Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 1 час, Уиш... написа:

Зайко е добро старче .. милото прехвърли 10 години

Гони ли постелката?

:biggrin:

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 2 часа, Уиш... написа:

Зайко е добро старче .. милото прехвърли 10 години

Докато растеше племенникът ми, Зако Бако, беше виновен за всичките пакости на маляка... А когато на Зако Бако му се струпваха повече бели от обикновено и можеше да предизвика подозрение, тогава вината поемаше тандема от Де Козета - ей там - Софя...

преди 2 часа, emmi написа:

...

Все едно си си заровил носъ в шепа липов цвят

...

Аромат на липови нощи в бутилка... Завидях ти!

преди 1 час, M.Николов написа:

Гони ли постелката?

...

Зайсите са зли ебектори дори и на дърти години... Със сигурност отърква писюнята поне веднъш дневно, освен ако Уиштерицата не му я крие за да не ослепее... Хъхъхъхъ...

преди 2 часа, emmi написа:

Да е жив и здрав

Писю си отиде в събота

храбър ми е той..налегнаха го и него старчески неволи , но не се оплаква. 

преди 3 часа, emmi написа:

Писю си отиде в събота

Докато аз хойках по баирите

Живота е радост и тъга..... 

издебнал те е ((

леко да му е на душичката космата ❤️

преди 1 час, lebel написа:

Що сладолед омаах т'ва лято... и още нищо не е свършило.

Но стига толко за мен. Добър вечер.

добра да е))

преди 24 минути, darkterminal написа:

Зайсите са зли ебектори дори и на дърти години... Със сигурност отърква писюнята поне веднъш дневно, освен ако Уиштерицата не му я крие за да не ослепее... Хъхъхъхъ...

Зайко е благородник, не прави такива неща! само из форумните летописи тук там се среща някой друг донос по негов адрес,но аз винаги бих ги отрекла !

уешатикот с партизанска значка D

преди 27 минути, darkterminal написа:

Докато растеше племенникът ми, Зако Бако, беше виновен за всичките пакости на маляка... А когато на Зако Бако му се струпваха повече бели от обикновено и можеше да предизвика подозрение, тогава вината поемаше тандема от Де Козета - ей там - Софя...

че на кого ли сей метнал племенникът се чудя😄

преди 2 минути, darkterminal написа:

Дървото на Ейуа... От Аватар: Воден свят... Млада фиданка... На живо...

image.png

край! луда завист ме загриза..

преди 25 минути, Уиш... написа:

...

Зайко е благородник, не прави такива неща! само из форумните летописи тук там се среща някой друг донос по негов адрес,но аз винаги бих ги отрекла !

...

Ся... Не бях ас дето разправяше, че Зайко мърсува с някаква кожа (май бяла беше)... Николов, право ли думам или да вадя конпромати?

П.П. Те и благородниците поотъркват писюните в нешо меко и пуфкаво - като им падне де...

П.П.П. Освен това благородничеството не означава нишо... Шоту той и маркиз дьо Сад е бил благородник... Ама кфи работи е творил... Чак, садизма, на него са го кръстили...

...

че на кого ли сей метнал племенникът се чудя😄

...

Не знам... Лично ас, редовно отричам моето участие в забъркването на някой таратур... Но никога не съм топил трети персони, че са творили нещо наместо мен... Нито Зако Бако... Нито Дете Козета... Нито Снежанка... Нито седемте Жужета...

...

Ох, като намеря оше - пак ше пратя...

преди 47 минути, Уиш... написа:

добра да е))

Ха-ха-ха, изсмя се Зайко на безупречен заешки

Щом и аз, с моя заседнал начин на виртуален живот, помня, начи бая е повърлувал въпросния благородник. И сигурно е използвал редовно правото си на първа (втора, трета... до н-та) нощ с сичките губери, постелки ковьорчета... върти ми се и неква бяла кожа, прибирана по ракли или к'вото там има, без особен ефект... 

едит: е, не, и Дарк е писал за бялата кожа, начи е истина и не съм сънувал

преди 3 часа, darkterminal написа:

Ся... Не бях ас дето разправяше, че Зайко мърсува с някаква кожа (май бяла беше)... Николов, право ли думам или да вадя конпромати?

