Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 19 минути, Myanmar написа:

Другия път, като ви каже, че сестра ѝ ще я прати в лудница, ако не ѝ слугувате, не бързайте да ѝ ближете краката, както наскоро някои от вас направиха.

а тя със сигурност ще потегли за там, въпрос на време е, а тия дето я съжаляват, дори не мисля, че реално се интересуват от състоянието и, въпроса е да се види колко са мъдри, знаещи и какви чувствителни души имат, просто да им фигурира именцето някъде

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 часа, Василе-е-е написа:

Е**х тоя неразрешим проблем- 12 страници :D 

Имам един въпрос и не ми се отваря цяла тема за единия отговор,та:

Тая не толкова "нова" функция да блокираш ЛС (за постовете работи) от Администратор/Модератори сработва ли,или е проформа само? Някой пробвал ли я е?

Ако е от Администратор не би трябвало да може да се блокира

преди 55 минути, Myanmar написа:

Другия път, като ви каже, че сестра ѝ ще я прати в лудница, ако не ѝ слугувате, не бързайте да ѝ ближете краката, както наскоро някои от вас направиха.

Аа аз не съм й близал краката а редовно й дърпам опашката

преди 13 минути, adersa написа:

Айде вече изтривайте тази тема писна ми да я гледам всеки ден банална стана от спам.

ми не я гледай душа, не мъчи интелигентната си главица с баналности

преди 42 минути, adersa написа:

Айде вече изтривайте тази тема писна ми да я гледам всеки ден банална стана от спам.

Ми ще си направи друга АБПФК Кити-Анне и пак същия батак

преди 31 минути, Сталин написа:

ми не я гледай душа, не мъчи интелигентната си главица с баналности

Хей как върви?

преди 4 минути, petie1 написа:

Ми ще си направи друга АБПФК Кити-Анне и пак същия батак

Хей как върви?

върви някак, много се дразня на такива, минат дадът си акълите или обяснят колко сме зле и си заминат, пак казвам на които не ми харесва да чете друго

преди 1 минута, Сталин написа:

върви някак, много се дразня на такива, минат дадът си акълите или обяснят колко сме зле и си заминат, пак казвам на които не ми харесва да чете друго

Да а с АБПФК Кити-Анне докъде стигнахте? Гледам не е много активна тия дни?

преди 6 минути, petie1 написа:

Да а с АБПФК Кити-Анне докъде стигнахте? Гледам не е много активна тия дни?

тя добре се усеща, че нещата не са в неина полза и предпочита да си трае, нищо, че от време на време пуска пост все едно и е смешно ама съм сигурна, че я е страх най малкото сестра и да не я издъни, че сестра и и е писнало сигурно-от години я занимават, какво Анка твори по форуми и паланки

преди 1 минута, Сталин написа:

тя добре се усеща, че нещата не са в неина полза и предпочита да си трае, нищо, че от време на време пуска пост все едно и е смешно ама съм сигърна, че я е страх най малкото сестра и да не я издъни, че сестра и и е писнало сигурно-от години я занимават, какво Анка твори по форуми и паланки

Питах защото нали каза че събирате неща срещу нея та викам да не лишавате зрителите от финала

преди 1 час, Сталин написа:

тя добре се усеща, че нещата не са в неина полза и предпочита да си трае, нищо, че от време на време пуска пост все едно и е смешно ама съм сигурна, че я е страх най малкото сестра и да не я издъни, че сестра и и е писнало сигурно-от години я занимават, какво Анка твори по форуми и паланки

Не си трая, просто не съм добре здравословно, плюс това разучавах новите неща в играта на лейдито, ъпдейтнали са я и ми трябваше цял ден, за да я разуча.

И освен това с идиотки не ми се занимава.

Ще видим кой накъде ще потегли. Вие сте за там, дето ревете за стари работи.

А сестра ми наистина ме беше заплашила. Така отвратително се държа с мен, че я блокнах, да ми е спокойно на душата.Че ми писна от нейните истерии. На място не може да постави идиотки, които я тормозят.

Хахахахах, последно истеричната сестра е виновна. Става все по-интересно. 

П.С. Мисля да преместя темата в празни приказки. 

