Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

на 6.09.2025 г. в 20:53, Madonna написа:

Баси..влезнах и спечелих значка..ма то не е за хвалене....:wub:

Добър вечер..т.е.

Как сте, що сте? Одъртяхте ли и вие или само аз..

Алооууу, чуваме ли се, Гуспужа?!!! псувате с това Баси, или това беше някакъв бог на басите (древно племе у острови някакви)...хъм. приема се за възклицание просто!

Добъър ден. Сме, как да ти кажа ... изключително развълнувани от Вашето така неочаквано, но крайно приятно появяване - нищо, че преди 13 дни, ама си е появяване- като на една Комета такадасекаже.

ОдъртЕхмеИние, но и помъдрЕхме също така, което си бенифитс като се замислиш...

на 6.09.2025 г. в 21:07, Реджеп Иведик написа:

Само ти. Неска бяга ли ?

Или то няма индивидуално.

Ага, ще те помоля, някак по ... така да са ти "приветстващите" постове, за да искат да останат и да попишат ... А ти, бяга ли?

на 6.09.2025 г. в 21:16, Madonna написа:

Така си и знаех, само аз съм...:doh:

Няма индивидуално на Екидена, колеги ме караха да тичам, но снощи се върнах от чужбина и нямаше как..изморена съм вече... :halloween10:

Но вдигах тежести днес- жените дъртофели (като мен) трябва да приоритизират вдигането на тежести пред кардиото..та по-рядко тичам вече, повечко вдигам.. :weight2:

Не знам кой от двата визираш, предвид, че за толкова години си ги чупих и двата на няколко пъти, но да..последно беше преди 2-3 г. май...

Мина..дано не стигам пак до трошене..

Вие какво си правите? Тук ли са старите муцуни или всеки го е дръпнал живота нанякъде и не влиза?:rolleyes:

Нищо не знаееш!!! Много бързо му се даваш, беее! Физиология/биология- твърдиш "Всички", до доказване на противното, а те да си говорят каквото щат. Манипулира те ...

Само като те чета и се измарям. Тежести? Може ли жените дъртоНещоси да карат колело, водна аеробика, тенис на корт... питам за една приятелка.

Чакай сега да ти разкажа за "старите муцуни".

Ей така не бях влизала известно време във Форумчето ни любимо и свидно. Хоп, влезнах ... писах нещо, въпреки че точно тази тема найнайактивната беше "позападнала" нещо.

И, първо Плавников (a.ka. darkYmen) минава ... много му било драго и руски песньовки ... ама нищо повече- все едно е заточен някъде в Сибир и има ограничение на постовете. Мисля си "моментно нещо- ще му мине". Лейбъл-чо той мъцва по нещо, ама някак и на него много не му се говори за ... залези, морета, планини и минали интересни неща.

После се появи @emmiтя по-така в неин стил, все едно никога не е спирала да пише, ала бала - хубаво се получава.

Следва един много интересен момент, когато откривам съвсем случайно едно пластмасово светлосиньо нещо, което едно към едно с @bornofashтова, ако не е знак, не знам кое... Кацва и той с едно ..."абе, ето ме, ама нямам какво интересно да споделя"- и отлита! Кажи ми?! това сериозно ли е? културно ли е?

Продължава Малефчето да "бае" с песнички, току виж Уиш се появила, нооо нееее

Плавников продължи да минава с малко промяна в репертоара покрай Илинден ... ама някак сериозно се получи... въпреки това, аз си закупих антикварно "За възраждането на българщината в Македония" от Кузман Шапкарев. Като прочета, ще споделя повече.

Други също има, но така се случи ... че в личен план с един близък ...и известно време не влизах.

Докладвала съм на Емилянова, щото съм клюкарка, и тя ще кацне, обеща по-късно.

Иначе за филми примерно последно гледах два филма на Гай Ричи (обичам го този човек!!) и страшно ми харесаха, но ще пиша в темата за кино.

За музиката ... аз тук много съм споделяла на Джак Саворети клипове и песни и за мен той е като прероден Джо Кокър, но признавам не знаех, че е имал концерт в България.

Моля те, другия път свиркай!:mail1:

Съвсем не като отговор към някого, само отбелязвам, че в работа се случиха леки промени, и си "преместих" работното място, но не институцията, иии съм изключително доволна от промяната! Благодаря на Вселената, че знае кое-как! :sunglasses:

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

задава се гражданска война

държавните чантажии на пеевски срещу държавните чантажии на боко

битката за кокъла нека  започне сега  !

