Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 51 минути, emmi написа:

охо!? кога се обебихте?

уф че ме сресна, то за Гена било

преди 51 минути, emmi написа:

елхи, венци, свещурляци, бляскащи гирлянди.... сичко квот има е окачено, овесено, оплетено, проснато и квототамоще

под елхата се мъдрят две торби подаръци

при каз ка!

аз имам лос, който пази подаръците  под невидимата елха

догодина му обещах да купя зилена😄

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

току-що, Уиш... написа:

уф че ме сресна

ай, са, Панка далеч - дай да ти плюя у пазвата

току-що, Уиш... написа:

при каз ка!

догодина му обещах да купа истинска зилена😄

а, той вече ше е свикнал с невидимата, няма кво да се харчиш

преди 6 минути, emmi написа:

ай, са, Панка далеч - дай да ти плюя у пазвата

плюнах ас .. с тес телефони човек никога не знае кога ще му лепнат някоя стресница

преди 6 минути, emmi написа:

тенк ю за жокера, Уважаема..като се замисля, кой би искал разстроен лос в дома си..

преди 16 минути, Уиш... написа:

плюнах ас .. с тес телефони човек никога не знае кога ще му лепнат някоя стресница

тенк ю за жокера, Уважаема..като се замисля, кой би искал разстроен лос в дома си..

то да тай страх да си отвориш талафоня

преди 1 час, Уиш... написа:

...

...като се замисля, кой би искал разстроен лос в дома си..

Не съм мислил за разстроен, но определено не бих искал вежлив.

преди 2 часа, emmi написа:

охо!? кога се обебихте?

...

Слухи о медлительности коркодилов распускают сами коркодилы.

Добър ден. 

Надявам се да сте в добро здраве и настроение.

едит:

преди 3 часа, Уиш... написа:

привет, другари..окичихте ли ехлште ,въопще как е Коледния дух?

...

Привет, ... ъъ, Тамбовский волк... наеш как е, елха няма, не се и предвижда, духна. Но се радвам да те "видя"!

преди 28 минути, emmi написа:

то да тай страх да си отвориш талафоня

носталгично,нали..  тежкия бакелитов телефон на Цонкова,,жугръц жугръц  с пръзта в шайбата.. малките техтерчета, големиге указатали ех..фермани от спомени 

преди 29 минути, lebel написа:

Не съм мислил за разстроен, но определено не бих искал вежлив.

Що? аз съм му фенка на Вежливия... въопще тандема Лос /Ирини  съвсем от наща кръвта  група е бих казала ; )

пп освен ако не става дума за друг лос със същото имеD

преди 29 минути, lebel написа:

Добър ден. 

Надявам се да сте в добро здраве и настроение.

едит:

Привет, ... ъъ, Тамбовский волк... наеш как е, елха няма, не се и предвижда, духна. Но се радвам да те "видя"!

рапорт приет, 

дет се вика и на мен ми е драго, макар точно  с тос вълк да  не съм се срещала :0

преди 8 часа, Уиш... написа:

Що? аз съм му фенка на Вежливия... въопще тандема Лос /Ирини  съвсем от наща кръвта  група е бих казала ; )

рапорт приет, 

дет се вика и на мен ми е драго, макар точно  с тос вълк да  не съм се срещала :0

Гъделич, гъделич сладкото Уиш :*

Мисля, че става въпрос за един Вежлив Лос от един ...виц ;) ама си трая. Иначе тези популярните инфлуенсъри, не всички ги знаят. Въпреки че Асенчо a.k.a Вежлив Лос има наистина неподражаемо чувство за хумор. 

Аз елха и украса не съм спретнала ... щото съм мързелива :( но за сметка на това ще наготвя каквото е традиционното за по празниците.

А утре специално не знам защо реших, но ще направя крем-карамел. Скоро като си купя горелчица, и крем-брюленце.

Та какво му трябва на човек? Някой еклер, баклавичка, детокси чайче и ...хубава книжка, нали?!

преди 10 часа, Уиш... написа:

рапорт приет, 

Тоя ше е некой друг лос... даже зе да ми се причува пращене на клон с любезни лосове...

Иначе, Тамбовский волк в нужда се познава, начи... не си имала нужда,

Хубави празници, Дами, Господа, лосове и вълци. Макар че се надявам, да успеем да си разменим още некоя шега, закачка и пожелание, и преди тях.

преди 18 часа, Уиш... написа:

...

догодина му обещах да купя зилена😄

Зилена, секи може! Купи му червена!

преди 17 часа, emmi написа:

...

И тя ся...Остави я да се харчи...

преди 17 часа, Уиш... написа:

...

Лос в разстройство... По-добре недей... Купи си му елха на хайванчето... Че с това разстройство съфсем ше окаля терена...

