Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

И ти защо си мислиш, че като пишеш на администратора той е длъжен да трие темите.  Те темите не са твои,  а под тях са писали и доста хора по доста въпроси,  тоест вкарали са интелектуален труд .  И другия момент е, как точно изтриването на темите ще ти реши проблемите не е много ясно,  нито има и логично обяснение,  ма това е друга тема 😆

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Anne написа:

Моля? Какво дете в инвалидна количка съм проклела, бе? Аз това никога не бих го направила! Самата аз съм с увреждания! Вече започвате яко да си измисляте, наистина здраво прекалявате, в стремежа си да се изкарате жертви.

Пак ще пиша на администратора Кален да изтрие всички теми, в другия форум не знам как стоят нещата, той отдавна не се посещава, администраторите ги няма никакви!

В Малък град клюкарник като този щях да съм разбрала, ако Петър заради мен е губил работа.........

Имам чувството, че си търсите занимавка. Нямате ли си сериозна работа и семейства, та с мен сте се захванали?

Май говори за космото, Калин няма да изтрие темите бъди сигурна

преди 6 минути, Anne написа:

Нямате ли си сериозна работа и семейства, та с мен сте се захванали?

Тва ни е работата , нали сме част от световния заговор срещу теб 😆

Анче не се мръщи бре душице, не приемай шегите ми така лично, тури си една усмивка на лицето, живота е кратък, струва ли си да го хабиш в нерви!?
Не с лошо, аз вашите дразги не знам и те не са работа нукому тук, но вие сами ни ги представяте, а на нас не остава друго освен да хрупаме пуканки.

преди 1 минута, Michigan111 написа:

И ти защо си мислиш, че като пишеш на администратора той е длъжен да трие темите.  Те темите не са твои,  а под тях са писали и доста хора по доста въпроси,  тоест вкарали са интелектуален труд .  И другия момент е, как точно изтриването на темите ще ти реши проблемите не е много ясно,  нито има и логично обяснение,  ма това е друга тема 😆

Аа аз не давам да ми се трият мненията ха сега да видим Калин как трябва да постъпи?

преди 6 минути, petie1 написа:

То тоя изреди репертоара на маскираната нацистка

Много ме радва този а и покрай хапаниците на госпо'иците тука нещо се присетих за него.

преди 2 минути, petie1 написа:

Май говори за космото, Калин няма да изтрие темите бъди сигурна

И защо да не ги изтрие?

А вие какво сте се захванали с мен и ми се подигравате? И чоплите стари неща? За какво? Какво удоволствие ви носи това? По възвишени ли ви прави, по - готини ли ви кара да се чувствате, по - умни, по - силни? Подигравките са признак на лошо възпитание и нисък морал!

преди 3 минути, petie1 написа:

Калин няма да изтрие темите бъди сигурна

И по добре,  малко ли теми сме дъвкали там 😀

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Тва ни е работата , нали сме част от световния заговор срещу теб 😆

Дааа и сме върли нацисти

преди 1 минута, petie1 написа:

Аа аз не давам да ми се трият мненията ха сега да видим Калин как трябва да постъпи?

Референдум.

преди 7 минути, Anne написа:

Моля? Какво дете в инвалидна количка съм проклела, бе? Аз това никога не бих го направила! Самата аз съм с увреждания! Вече започвате яко да си измисляте, наистина здраво прекалявате, в стремежа си да се изкарате жертви.

Пак ще пиша на администратора Кален да изтрие всички теми, в другия форум не знам как стоят нещата, той отдавна не се посещава, администраторите ги няма никакви!

В Малък град клюкарник като този щях да съм разбрала, ако Петър заради мен е губил работа.........

Имам чувството, че си търсите занимавка. Нямате ли си сериозна работа и семейства, та с мен сте се захванали?

Нямат си.

Много добре спря да им отговаряш известно време.

Абстрахирай се. Разбирам, че ще ти е трудно, но за малко не влизай в този форум.

От последните писали в тази тема, а и предишната, не виждаш ли, че хора без друга работа и ангажименти просто си чешат клавиатурките.

Ако трябва друг ник-нейм си направи. Но не им давай поводи, защото форума се превръща в гнусно блато. Моля те! Поне ти да ме разбереш, че очевидно останалите са ...имбецили някакви.

Така де, тя иска целите теми да изтрият, с тях и твоите мнения, и моите,  и на другите 

току-що, petie1 написа:

Дааа и сме върли нацисти

Е то това е ясно 😆

преди 2 минути, Bubbles написа:

Много ме радва този а и покрай хапаниците на госпо'иците тука нещо се присетих за него.

А аз съм се заредил с пуканки и кола и зяпам комедията

преди 2 минути, Bubbles написа:

Анче не се мръщи бре душице, не приемай шегите ми така лично, тури си една усмивка на лицето, живота е кратък, струва ли си да го хабиш в нерви!?
Не с лошо, аз вашите дразги не знам и те не са работа нукому тук, но вие сами ни ги представяте, а на нас не остава друго освен да хрупаме пуканки.

Не мога да не се мръщя. Имам здравословен проблем и не съм добре в момента, сега пък приятелка на тази пак раздухва старите истории, нашите не са добре, а сестра ми ми вдигна кръвното до стратосферата с нейната заплаха..........

