Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

едвам едвама изгониха  французите от нигер 

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 26 минути, Banesc54 написа:

не съм зъл а съм справедлив 

и използвате чернокожите да ви бачкат ефтино

Какви глупости говориш?

Местното производство е по-евтино от вноса, поради липсата на транспортни разходи и митнически такси.  Въпреки това, в някои отрасли, китайските стоки излизат по-евтино. Китайците ги използват да работят евтино, на дневни и нощни смени. Тук се спазват правата на работниците, плащат се извънредни и никой не работи нощем. Фабриките затварят в 5, а супермаркетите - в 7-8 вечерта. Ресторантите затварят в 10.

Няма да ти обяснявам - ти живееш в някакво паралелно измерение, което няма нищо общо с реалността.

Тука колкото хора, толко измерения. Някои паралелни, някои меридианни. И като ги питат чувате ли гласове, в кухарките им се чува "Кажи не, кажи не"

преди 1 час, Banesc54 написа:

едвам едвама изгониха  французите от нигер 

Почивай си по-добре. Остави това.

преди 1 час, Greta Simmer написа:

Какви глупости говориш?

Местното производство е по-евтино от вноса, поради липсата на транспортни разходи и митнически такси.  Въпреки това, в някои отрасли, китайските стоки излизат по-евтино. Китайците ги използват да работят евтино, на дневни и нощни смени. Тук се спазват правата на работниците, плащат се извънредни и никой не работи нощем. Фабриките затварят в 5, а супермаркетите - в 7-8 вечерта. Ресторантите затварят в 10.

Няма да ти обяснявам - ти живееш в някакво паралелно измерение, което няма нищо общо с реалността.

такава икономика  каквато описваш няма как да оцелее явно някой я субсидира

ако вземем за пример българската

пенсионерите все се оплакват че им е малка пенцията и трупат пари под дюшека 

и събират пари за имот на унучетата 

обаче   държавата е хитра и прави  имотен балон и пенционерите купват имот за унучетата

а пък те  теглят бързи пари за хазарт

а пък хазартните босове освен някой скъпа кола няма за какво да си похарчат парите и ту ги държат под дюшека

и икономиката се завърта иначе отдавна да са празни  щандовете по магазините  и хиперинфлация 

преди 7 часа, Banesc54 написа:

изми ли си посудата ?

мръсните гащи изпрали ?

на бутер тестото слагат маргарин

1 кило бутер тесто  3 лв

500 гр трябва да е мазнина

а едно пакетче 250 гр струва 5лв на промоция

и маргарина запушва  кръвоносните съдове ....

математиката е точна наука и  удра хората по -главата

А мен ме удра по Д-то. Що така!? 🤔

преди 4 часа, Муца написа:

А мен ме удра по Д-то. Що така!? 🤔

мазнината не обича движението

значи че дто не се движи и мазнината си  е избрала  там да удря

преди 12 часа, Banesc54 написа:

Значи се изказваш, без да си запознат с положението, но пък винаги си готов да изтребваш масово хора. Пожелавам ти да намериш някаква радост в живота си и да спреш да си толкова кръвожаден.

преди 2 часа, lebel написа:

"В душе шоппинг, в кармане жопинг!"

Добро утро шопи, жопи и все остальные этно-труппы

И спорна седмица.

Спорна и успешна седмица на всички! ☀️

Тази седмица ще имам много работа, и този месец изобщо, затова по-добре да я подхващам. 

преди 22 часа, АСПЕКТ написа:

Сигурно в оня външен клозет.

Аха, твоят нег.ър шеф плаща добре.

Не беше ли го Манчестър? Сега пък Лондон.

Остави, хлапето тотално се омота в лъжите си! Първо 200, после 170, после Лондон, Манчестър... :(   

преди 54 минути, Belefor написа:

Остави, хлапето тотално се омота в лъжите си! Първо 200, после 170, после Лондон, Манчестър... :(   

Шокиращо ще звучи, ама... Хората могат да пътуват от един град до другия??? Когато искам, мога да си хвана влака от Манчестър до Лондон??? Знам, шокиращо, хората пътуват в различни градове! Ама ти като си от село, такова нещо не можеш да си представиш. 

Също, буквално ти показах менюто на ресторанта, в който ядох Вагю стека и просто закръглих сумата (имаше и sides and drinks, които се доплащат). Кое е лъжата? Или просто завиждаш, защото не можеш да си позволиш да ядеш в ресторанта, в който ядох?

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Шокиращо ще звучи, ама... Хората могат да пътуват от един град до другия??? Когато искам, мога да си хвана влака от Манчестър до Лондон??? Знам, шокиращо, хората пътуват в различни градове! Ама ти като си от село, такова нещо не можеш да си представиш. 

Също, буквално ти показах менюто на ресторанта, в който ядох Вагю стека и просто закръглих сумата (имаше и sides and drinks, които се доплащат). Кое е лъжата? Или просто завиждаш, защото не можеш да си позволиш да ядеш в ресторанта, в който ядох?

