Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

Добър вечер на всички дано да е добра за всички и честито честито на печелившите познайте в кой отбор съм в отбора ТНР 

Happy Birthday GIF by Audible

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 10 часа, Уиш... написа:

...

бе не можеш, хората и без ръце рисуват

...

Който е докоснат от Господ и без ръце си може... На мен не ми е дадено...

преди 10 часа, Уиш... написа:

...

мойта е бански. купих си козирка да не ми изгаря перката, докато  шляпам във водата

Хъхъхъ... Червеноперката ни тя!

преди 6 часа, lebel написа:

Са... да беше ти злоупотребила с нея ( с уайт скинляка), щех си мълча. Шото съм жентълмен. Ма не си ти, а оня маниак, дето го защитаваш. Па и съм бил сънувал. То аз ако го сънувам това... начи ептен съм го закършил. Че и колективно. С Дарк. Да ни излезе име. Чудя се как все още никой не е подхвърлил ехидно "земете си стая"...

...

Чи то ко... Стига да има кой да търчи за поркане и мезета... И голяма маса да има... И табличка... Има да ги въртим зарковците... Да тропаме пуловете... И да разтягаме лакърдиите...

преди 6 часа, lebel написа:

...

Заекът на Уиш имал рожден ден. Решили darkterminal и lebel да му изпратят поздравителна телеграма. Седнали, написали я, дошли до подписа и взели да се чудят какво да напишат: "глутница вълци" или "група жентълмени"... Накрая се решили на компромис и написали: "глутница жентълмени".

...

Групница жентълменци!

преди 6 часа, Уиш... написа:

...

уишотикон с един розов и един зилен чурап

...

Тия, са ми льобимите уишотикони... Плюс тия с козирка и изгоряла перка на червеноперка! Тя на Карлсон сестра му, бес перка не може!

преди 6 часа, Уиш... написа:

...

пп. ма как дръпнахте тирантите на Алиса не е истина

...

пп2 ще се ошизофрени човек покрай вашта глутница.. за втори път днес бъркам на чий цитат отговарям,аааа🙃

Нали?! А после ас от де съм ги извадил толкус П-та... От теп препиствам!

на 30.07.2023 г. в 8:23, emmi написа:

...

Както ти се прибираш под водата така аз се прибирам в планината

...

Това го бях пропуснал... Много красива метафора Емчо... Благодаря!

преди 4 часа, lebel написа:

... жентълмени-надомници ...

Четя ас намордници и си викам, на lebel-a пък какво му стана... За какво са ни на нас намордници... А то кво било...

преди 3 часа, emmi написа:

Добър вечер

Добра стига Ем!

преди 2 часа, Уиш... написа:

...

наздраве с добре охладен ошав от сливи с индрише

...

От де се сбрате такива мармозели... Ината разлива аромати на липа със литри, а другата сливи с индрише... Айшмусеневидимолявитисе... Ас пък ше точа лиги...

преди 3 часа, darkterminal написа:

...

Чи то ко... Стига да има кой да търчи за поркане и мезета... И голяма маса да има... И табличка... Има да ги въртим зарковците... Да тропаме пуловете... И да разтягаме лакърдиите...

Групница жентълменци!

...

Четя ас намордници и си викам, на lebel-a пък какво му стана... За какво са ни на нас намордници... А то кво било...

... 

Сигурно го знаеш/помниш, ма... ей го, скоро го писах...

На неква женица и попаднал каталог с различни еротични услуги, предлагани от мъже и след като го разгледала и си избрала, обадила се и си поръчала "Посещение по домовете".
В уреченият час, наистина се звъни, отваря, на вратата елегантно облечен тип, поднася и букет цветя, влиза и се настанява удобно в гостната (дамата, чувствайки известна неловкост, е подготвила маса с малка алкохолна батарея на нея... за кураж). Завързват разговор, отначало принуден, след 1-2 чаши - отпринуден... по едно време обаче, дамата, макар и с някакво неудобство (остатъчно) попитала:
- Извинете, няма ли ... такова... да минем по същество вече?
Пичът се сепнал леко и попитал:
- Чакайте сега, вие какво поръчахте?
- Ми... "Посещение по домовете"... там пишеше "Eбaч-надомник"...
- Сори, объркали са нещо, аз съм алкохолик-събеседник...