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз чакам селянската война, Ивелин да ги бие като маче у дирек

ивелин е  патеричка

бил е канен  на прием в някое посолство тия дни

но не каза кое ( предполагам американското или турското- имаше скоро видео с бареков догановия )

премлъча тактично даже не знам кой го би през устата да си признае

много говори на България и трябва човек който не говори а действа и диктува да се направи това и това изпълнявайте без да обяснява

ако зависеше нещо от ивелин отдавна мафията да  го е ликвидирала физически 

преди 1 час, Maleficient написа:

Алооууу, чуваме ли се, Гуспужа?!!! псувате с това Баси, или това беше някакъв бог на басите (древно племе у острови някакви)...хъм. приема се за възклицание просто!

Добъър ден. Сме, как да ти кажа ... изключително развълнувани от Вашето така неочаквано, но крайно приятно появяване - нищо, че преди 13 дни, ама си е появяване- като на една Комета такадасекаже.

ОдъртЕхмеИние, но и помъдрЕхме също така, което си бенифитс като се замислиш...

Ага, ще те помоля, някак по ... така да са ти "приветстващите" постове, за да искат да останат и да попишат ... А ти, бяга ли?

Нищо не знаееш!!! Много бързо му се даваш, беее! Физиология/биология- твърдиш "Всички", до доказване на противното, а те да си говорят каквото щат. Манипулира те ...

Само като те чета и се измарям. Тежести? Може ли жените дъртоНещоси да карат колело, водна аеробика, тенис на корт... питам за една приятелка.

Чакай сега да ти разкажа за "старите муцуни".

Ей така не бях влизала известно време във Форумчето ни любимо и свидно. Хоп, влезнах ... писах нещо, въпреки че точно тази тема найнайактивната беше "позападнала" нещо.

И, първо Плавников (a.ka. darkYmen) минава ... много му било драго и руски песньовки ... ама нищо повече- все едно е заточен някъде в Сибир и има ограничение на постовете. Мисля си "моментно нещо- ще му мине". Лейбъл-чо той мъцва по нещо, ама някак и на него много не му се говори за ... залези, морета, планини и минали интересни неща.

После се появи @emmiтя по-така в неин стил, все едно никога не е спирала да пише, ала бала - хубаво се получава.

Следва един много интересен момент, когато откривам съвсем случайно едно пластмасово светлосиньо нещо, което едно към едно с @bornofashтова, ако не е знак, не знам кое... Кацва и той с едно ..."абе, ето ме, ама нямам какво интересно да споделя"- и отлита! Кажи ми?! това сериозно ли е? културно ли е?

Продължава Малефчето да "бае" с песнички, току виж Уиш се появила, нооо нееее

Плавников продължи да минава с малко промяна в репертоара покрай Илинден ... ама някак сериозно се получи... въпреки това, аз си закупих антикварно "За възраждането на българщината в Македония" от Кузман Шапкарев. Като прочета, ще споделя повече.

Други също има, но така се случи ... че в личен план с един близък ...и известно време не влизах.

Докладвала съм на Емилянова, щото съм клюкарка, и тя ще кацне, обеща по-късно.

Иначе за филми примерно последно гледах два филма на Гай Ричи (обичам го този човек!!) и страшно ми харесаха, но ще пиша в темата за кино.

За музиката ... аз тук много съм споделяла на Джак Саворети клипове и песни и за мен той е като прероден Джо Кокър, но признавам не знаех, че е имал концерт в България.

Моля те, другия път свиркай!:mail1:

Съвсем не като отговор към някого, само отбелязвам, че в работа се случиха леки промени, и си "преместих" работното място, но не институцията, иии съм изключително доволна от промяната! Благодаря на Вселената, че знае кое-как! :sunglasses:

Аре, чин-чин!

Тая есенна умора трябва да се профилактира, не ли?

1758296942560486967062500302158.jpg

Днес ме върза. Вехтошарската ми душичка възликува. Ибо намери два котленски килима които никой не искаше и така и щяха да си останат проснати и потънали в прах на пода на вече продаденото жилище. 

Така че....утре май ще се перат килими... Така ми се чини

Ех, няма го Док да ме разбере!

Кой е Ивелин?

преди 7 минути, цър-вул написа:

Котленски килими само на река се перат! Аре утре към Балкана... 

мое ли само килимите да ти дам? Че така съм я закършила....

Николоф, кого заблуждаваш?

наздраве, де

отворих си едно гумза с рубин на една мъндзърка винарничка от едно селце до Павликени

преди 8 минути, цър-вул написа:

Идвам утря с хамильте да твара

значииии............... лятото ходих на Иглика фест

Човеееееек...............  омагьосана съм!

Няма такава красота!

