Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 5 часа, Maleficient написа:

Аз кога ги видях (вече не) Новостите, и това ми беше първата яка новина след завръщането ми толкова време, никой освен Средиземноморската, не реагира, ама и тя едно такова все едно се чуди, никой не ме отрази.

Съответно се почувствах леко неудобно, като яко яла кокоши крака, и не продължих да настоявам. А дори не си спомнях (заклевам се), защо и как бях разобличила реалния човек с ник-нейма му тук.

Така или иначе, ако някой не желае да го отрази и да се похвали, или да го възприемат като нещо различно като виртуално ... Магаре -анестезиолог, си е негов личен избор, а останалото е навлизане в личното му пространство.

За това, колкото и да съм нахална, все пак си мисля, че е възпитано да се похвали Заместник министърът и не само Еми да черпи с вино, но макар и виртуално и останалите клети пациенти и граждани на държавата.

Наздраве.

ПП. Аз ако бях станала Заместник министър нямаше да се притеснявам, и тук първи щяхте да разберете!! Нооо хората са различни и може би скромни. Или пък все пак разграничаващи в по-голяма степен виртуалния образ от реалния. За голямо съжаление на @Mediterranean

Много конфети и бенгалски огън, да знаеш пукат и пращят в момента, в твоя чест.

Да си го изпразнувате добре ... с рибките, коралите и други разни като Ром и разни неща за мезене с ром :lock:като лимон? м, това само се римува ...

Чакай да пробвам да ти напиша празнично стихотворение, че нещо се вдъхнових...

Портокал с канела

Има много аромати в пролетта

Но за зимата е портокала

Има много вкусове от Любовта

но за обичта е шоколада

Често се оказваме в мъгла

някъде на кея

Но разбираме че търсим самота

сгушени в/ъв нея

Тихо тръгваме след сън

по пътеката с липите

И сме точно там

с любовта и мегалити

:clown:

Звучи приятно. Сигурен съм, че това не е точната дума, но... добре де, харесва ми.
За другото... примерно за това "...мисля, че е възпитано да се похвали...", с известно неудобство ще споделя, че мисля точно обратното (но не изключвам и че се шегуваш де) ...  еле па ако човеко е от тия, за които обикновено дават по двама небити... тоест, убеден е, че фразата "магарето го търсят предимно (само) за работа" не изглежда, като да се е появила току-тъй... :полушега:

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 45 минути, lebel написа:

Звучи приятно. Сигурен съм, че това не е точната дума, но... добре де, харесва ми.
За другото... примерно за това "...мисля, че е възпитано да се похвали...", с известно неудобство ще споделя, че мисля точно обратното (но не изключвам и че се шегуваш де) ...  еле па ако човеко е от тия, за които обикновено дават по двама небити... тоест, убеден е, че фразата "магарето го търсят предимно (само) за работа" не изглежда, като да се е появила току-тъй... :полушега:

Как го извъртя и засука, накрая и ти да не се окажеш скромен зам. министър, минимум. Че за шеф на ДАНС, по друг начин ще са нещата, си мисля :wub:

Иначе хапвам много готини бисквитки с шоколадови парченца, ако ви интересува ...

преди 5 минути, Maleficient написа:

Как го извъртя и засука, накрая и ти да не се окажеш скромен зам. министър, минимум. Че за шеф на ДАНС, по друг начин ще са нещата, си мисля :wub:

"Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер!" - Нейчо Неев

макар че той леко оспорва авторството си... което ме учудва (и отнема част от ореола, с който съзнанието ми го е дарило)... аз бих се гордял...

току-що, Mediterranean написа:

То 4 аз съм известна,  ама не се хваля. 

Знаех си!

Дообясни с какво? Моля.

преди 2 минути, lebel написа:

"Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер!" - Нейчо Неев

макар че той леко оспорва авторството си... което ме учудва (и отнема част от ореола, с който съзнанието ми го е дарило)... аз бих се гордял...

Държава, катун, все тая. Важно е да изненадваш електората ...

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Няма. Ще ви оставя да гадаете. 😛

Как да обясня, без да прозвучи неуважително към статуса ти, че може и доста от гадателите да не се интересуват от твоята област на известност, но пък може други да са впечатлени и това да ги заинтригува ;)

преди 2 минути, Maleficient написа:

Как да обясня, без да прозвучи неуважително към статуса ти, че може и доста от гадателите да не се интересуват от твоята област на известност, но пък може други да са впечатлени и това да ги заинтригува ;)

Ще участвам за новия Ерген.

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Сори, но ми е смешно малко ...

Защото вероятно чак след като участваш, може и да стигнеш ЗамМинистър :wub:

Научи се да говориш с руски акцент ;)

А кой е новият Ерген?

В такъв случай се чудя аз дали да не се пробвам в Денсинг старс ...

преди 8 минути, Mediterranean написа:

Диалогът и реакциите ви ме сещат (каква изненада) за виц, който вече съм предлагал на вниманието ви... ще го направя пак, разчитайки на чувството ви за хумор...

има още 3 мин. до 12, тъкмо ще го намеря и допълня тук...

