Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 8 часа, belefor написа:

Ела при мен в ЮАР - сега почва лятото и така до февруари-март.... Лятото повече от 35 градуса не става.

Имам един съученик в юар

Добрютро! 

Захладня. 

Есента се прокрадва на пръсти

преди 1 час, emmi написа:

Добрютро! 

Захладня. 

добрутро

вярно е

духат силни ветрове

уишу и морето се гледат като котараци

преди 2 часа, Уиш... написа:

добрутро

вярно е

духат силни ветрове

Ти няма ли да се прибираш вечи? 

преди 1 час, цър-вул написа:

А днес е 9. септември! Дали ще има още слизащи от Балкана? 😎

Надали.... 

Емчето се хвана да разчиства градината

преди 3 часа, цър-вул написа:

А днес е 9. септември! Дали ще има още слизащи от Балкана? 😎

Те нека си слизат, само влакове да не взривяват...

преди 2 часа, emmi написа:

Ти няма ли да се прибираш вечи? 

рано ми е, към средата на октомври ще скачам в обуфките .. 

преди 10 минути, цър-вул написа:

От плафнисите в обуфките? Ни ти лий терсене тойзи скок?

все едно скафандър нахлузвам, добре че следващото лято е зад ъгъла и докато се омърлуша и то взело че дошло

преди 3 часа, darkterminal написа:

Уишоууу! Нале искаше прикаска за юнак Съботин, мома Джонда и Ламята?!

забрайла съм, обаче кой гоцко като имаш ламско боди, а?

ей ся ще видя кой дърпал ламската опашката, гмур

преди 12 часа, Уиш... написа:

забрайла съм...

...

Ей го на! Ей тука...

на 27.08.2023 г. в 17:28, Уиш... написа:

...

Медун и Вълкана.. ми те като Пижо и Пенда си ходят,земи напиши ена приказка за тях, пък ний ще прочетем и ще речем дали е страховита., м? ако някой ден ти доди музата де, да не си помислиш че те ръчкам ..  да кажем нюню, колкото да си  го върна за Димчо

...

За Медун и Вълканската прикаска питаш, пък той Хайтов написал за Съботин и Джонда...

преди 1 час, darkterminal написа:

Ей го на! Ей тука...

За Медун и Вълканската прикаска питаш, пък той Хайтов написал за Съботин и Джонда...

не сйм стигнала до тия двамата още, татам съм до втория опит за покушение над ламята, канят се  да и духнат лют бибер в окото.. обаче какви имена е измислил на  колибарите,ххех  Трътко и Щавени гащи много ме радват  🤭

Наздраве другарки и другари! :cheers:

Сякаш, студено за бира ..малко червено винце и пържолка добре се връзва..

Spoiler

ZIcOVyVgT2c.jpg?size=1280x720&quality=95

Снощи, най-неочаквано се озовах на Фламенко представление... Тря да кажа, че останах доста разочарован... Оставиха поне две дузини незабити пирони в дюшемето... Язък им за тропането с токевете по сцената... Към китаратора и барбанатора претензии нямам... Пефците дето виеха гласове, като сарански мечки напролет... И те си беха нарет... Даже и като изскочи фламенкаторката по бела рокля и обуфки с различен цвят и това се търпеше... Но когато се появи един мъженствен фламенкист с разкопчана черна тюлена риза, под която се показваше черен тюлен потник... Това вече премина всякакви граници... И аз отегчен заспах... Трябва да му призная едно на младежа... Настървеното биене на испанска чечотка в един откровено унасящ те ритъм му се отдаваше добре... И може би, ако спре да продава балетни пинизи, и почне да танцува със страст, един ден и от него ше излезе един истенски фламенколист!

Оле! 

преди 7 часа, Уиш... написа:

не сйм стигнала до тия двамата още, татам съм до втория опит за покушение над ламята, канят се  да и духнат лют бибер в окото.. обаче какви имена е измислил на  колибарите,ххех  Трътко и Щавени гащи много ме радват  🤭

Ам Пърчови Гащи? Ам Панакуди? Ам Чаталата Брада? Сичките са напрао на картинки да ги нарисюваш...

преди 47 минути, Богатир написа:

Наздраве другарки и другари! :cheers:

Сякаш, студено за бира ..малко червено винце и пържолка добре се връзва..

...

Наздраве бритчет...

преди 10 минути, darkterminal написа:

Наздраве бритчет...

