Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

на косъм да ми вдигнат афтобуса

взеха ми 25 кинта, де...

преди 35 минути, Maleficient написа:

Щеше да е готино да е с никнейма си обявен :lock: приеми, че понякога "ненапълно" си е достатъчно. Как си ти иначе? Нещо ново, интересно, вдъхновяващо в живота или покрай корейчетата?

Добър ден иначе.

Днес мисля да почета книжки, и по принцип съм се зарекла до края на годината да дочета 5, които съм започнала и чета паралелно ... живот и здраве. Но и да не успея, две да са поне, ще съм доволна. 

Също така, пак живот и здраве, другата седмица ще ...абе като стане ще се похваля.

В последно време все повече се убеждавам, че нищо не е както изглежда ... в началото. Нито хората, нито постъпките им.

Как щя да забравя да попитам, Как е Чухинцето? някоя мома да не ни го отмъкна ... :huh:

о, дарлииинг....

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 1 час, emmi написа:

на косъм да ми вдигнат афтобуса

взеха ми 25 кинта, де...

о, дарлииинг....

Ооо, еМилейди :)

как е по покривите? Сега временцето е приятно, но като беше заваляло, като една Снежанка добричка си била явно.

Чакай да ти кажа за едно интересно събитие, което вероятно ще посетя (и ти да ми се похвалиш нещо) (после ще ти се и оплача)

Казва се Приказна Коледа в Ню Йорк и ще се проведе в Бояна филмс ...ше се пробвам да цъкам с кънки, фиу, фиу, като една Катарина Вит ;) 

Купи билети за Приказна Коледа в Ню Йорк, София ~ Киноцентър Бояна - декор Ню Йорк (eventim.bg)

преди 2 часа, Maleficient написа:

нищо не е както изглежда ... в началото. Нито хората, нито постъпките им.

Казано е - "Совите не са това, което са"'.

преди 1 час, M.Николов написа:

Беше спряла където не трябва или ......?

мда.................

преди 22 минути, Maleficient написа:

Ооо, еМилейди :)

как е по покривите? Сега временцето е приятно, но като беше заваляло, като една Снежанка добричка си била явно.

Чакай да ти кажа за едно интересно събитие, което вероятно ще посетя (и ти да ми се похвалиш нещо) (после ще ти се и оплача)

Казва се Приказна Коледа в Ню Йорк и ще се проведе в Бояна филмс ...ше се пробвам да цъкам с кънки, фиу, фиу, като една Катарина Вит ;) 

Купи билети за Приказна Коледа в Ню Йорк, София ~ Киноцентър Бояна - декор Ню Йорк (eventim.bg)

по покривите сега е мокро, не е за хойкане
не, че не ме чакат два....

Ледена пързалка е супер яко! Задълже трябва да се пуснеш! 

Аз ако не ме домързи да се занеса у мола у Бкрщ Там да се пусна

преди 5 часа, Maleficient написа:

...

В последно време все повече се убеждавам, че нищо не е както изглежда ... в началото. Нито хората, нито постъпките им.

Как щя да забравя да попитам, Как е Чухинцето? някоя мома да не ни го отмъкна ... :huh:

Така е... първото. Ето, 2019 уж само минавах, па 'зех, че се  позадържах. Не знам защо. Чесно. В замяна на това пък ти се поизнесе. Просто отбелязвам.

А второто... май скоро мернах некъф пост на "Чухинцето". Имам един приятел... и той кат'него вметва по нещо почти всяко полугодие. И той кат'него почти винаги мъдро... 

Та... добре наминала, Maleficient!

Пак съм опущил "Куцащият с вълци". Стана ми традиция (за което съжалявам) още от времето, когато беше... ъъ, "Споделящият с вълци".

току-що, цър-вул написа:

Ко та бърка да са пуснеж тук, у сентъро? 

то мноу малко 

докато се засилиш и си се метнал у фонтана

Джингъл белз! 

17024079013436820497606386894596.jpg

на 30.06.2020 г. в 10:41, bornofash написа:

Благодаря, Рамона. Вие наистина ни бяхте от полза.

Извинявам се, че толкова старо мнение цитирам, но ... ми направи впечатление, че не съм отговорила на въпроса, а е ставало въпрос за сериала Penny Dreadful, @bornofash - а разговора е започнал на 4-5 страница от тази тема.

Добър ден. Как сте?

преди 14 часа, emmi написа:

Джингъл белз! 

17024079013436820497606386894596.jpg

Красиво е! 

преди 22 часа, emmi написа:

мда.................

по покривите сега е мокро, не е за хойкане
не, че не ме чакат два....

Ледена пързалка е супер яко! Задълже трябва да се пуснеш! 

Аз ако не ме домързи да се занеса у мола у Бкрщ Там да се пусна

То по сухите покриви и баба може :) но пък е по-добре да се изчака да изсъхнат, но не и заледят ... 