преди 9 часа, Anne написа:

това разучавах новите неща в играта на лейдито, ъпдейтнали са я и ми трябваше цял ден, за да я разуча.

С какви глупости се занимаваш вместо да научиш нещо наистина полезно :)

преди 2 часа, ostavime написа:

Хахахахах, последно истеричната сестра е виновна. Става все по-интересно. 

П.С. Мисля да преместя темата в празни приказки. 

Ами тоя сериал става все по смешен, как си представяте жена на 36 да играе с кукли? :)

преди 11 часа, Anne написа:

Не си трая, просто не съм добре здравословно, плюс това разучавах новите неща в играта на лейдито, ъпдейтнали са я и ми трябваше цял ден, за да я разуча.

А сестра ми наистина ме беше заплашила. Така отвратително се държа с мен, че я блокнах, да ми е спокойно на душата.Че ми писна от нейните истерии. На място не може да постави идиотки, които я тормозят.

сега да те докладвам ли, че обиждаш, а? 

преди 11 часа, Anne написа:

кой е идиотка, това е обида, разбираш ли-докажи, че лъжа

преди 2 часа, petie1 написа:

Ами тоя сериал става все по смешен, как си представяте жена на 36 да играе с кукли? :)

спри да лъжеш, че не си Петър, petie-е съкратено от Петър, как не те е  срам, знам, че ти и останалите във форума сте влюбени в мен, обаче обществото Ви пречи да си признаете

преди 16 часа, Anne написа:

Не съм се заканвала, аз и от химия нищо не разбирам.Просто исках да я стресна. а тя се вързала буквално.:lol6:

ти от клетви и да обиждаш май друго не разбираш

преди 3 часа, petie1 написа:

ама тя не си играе само с кукли, а и със свещи и разни други фа ...со подобни предмети, гледа къде ще паснат и после пише тема за какво ги ползва🥵

плюс това разучавах новите неща в играта на лейдито, ъпдейтнали са я и ми трябваше цял ден, за да я разуча

И бебешките игри за преобличане на кукли ти отнемат цял ден да им разучиш ъпдейта. Смятай...

japan.jpg

Точно така, никакво триене на теми! Блокирай сестра си да ти е спокойно на душата!

Какъв душевен катарзис претърпя Anne, остава ѝ да се научи откъде се купува хляб и да се научи да смята.

преди 7 часа, Сталин написа:

ама тя не си играе само с кукли, а и със свещи и разни други фа ...со подобни предмети, гледа къде ще паснат и после пише тема за какво ги ползва🥵

Още ли ги вярвате тия косматски истории, разправяни от разни идиотки в косматия форум? Само дебили биха се вързали на простотии им. Че ме взеха на подбив и си правят гаври, измисляйки си простотии, хубаво, ама това само показва какво им е нивото.

преди 6 минути, Anne написа:

Още ли ги вярвате тия косматски истории, разправяни от разни идиотки в косматия форум? Само дебили биха се вързали на простотии им. Че ме взеха на подбив и си правят гаври, измисляйки си простотии, хубаво, ама това само показва какво им е нивото.

идиотка е тая която ти мие г. за и не те е научила на нищо, а за свещите😊100% вярно😄😄😄

преди 3 часа, Myanmar написа:

И бебешките игри за преобличане на кукли ти отнемат цял ден да им разучиш ъпдейта. Смятай...

japan.jpg

Точно така, никакво триене на теми! Блокирай сестра си да ти е спокойно на душата!

Какъв душевен катарзис претърпя Anne, остава ѝ да се научи откъде се купува хляб и да се научи да смята.