А това "докоснат от Господ" ме сети... знаеш, има такива хора и в разказвачеството (мисля, че и ти си такъв). Могат да "пленят" и да задържат в плен цялата аудитория. Толкова ги бива, че накрая и те могат да повярват в това, което разказват :полушега:  Някои цял живот нямат щастието да срещнат такъв, аз срещнах в реала двама, светла им памет.

Всъщност "скинляка" по-горе иде от един великолепен лаф на единия от тях (само от него съм го чувал). Преди години ни се наложи с него (но поотделно) цял ден да мааме пеш и когато вечерта се видяхме и му зададох въпроса, съдържащ мъдростта на вековете "Как е, Пич?", той отговори с непредаваема интонация... "Абе... бива. По ено време видех некъф кожляк, подритнах го, те били таш@ците ми".

преди 19 часа, emmi написа:

Праснахме по едно просеко с чийзкейк ние

черпя с картина на Ерна.. по незнайни обстоятелства тъс жена много обича да те рисува ))

1658400663995.thumb.jpg.eb7034f329b2c13b42496e5e2bfb1905.jpg

преди 17 часа, darkterminal написа:

Който е докоснат от Господ и без ръце си може... На мен не ми е дадено...

скътала съм цяла папка твои рисунки... и вертикално и хоризонтално  много добре рисуваш.. даже повече от добре, ама се прайш на умряла лисиса

преди 17 часа, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Червеноперката ни тя!!

...

Тия, са ми льобимите уишотикони... Плюс тия с козирка и изгоряла перка на червеноперка! Тя на Карлсон сестра му, бес перка не може!

Нали?! А после ас от де съм ги извадил толкус П-та... От теп препиствам!

..

От де се сбрате такива мармозели... Ината разлива аромати на липа със литри, а другата сливи с индрише... Айшмусеневидимолявитисе... Ас пък ше точа лиги...

пъч пъч:53:

пп тъй сме ний ягите, по отварите сме спецки!

пп2 ади, и на теб да се изкефиш на едни бабки водоласки..  сори, ако вече съм ги показвала 1641247372339.jpg.d50fea37b3cc241f14e4ac1ca1bdc5f8.jpg

преди 47 минути, Уиш... написа:

черпя с картина на Ерна.. по незнайни обстоятелства тъс жена много обича да те рисува ))

1658400663995.thumb.jpg.eb7034f329b2c13b42496e5e2bfb1905.jpg

Оу! Ма, верно съм аз!? На покрива! По ножница!  Нъдя ли ма е видяла??? 

преди 49 минути, Уиш... написа:

скътала съм цяла папка твои рисунки... и вертикално и хоризонтално  много добре рисуваш.. даже повече от добре, ама се прайш на умряла лисиса

Мои!? 

Чи аз не съм показвала много.... 

Зимъта, като се кротна на топличко, а ръчичките продължават да сърбят... тогава рисувам

Лятото се вихря в монументалнана схера. Ето, купила съм си две торби суха мазилка и ще си иззидам огнището както трябва, ще си го подмажа да е хубавко. Вчера скокнах до любимия ми склад за дървен матерял да си избера четири дъски за рафтове. Хората ми ги рендосаха и клъцнаха. И сега ще ги шкурнем и омаслим. Със сестра ми един ден докато си пием сутринта кафето решихме че не моем търпя вече тукашната кухня и до обят тапетите бяха махнати и стените грундирани. Вече са и шпакловани и боядисани. И имам готов проект за новите кухненски шкафове. 

А пък сутринта гръмна бързовара. Видях движението на електроните!  Едвам сварих да разкача контакта. Но бурканчетата кетчуп ги подварих на майчиното огнище. Както и краставичките. Сега сложих новия сач да поеме мазнина, че ще правя патладжан на сач за вечеря

преди 1 час, emmi написа:

Оу! Ма, верно съм аз!? На покрива! По ножница!  Нъдя ли ма е видяла??? 