преди 16 часа, Уиш... написа:

носталгично,нали..  тежкия бакелитов телефон на Цонкова,,жугръц жугръц  с пръзта в шайбата.. малките техтерчета, големиге указатали ех..фермани от спомени 

Ох... Как връщаш календара само и ти... Мерилката имаше чудна истенска история за телефоните, приказките и децата...

преди 8 часа, Maleficient написа:

Гъделич, гъделич сладкото Уиш :*

Мисля, че става въпрос за един Вежлив Лос от един ...виц ;) ама си трая. Иначе тези популярните инфлуенсъри, не всички ги знаят. Въпреки че Асенчо a.k.a Вежлив Лос има наистина неподражаемо чувство за хумор. 

Аз елха и украса не съм спретнала ... щото съм мързелива :( но за сметка на това ще наготвя каквото е традиционното за по празниците.

А утре специално не знам защо реших, но ще направя крем-карамел. Скоро като си купя горелчица, и крем-брюленце.

Та какво му трябва на човек? Някой еклер, баклавичка, детокси чайче и ...хубава книжка, нали?!

Вежливият Лос е по-голямо зло от разстроения лос... И по вицовете се мотае... А и изненадите му са по-неприятни от едно безобидно разсройство...

Оле!

Я, все още имало познати муцунки тук. 👀

Супер! Надявам се всички да сте добре. 😍

Когато ми се слуша хубава музика се сещам, че тук винаги има прекрасни предложения. 

Хайде, прекрасен петък да имате!:bye1:

преди 6 часа, Madonna написа:

Когато ми се слуша хубава музика се сещам, че тук винаги има прекрасни предложения. 

О, Милейди Мадона :*емоционално изключително напоително одухотворихте и озарихте тези вилаети форумни

По-често изгрявайте, за да ни повдигате нивото на серотонина.

И на вас прекрасен петък, не само днес, а всички петъци да са ви така прекрасни ...

току що вдигнах грандиозен скандал в банка ДСК

Не, че вчера не пуснах жалба в централата им, но те са си виновни - да не ме бяха закачали

преди 7 часа, darkterminal написа:

Лос в разстройство... По-добре недей... Купи си му елха на хайванчето... Че с това разстройство съфсем ше окаля терена...

Ох... Как връщаш календара само и ти... Мерилката имаше чудна истенска история за телефоните, приказките и децата...

Вежливият Лос е по-голямо зло от разстроения лос... И по вицовете се мотае... А и изненадите му са по-неприятни от едно безобидно разсройство...

Оле!

Аз викам Елхичките да си стоят по горичките, пък някой, ако много иска, да отиде в гората там да си украси една елха, да си палне огън, па да седне с дедо Коледа край огИня и да си гризкат шишче попрепеченко със сланинка и червено винце.

Вежливия Лос ... е разбран и културен, тези горските гадини му завиждат, че стАна популярен инфлуенсър и започнаха да пускат уж злобни и компрометиращи истории, а той какво да направи, че е така неустоим?

Чачача!

преди 4 минути, emmi написа:

току що вдигнах грандиозен скандал в банка ДСК

Не, че вчера не пуснах жалба в централата им, но те са си виновни - да не ме бяха закачали

лелиии Ядосано Еми ... яхнало метличката ... Аз с моята тази година минах през Еконт и Спиди, и А1!! От последните съм най-доволна, защото някакъв адски отблъскващ служител (сещате ли се от онзи тип, които повтарят едно и също като роботи с батерии) и като външност и като поведение ме "изгърби" с едни 95 кинта - аз се оплаках, и адски се изкефих, че сега половин година ще ми е безплатно всичко като компенсация ;)

На твоя страна съм!! ДСК-а пък за една карта как ме прецакаха, но още малко и ще ги отрежа окончателно.

преди 7 минути, Maleficient написа:

На твоя страна съм!! ДСК-а пък за една карта как ме прецакаха, но още малко и ще ги отрежа окончателно.

на косъм да ми прецакат една сделка

преди 16 часа, Maleficient написа:

шсе окаже пак че само аз не го знам тоя виц,  но бързам като теле прад майка си да си кажа кот знам за вежливите лосове, нали :D

преди 14 часа, lebel написа:

Тоя ше е некой друг лос... даже зе да ми се причува пращене на клон с любезни лосове...

знаех си на квадрат! :shy11: 

преди 8 часа, darkterminal написа:

би било яко, но ще се слива с елхата.  накичен е с червена шапка, червена жилетка , носъ му и той червен.. въопщеее  ще стане мазало на снимките . само очи и рога ще се виждат

начи така, за  добре дошла да и утръскаме кесията.. добре бе, дубре

ама , аз за друго разстройване говорех.. и вий пак ме качихте на тролея да дърпам тирантите .. ней чесно

все така липсва (( не си спомням тази нейна история ,възможно е да съм я пропуснала с мойте вечни липси.. 