Мисля в събота или неделя да посетя Боянския НюЙорк и снимки ще направя

Да кажеш после какво си си напазарувала от МОЛ-чето румънско. Любопитна ми е презимето :sunglasses:

преди 20 часа, lebel написа:

Така е... първото. Ето, 2019 уж само минавах, па 'зех, че се  позадържах. Не знам защо. Чесно. В замяна на това пък ти се поизнесе. Просто отбелязвам.

А второто... май скоро мернах некъф пост на "Чухинцето". Имам един приятел... и той кат'него вметва по нещо почти всяко полугодие. И той кат'него почти винаги мъдро... 

Та... добре наминала, Maleficient!

Пак съм опущил "Куцащият с вълци". Стана ми традиция (за което съжалявам) още от времето, когато беше... ъъ, "Споделящият с вълци".

Лелиии, кога са миналЕ Четири години. То все едно Бакалавър може да излезеш :P даже Магистър по форумни наУки.

Аз се поизнесох все едно за творчески отпуск или ... дипломна работа нещо да мъдря - шегувам се- даже не помня как се случи спонтанно и толкова дълго отсъствието ми, и то без Причина. А преди е имало доста поводи да го направя предвид виртуални "взаимоотношения" и други разни емоционални моменти. Но ето че като не се насилва човек или не го планира изрично, се случва в някакъв момент. Хубавото е, че не е безвъзвратно. Поотдалечено си е. Здравословно позабравяш и се утаяват някакви впечатления, и е с една идея по-приятно сякаш.

Между другото като реших да зачета една тема, вчера беше май, ... има неща, които не се променят - и години да ме е нямало, но все тая.

Чухи го изшпионирах аз и видях, че в някаква тема нещо за жените е обяснявал, нооо да се надяваме, че ще  се появи, защото по принцип много услужливо ми правеше Съмърита на пропуснатото и ме въвеждаше в обстановката след като съм отсъствала. Да не изостана със задачите по математика, нали.

@skalata_73 как си? Кой замък ще посетите с Кукон за Нова година?

преди 4 часа, Maleficient написа:

...

Чухи го изшпионирах аз и видях, че в някаква тема нещо за жените е обяснявал, нооо да се надяваме, че ще  се появи, защото по принцип много услужливо ми правеше Съмърита на пропуснатото и ме въвеждаше в обстановката след като съм отсъствала. Да не изостана със задачите по математика, нали.

...

Изглежда и него това го е задъ́ржало по-дълго тук. Да се надяваме, че ще прелита по често...

spacer.png

преди 4 часа, Maleficient написа:

...

Между другото като реших да зачета една тема, вчера беше май, ... има неща, които не се променят - и години да ме е нямало, но все тая.

...

Мда, има "соншанжмо"-та... да не казвам соншанчмо*-та, за които и двете са верни - "не се променят" и "все тая".

* - чмо... сигурен съм, че няма нужда от обяснения, но... бе... от руски иде, да не червим филтриращия бот...

Та, какво за фторниците? 

Точно така - те могат да се случват във всеки един ден. 

Не ми се беше случвало, но и това ми се случи - да половен ден извадих акт за раждане на един клиент, който изобщо е извън страната, от Мизия. 

Аз се бях подготвила на местна почва да го получа, но служителката ме шашардиса, че той се бил раждал в Мизия. 

Ми, вече е на пощата ми. А утре и на бюрото ми. 

Денят беше повече от луд. 

Тепърва предстои да прецапаме през кордона с Д2

Какво стана с пускането по МОЛ-а? Нали щеше да разказваш :sunglasses:

Моя ден беше нормално-скучен, ноо не се оплаквам изобщо.

Аз пропуснах да питам за Сеньор ДаркОсвалдо Плавников по кои плажно-островно-океански ширини се подвизава и Сеньора УишАрмен Пътешественикова рисува ли сладички дечица и други разни?

Казах ли, че Любопитна ми е презимето ...

преди 1 час, lebel написа:

Изглежда и него това го е задъ́ржало по-дълго тук. Да се надяваме, че ще прелита по често...

spacer.png

Мда, има "соншанжмо"-та... да не казвам соншанчмо*-та, за които и двете са верни - "не се променят" и "все тая".

* - чмо... сигурен съм, че няма нужда от обяснения, но... бе... от руски иде, да не червим филтриращия бот...

Така така Галактиките и Любовта не се променят - може би, кой знае, и все пак ми стана леко жал за човечеца, който беше "в средата на ритниците", и онова настървение, с което го млатиха- но все тая.

Ти е добре, че почти приглушено като светлина от нощна улична лампа, т.е. лампата си ти и едновременно с това Река, която си тече кротичко ....

преди 1 час, Maleficient написа:

...

Така така Галактиките и Любовта не се променят - може би, кой знае, и все пак ми стана леко жал за човечеца, който беше "в средата на ритниците", и онова настървение, с което го млатиха- но все тая.

Ти е добре, че почти приглушено като светлина от нощна улична лампа, т.е. лампата си ти и едновременно с това Река, която си тече кротичко ....