И този човек, събирал през целия си живот български килими... с такова уважение и любов.... Невероятно, просто!

преди 1 час, emmi написа:

Аре, чин-чин!

Тая есенна умора трябва да се профилактира, не ли?

1758296942560486967062500302158.jpg

Днес ме върза. Вехтошарската ми душичка възликува. Ибо намери два котленски килима които никой не искаше и така и щяха да си останат проснати и потънали в прах на пода на вече продаденото жилище. 

Така че....утре май ще се перат килими... Така ми се чини

Ех, няма го Док да ме разбере!

Кой е Ивелин?

Дреме ли ти? кой е Ивелин ... по логика от трети ред (доколкото може да има логика в постовете на някои)-подозирам политик от Възраждане, примерно... ама да не се излагам, може и да има бизнес с баничарници или да е шеф на ДАНС!

Като каза "килими", Уважаема, днес Малефчето си даде килимчето да го изперат ... доволна съм.

Също така ще по-сготвя свински вратни пържоли с картофки ...но ме мързи де

Наздраве! Аз си сръбвам леко Джеймисънче 

Чакайте да ви измрънкам, как се подразних преди малко, от някакво ново парче на D2 пак с Дичо, което като чух ...Баси чалга-текста и музиката като за ... нали се сещате ... салфетки. Ми да очаквам дует със Софи Маринова :(неприятно ми е, ама Джеймисънчето ше се погрижи...

преди 21 минути, цър-вул написа:

Котленски килими само на река се перат! Аре утре към Балкана... 

айде! Кой балкан?

преди 12 минути, цър-вул написа:

Идвам утря с хамильте да твара

Божке, какви мъже ималооо още.... ама защо не ги казвате тия неща по-рано :huh: фръц

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз чакам селянската война, Ивелин да ги бие като маче у дирек

ти, защо не ми отговаряш на мен? гледащлошоемотикон?

Аз съм пацифистка пък! Войните са за хора, които ... не ценят и не уважават човешкия живот-алчни за власт или просто алчни. Няма идея, няма цел, просто и само да се унищожава, за да не те унищожат и стъпчат теб. Това е за диагностициране и затваряне за дълго в разни психиатрии.

А ти, по колко тичаш?

преди 6 минути, Maleficient написа:

Дреме ли ти? кой е Ивелин ... по логика от трети ред (доколкото може да има логика в постовете на някои)-подозирам политик от Възраждане, примерно... ама да не се излагам, може и да има бизнес с баничарници или да е шеф на ДАНС!

Като каза "килими", Уважаема, днес Малефчето си даде килимчето да го изперат ... доволна съм.

Също така ще по-сготвя свински вратни пържоли с картофки ...но ме мързи де

Наздраве! Аз си сръбвам леко Джеймисънче 

Чакайте да ви измрънкам, как се подразних преди малко, от някакво ново парче на D2 пак с Дичо, което като чух ...Баси чалга-текста и музиката като за ... нали се сещате ... салфетки. Ми да очаквам дует със Софи Маринова :(неприятно ми е, ама Джеймисънчето ше се погрижи...

айде! Кой балкан?

Божке, какви мъже ималооо още.... ама защо не ги казвате тия неща по-рано :huh: фръц

ми, не ми дреме, ама се пак....

тези са вълнени, ръчно тъкани и не бивало избще да се перат, което ми стана малко хикс....

обаче кво нещо - сутринта за първи път като се събудих ми беше студено (мнооого мразя зимата!) и си викам "Са, тук като стъпя от леглото да има нещо топличко..." И бам! По обяд имам два килима и ена пътека в багажника

слочаеност? Не мисля!

аз си задуших пил.дробчетаи имах малко хумус от вчера и чаша вино и съм в мир със себе си и вселената

а килим-феста беше абсолютно уникално събитие!

Утре у наше село по покана на читалището - имаме нова уредничка, ще има среща с Виктория Башлийска

или Бешлийска....

не знам

преди 19 минути, Maleficient написа:

по-сготвя свински вратни пържоли с картофки

Мързелиф и укусен метод - сичко у плик за готвене 2 1/2 часа уф фурната и си ти. 

И понеже съм разсеян - пущам умния контакт да управлява печката и на часа клъц тока

преди 13 минути, Maleficient написа:

вида ли? Нарочно го правят! Да си дадеш килимите на автомивката!

т

току-що, цър-вул написа:

Мързелиф и укусен метод - сичко у плик за готвене 2 1/2 часа уф фурната и си ти. 

+10! цудницък метод!

Цуд ни цък!

Дан е да ти дойдат у вас да та Уперат... 

преди 4 минути, emmi написа:

т

+10! цудницък метод!