Снобизъм долавям. Леки нотки на снобизъм.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Снобизъм долавям. Леки нотки на снобизъм.

"На гол тумбак - чифте пищови" ми се вижда човек да ходи да яде уагю, докато живее на квартира, но той си знае. Сам човек - няма дете, няма коте, няма отговорности към никого. И се обяснява, все едно един стек му придава някаква човешка стойност, но пък умее да използва изразните средства на разярен носорог. 

преди 12 минути, Greta Simmer написа:

средства на разярен носорог

По скоро разярен хипопотам! ;) Да "бъдем" точни! :) 

Значи, ако трябва да ползваме зоопсихологията, то трябва да познаваме кое е водно и кое е сухопътно животно. В конкретния случай говорим за мигрирал не носорог, не хиена, а на речно обичащо животно.

Кофти е, че Мадагаскар е "защитена зона"! :) И, добре, че е така! :) 

преди 16 минути, (:IdioibI:) написа:

речно обичащо животно.

Ако приемем крайпътната канавка за някакъв тип водоносител, то става дума точно за речно обичащо животно. 💁‍♀️

преди 5 часа, Greta Simmer написа:
преди 18 часа, Banesc54 написа:

Значи се изказваш, без да си запознат с положението, но пък винаги си готов да изтребваш масово хора. Пожелавам ти да намериш някаква радост в живота си и да спреш да си толкова кръвожаден.

няма как да стане икономиката е субсидирана  от нещо

бизнес  не може да се издържа заведение да ти работи до 8 часа  и магазина да затваря в 6

евентуално производство на наркотици

и ползват заведенията просто като перачница 

или нещо подобно 

преди 27 минути, Greta Simmer написа:

Ако приемем крайпътната канавка за някакъв тип водоносител, то става дума точно за речно обичащо животно. 💁‍♀️

Не си виждала каналите из Нидерландия ли? И, какво им е на каналите??? 

Днес, преди да се прибера във "временната" си съсобственост минах през Николаево. Там има много руско говорещи украинци. Та и те чакат да се приберат в родината си, но има война. Не са избягали на "острова"! ;) И, не обиждат българите, а напротив = благодарни са, че има българи които не се подават на западната пропаганда! ;) 

Разбирам и двете Ви схващания за България, но защо Лъвът трябва да е миротворец във вашата ежба? ;) 

преди 41 минути, (:IdioibI:) написа:

Не си виждала каналите из Нидерландия ли? И, какво им е на каналите??? 

Нещо си се объркал, става дума за каналите в Лондон и Манчестър.

Искаш ли едно кафе?

images(1).jpeg.2b77b6cb88de8ab934118a422b63c101.jpeg

преди 3 минути, Greta Simmer написа:

Нещо си се объркал, става дума за каналите в Лондон.

Бе, не ме карай да безпокоя един от наследниците ми в GB. :) 

Иначе = кафето е противопоказно за мен. С високо кръвно съм. ;) = По-добре джин с тоник! :) 

току-що, (:IdioibI:) написа:

Бе, не ме карай да безпокоя един от наследниците ми в GB. :) 

Охооооо, значи ти имаш дете, което живее във Великобритания? Тогава с какво право укоряваш българите, които живеят извън България? 😕

преди 7 минути, (:IdioibI:) написа:

Иначе = кафето е противопоказно за мен. С високо кръвно съм. ;) = По-добре джин с тоник! :) 

Значи и всякакъв стрес е противопоказен за теб. Заповядай, да си го пиеш на спокойствие.

Bombay-Sapphire.png.6710cbdc91595c1d1d6fb0c307a59540.png

преди 7 минути, Greta Simmer написа:

тогава с какво право укоряваш българите

Е, и него укорявам, но не мога да укротявам неговата възлюбена! :) п.п. По-малкия наследник е, а не най-малкия! :) 

преди 1 час, Greta Simmer написа:

"На гол тумбак - чифте пищови" ми се вижда човек да ходи да яде уагю, докато живее на квартира, но той си знае. Сам човек - няма дете, няма коте, няма отговорности към никого. И се обяснява, все едно един стек му придава някаква човешка стойност, но пък умее да използва изразните средства на разярен носорог. 

Завиждаш ми, че нямам отговорности, докато ти живееш в порутена къщурка и ще плащаш кредити цял живот 🤣. То явно почваш с личните нападки, защото младите ти години отдавна са си заминали и мислиш само за пропиления ти потенциал.

По-полека със злобата, че не е полезно за здравето. Направо ще ме сънуваш някоя вечер.

преди 12 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Завиждаш ми, че нямам отговорности, докато ти живееш в порутена къщурка и ще плащаш кредити цял живот

Видяхме кой живее в порутена барачка, даже си призна публично, че имаш нашествие на мишки у вас. Но така ще е, като не си чистиш мокрото помещение. 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.