Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 4 минути, Гост. написа:

Тихо,тихо ...

е не е,като да не е прав,де

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Айнщайн написа:

ти виждала ли си го🤩невероятен е,няма да ти го показвам и ти да не се влюбиш лудо🥰

Кой това?

преди 3 минути, acnekt написа:

От какво може да са тези болки в главата? След такова нещо понякога вратът ми е схванат. Сериозно ли е това? Понякога имам чувството, че ще ми се спука кръвоносен съд от тази болка.

хипохондрия и тъпчене с боклуци

преди 3 минути, Айнщайн написа:

ти виждала ли си го🤩невероятен е,няма да ти го показвам и ти да не се влюбиш лудо🥰

Недей го показва,че трябва да режа вени после,млада съм още живее ми се 😁😁😁

току-що, Гост. написа:

Недей го показва,че трябва да режа вени после,млада съм още живее ми се 😁😁😁

как ще го изпуснеш,ще се бием за него

преди 2 минути, acnekt написа:

Кой това?

Пешко

Ее не човек да не си види Докера вие се разшарихте кат чукчи

преди 3 минути, petie1 написа:

е какво да правим,само Анка липсва и всичко ще е идеално

преди 8 минути, Айнщайн написа:

как ще го изпуснеш,ще се бием за него

Пешко

Е ще жертвам нейл полиша 😁😁😁

преди 4 минути, petie1 написа:

И ти ли се отказваш от нас? 

току-що, Гост. написа:

Е ще жертвам нейл полиша 😁😁😁

той досега не ни е нареждал,като другаря Мианмар,ама има време де

преди 8 минути, Гост. написа:

Още не ама ако няма развитие с тази комедия иаз ще развея бялото знаме

преди 8 минути, Айнщайн написа:

той досега не ни е нареждал,като другаря Мианмар,ама има време де

Е как няма да ви нареждаме като обещахте нещо да се случи на АБПФК Кити-Анне а досега нищо

преди 2 минути, petie1 написа:

Предател! 😁😁😁Ако не е в тази ще има друга тема,вече сиг я сърби ръката ама си мирува след 8те часа 

преди 1 минута, Гост. написа:

Предател! 😁😁😁Ако не е в тази ще има друга тема,вече сиг я сърби ръката ама си мирува след 8те часа 

Не бяха ли 24-те часа на Льо Ман :)

преди 9 минути, petie1 написа:

Не бяха ли 24-те часа на Льо Ман :)

То където са 8 ,там са и 24 😁😁😁

преди 37 минути, Гост. написа:

То където са 8 ,там са и 24 😁😁😁

Вярно бе :)

преди 10 часа, petie1 написа:

Е как няма да ви нареждаме като обещахте нещо да се случи на АБПФК Кити-Анне а досега нищо

е как нищо,я каква е кротка,сестра и добре я нареди.Сам се сети щом не пише,предупредили са я-иначе до сега 100 пъти да ни е проклела и да ни обясни какви идиоти сме

преди 1 час, Айнщайн написа:

е как нищо,я каква е кротка,сестра и добре я нареди.Сам се сети щом не пише,предупредили са я-иначе до сега 100 пъти да ни е проклела и да ни обясни какви идиоти сме

И простаци! И сме и под нивото! Ако започнем да говорим за политика или 2ww ,може и да ни удостои с вниманието си.🤔 Та какво става с ББ и Менгеле? (btw има нова книга за него Анче!) 

Смешни тъпчовци. Всъщност съм болна, вчера се събудих полузадушена,  запушен нос, зверски болки в гърлото, втресе ме, температурата ми танцуваше, имах ужасна хрема, носът ми течеше като водопад. Днес съм по - добре, но пък взех да кашлям. Взимам аналгин, парацетамол, сироп за кашлица и "Мултисаностол" (липсват ми витамини). Спах адски много.

Не, че съм се "кротнала".

А за здравословните ми проблеми - вярвайте си, че са лечими, не са, дори не ми се започва пак отначало. Тук всички твърде много вярвате в чудеса.

А Айнщайн просто е чела косматото и си мисли, че ме познава, смешна работа.

Бих искала да видя тя как ще посмее да си прати нейното дете в дом с ужасни битови условия и персонал, нает от улицата.

преди 7 минути, Anne написа:

Смешни тъпчовци. Всъщност съм болна, вчера се събудих полузадушена,  запушен нос, зверски болки в гърлото, втресе ме, температурата ми танцуваше, имах ужасна хрема, носът ми течеше като водопад. Днес съм по - добре, но пък взех да кашлям. Взимам аналгин, парацетамол, сироп за кашлица и "Мултисаностол" (липсват ми витамини). Спах адски много.

А за здравословните ми проблеми - вярвайте си, че са лечими, не са, дори не ми се започва пак отначало. Тук всички твърде много вярвате в чудеса.

Бих искала да видя тя как ще посмее да си прати нейното дете в дом с ужасни битови условия и персонал, нает от улицата.

Точно така, Anne. На теб ти е задръстен носа, тъкмо ставаш в 7 следобед и разни идиоти ще ти дават акъл!

Направи си чай и пий витамини. А душманите да се пукат, че не могат да ти доближат стандарта на живот.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Точно така, Anne. На теб ти е задръстен носа, тъкмо ставаш в 7 следобед и разни идиоти ще ти дават акъл!

Направи си чай и пий витамини. А душманите да се пукат, че не могат да ти доближат стандарта на живот.

Не беше само носът ми, тъпчо,  гърлото ме стягаше, не можех да дишам, сърцето ме болеше и се стреснах да не съм пипнала ковида. Не можех да ям и да пия, много се стреснах.

преди 38 минути, Anne написа:

Вземи си виброцил е за течащ нос,прахчета фервекс но има други според зависи какъв вкус предпочиташ.Като ти липсват витамини си вземи такива за жени.Има ги на Джеймисън,Солгар,Цетрум и т.н

преди 41 минути, Anne написа:

тъпчо си ти и ония с емотиконите,дето си сменя през минута мнението,сестра ти да я питам ли дали не те е предупредила и с ония мианмар се вземете накрая,навсякъде все компетентни

преди 31 минути, Anne написа:

много се стреснах.

Ох и ние за теб...

преди 33 минути, Anne написа:

Не беше само носът ми, тъпчо, 

Тъпчо е новото зайче,коте и т.н ли ? 🤔

преди 39 минути, Anne написа:

Не беше само носът ми, тъпчо,  гърлото ме стягаше, не можех да дишам, сърцето ме болеше и се стреснах да не съм пипнала ковида. Не можех да ям и да пия, много се стреснах.

При корона не тече носа. Тъпчо??? И сърце не боли. Няма такъв симптом.

преди 2 минути, acnekt написа:

При корона не тече носа. Тъпчо???

не се засягай,гледа се в огледалото докато пише

преди 42 минути, Anne написа:

Точно така. Горката жена има COVID 19, а вие се подигравате на нейните симптоми. Безсрамници.

Сбогувайте се с нея с добро, преди да е станало твърде късно.

преди 4 минути, acnekt написа:

При корона не тече носа.

Това е COVID 20. Толкова сте прости...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.