Да си жив и здрав:cheers:

Ама две чаши стига, утре пак ..

Spoiler

i?r=AyH4iRPQ2q0otWIFepML2LxRN9PhPueOs089

преди 51 минути, darkterminal написа:

Снощи, най-неочаквано се озовах на Фламенко представление... Тря да кажа, че останах доста разочарован... Оставиха поне две дузини незабити пирони в дюшемето... Язък им за тропането с токевете по сцената... Към китаратора и барбанатора претензии нямам... Пефците дето виеха гласове, като сарански мечки напролет... И те си беха нарет... Даже и като изскочи фламенкаторката по бела рокля и обуфки с различен цвят и това се търпеше... Но когато се появи един мъженствен фламенкист с разкопчана черна тюлена риза, под която се показваше черен тюлен потник... Това вече премина всякакви граници... И аз отегчен заспах... Трябва да му призная едно на младежа... Настървеното биене на испанска чечотка в един откровено унасящ те ритъм му се отдаваше добре... И може би, ако спре да продава балетни пинизи, и почне да танцува със страст, един ден и от него ше излезе един истенски фламенколист!

Оле! 

еее, попаднал се на менте фламенкист.жалко.. от такова представление се излиза с развързани обуфки и потен мусташ най малкото

преди 51 минути, darkterminal написа:

Ам Пърчови Гащи? Ам Панакуди? Ам Чаталата Брада? Сичките са напрао на картинки да ги нарисюваш...

офф, вярно Пърчови гащи бяха  ,какви щавени гащи бълнувам   и аз:biggrin:  и Панакудито и Брадван  ме радват , но онес са ми топа.😃

ся съм в чуденка Хайтов ли е измислил пилешкия език или го е  щипнал от нейде да го вмъкне в прикаската .. 

преди 9 часа, Уиш... написа:

еее, попаднал се на менте фламенкист.жалко.. от такова представление се излиза с развързани обуфки и потен мусташ най малкото

...

Нали ти викам... Две дузини клинци-пиронци остави незабити тоз дургар по всичкото дюшеме на сцената... И никъф прах не вдигна... Я да бяха тия гъзoпръцoдyпестите лели от онуй андалусийско мазе... Ехе... И тия пирони дет ги няма, и тях щяха да ги забият... Че даже под баламатума, щяха да овършеят и от там пепелак да вдигнат... Тоя беше слаба рикия... 

преди 9 часа, Уиш... написа:

...

ся съм в чуденка Хайтов ли е измислил пилешкия език или го е  щипнал от нейде да го вмъкне в прикаската ..

Ами, Хайтов... Чул гуй ье и той от някое дете и гуй ползвал на халява...

Чак са осъзнах к'во съм изпуснал с бързия скролинг...

на 9.09.2023 г. в 8:05, emmi написа:

Добрютро! 

Захладня. 

на 9.09.2023 г. в 9:48, Уиш... написа:

добрутро

...

духат силни ветрове

освен... в знак на извинение (макар че вече нишо не мое се промени) да прасна и аз (надценявайки се) ено хайку. 

Добро пладне!
Шумно е.
Калашников с два пълнителя...

преди 5 часа, darkterminal написа:

Нали ти викам... Две дузини клинци-пиронци остави незабити тоз дургар по всичкото дюшеме на сцената... И никъф прах не вдигна... Я да бяха тия гъзoпръцoдyпестите лели от онуй андалусийско мазе... Ехе... И тия пирони дет ги няма, и тях щяха да ги забият... Че даже под баламатума, щяха да овършеят и от там пепелак да вдигнат... Тоя беше слаба рикия... 

они нямат стигане! може да е имал рацстройцтво предната вечер младежа, или пък същата🙈  и ти точно токас си извадил късмет да идеш на прецтавление..кутсуз един вид

преди 5 часа, darkterminal написа:

Ами, Хайтов... Чул гуй ье и той от някое дете и гуй ползвал на халява...

знаех си, само дето се чудих напразно 

преди 35 минути, lebel написа:

Чак са осъзнах к'во съм изпуснал с бързия скролинг...

освен... в знак на извинение (макар че вече нишо не мое се промени) да прасна и аз (надценявайки се) ено хайку. 

Добро пладне!
Шумно е.
Калашников с два пълнителя...

добро да е..

дай нещо за любов де,  може и да е шумна, стига с тес войни

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.