жива да не бях,компромати вадят лисе срещу другарчето на Зайко.???.шеймоню по бързата процедура

пп. и как така мърсувал?  това любовта за нищо я нямате,  пък била тя и  заешка 

П.П. Те и благородниците поотъркват писюните в нешо меко и пуфкаво - като им падне де...

П.П.П. Освен това благородничеството не означава нишо... Шоту той и маркиз дьо Сад е бил благородник... Ама кфи работи е творил... Чак, садизма, на него са го кръстили...

онемях, толкус П-та отде ги извади мооо, ще ни вкараш в затвора и двамата..  и  каква е тая бяла кожа? сигурно съм искала да кажа че сме от бялата ложа.. че и с  маркиз дьо Сад ще ни сравнява... вай вайй кой ме запозна с теп?,*&! кръстясе 

Не знам... Лично ас, редовно отричам моето участие в забъркването на някой таратур... Но никога не съм топил трети персони, че са творили нещо наместо мен... Нито Зако Бако... Нито Дете Козета... Нито Снежанка... Нито седемте Жужета...

мълчи тугас да не развалиш репутацията

пп. нито  за Жужетата и  Снежанка, нито за Козета си ни разказвал .. не са хубави тез работи

Ох, като намеря оше - пак ше пратя...

харесва ти да пускам зилен цвят,признай D

преди 3 часа, lebel написа:

Ха-ха-ха, изсмя се Зайко на безупречен заешки

Щом и аз, с моя заседнал начин на виртуален живот, помня, начи бая е повърлувал въпросния благородник. И сигурно е използвал редовно правото си на първа (втора, трета... до н-та) нощ с сичките губери, постелки ковьорчета... върти ми се и неква бяла кожа, прибирана по ракли или к'вото там има, без особен ефект... 

едит: е, не, и Дарк е писал за бялата кожа, начи е истина и не съм сънувал

като виден форумен шаман ти го казвам,сънувал си..  даже колективно сте сънували,да не ми е индианското име Сънчо!

преди 10 часа, emmi написа:

Писю си отиде в събота

Докато аз хойках по баирите

Живота е радост и тъга..... 

Смъртта попитала Живота:
- Защо всички те обичат, а мен мразят?
Животът отговорил:
- Защото аз съм една красива лъжа, а ти си болезнената истина!

ps. "На света има два вида болка:

1. Болката , която наранява...

2. Болката , която променя..."

Mr.Robert McCall  (The Equalizer 1/2)

преди 10 часа, lebel написа:

Що сладолед омаах т'ва лято... и още нищо не е свършило.

И аз съм така плюс тараторец

Добро утро на всички хубав ден ви желая

I Love You Good Morning Monday GIF by Chippy the Dog

преди 7 часа, darkterminal написа:

Право думаш, само с една поправка, не беше кожа, а постелка от булана.

:D

Сега.....дали е мърсувал или е правил любов е въпрос на по-задълбочен анализ.

преди 10 часа, darkterminal написа:

Дървото на Ейуа... От Аватар: Воден свят... Млада фиданка... На живо...

image.png

Eхааааа, сперско

преди 10 часа, Уиш... написа:

Мен от га мъ гризеее, изпояде ме вече цялата 😄

на 30.07.2023 г. в 18:23, emmi написа:

Както ти се прибираш под водата така аз се прибирам в планината

received_1406210489954789.jpeg

Да ма съ ти съ отворили всите чакри, като гледам 😘😄

току-що, Нушо написа:

Защото разлайваш кучетата...

Старите навици и те като черния гологан. Не губят се 🤐

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

И аз съм така плюс тараторец

Добро утро на всички хубав ден ви желая

I Love You Good Morning Monday GIF by Chippy the Dog

Добро! С таратореца съм свързан на система, зат'ва не го споменах.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Право думаш, само с една поправка, не беше кожа, а постелка от булана.

:D

хм, хм...от сън в сън влезате уважаеми комай D

преди 4 часа, M.Николов написа:

Сега.....дали е мърсувал или е правил любов е въпрос на по-задълбочен анализ.

само Николов липсва в експертната група :ph34r:

пп опс, ейго бе  .. почти навреме сложиш  очилата D

преди 7 часа, darkterminal написа:

Еш ти как се рисувало конче... С кофата... А ас и с молиф не мога...

бе не можеш, хората и без ръце рисуват

кодовата дума днес таратор лий

мойта е бански. купих си козирка да не ми изгаря перката, докато  шляпам във водата

преди 13 часа, Уиш... написа:

...

