Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 6 часа, emmi написа:

Ма, верно натрупа

Адски езненадан Емот

бедстваш, а? 

:wub:

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 12 минути, Trichocephalus написа:

бедстваш, а? 

:wub:

Мда

Запалих камината и активно бедствам. Тока периодично спира. Двете дюли са се счупили из основи, счупени клони има по мушмулата, вишната и кайсиите. Д2 преди два часа тръгна за Рс за автобуса и все още са на има-няма три км от село. Автобуса тръгна без него. Следващия вариант е влака. Но първо да стигнат до града. 

преди 6 минути, emmi написа:

Запалих камината и активно бедствам.

Аз се присъединявам с: Наздраве! :beer:

п.п. Сутринтъ се опитах да се кача до е-бекта ми, но не бе почистен пътя. Та ... утре ще да е .... уви .... имаше половин метър сняг и навявания ... укупух шкодилакъ, но успях да го завъртя и се прибрах ... 

преди 56 минути, dioib написа:

Аз се присъединявам с: Наздраве! :beer:

п.п. Сутринтъ се опитах да се кача до е-бекта ми, но не бе почистен пътя. Та ... утре ще да е .... уви .... имаше половин метър сняг и навявания ... укупух шкодилакъ, но успях да го завъртя и се прибрах ... 

Д2 преди малко се докладва от мотрисата. Мъдрият му баща, който беше повикал нарочен човек да закара Д2 до автогарата се оказа че повикал някакъв приятел с някво пръднало пежо което не могло да влезе в селото ами Д2 драпал нагоре по баира да излезе на главния път. А бащатко му просто го изпратил до едно място, задъхал се и се прибрал. Честно казано, лекинко съм бясна. 

преди 16 минути, emmi написа:

пръднало пежо

Абе ... хм .... и аз зор видях .... нищо, че съм 4х4. ;) Нагоря трудно се драпа .... отделно, че бе половин метър .... 

Мъ и аз сербез .... :) За тест де .... е минах малко по-нагоря от кмета де ... :) а той е с пикап тип джип .... :) (Срещнах го по-долу и ме предопреди, но аз да се фукам .... :)) Та поне каза, че ще пусне трактор, но първо трябвало по-важни места да се почистят заради .... прочие ....  

Утре ще покажа "бяла приказка", но утре .... 

И не му бъди бясна на твоя бивш ся .... хмх ... не е виновен, че приятелят му има пръднало пежо .... хм .... ;) 

:beer:

преди 55 минути, цър-вул написа:

Пий един чарвен сироп за спокоясване

Сипах си

на 26.11.2023 г. в 13:26, emmi написа:

Мда

Запалих камината и активно бедствам. Тока периодично спира. Двете дюли са се счупили из основи, счупени клони има по мушмулата, вишната и кайсиите. Д2 преди два часа тръгна за Рс за автобуса и все още са на има-няма три км от село. Автобуса тръгна без него. Следващия вариант е влака. Но първо да стигнат до града. 

Тук , в града чак сега пуснаха водат - нямаше от вчера сутринта, карахме на минерална от магазина и кофи,, пълни със стопен сняг. Виж сняг има достатъчно. Пораженията са прилични - един клон на смокинята, мушмулата и черешата още вчера сутринта ги разтърсих здраво и снегът не ги засегна. Асмалъкът ми е прекършен на едно място ( където рекох да спестя от винкел и заварих проформа две парчета/ мислех, че е издържат ? - е, не издържаха.  

Следобяд отидохме до имението, сняг - до коленете. Дюлята - един клон. Дъртата праскова - един клон, който и без това мислех напролет да махам. Тъй че - щети няма особени по дърветата. Покривът е здрав, няма течове. оранжерията - тотал щета - сгънала се е до земята. Толкова с оранжериите на промоция от интернет за по 200 лв ( маде ин ЕЮ ) .  Приключихме, искам развод.

наздраве :cheers:  

на 26.11.2023 г. в 14:34, emmi написа:

лекинко съм бясна. 

е, да не си свикнала с тия номера на бившия си - разбирам. ама чак ся да побесняваш ? 

Така. Д2 следващите пет години ще става ортопед и травматолог. Подаръкът на Док /тазобедрена става/ явно е бил пророчески

Поздрав от мен за вси де се навъртат тук:

И кога стана декенври не разбрах....

Тука има някаква шашма..... 

Мнооого подозрително гледащ Емот

преди 5 часа, lebel написа:

Връх на наглостта е да говориш за Моцарт, без да си прочел нито една от книгите му!

Ми, к'во - неговите книги всите са на линийки, дет им викат петолиния.

преди 37 минути, emmi написа:

И кога стана декенври не разбрах....

Тихинко са шмугна пръво число и годината сай изнизала прес процепа.

преди 10 минути, цър-вул написа:

Ми, к'во - неговите книги всите са на линийки, дет им викат петолиния.

...

И аз мисля, че тия на квадратчета се четат по-лесно. Тихо.

Нали помниш бестселъра "Как да управляваме вселената, без да привличаме вниманието на санитарите".

Ооо , наглост си е отвсякъде и то каква...? , но от друга страна , когато се чете с ушите , думите са излишни.

Spoiler

ps. @emmi , моите адмирации за Д2 . С достойнство да си носи НЕлекото "призвание" и нека е ..."добре дошъл в отбора"!  

преди 18 часа, [spoiler] ... [/spoiler] написа:

Ооо , наглост си е отвсякъде и то каква...? , но от друга страна , когато се чете с ушите , думите са излишни.

Покажи скритото съдържание

ps. @emmi , моите адмирации за Д2 . С достойнство да си носи НЕлекото "призвание" и нека е ..."добре дошъл в отбора"!  

Понеже има опция до половин година ако реши да смени профила днес заяви, че ако нещо не му е ок ще се премести съдова хирургия

Оръшкахме коледния базар у Букурещ, праснахме по едно греяно вино и се прибрахме. За вечеря спагети със скариди

преди 18 часа, emmi написа:

Понеже има опция до половин година ако реши да смени профила днес заяви, че ако нещо не му е ок ще се премести съдова хирургия

Залитне ли да става акушер-стоматолог , после няма отърване:giggle1:(майтап , разбира се) . Което му е присърце и му се отдава повече , това ще бъде пътя. Винаги свързвам медицината и спорта като : една професия , но с различни дисциплини.

преди 19 часа, emmi написа:

Да си държи на късметчето му предай.

Съдовата е скучна, а тия, дето се занимават с нея компенсират скуката с надуване и корекомски приказки. Пфу.  

Апропо - днес копаят първа копка за магистрала при Ценово.

Циркът е пълен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.