Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 25 минути, lebel написа:

Харесвам филипинките. Готини са. Пиещите - още повече. Стига да не пият простамол уно, както гласи известния виц.

Не е виц. 😃

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 49 минути, Maleficient написа:

:mail1:Нормално. Не като на всички останали, по море, с много туристи, плажове и хотели, но си е мое решение, и такава ми беше нагласата :shy11: свърших си неща в къщи- даже още останаха за довършване, но лека по-лека всичко ще се нареди ;)

*аз този "хубавец" не съм го засичала до сега (май) - така че се пробвам да съм любезна ...

Купих  бутер тесто и ще направя някакви "закуски" ... чао до после скъпи съселяни :mail1::jumping11::sunglasses:

На мен ми се искаше да прекарам уикенда в слушане на музика и ръкоделие, но вместо това трябваше да ходя на разкрасяване и после на парти. Все пак си изкарах много добре, с приятна компания.  Видях се със старите приятели и се запознах с нови хора.

Добрата новина е, че в южното полукълбо пролетта най-сетне дойде. Извадихме летните дрехи и се радваме на хубавото време. 😎

@Реджеп Иведик  да се сезира

https://www.facebook.com/reel/1847750705814770

току-що, Greta Simmer написа:

но вместо това трябваше да ходя на разкрасяване и после на парти. Все пак си изкарах много добре, с приятна компания. 

имаш ли си гадже ?

преди 3 минути, Banesc54 написа:

имаш ли си гадже ?

Нямам фейс (мога да видя, но въпросът е принципен). И нека лайкът ми да бъде отнесен към втората част на цитата!

И поздрав...

spacer.png

преди 50 минути, lebel написа:

Закуски? Дано не са със златната рибка.

Един селянин хванал златната рибка.
- Пусни ме и ще ти изпълня три желания, селянино.
Селянинът я пуснал на земята, фиксирал я с подметката си и процедил:
- Ти на кой викаш селянин бе!

Що така ги криеш тези вицЧета? "закуска" звучи малко конкретно и ангажиращо да се яде "за закуска", но е ясно че са: 4 кренвиршки и още 4-и луканкинки и филенки, изделия от бутер тесто с различна плънка ... пекат се :bubblegum:супер лесно и бързо става ... защо не съм правила до сега, не знам

преди 2 минути, Maleficient написа:

Що така ги криеш тези вицЧета? "закуска" звучи малко конкретно и ангажиращо да се яде "за закуска", но е ясно че са: 4 кренвиршки и още 4-и луканкинки и филенки, изделия от бутер тесто с различна плънка ... пекат се :bubblegum:супер лесно и бързо става ... защо не съм правила до сега, не знам

Всичко е относително. Руснаците викат на мезето закуска. Но твоето описание ... не знам... некак... "Мало водки и закуски тоже маловато"...

Нищо де, поздрав и за теб...

преди 54 минути, Banesc54 написа:

и коли ще   карат само  правилните хора 

1. изми ли си посудата ?

2. мръсните гащи изпрали ?

на бутер тестото слагат маргарин

1 кило бутер тесто  3 лв

500 гр трябва да е мазнина

а едно пакетче 250 гр струва 5лв на промоция

и маргарина запушва  кръвоносните съдове ....

математиката е точна наука и  удра хората по -главата

Тази твоя ... грижа, за моите правилни действия след готвене, е толкова трогателна, че понякога се чудя тази твоя Добрина и Светлина в Душичката ти, дали ще е достатъчна за всички нас грешници и селяни.... :( не се тревожи за мен. Пълнолетна съм. Гледай ти там, имаш ли нещо за ядене (пиенето е ясно), че да не затворят магазините или да свършат консервите с русенсковарено :P

1. Няма посуда за миене. Разрязваш тестото и върху него редиш разни неща. Единствено купичката, в която разбих яйцето. Но тя е измита изключително внимателно и поставена на място.

2. Това е много интимен въпрос и за сега ще го запазя да ти го обясня, друг път. Като усетя, че сме станали по-близки :hush:

Е колко пък бутер тесто да ползвам и да ям на година? Казвам, ама ти не четеш, че за първи път правя. Ако е толко страшно за кръвоносните съдове, вече съм си дала парите, направила съм дори тестените изделия (няма да ги хвърля щото имало маргарин) и ще гледам да питам ЧатДжипиТу какво да пия или да ям за отпушване на кръвоносни съдове ... така ок ли е?

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Бяхме заедно 1 година, не беше само за да я впечатля, аз го исках.

Иначе съм роден в София, не съм селянин като теб. Има огромна разлика между Вагю и един посредствен стек. Надявам се и ти спреш да си беден и някоя да ти върже някой ден.

BTW Business Analyst

Всички сме от село. И какво че си роден в София? Някакви по специални заслуги ли очакваш? Ний от Варна какво да правим. 😀

преди 7 минути, Maleficient написа:

2. Това е много интимен въпрос и за сега ще го запазя да ти го обясня, друг път. Като усетя, че сме станали по-близки :hush:

а можеше порсто да кажеш не си си изпрала гащите и ги трупаш в леген докато не се съберат достатъчно като всички останали 

какво да пия или да ям за отпушване на кръвоносни съдове ... така ок ли е?

няма да има значение скоро

предвид нефтената криза

ще спре производството на доста храни в които се влага пластмаса и нефт

найлоновите торбички  ще бъдат пак лукс 

преди 47 минути, Banesc54 написа:

имаш ли си гадже ?

