Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Точно така. Горката жена има COVID 19, а вие се подигравате на нейните симптоми. Безсрамници.

Сбогувайте се с нея с добро, преди да е станало твърде късно.

Ако това,за което пише, че има увреждания, придружаващи болести,  е вярно, то тогава тя е рисков пациент.

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, acnekt написа:

Ако това,за което пише, че има увреждания, придружаващи болести,  е вярно, то тогава тя е рисков пациент.

те в тях не чистят,само веднъж годишно,как няма да киха-сама каза-прах,буболечки

преди 1 час, Anne написа:

Смешни тъпчовци. Всъщност съм болна, вчера се събудих полузадушена,  запушен нос, зверски болки в гърлото, втресе ме, температурата ми танцуваше, имах ужасна хрема, носът ми течеше като водопад. Днес съм по - добре, но пък взех да кашлям. Взимам аналгин, парацетамол, сироп за кашлица и "Мултисаностол" (липсват ми витамини). Спах адски много.

Не, че съм се "кротнала".

А за здравословните ми проблеми - вярвайте си, че са лечими, не са, дори не ми се започва пак отначало. Тук всички твърде много вярвате в чудеса.

А Айнщайн просто е чела косматото и си мисли, че ме познава, смешна работа.

Бих искала да видя тя как ще посмее да си прати нейното дете в дом с ужасни битови условия и персонал, нает от улицата.

чудя се колко можеш да паднеш,дъното е тавана ти,трагедия,след някои месец ще си говорим,а с майка ти по скоро,че има път към Монтана скоро,а Берковица не е далеч

преди 21 минути, acnekt написа:

Не само, майка ми е учителка. В циганско училище. Като ги знам как спазват хигиена..........Вчера майка ми се беше побъркала от страх, днес все пак отиде на работа. Слава Богу, днес съм по - добре и дишам, но вчера си изкарах акъла. Май е грип, слава Богу. Иначе аз от грип и бронхит редовно си боледувам от дете. Преди боледувах често, с годините по - рядко, но по - тежко. Понеже вече и не мога да повръщам, като имам храчки, кашлям ужасно, на нашите им иде да ме изхвърлят навън.............Не съм виновна, че нещо ми стана и вече не мога да повръщам.В такива случаи антибиотиците ме спасяват.

И добре, че няма сестра ми да се грижи за мен, че тя е луднала здраво по простотията хомеопатия. Хомеопатията не лекува всичко и дано не го разбере по трудния начин.

Аз предпочитам да живея в 21 век.

току-що, Anne написа:

майка ми е учителка. В циганско училище. Като ги знам как спазват хигиена..........

От там си се заразила. Жалко.

преди 1 минута, Anne написа:

Понеже вече и не мога да повръщам, като имам храчки, кашлям ужасно, на нашите им иде да ме изхвърлят навън.............

Колко са жестоки. И ти си имаш нужди.

преди 16 минути, Гост. написа:

Тук нещо се заформя май 😁😁😁

Признайте си, че ѝ завиждате за това, че е принцеса и че взема заплата без да работи.

преди 1 час, Myanmar написа:

COVID 20.

COVID 19 BG EDITION :) COVID 20 Не е готов

току-що, petie1 написа:

COVID 19 BG EDITION :)

Това обяснява задръстения нос. Аз гледам "Доктор Хаус" и той ме е научил, че ако нещо не пасва, може да се напасне с малко фантазия.

dr house GIF

преди 56 минути, Anne написа:

Не само, майка ми е учителка. В циганско училище. Като ги знам как спазват хигиена..........Вчера майка ми се беше побъркала от страх, днес все пак отиде на работа. Слава Богу, днес съм по - добре и дишам, но вчера си изкарах акъла. Май е грип, слава Богу. Иначе аз от грип и бронхит редовно си боледувам от дете. Преди боледувах често, с годините по - рядко, но по - тежко. Понеже вече и не мога да повръщам, като имам храчки, кашлям ужасно, на нашите им иде да ме изхвърлят навън.............Не съм виновна, че нещо ми стана и вече не мога да повръщам.В такива случаи антибиотиците ме спасяват.