едит:

Мъж, на прием при уролог:
- Докторе, имам голям проблем, но ви моля да не ми се смеете!
- Какво говорите, това би било абсолютно непрофесионално. Дайте да видим какъв е проблема.
Мъжът свалил панталоните, боксерките ... и докторът, виждайки микроскопичния му член, избухнал в истеричен смях. След няколко минути, успявайки някак да се вземе в ръце, избърсал сълзите си и се извинил:
- Съжалявам, това няма да се повтори, моля да ме извините! Не знам какво ми стана. Кажете сега от какво се оплаквате.
Мъжът го погледнал злобно и процедил:
- Членът ми се поду...

Как кой ? Алекс. Оуу любов моя, Алекс.💋💋🤗

преди 8 минути, lebel написа:

едит:

Мъж, на прием при уролог:
- Докторе, имам голям проблем, но ви моля да не ми се смеете!
- Какво говорите, това би било абсолютно непрофесионално. Дайте да видим какъв е проблема.
Мъжът свалил панталоните, боксерките ... и докторът, виждайки микроскопичния му член, избухнал в истеричен смях. След няколко минути, успявайки някак да се вземе в ръце, избърсал сълзите си и се извинил:
- Съжалявам, това няма да се повтори, моля да ме извините! Не знам какво ми стана. Кажете сега от какво се оплаквате.
Мъжът го погледнал злобно и процедил:
- Членът ми се поду...

На Алекс му е голяяяяяяяяяяяяям.🤗

преди 12 минути, Mediterranean написа:

Как кой ? Алекс. Оуу любов моя, Алекс.💋💋🤗

На Алекс му е голяяяяяяяяяяяяям.🤗

Нямам представа кой е Алекс (но се радвам за теб). И това е един от случаите, в които невежеството ми ме кефи. Макар че имам усещането, че ти сега ще постъпиш гадно и ще разсееш неговата тъма...

преди 8 минути, lebel написа:

Нямам представа кой е Алекс (но се радвам за теб). 

Моя Алекс, моята любов. 

Оххх Алекс, защо не избра мен, защо!?! 

Мразя те. 😠

преди 39 минути, Mediterranean написа:

преди 9 минути, Mediterranean написа:

Моя Алекс, моята любов. 

Оххх Алекс, защо не избра мен, защо!?! 

Мразя те. 😠

Я пак?

Има противоречие във времената, или вече е снимано предаването и ... и ти леко издаде какво се случило? :wub:
Няма са плашиш! Важно е, че най- хубавото предстои, като станеш известна.

Ако беше писала преди това можеше и да ти помогнат батките от тук ;)

Кой ден сме? 

Объркан Емот

преди 2 часа, emmi написа:

Кой ден сме? 

Объркан Емот

ас сън пас

поздраф на всички от Ламиша и Карпатските 🐻🐻

Spoiler

m._1.jpg.3fbb4041e0b3ba5267b907c614c299d9.jpg

преди 16 часа, darkterminal написа:

Аллеййй!

черпя с последното ми откритие 🔥

преди 3 часа, emmi написа:

Кой ден сме? 

Объркан Емот

Ден пореден  от коледните безобразия...

преди 1 час, Уиш... написа:

...

...

Ллламммм! Tеее, карпатските мечки са досущ като саранските мечки...

преди 1 час, Уиш... написа:

...

А аз го карам на предреволюционен драматизъм...

преди 17 часа, emmi написа:

Кой ден сме? 

Объркан Емот

... някой отпреди Нова година все още, но като кой от седмицата ... ше те излъжа :huh:

преди 15 часа, Уиш... написа:

ас сън пас

Покажи скритото съдържание

m._1.jpg.3fbb4041e0b3ba5267b907c614c299d9.jpg

Прекрасна ❤️ и как танцува /играе като завършен съвършен Артист. Мерси Уиш :*

А сега Добър ви ден! 

Честит имен ден на патерици на Стефчовците и производните им, които са празнували.

Снощи сънувах Брад Пит :wub:имахме афера :laughing5: (сега, в съня не ми беше толко смешно, но като се събудих ... нямаше как да не ми е) бяхме се срещнали на някакъв плаж с дюни. Той беше с три от шестте си деца, и черното нещо най цирикаше и не ни оставяше на мира да се държим за ръце ... после той се обърна към мен и ми каза: Не можем да продължаваме заради брат ти. Недей да ме мразиш! Остави Раната да зарастне! - това последното за раната много ме впечатли и го запомних, и се събудих с хубаво чувство ...

На разходката с кучето имаше много хора. В това хубаво пролетно време сякаш се бяха наговорили всички в този момент да излязат. Харесах си една Лара - канекорсо :clown:

на месеци някакви, но два пъти колкото уличекорсото ми, и с една лъскава черна козина като кадифе, само за гушкане! Стопанина Естаугцунихт ...

След това с мега усилие на волята направих едни пържени филийки. Лесно и бързо стават, но ...е трудно, когато домашната помощница е ваканция :huh:

Сега съм се наместила да зяпам едно филмче Хипнотик. После ще видим ...

Ето и моето музикално оформление ... да слушкате

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.