Река съм аз, частица от река... и нося се... в черната вода...

Река си ти

Река си ти, частица от река
и носиш се във див водовъртеж.
Едва роден, току поглеж -
изчезнеш нейде в речния кипеж.

Долавяш само вечния ѝ бяг.
Умираш - тя се носи все така.
И где е твоят непристъпен бряг?
Река си ти, частица от река.

Река си ти, частица от река. (x2)

Река си ти, частица от река
и носиш се във див водовъртеж.
Едва роден, току поглеж -
изчезнеш нейде в речния кипеж.

Река си ти, частица от река. (x2)

Харесвам тая песен. Нека да е за теб... и останалите местни. Туземци, демек...

пп "човечецът" може да е мазохист. Метляркат се тъдява няколко...

преди 2 часа, Maleficient написа:

Какво стана с пускането по МОЛ-а? Нали щеше да разказваш :sunglasses:

Моя ден беше нормално-скучен, ноо не се оплаквам изобщо.

Аз пропуснах да питам за Сеньор ДаркОсвалдо Плавников по кои плажно-островно-океански ширини се подвизава и Сеньора УишАрмен Пътешественикова рисува ли сладички дечица и други разни?

Казах ли, че Любопитна ми е презимето ...

не съм стигнала до там

но си взех три панталончета с бръснещ полет по центъра

докладвам се от букурещската база

утре ортпеда ще се записва в болницата на работа

аз ще сготвя на адвокатката свинско с грах докато чакам ортопеда да го прибера обратно в бг

споменах ли че го наритах на шофиорски курс?

Емот с дяволски рокца

преди 5 минути, emmi написа:

не съм стигнала до там

но си взех три панталончета с бръснещ полет по центъра

докладвам се от букурещската база

утре ортпеда ще се записва в болницата на работа

аз ще сготвя на адвокатката свинско с грах докато чакам ортопеда да го прибера обратно в бг

споменах ли че го наритах на шофиорски курс?

Емот с дяволски рокца

Да стигнеш и да се похвалиш.

На ортопеда много профиУспехи и готини колеги и колежки, пожелаваме.

Що ся тормозиш момчето ... :( ти нали го возиш насам-натам ...

Направила съм си детокси чайче ... и пих хапченце за спинкане. Толкова добро дете съм станала. Доглеждам си едно епизодче на някакъв Загубен символ, и съм Лека нощ :bedtime2:

преди 1 минута, Maleficient написа:

Да стигнеш и да се похвалиш.

На ортопеда много профиУспехи и готини колеги и колежки, пожелаваме.

Що ся тормозиш момчето ... :( ти нали го возиш насам-натам ...

Направила съм си детокси чайче ... и пих хапченце за спинкане. Толкова добро дете съм станала. Доглеждам си едно епизодче на някакъв Загубен символ, и съм Лека нощ :bedtime2:

а, няма да е утре....

Ортопеда не е много щастлиф че започват трудовите делници, но..... такъв е живота.... 

аз и адвокатката съм строила да си извади книшка, кво си мислиш?

не мойе в 21 век да не можеш да шофираш

Т'ва ко не е дежавю... не знам к'во е... Динозаврите изчезват и се появяват ортопеди... адвокати... Както и да е, живи и здрави да са, барабар с цялата рода!

на 12.12.2023 г. в 11:24, Maleficient написа:

Щеше да е готино да е с никнейма си обявен :lock: приеми, че понякога "ненапълно" си е достатъчно. Как си ти иначе? Нещо ново, интересно, вдъхновяващо в живота или покрай корейчетата?

Добър ден иначе.

Никнеймът е по-показателен за човек. Ето мен ме описва идеално. 🙂 

Корейчетата им изгубих дирята, казармата им разби групичката.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Никнеймът е по-показателен за човек. Ето мен ме описва идеално. 🙂 

Корейчетата им изгубих дирята, казармата им разби групичката.

Спокооо, ще направят нови групи

Ще питам Д1 кои сега са в тренда

преди 10 часа, lebel написа:

Т'ва ко не е дежавю... не знам к'во е... Динозаврите изчезват и се появяват ортопеди... адвокати... Както и да е, живи и здрави да са, барабар с цялата рода!

Че колко сили съм фърлила докат мога да ги наричам така, м? 

Ей така са исчезнале динозаврите, мхм

Добрютро!!! Преди две-три седмици стана дума за оренбургските шалове. 

И днес получавам съопщение че ми е пристигнал. От казахстан до бг за няма и три седмици

Не, че нямам, но исках нов

На мен фчера ми пристигна от Чешко една лентова приставка за емгошлайв. Със Спееееди.

И вече й замислиф къстъмизация за тръби.

преди 2 часа, цър-вул написа:

На мен фчера ми пристигна от Чешко една лентова приставка за емгошлайв. Със Спееееди.

И вече й замислиф къстъмизация за тръби.

Ох, и аз трябва да си подновя шлайфовата апаратура..... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.