Цуд ни цък!

Картолете режиш на пръстчета!!! Инъ чаша бира или червено сухо, 3 ко-ко бульон, ако няма истенски бильон. 

преди 2 минути, цър-вул написа:

Дан е да ти дойдат у вас да та Уперат... 

Картолете режиш на пръстчета!!! Инъ чаша бира или червено сухо

на четири ги кръцкам аз

и моля бай Дафин да се шерне две-три листа

и малко кара биберим ба зрънца

и не на последно място! Десетина зрънца хвойна!

и в сопствен сос

става...............малка приаска!

преди 6 минути, emmi написа:

ми, не ми дреме, ама се пак....

тези са вълнени, ръчно тъкани и не бивало избще да се перат, което ми стана малко хикс....

обаче кво нещо - сутринта за първи път като се събудих ми беше студено (мнооого мразя зимата!) и си викам "Са, тук като стъпя от леглото да има нещо топличко..." И бам! По обяд имам два килима и ена пътека в багажника

слочаеност? Не мисля!

аз си задуших пил.дробчетаи имах малко хумус от вчера и чаша вино и съм в мир със себе си и вселената

а килим-феста беше абсолютно уникално събитие!

Утре у наше село по покана на читалището - имаме нова уредничка, ще има среща с Виктория Башлийска

или Бешлийска....

не знам

Казваш, "Ивелин" мое да е някой Наполеон на 21-век и ние като не знаем, да  помислят, че сме прости ... а иначе толко други Ивелин.овци да познаваме, на баш тоя, ако е някой ... инспектор, княз, мяз нещо, мое да ни се възхитят чужденците :jumping11:

ЕЕЕ, к`во нещо е да си от стар вещерски род-можеби-  и така да ти се нареждат нещата- щото няма как да си си го програмирала отпреди да знаеш

ъъъм, пилешки дробчета- веднъж гледах от шеф Манчев с карамелизирана ябълка и зелена салата- бяха супер и отдавна не съм си правила, та може да си мейкна едни, ама утре...

"уредничка"? какво Урежда гуспужата БаШлийска?

преди 3 минути, emmi написа:

става....

на теп ти вържат расете, на мен краката... 

преди 1 минута, Maleficient написа:

пилешки дробчета

На тиган с мнооо лук и млети ореи

преди 46 минути, emmi написа:

т

+10! цудницък метод!

Цуд ни цък!

няма ми плагиатствате от цицоВасилис, който последно ми донесе ... ама много вкусни бутер замразени най-разлиЦни неСта- гевреЦи пълнозърнести с топено сиренЦе и пуешко пълнеж ... много са, не ми се изброяват, но цяла седмица със сина ми си правим и хапваме и са просто У-ни-кални!

Дали ще е много като реклама, не знам, но ще ви напиша към сайта му едно mrbaker.bg - Цудницкииии

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 1 минута, Maleficient написа:

Казваш, "Ивелин" мое да е някой Наполеон на 21-век и ние като не знаем, да  помислят, че сме прости ... а иначе толко други Ивелин.овци да познаваме, на баш тоя, ако е някой ... инспектор, княз, мяз нещо, мое да ни се възхитят чужденците :jumping11:

ЕЕЕ, к`во нещо е да си от стар вещерски род-можеби-  и така да ти се нареждат нещата- щото няма как да си си го програмирала отпреди да знаеш

ъъъм, пилешки дробчета- веднъж гледах от шеф Манчев с карамелизирана ябълка и зелена салата- бяха супер и отдавна не съм си правила, та може да си мейкна едни, ама утре...

"уредничка"? какво Урежда гуспужата БаШлийска?

може би можеби да, мхм.......................

аз само с лучец ги задуших

ама верно трябва да обера ябълката

новата шефка на читалищети ни е една досадна леля, която се е завърнала от америките и сега с голям ентусиазъм се е захванала с "нашата общност"

няма лошо, но го прави по мега досаден начин и ме дразни

но е факт че ще се яви Бешлийска да говори за книгите си (не съм ги чела)

а др.месец ще идва Мадлен Алгафари

преди 4 минути, цър-вул написа:

ай, са, па орехи!

BTW сдобиф са с спрей за олио. Няма такъв кеф - с 10-20% от нормално ползваното олио се омазняват салатите, съдовете за печене. Няа такоф кеф

преди 8 минути, цър-вул написа:

Аааа, беаз и кармазъ биберин! Него ги забрайф

имам да меля утри

преди 5 минути, цър-вул написа:

Хубу, и твойто ще го напрайм. 50 на 50- ама са карамелизираните ябълки е някак си по...Илигантно аристократично почти

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.