)

Хайде, изкарайте на площадите де ??

Всичките ви авоари в евраци и долари, всичкия бизнес и доходи по статистика е с ЕС  в най големи мащаби, те ще изкарват "народа" срещу това .

Ми тъпи сте бе...  колко пъти да го казвам ???

...казвал съм го преди,ще го кажа пак...

...единствените антибългари са евробите,продаващи страната си за личен интерес или в интерес на наглия,мръсен и подъл американец...

...всички келемета сте като по калъп...

току-що, _nib_ написа:

...казвал съм го преди,ще го кажа пак...

...единствените антибългари са евробите,продаващи страната си за личен интерес или в интерес на наглия,мръсен и подъл американец...

...всички келемета сте като по калъп...

Да, много сте българомразците, които и идеите на Левски псувате и мразите

https://news.bg/euronews/s-es-osashtestvihme-zaveta-na-levski-da-badem-ravni-sred-evropeyskite-narodi.html

Да бяхте идеалисти някакви, ама пак ще повторя.. вие сте продажници с евраци и долари, които се позлвате дори и тук със всички привилегии на европейската и западна демокрация и медийна регулация за свободно изразяване на мнение, НО които по задължение и партийна заръка плюете същите тези евраци идолари  в интерес на репресивни малоумни режими в които самите вие никога не бихте живели .

Идеалистите ги разбирам и до някъде оправдавам.. те са си идеалисти, утописти... ама вие сте си продажници .

преди 6 минути, miro20 написа:

Да, много сте българомразците, които и идеите на Левски псувате и мразите

https://news.bg/euronews/s-es-osashtestvihme-zaveta-na-levski-da-badem-ravni-sred-evropeyskite-narodi.html

...гербераст да споменава Левски-нечистоплътно е...

...ето и клип за вас-продажните безродници-

Българите, които подкрепят Запада, не вярват в България. Американският екс-разузнавач Скот Ритър

...и да изпреваря изтърканата ти опорка-не,не е педофил...щеше да е в затвора...

...и не за педофилия го спряха от полета до Русия...

...келемирко с изтърканите опорки...

преди 1 минута, _nib_ написа:

...ето и клип за вас-продажните безродници-

Българите, които подкрепят Запада, не вярват в България. Американският екс-разузнавач Скот Ритър

...и да изпреваря изтърканата ти опорка-не,не е педофил...щеше да е в затвора...

...и не за педофилия го спряха от полета до Русия...

...келемирко с изтърканите опорки...

Така е.. винаги се чудя защо цитирате този педофил.

радвам се че знаеш че е такъв

https://dobrodan.blog.bg/politika/2023/11/28/skot-rityr-ekspertyt-po-nepylnoletni-devici.1889916

Толкова за мнението ти .

:)

смешник :)

Дай сега някой изнасилвач на бабички, може и по авторитетно да звучи ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.