... ей това сте мъжете ... ако не си чул звукът на разбито:cantbelieve:то ми сърце, значи си като всички останали :angry:никога няма да разбереш, дали съм си изпрала и пера ли си гащите!:angry22:

преди 7 минути, Banesc54 написа:

а можеше порсто да кажеш не си си изпрала гащите и ги трупаш в леген докато не се съберат достатъчно като всички останали 

няма да има значение скоро

предвид нефтената криза

ще спре производството на доста храни в които се влага пластмаса и нефт

найлоновите торбички  ще бъдат пак лукс 

... и като го кажа, или ако го бях казала, това как щеше да те накара да се чувстваш.

Не ти говоря. Сърдита съм ти! Фръц! Някакви нагласени къде ходят по салони малони, ще ми заговаря ... аз толкова възмутена не съм била откак баба (светла ѝ памет) без да иска, веднъж като ми режеше ноктите с огромната шивашка ножица така надълбоко ми сряза нокътя, че като шурна една кръв ...

... ей това сте мъжете ... ако не си чул звукът на разбито:cantbelieve:то ми сърце, значи си като всички останали :angry:никога няма да разбереш, дали съм си изпрала и пера ли си гащите!:angry22:

ревността не  е необходима

може пък да ми миришът чорапите

когато губиш не знаеш какво печелиш.

преди 6 минути, Maleficient написа:

. и като го кажа, или ако го бях казала, това как щеше да те накара да се чувстваш.

никак

просто щях да  знам че не лъжеш 

преди 1 час, Greta Simmer написа:

На мен ми се искаше да прекарам уикенда в слушане на музика и ръкоделие, но вместо това трябваше да ходя на разкрасяване и после на парти. Все пак си изкарах много добре, с приятна компания.  Видях се със старите приятели и се запознах с нови хора.

Добрата новина е, че в южното полукълбо пролетта най-сетне дойде. Извадихме летните дрехи и се радваме на хубавото време. 😎

Много добре звучи всичко, което си обяснила :mail1: И аз вчера се видях с една приятелка. Разходих си новото прасковено рокле от MANGO, и даже милостиво започна да гърми, но така и не заваля.

Следващия път опитай и разгледай къде може да хапнеш и един стек за (отговарящо на вашата валута) 200 паунда, и да дойдеш и да ни разкажеш!

Тук предстои есента. Захладня едно такова ... повалява, мрачнее, но аз си обичам есента, заради цветовете ѝ. :bubblegum:

преди 8 минути, Banesc54 написа:

ревността не  е необходима

може пък да ми миришът чорапите

когато губиш не знаеш какво печелиш.

О, ти окончателно ме натири! Да се качвам на влакчето и от къде съм дошла! За-губих значи. Добрееее

еми, щом така си решил, аз не мога да заповядвам на сърцето ти и да те променям ... все пак и тези с миризливите чорапи си имат някъде половинки с непрани гащи, с които някой ден ще заживеят щастливо. А и мъдрите белобради са казали да ги пускаме тия, че иначе просто и лесно, а е по-интересно като е трудно и с изпитания.

ай, остани си със здраве. Но, ако желаеш да ме цитираш или заговаряш само с предварително поискано и дадено разрешение на "лични". Мерси за вниманието.

преди 18 минути, Maleficient написа:

Много добре звучи всичко, което си обяснила :mail1: И аз вчера се видях с една приятелка. Разходих си новото прасковено рокле от MANGO, и даже милостиво започна да гърми, но така и не заваля.

Следващия път опитай и разгледай къде може да хапнеш и един стек за (отговарящо на вашата валута) 200 паунда, и да дойдеш и да ни разкажеш!

Сигурно става дума за японско уагю, знам къде го има.

Местните фермери също произвеждат уагю, яла съм няколко пъти от него. То е на доста по-ниска цена. Хубаво е. Сигурно не е толкова високо качество, колкото японското - не мога да сравня. Важното е, че местните се стараят и задоволяват нуждите на пазара. 

преди 15 минути, Greta Simmer написа:

То е на доста по-ниска цена.

аз ако съм няма да ти продам

ако съм чернокож пълно ембарго и гладомор на  белите 

преди 11 минути, Banesc54 написа:

Ти мое си чернокож заради кюмюра в порите.

едит: демек - афропори

преди 6 минути, Banesc54 написа:

Да, но ти просто си зъл. Чернокожите не са.

Айде лягай да изтрезняваш в китките на майка си, винкел първобитен.

преди 2 минути, Greta Simmer написа:

Да, но ти просто си зъл. Чернокожите не са.

Айде лягай да изтрезняваш в китките на майка си, винкел първобитен.

не съм зъл а съм справедлив 

и използвате чернокожите да ви бачкат ефтино

трябва някой като мен да обедини чернокожите и да изрита белите  експлотатори

нещо като белия  лутър кинг

тъй ще ми е прякора 

преди 4 минути, Banesc54 написа:

не съм зъл а съм справедлив 

и използвате чернокожите да ви бачкат ефтино

трябва някой като мен да обедини чернокожите и да изрита белите  експлотатори

нещо като белия  лутър кинг

тъй ще ми е прякора 

Защо да рита белите? Като и черни, и бели, и жълти са експлоатирани от някой друг. Еднакво използвани са. Outsourcing.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Аутсорсинг

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да рита белите? Като и черни, и бели, и жълти са експлоатирани от някой друг. Еднакво използвани са. Outsourcing.

белите най-много експлотират  сигурно са 90 %

браво на джуджи

съживи темата

сега по-бяло ли се чувстваш? @Banesc54

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.