Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 4 часа, Trichocephalus написа:

Да си държи на късметчето му предай.

Съдовата е скучна, а тия, дето се занимават с нея компенсират скуката с надуване и корекомски приказки. Пфу.  

Апропо - днес копаят първа копка за магистрала при Ценово.

Циркът е пълен.

о, сигурна съм, че няма мръдне от ортопедия

и кво викаш? Почнали да копаят?

от средата почнали - мъдро

да имат две опции накъдя да поемат

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

на 3.12.2023 г. в 17:14, emmi написа:

да имат две опции накъдя да поемат

това, като да имаш две еднакви имена в телефона ли :lol6:

Като бягам зимата на студено, едно, че ми измръзва мозъка, и друго гласните струни. Ако се наложи да спра и да говоря, хем бавно се сещам какво да кажа, хем не мога нищо да кажа.

преди 18 часа, Буря написа:

това, като да имаш две еднакви имена в телефона ли 

а, казал ти е:lol6:

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Като бягам зимата на студено, едно, че ми измръзва мозъка, и друго гласните струни. Ако се наложи да спра и да говоря, хем бавно се сещам какво да кажа, хем не мога нищо да кажа.

аз и като не бягам пак съм така

преди 1 час, emmi написа:

а, казал ти е:lol6:

Мдаа, каза ми :magnifier: 

Не знам за вас, обаче аз установих, какво не му е наред на този петък - факта, че е сряда :mad:

преди 1 час, Буря написа:

Мдаа, каза ми :magnifier: 

Не знам за вас, обаче аз установих, какво не му е наред на този петък - факта, че е сряда :mad:

е, уж е петък

поне календаря твърди така

ама.....................

Бракоразводен процес. Съдията се обръща към съпруга:
- И все пак, защо решихте да се разведете?
- Не мога да живея с тази заядлива жена - пояснява мъжът - Представете си - първи май, празник, седя си аз пред телевизора, за да гледам празничната програма, а тя седи до мен и само мърмори: "Кога ще изхвърлиш елхата, кога ще изхвърлиш елхата!".

преди 3 часа, M.Николов написа:

Бракоразводен процес. Съдията се обръща към съпруга:
- И все пак, защо решихте да се разведете?
- Не мога да живея с тази заядлива жена - пояснява мъжът - Представете си - първи май, празник, седя си аз пред телевизора, за да гледам празничната програма, а тя седи до мен и само мърмори: "Кога ще изхвърлиш елхата, кога ще изхвърлиш елхата!".

защо чак след 30 години убихте тъщата си?

от мързел

???

а, днес, а утре.......

Комшията е твърдо решен да ни осинови

Направо сме под обсада

received_1377584503123947.jpeg

Добър вечер.
Верно ли последно в събота е публикувано мненийце???
Много сте се отпуснали значи :(

Неудобно ми е малко, ама само малко, че толкова време не мъцнах ... нооо някак хем нямаше нещо интересно покрай мен, което да "дъвчем" ( не че трябва), хем малко ми беше трудничко да "вляза" пак във вашето форумежедневие ...

При все това, не че съм клюкарка, но май май, тук си имаме един зам.министър вече :) съвсем екзалтирано да поздравя минавам и да пожелая, каквото му е нужно на зам.министъра, ако си го няма, а ако може да помагаме, ще се постараем ...

Иначе, се надявам всички останали да сте добре и може би пак ще се опитам да вляза в Клас :sunglasses:

на 5.12.2023 г. в 20:49, Реджеп Иведик написа:

Не спирай и не говори. Останалото е каляване. Представяш ли си какво им е на ескимосите?

Чак такава Спасителка (на плажа) не съм.

Ще мина ... идващата събота.

Хората ще са събрали впечатления  от седмицата и може да споделят нещо :lock: насила не става

Като гледам, макар и отгоре отгоре, това е един от последните останали форуми, които да поддържат някакво добро ниво на комуникация, все пак.

Чест му прави ( и на екипа), че го поддържа. Така че аз имам някаква надежда ...

Не може и никога няма да е като преди. Още повече, че "преди"-то на повечето по-отдавнашни участници е много по-пълноценно, интересно и паметно, но така или иначе е останало и много за сега-то.

Лека и безаварийна от мен ;)

преди 7 минути, Куцащият с вълци написа:

нали виждаш как споделят-през 4 месеца....
Умря тука работата като скумрия Люс

преди 1 час, Maleficient написа:

Добър вечер.
Верно ли последно в събота е публикувано мненийце???
Много сте се отпуснали значи :(

При все това, не че съм клюкарка, но май май, тук си имаме един зам.министър вече :) съвсем екзалтирано да поздравя минавам и да пожелая, каквото му е нужно на зам.министъра, ако си го няма, а ако може да помагаме, ще се постараем ...

Здравей Малеф! Пиши по-често.

Аз пък съм клюкарка  и сега много ми стана любопитно кой е този зам. министър?

преди 28 минути, Mediterranean написа:

Здравей Малеф! Пиши по-често.

Аз пък съм клюкарка  и сега много ми стана любопитно кой е този зам. министър?

Срам ме е, да не му наруша личното пространство, но мисля ще се сетиш, ако само уточня, че е на здравеопазването ;) ама тиху сега ... някой ден може  и да почерпи

преди 36 минути, Куцащият с вълци написа:

На човек не му прави вече удоволствие да пише тук,в тази тема-да видя от прочетеното до тук Уиш,Дарки или Крем да иска да сподели нещо хубаво?
Ама каквото такова,да не съдим хората...

Ти пък, удоволствие ... изключително и само, ако решиш да участваш.

Удоволствия извън форума ехей ... само да поискаш, време и кинти да имаш. Вярвай ми.

Клюкарското ми любопитство не е напълно задоволено. 

Само един човек доктор аз знам в тази тема и форум. Чета скорошни новини за зам.министър аз и сега не знам той ли е или не. 🤔

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Клюкарското ми любопитство не е напълно задоволено. 

Само един човек доктор аз знам в тази тема и форум. Чета скорошни новини за зам.министър аз и сега не знам той ли е или не. 🤔

Щеше да е готино да е с никнейма си обявен :lock: приеми, че понякога "ненапълно" си е достатъчно. Как си ти иначе? Нещо ново, интересно, вдъхновяващо в живота или покрай корейчетата?

Добър ден иначе.

Днес мисля да почета книжки, и по принцип съм се зарекла до края на годината да дочета 5, които съм започнала и чета паралелно ... живот и здраве. Но и да не успея, две да са поне, ще съм доволна. 

Също така, пак живот и здраве, другата седмица ще ...абе като стане ще се похваля.

В последно време все повече се убеждавам, че нищо не е както изглежда ... в началото. Нито хората, нито постъпките им.

Как щя да забравя да попитам, Как е Чухинцето? някоя мома да не ни го отмъкна ... :huh:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.