да вземем да си пожелаем  едно и също нещо за Коледа, искаш ли? може пък да стаен чудо

преди 6 часа, Madonna написа:

ехеей, че приятна изненада, Мадонка :*

спешъли фор ю  https://www.youtube.com/watch?v=A8a6kHQN9BA

преди 10 минути, emmi написа:

на косъм да ми прецакат една сделка

аууу, много лошо! 

преди 25 минути, Maleficient написа:

Чачача!

това го крада,  много ме кефи  чупката в кръста:D

преди 25 минути, Maleficient написа:

Вежливия Лос ... е разбран и културен, тези горските гадини му завиждат, че стАна популярен инфлуенсър и започнаха да пускат уж злобни и компрометиращи истории, а той какво да направи, че е така неустоим?

ох, ко да ти кажа.. 

преди 3 минути, Уиш... написа:

шсе окаже пак че само аз не го знам тоя виц,  но бързам като теле прад майка си да си кажа кот знам за вежливите лосове, нали :D

знаех си на квадрат! :shy11: 

би било яко, но ще се слива с елхата.  накичен е с червена шапка, червена жилетка , носъ му и той червен.. въопщеее  ще стане мазало на снимките . само очи и рога ще се виждат

начи така, за  добре дошла да и утръскаме кесията.. добре бе, дубре

ама , аз за друго разстройване говорех.. и вий пак ме качихте на тролея да дърпам тирантите .. ней чесно

все така липсва (( не си спомням тази нейна история ,възможно е да съм я пропуснала с мойте вечни липси.. 

да вземем да си пожелаем  едно и също нещо за Коледа, искаш ли? може пък да стаен чудо

ехеей, че приятна изненада, Мадонка :*

спешъли фор ю  https://www.youtube.com/watch?v=A8a6kHQN9BA

Вица е тъп ;) не е нещо много остроумно или интересно, така че нищо не си изпуснала ... а и образа/герой, наш си, в нашето въображение често пъти е по-интересен.

Аз ти предлагам лек компромис за елхата. Да нарисуваш една елха. Да я внушиш на лосчето в червено :wub:

... и съм чувала че разСТроените лосове много са доволни на чайче от върбинка и ехинацея ...

Добре че споделям тук някакви като обещания за крембрюлета и кремкарамели, че да се ангажирам да ги финализирам. За това ще ... пътувам към китчъна да мейкна някакви неща ... и да слушкате, тихичко да си играйкате, момчетата да не дърпат плитките на момичетата и да не им крадат от мандаринките

и от мен нещо за музикалния фон....

преди 1 час, Уиш... написа:

шсе окаже пак че само аз не го знам тоя виц,  ... :D

...

Как да ти кажа... "...Напред! Народността не пада там, дето знаньето живей!" ... В цитираното очевидно се има предвид некво друго знанье. Maleficient е права...

преди 51 минути, Maleficient написа:

Вица е тъп ;) не е нещо много остроумно или интересно, така че нищо не си изпуснала ... а и образа/герой, наш си, в нашето въображение често пъти е по-интересен.

...

и деликатна. За тоя виц "тъп" е комплимент. Но като лаф (житейски-ситуационно) лосът се е утепа̀л.  

преди 18 минути, lebel написа:

Как да ти кажа... "...Напред! Народността не пада там, дето знаньето живей!" ... В цитираното очевидно се има предвид некво друго знанье. Maleficient е права...

и деликатна. За тоя виц "тъп" е комплимент. Но като лаф (житейски-ситуационно) лосът се е утепа̀л.  

Искаше ми се три малефоКона да ти сложа на милото коментарче, но така най-обобщаващото плеснах :wub:

Много ме мързиии. Нищо не съм свършила днес :( само коридорчето попочистих с прахосмукачка или положих усилие от средна степен да спретна междустайното пространство в по-непрашнокосмат вид. Понеже са празници и помощницата по извършване на тези дейности е освободена да се наслади на Светлата Коледа и студените зимните нощи със семейството си

ПС. Днес се събудих с желание да пиша в един по-специален "стил" ...

А какви избухвания е имало ...

Но аз съм доволна де!

Кацнаха всички почти, с които отдавна не бяхме си писали, и се радвам, че са добре щом се "чекнаха" ❤️

преди 6 часа, Уиш... написа:

аууу, много лошо! 

ас съм добичко

но....................... 

ще ме помнят дълго

междувременно поредната тетрадка с рецепти ме намери

IMG_20231222_194328.thumb.jpg.6eea18c2a110a142d16b0a6c35b73f70.jpg

Аз петъчно и предпразнично казвам: Наздраве с Джакче :cheers: 

много се зачудих днес в БИЛЛА-та на едно сетче-компилация от сиренца на Кастело - споменавала съм за любимото ми с ананас и ямайски ром ... ама друг път с бяло вино или розенце ...

800-800.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.