Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 23 часа, darkterminal написа:

Охоооо! Мал-леф-чо! Къдя се губиш когат та няма?

Ми, то да са едно-две да го отбележиш, ама за толко време вече и не поВня :(
Накратко: Промени сериозни настъпиха в пътя ми и попрището житейски.

Сякаш това съм си пожелала, че беше една скука на скуките ...

Сещах се за теб като се черпех с ромец. Още не съм отделила за Дипломатикото, но и това ще стане :P

Всъщност не четох назад.
Може би някой от следващите дни. Но се надявам да няма драми или някакви неприятни ситуации...

Първо: От началото на март се сдобих с карта Мултиспорт и почнах да ходя на Йога и фитнес. Доста съм доволна. И аз си си усещам промяната и във физиката и като цяло усещането е много приятно. Понякога леко се сдухвам като си мисля за околните познати и непознати на моята възраст, които въобще не се занимават с тези неща. Но ми минава.
Второ: Безброй пъти отново и отново опитвах да спра да пуша, но се провалях.
Трето: Намерих си едно като страхотно студио, което да ми направят мазилка много интересна за коридора ...
Четвърто: Случиха се доста промени в работа като кулминацията беше, че ме уволниха!
Пето: Въпреки четвъртото се чувствам повече от добре и мисля, че всичко се случва, защото така трябва да е ...

Шесто: Купих си някакви книги за четене, които въпреки хвалби, че едната е и с Букърче на Георги Господинов, по никакъв начин не ме впечатляват. Дори напротив, си мислех как преобладаващо се използва максимално минала история, събития, имена на известни хора, за да се вплетат и включат в някакъв сюжет, а писателите преди години без тези "патерици", Интернет и всичко останало като информация са пишели само и единствено от извора на въображението си, и е било впечатляващо.

Седмо: Установих, че е много приятно понякога, а и преобладаващо, човек като е без очаквания да се наслаждава на един обикновен ден ...нищо, че може да е мега жега, ще си вземе две душчета, ще хапне малко сладолед и всичко ще е наред.

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 17 часа, lebel написа:

...

Зодия ДЖИН (24.Х.–22.ХI.)

Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят.  Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. И жената Джин, и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край, повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка! Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

...

Баси, аз съм на 23-ти. С един ден съм подланила за зодията

преди 16 часа, Maleficient написа:

Ми, то да са едно-две да го отбележиш, ама за толко време вече и не поВня :(
Накратко: Промени сериозни настъпиха в пътя ми и попрището житейски.

Сякаш това съм си пожелала, че беше една скука на скуките ...

Сещах се за теб като се черпех с ромец. Още не съм отделила за Дипломатикото, но и това ще стане :P

Всъщност не четох назад.
Може би някой от следващите дни. Но се надявам да няма драми или някакви неприятни ситуации...

Първо: От началото на март се сдобих с карта Мултиспорт и почнах да ходя на Йога и фитнес. Доста съм доволна. И аз си си усещам промяната и във физиката и като цяло усещането е много приятно. Понякога леко се сдухвам като си мисля за околните познати и непознати на моята възраст, които въобще не се занимават с тези неща. Но ми минава.
Второ: Безброй пъти отново и отново опитвах да спра да пуша, но се провалях.
Трето: Намерих си едно като страхотно студио, което да ми направят мазилка много интересна за коридора ...
Четвърто: Случиха се доста промени в работа като кулминацията беше, че ме уволниха!
Пето: Въпреки четвъртото се чувствам повече от добре и мисля, че всичко се случва, защото така трябва да е ...

Шесто: Купих си някакви книги за четене, които въпреки хвалби, че едната е и с Букърче на Георги Господинов, по никакъв начин не ме впечатляват. Дори напротив, си мислех как преобладаващо се използва максимално минала история, събития, имена на известни хора, за да се вплетат и включат в някакъв сюжет, а писателите преди години без тези "патерици", Интернет и всичко останало като информация са пишели само и единствено от извора на въображението си, и е било впечатляващо.

Седмо: Установих, че е много приятно понякога, а и преобладаващо, човек като е без очаквания да се наслаждава на един обикновен ден ...нищо, че може да е мега жега, ще си вземе две душчета, ще хапне малко сладолед и всичко ще е наред.