и зилени  баири пълни с  лечебно биле и диви цветя )) 

обаче ме зачовърка отвърте едно червейче и право се оказа,  обърках Петя Константинова с Ерна.. добре че следвам правилото  грешката е вярна., и Ерната  и тя  явно имала на Емчо нещо да каже..

Мои!? 

Чи аз не съм показвала много.... 

не си , но и това е поправимо.. :) в случая за живостъ на  Даркулин упашката подръпнах

зимата е точния сезон ако питаш и мен за сърбане на чай и акварелна вода D

Лятото се вихря в монументалнана схера. Ето, купила съм си две торби суха мазилка и ще си иззидам огнището както трябва, ще си го подмажа да е хубавко. Вчера скокнах до любимия ми склад за дървен матерял да си избера четири дъски за рафтове. Хората ми ги рендосаха и клъцнаха. И сега ще ги шкурнем и омаслим. Със сестра ми един ден докато си пием сутринта кафето решихме че не моем търпя вече тукашната кухня и до обят тапетите бяха махнати и стените грундирани. Вече са и шпакловани и боядисани. И имам готов проект за новите кухненски шкафове. 

А пък сутринта гръмна бързовара. Видях движението на електроните!  Едвам сварих да разкача контакта. Но бурканчетата кетчуп ги подварих на майчиното огнище. Както и краставичките. Сега сложих новия сач да поеме мазнина, че ще правя патладжан на сач за вечеря

начи ,тия ти ми електроуреди,  дето са ти в обсега, имам чувството че самурайската се жертват  само и само да не из изпаднеш и секунда в скука ..

уишотикон получаващ дежавю

добър вечеер, мили мишлета :)

Много са сладки тези реклами, особено тази с детското момичешко велосипедче 

Лято е. Животът е прекрасен, знаете.

ПП. Не знам дали и до колко ще мога да изчета 1000 страници назад, но тези дни ще се пробвам. Все пак да не съм съвсем паднала с парашута и разбила се в земята, нали

преди 6 минути, Maleficient написа:

ПП. Не знам дали и до колко ще мога да изчета 1000 страници назад, но тези дни ще се пробвам. Все пак да не съм съвсем паднала с парашута и разбила се в земята, нали

Добър вечер! 

И аз не бях влизала отдавна, но няма да чета , щото тия тук са цели филми и сериали. 🤫

преди 5 часа, Уиш... написа:

...

не си , но и това е поправимо.. :) в случая за живостъ на  Даркулин упашката подръпнах

...

Моята?! Кога? Ас съм спец по живопистъ! Кат нарисувам нящо на живо и хората писват като го видят... Дотолкова съм ужансен ужансон!

преди 5 часа, Уиш... написа:

...

... сърбане на ... акварелна вода D

...

Това го признавам... Съвсем по Карлсонски е!

преди 1 час, Maleficient написа:

...

Охоооо! Мал-леф-чо! Къдя се губиш когат та няма?

преди 2 часа, Maleficient написа:

привет,Малеф )) липсваше на въртелешката

преди 1 час, darkterminal написа:

Моята?! Кога? Ас съм спец по живопистъ! Кат нарисувам нящо на живо и хората писват като го видят... Дотолкова съм ужансен ужансон!

ади, ади..самороден бисер си ни ти,само дето малко те мързуни да рисуваш.. лекинко те побутнах из ония дни за едно сюжетче с Черното  Али, ма се ослуша като гърмян заек..

преди 1 час, darkterminal написа:

Това го признавам... Съвсем по Карлсонски е!

по тос параграф повечето акварелисти са Карлсони, но малцина си го признават

преди 7 часа, Maleficient написа:

Не чети! 

Земята си се врътка - това е важното

И да. Живота е прекрасен и просто удивителен

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Добър вечер! 