като виден форумен шаман ти го казвам,сънувал си..  даже колективно сте сънували,да не ми е индианското име Сънчо!

Са... да беше ти злоупотребила с нея ( с уайт скинляка), щех си мълча. Шото съм жентълмен. Ма не си ти, а оня маниак, дето го защитаваш. Па и съм бил сънувал. То аз ако го сънувам това... начи ептен съм го закършил. Че и колективно. С Дарк. Да ни излезе име. Чудя се как все още никой не е подхвърлил ехидно "земете си стая"...

Заекът на Уиш имал рожден ден. Решили darkterminal и lebel да му изпратят поздравителна телеграма. Седнали, написали я, дошли до подписа и взели да се чудят какво да напишат: "глутница вълци" или "група жентълмени"... Накрая се решили на компромис и написали: "глутница жентълмени".

едит:

преди 9 часа, //\\//\\ написа:

...

Mr.Robert McCall  (The Equalizer 1/2)

Чакаме 3. Що касае мен - с известно нетърпение. Което все по-рядко ми се случва.

преди 20 минути, lebel написа:

Са... да беше ти злоупотребила с нея ( с уайт скинляка), щех си мълча. Шото съм жентълмен. Ма не си ти, а оня маниак, дето го защитаваш. Па и съм бил сънувал. То аз ако го сънувам това... начи ептен съм го закършил. Че и колективно. С Дарк. Да ни излезе име. Чудя се как все още никой не е подхвърлил ехидно "земете си стая"...

Заекът на Уиш имал рожден ден. Решили darkterminal и lebel да му изпратят поздравителна телеграма. Седнали, написали я, дошли до подписа и взели да се чудят какво да напишат: "глутница вълци" или "група жентълмени"... Накрая се решили на компромис и написали: "глутница жентълмени".

че Николов е най - отявления еротоман и мине се не мине подкача темата за заювия полов живот  и прилежащите му фетиши си е факт, но  и за теб е късно да излазяш от кюпа с тия ми ти съновидения с фентъзи елементи  D

пп. ма как дръпнахте тирантите на Алиса не е истина

уишотикон с един розов и един зилен чурап

пп2 ще се ошизофрени човек покрай вашта глутница.. за втори път днес бъркам на чий цитат отговарям,аааа🙃

преди 39 минути, Уиш... написа:

че Николов е най - отявления еротоман и мине се не мине подкача темата за заювия полов живот  и прилежащите му фетиши си е факт, но  и за теб е късно да излазяш от кюпа с тия ми ти съновидения с фентъзи елементи  D

пп. ма как дръпнахте тирантите на Алиса не е истина

уишотикон с един розов и един зилен чурап

пп2 ще се ошизофрени човек покрай вашта глутница.. за втори път днес бъркам на чий цитат отговарям,аааа🙃

Кюпът какво съдържа... еротомани, съневидци, еротомани-съневидци, жентълмени-надомници, алкохолици-събеседници... или обикновени потребители, отчаяно опитващи се да изличат от паметта си картините, предизвикани от невинно споделеното някога "...бях купила изкуствена бяла кожа за пред фотьолчето .. оказа се грешен избор"...

Добър вечер

преди 10 минути, emmi написа:

Добър вечер

уф че ме стресна, стана ли вечер?

наздраве с добре охладен ошав от сливи с индрише

преди 1 час, lebel написа:

Кюпът какво съдържа... еротомани, съневидци, еротомани-съневидци, жентълмени-надомници, алкохолици-събеседници... или обикновени потребители, отчаяно опитващи се да изличат от паметта си картините, предизвикани от невинно споделеното някога "...бях купила изкуствена бяла кожа за пред фотьолчето .. оказа се грешен избор"...

нямам никакво намерение да повдигам капака 🤪

пп а фотьолчето сигурен ли си че така съм го написала?🙈

преди 48 минути, Уиш... написа:

Праснахме по едно просеко с чийзкейк ние

Така става след избора на "червеното хапче"... follow white rabbit.. и нещата се пренасят в различно измерение.

ps Лично аз бих препоръчал по-жълтото хапче , защото е богато на калий

ps2 На това зайче днес цял ден му пламтят и горят ушичките...

преди 52 минути, Уиш... написа:

Че к'во му е...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.