Ооооо, йогичката е мнооото хубаво нящо! 

преди 1 час, Mediterranean написа:

Как тогава си скорпион мари?

От 23-ти го броят

Снежнобяло, мило и добрючко сън

преди 14 минути, Mediterranean написа:

О да, сто на сто. 🤭

И много уравновесено! 

Много! 

преди 1 час, M.Николов написа:

Ние, не чак толкоз.

:cheers:

Ми, щото не сте скорпиончита

преди 7 часа, emmi написа:

Баси, аз съм на 23-ти. С един ден съм подланила за зодията

...

Не се трае, а?

Иначе, загледах се в още няколко варианта, нямат нищо общо. То си беше съмнително де... е, на, аз съм по средата на периода, а джина не го трая... който пие сичко, нека първи фърли... паве

едит:  дано Диода не се кани да павира обекта

едит2: 

- Един джин.
- С тоник?
- А не бе, с лампа.

преди 23 часа, Mediterranean написа:

Значи тази книга е тъпотия, както и предполагах. Като българските сериали напълно безидейни.

За "тъпотия" не знам, но мен лично НЕ ме впечатли, че чак и да е наградена. Дори се почувствах ...претенциозна и неразбираща от висши пилотажи след всички похвали, и не че мога да съм авторитетен критик, но все пак става въпрос за литература, и някак да бъдеш заинтригуван.

Ама защо така нещо в петък вече спите? На моренце ли сте? На концерт на някой фестивал ... Странно затишие
Почивайте.

А, Чухито, къде е? 

/накратко ако може добър сравнително активен участник да ме уведоми. Мерси./

преди 1 час, Maleficient написа:

...

А, Чухито, къде е? 

/накратко ако може добър сравнително активен участник да ме уведоми. Мерси./

Ако съм запомнил правилно кой е т'ва, можех да кажа, че го мернах сравнително скоро в тази тема... но понеже не отговарям на критериите "активен" и особено на "добър", ш'си замълча.

преди 11 часа, emmi написа:

Снежнобяло, мило и добрючко

и скорпиомн ф ено зречение...

на 3.08.2023 г. в 21:57, lebel написа:

...

Зодия ДЖИН (24.Х.–22.ХI.)

Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят.  Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. И жената Джин, и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край, повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка! Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

...

Баси, т'ва за мен баш.

преди 2 часа, цър-вул написа:

и скорпиомн ф ено зречение...

Баси, т'ва за мен баш.

Ми к'во, има и бели скорпиони. Чесно! И даже детска песничка/игра...

Бели скорпиони,
къде отлетяхте?
Дойде ли ви джина,
изберете чашки…
Аз избирам първата,
ти избираш втората…

преди 2 минути, цър-вул написа:

Аз избрах голямата,
ти избра, пък, малката...
😎

Аз, ако избирам чаша за джин, моята ше има вместимостта на подложка за бира...

преди 7 часа, lebel написа:

Ми к'во, има и бели скорпиони. Чесно! И даже детска песничка/игра...

Бели скорпиони,
къде отлетяхте?
Дойде ли ви джина,
изберете чашки…
Аз избирам първата,
ти избираш втората…

Има! Емчето! 

След като опатках една торба лепило церезит да измажа огнището и външната чешма бях решила да шкуря дъските за рафтовете. Обаче сестра ми беше прибрала кабелите да коси и затова си поиграхме с Д2" 

IMG_20230805_130416.jpg

IMG_20230805_130435.jpg

преди 2 часа, emmi написа:

Има! Емчето! 

След като опатках една торба лепило церезит да измажа огнището и външната чешма бях решила да шкуря дъските за рафтовете. Обаче сестра ми беше прибрала кабелите да коси и затова си поиграхме с Д2" 

IMG_20230805_130416.jpg

IMG_20230805_130435.jpg

То и аз съм бял. Само се чудя... т'ва пращене от клона ли иде или си ми пищят ухите...

Между другото, мернах нейде, че имало и сив. Ама не знам коги. Мое да е като стане на възраст. Или ако наблизо има циментов завод...

Сивите не бяха ли кардинали? 

преди 5 минути, emmi написа:

Сивите не бяха ли кардинали? 

Все едно да попиташ дали Папеса Йоанна дали е била Папа ... :) 

Не ме разсмивай!!! :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.