И добре, че няма сестра ми да се грижи за мен, че тя е луднала здраво по простотията хомеопатия. Хомеопатията не лекува всичко и дано не го разбере по трудния начин.

Аз предпочитам да живея в 21 век.

Какво значи ц****ско училище?

При Корона кашлицата е суха.

преди 2 часа, Anne написа:

да не съм пипнала ковида

Е ти нали не вярваше в Ковид-19? Ама кат ти опря ножа в кокала бързо бързо повярва а?

преди 1 минута, acnekt написа:

Ами с цигани 😀😀😀 Ако те е обидила се извинявам от нейно име... 

преди 5 минути, acnekt написа:

Строено е от цигани.

Кой мислиш е строил Китайската стена.

преди 5 минути, acnekt написа:

Нейната е овлажнена от сополи. Може би все пак има надежда, че не е пипнала съвременната чума.

преди 6 минути, petie1 написа:

COVID 19 BG EDITION :) COVID 20 Не е готов

а готов е само се чака нова година и ще го пуснат в лидъл и кауфланд на промоция

преди 4 минути, Myanmar написа:

Това обяснява задръстения нос. Аз гледам "Доктор Хаус" и той ме е научил, че ако нещо не пасва, може да се напасне с малко фантазия.

dr house GIF

Ето една малка тайна аз съм българския Грегъри Хаус ама на компютрите :)

преди 1 минута, ninov написа:

а готов е само се чака нова година и ще го пуснат в лидъл и кауфланд на промоция

Той като е китайски, няма гаранция. Даже си е за рекламация...

3D Corona GIF by Matthew Butler

преди 1 минута, petie1 написа:

ти нали беше някъква вещица на линукс

преди 2 минути, petie1 написа:

И ни тормозиш, докато ги спасяваш. Сега всичко се нарежда...

преди 1 минута, ninov написа:

Ай стига пак ли нов Ковид? Че Ковид 19 не сме преборили още

преди 2 минути, ninov написа:

ти нали беше някъква вещица на линукс

Аз съм Маг 2 ниво @Валсо е вещицата

преди 3 минути, Myanmar написа:

И ни тормозиш, докато ги спасяваш. Сега всичко се нарежда...

Дааааааа кефи ме да гледам на вас кат на опитни мишлета

преди 1 минута, baitexpo написа:

Чакаме пикЪТ след две седмици :speak:

Абе не е шега работа тоя Ковид-19 така че да не дърпаме дявола за опашката кат АБПФК Кити-Анне

преди 23 минути, Myanmar написа:

Признайте си, че ѝ завиждате за това, че е принцеса и че взема заплата без да работи.

Ти чак сега ли го разбра?!?

преди 20 минути, Гост. написа:

Ами с цигани 😀😀😀 Ако те е обидила се извинявам от нейно име... 

Анчето, описва себе си като

Аз съм добър човек, умея да изслушвам хората и да ги разбирам. Мразя расизма и дискриминацията, насилието и лицемерието. Любовта, племенничката ми и интересите ми са най - важните неща за мен. Държа на искреното и честно приятелство, на равнопоставеността и човешките права.

и затова някак си ми е странно. Как дискриминира хората.

преди 2 минути, Гост. написа:

Ти чак сега ли го разбра?!?

Аа той и други неща научи от тая тема

преди 2 минути, acnekt написа:

Аз съм добър човек, умея да изслушвам хората и да ги разбирам. Мразя расизма и дискриминацията, насилието и лицемерието. Любовта, племенничката ми и интересите ми са най - важните неща за мен. Държа на искреното и честно приятелство, на равнопоставеността и човешките права.

Това описание е в пълно противоречие с поведението й тук във форума

преди 3 минути, acnekt написа:

И на мен ама само тя може да си го позволи,нали е принцеса! 

преди 3 минути, petie1 написа:

Аа той и други неща научи от тая тема

Кои? 👀 Какво се прави с краставица и свещи ли 😁😁😁😁

преди 6 минути, petie1 написа:

Абе не е шега работа тоя Ковид-19 така че да не дърпаме дявола за опашката кат АБПФК Кити-Анне

кажи го това на тия в ковид темата че там твардът че такова животно няма

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.