Ама те играта са я променили изцяло - дизайн, някои опции са махнати, други са добавени, цял ден ми отне да разбера как и откъде се печелят долари, изумруди и диаманти, много неща са променени. В мола вече всичко е с долари, но в бутиците вече се пазарува само с изумруди и диаманти. Долари вече се печелят не само от дуели, но и от участие в конкурсите за красота или  гласуването в такива конкурси, както и от апартамента, изумруди се печелят само от дуели, конкурси за красота и колелото на късмета. Диаманти - само от колелото. Поне са запазили картите на късмета (от които печелиш дрехи, обувки, бижута), долари, изумруди, а май вече и диаманти, и модната машина, откъдето печелиш неща за гардероба. Поне вече излиза евтино да си направиш годежно парти и скоро ще направя такова, сега събирам изумруди за по - голямо място за парти, за повече гости. Другият плюс е, че може да си отключваш безплатно до 3 стари бутика и да си вземеш от там каквото не си успял. Сега събирам диаманти за едно куче. Трябваше ми време, за да открия къде инвентарът ми, как  да се сдобия с карти за участие в конкурса за красота, къде са годеника, домашните любимци и автопарка, как се вдига ниво, колко струват бонусите за популярност и къде са

Тази игра не е за деца.  В нея играят мои връстници, че и по - големи. Забавна е, не е тъпа като "Фармвил" - а с който сестра ми ми досаждаше. При поредната покана и казах да върви на село, като и се фермерства и я блокнах. Тогава пак ми беше сърдита. Аз поне не досаждам на никого с играта. Е, не ме канят по партита вече, ама чудо голямо.

преди 2 минути, Anne написа:

Ама те играта са я променили изцяло - дизайн, някои опции са махнати, други са добавени, цял ден ми отне да разбера как и откъде се печелят долари, изумруди и диаманти, много неща са променени. В мола вече всичко е с долари, но в бутиците вече се пазарува само с изумруди и диаманти. Долари вече се печелят не само от дуели, но и от участие в конкурсите за красота или  гласуването в такива конкурси, както и от апартамента, изумруди се печелят само от дуели, конкурси за красота и колелото на късмета. Диаманти - само от колелото. Поне са запазили картите на късмета (от които печелиш дрехи, обувки, бижута), долари, изумруди, а май вече и диаманти, и модната машина, откъдето печелиш неща за гардероба. Поне вече излиза евтино да си направиш годежно парти и скоро ще направя такова, сега събирам изумруди за по - голямо място за парти, за повече гости. Другият плюс е, че може да си отключваш безплатно до 3 стари бутика и да си вземеш от там каквото не си успял. Сега събирам диаманти за едно куче. Трябваше ми време, за да открия къде инвентарът ми, как  да се сдобия с карти за участие в конкурса за красота, къде са годеника, домашните любимци и автопарка, как се вдига ниво, колко струват бонусите за популярност и къде са

Тази игра не е за деца.  В нея играят мои връстници, че и по - големи. Забавна е, не е тъпа като "Фармвил" - а с който сестра ми ми досаждаше. При поредната покана и казах да върви на село, като и се фермерства и я блокнах. Тогава пак ми беше сърдита. Аз поне не досаждам на никого с играта. Е, не ме канят по партита вече, ама чудо голямо.

тази игра е за деца😄😄😄 а и за и.. оти, кое от двете си

Подигравайте се. То само това можете. Вие изобщо можете ли нещо?

Освен че играя играта, също така следя и протестите.

Така че, нямам абсолютно никакво време за занимавки с вас двете. Търсете си кефа другаде.

А, и филма ми почна.

преди 20 минути, Anne написа:

Само дебили биха се вързали на простотии им.

Аха. Знаем ли за кирливите ти ризи и за дебелите ти свещи, значи сме дебили. Разкошно си го измислила.

stupid lloyd bridges GIF

преди 2 минути, Myanmar написа:

Аха. Знаем ли за кирливите ти ризи и за дебелите ти свещи, значи сме дебили. Разкошно си го измислила.

stupid lloyd bridges GIF

ха-ха,не знаем дали са дебели, само знаем, че са имали релеф-за нейно удоволствие

преди 11 минути, Anne написа:

Ама те играта са я променили изцяло

Само за игри за принцеси имаш време. А създаваш теми какво ще правиш като умрат твоите и вече няма кой да те подмива. Кога ще ти остане време да се научиш да смяташ, че да стигнеш до бакалията? И това няма да е достатъчно да спрат социалните да те вкарат в дом за инвалиди. Тогава ще е късно и за образование и игрите ще секнат отма.

ти се радвай, че Айнщайн е блокирана, иначе до сега да те разревала поне 10 пъти, но понеделник е близо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.