И аз не бях влизала отдавна, но няма да чета , щото тия тук са цели филми и сериали. 🤫

То, няма и нужда - само глюпости

преди 5 часа, darkterminal написа:

Кат нарисувам нящо на живо и хората писват като го видят... Дотолкова съм ужансен ужансон!

Бе, писвали.... 

Добрютро! 

Да видим какви ще ги надробим днес... 

преди 18 минути, emmi написа:

Да видим какви ще ги надробим днес... 

Добро утро! :newspaper:

Хм, неща при мен са в застой. Което можах сам направих. Чакам майстори, но, докато чакам, мисля какво ми трябва и как мога и за неща където ми трябва помощ да бъдат свършени от сам човек, т.е. трудно е да се работи по наклон и трябва да измисля безопасен начин сам да го върша. 

п.п. За момента ползвам е-бекта си за почивна станция, т.е. без море ..... а с един маркуч от който бълва слънчева вода ...... :) 

преди 10 минути, Holy Diver написа:

Добро утро! :newspaper:

Хм, неща при мен са в застой. Което можах сам направих. Чакам майстори, но, докато чакам, мисля какво ми трябва и как мога и за неща където ми трябва помощ да бъдат свършени от сам човек, т.е. трудно е да се работи по наклон и трябва да измисля безопасен начин сам да го върша. 

п.п. За момента ползвам е-бекта си за почивна станция, т.е. без море ..... а с един маркуч от който бълва слънчева вода ...... :) 

Е, значи не си в застой - в размисъл и планиране си. 

преди 10 минути, emmi написа:

Е, значи не си в застой - в размисъл и планиране си. 

Винаги мога да комбинирам трите в едно, т.е. мисловно, емоционално и физически. Верно не съм дееспособен както на младини, но все още умея не рационално, не имагинерно, а реално да живея като обикновен човек, а не като ИИ .... или био-робот ... :) 

Еми, вече не съм в икономията, а в начина да разпределя наличното към подходящите приоритети. ;)

В застой съм, защото извършвам дейности не в следствие на някакъв смисъл!!! Смислеността съм я оставил на хората в цивилизацията. Там нещата са ужас и неоправданите са привикани!!! Да видят какво е да нямаш отпуска. :)  

преди 1 час, Holy Diver написа:

Винаги мога да комбинирам трите в едно, т.е. мисловно, емоционално и физически. Верно не съм дееспособен както на младини, но все още умея не рационално, не имагинерно, а реално да живея като обикновен човек, а не като ИИ .... или био-робот ... :) 

Еми, вече не съм в икономията, а в начина да разпределя наличното към подходящите приоритети. ;)

В застой съм, защото извършвам дейности не в следствие на някакъв смисъл!!! Смислеността съм я оставил на хората в цивилизацията. Там нещата са ужас и неоправданите са привикани!!! Да видят какво е да нямаш отпуска. :)  

Тук не мога да се съглася с теб, Уважаеми.  Никакъв застой не е да живееш реално като обикновен човек, както мъдро си го отбелязал в началото

днес бил световет ден на динята

20220918_205918-01.thumb.jpeg.cc8aa13bc23a80e363fb9f5806cf4fe1.jpeg

уишотикон ровещ вв торбата  за малки радости))

преди 2 часа, Уиш... написа:

днес бил световет ден на динята

20220918_205918-01.thumb.jpeg.cc8aa13bc23a80e363fb9f5806cf4fe1.jpeg

уишотикон ровещ вв торбата  за малки радости))

Дайте знак когато настане денят на джинстоника моля

Дайте знак когато настане денят на джинстоника моля

Искаш да кажеш денят без?  Че така както си го написала, тук ше стане саде знаци...

преди 2 часа, lebel написа:

Искаш да кажеш денят без?  Че така както си го написала, тук ше стане саде знаци...

В денят без джинстоник изопщо няма да ни е до знаци.... 

преди 30 минути, emmi написа:

В денят без джинстоник изопщо няма да ни е до знаци.... 

...

Зодия ДЖИН (24.Х.–22.ХI.)

Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят.  Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. И жената Джин, и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край, повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка! Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.