Нищо не правя на тези двамата, отдавна не се интересувам от тях. Не съм виновна, че администраторите не си вършат работата, а София е пълна с идиоти, които, вместо да си гледат семействата и работата, особено в тези трудни времена, са тръгнали да се занимават с глупости.

Съжалявам много хората, които живеят цял живот за хорското мнение. Това не е живот.

ПРОСТО МЕ ОСТАВЕТЕ НА МИРА!

А аз съм се заредил с пуканки и кола и зяпам комедията

нищо не зяпаш! Ти се едно жалко плужече, което, ако си прочете и види последните 50 мнения!!! сметни колко са за ден, би трябвало сериозно да се замисли колко му е зле личния живот, за да го прекара тук в писане на безсмислици.

И защо да не ги изтрие?

А вие какво сте се захванали с мен и ми се подигравате? И чоплите стари неща? За какво? Какво удоволствие ви носи това? По възвишени ли ви прави, по - готини ли ви кара да се чувствате, по - умни, по - силни? Подигравките са признак на лошо възпитание и нисък морал!

Ми лично аз те дърпам за опашкара заради това че се подиграваш на знаещите включително и мен, а за темите ти казахме сто пъти защо няма ги изтрие

преди 1 минута, Maleficient написа:

нищо не зяпаш! Ти се едно жалко плужече, което, ако си прочете и види последните 50 мнения!!! сметни колко са за ден, би трябвало сериозно да се замисли колко му е зле личния живот, за да го прекара тук в писане на безсмислици.

Щом така смяташ добре

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Така де, тя иска целите теми да изтрият, с тях и твоите мнения, и моите,  и на другите 

Е то това е ясно 😆

Даааааа даже се научих колко ми зле живота

преди 1 минута, Maleficient написа:

Но не им давай поводи, защото форума се превръща в гнусно блато. Моля те! Поне ти да ме разбереш, че очевидно останалите са ...имбецили някакви.

А в случая забелязваш ли под каква тема пишеш и ти? Точно в такава,  превръщаща форума в блато. Тема без абсолютно никакъв смисъл и логическо обяснение.  Ми каквато темата - такива и коментарите. 

А имбецилите ако не те разберат, анка не виждам как ще успее. 

преди 5 минути, Maleficient написа:

Нямат си.

Много добре спря да им отговаряш известно време.

Абстрахирай се. Разбирам, че ще ти е трудно, но за малко не влизай в този форум.

От последните писали в тази тема, а и предишната, не виждаш ли, че хора без друга работа и ангажименти просто си чешат клавиатурките.

Ако трябва друг ник-нейм си направи. Но не им давай поводи, защото форума се превръща в гнусно блато. Моля те! Поне ти да ме разбереш, че очевидно останалите са ...имбецили някакви.

Обаче искрено ме вбесиха фалшивите обвинения, че съм проклела дете в инвалидна количка и че съм се подигравала на Петър.

Няма как да не си го слагам на сърце, вероятно пак ще ме заплашат със съд! А родителите ми са възрастни и не са добре, аз също.

Просто не съм очаквала в 2020 година да ми държат сметка за мнения от 2007 - 2010 поне.  После не съм се занимавала с тях.

Тя комедията почна с пълна пара

Малеф като белгийската мида се опитва да анализира аватара ми а не личноста ми а и май е зле с математиката  щот ако се вгледа ще види че види че с ъм писал по малко от 50 коментара за деня

преди 25 минути, Michigan111 написа:

И по добре,  малко ли теми сме дъвкали там 😀

Да особенно с историческите теми най забавна беше тая с кацането на Луната

преди 7 часа, Anne написа:

Обаче искрено ме вбесиха фалшивите обвинения, че съм проклела дете в инвалидна количка и че съм се подигравала на Петър.

Няма как да не си го слагам на сърце, вероятно пак ще ме заплашат със съд! А родителите ми са възрастни и не са добре, аз също.

Просто не съм очаквала в 2020 година да ми държат сметка за мнения от 2007 - 2010 поне.  После не съм се занимавала с тях.

НЕ СА ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ, НО ТОВА, ЧЕ НЕ ТИ ОТЪРВА ИЛИ НЕ ПОМНИШ, ТВОИ ПРОБЛЕМ ТИ МАЛКО ЛИ НАРОД ОБИЖДА И КЪЛНЕШЕ, ТА ЯВНО НЕ СИ СПОМНЯШ ЕДИН ОТ МНОГОТО

преди 8 часа, Anne написа:

Моля? Аз с него не съм общувала, не съм говорила такива глупости! Това вече е измишльотина. Не съм общувала с този човек, нито съм му се подигравала. Вече започвате да си измисляте! Това и нашите ще го потвърдят - че никога не съм говорила с него изобщо. Нито пък бих му се подиграла.

Къде ти е доказателството, че съм говорила с него?

не ме карай да ти търся писаниците, не само си го написала, а и откровенно се подиграваше с това и да ти кажа нито съм Даниела нито Петър, познавам ги задочно покраи общи познати

преди 8 часа, Anne написа:

Заради мен? Не съм чула за такова нещо. Ако беше така, той имаше много възможности като си идваше тук, да дойде да ми се развика и да ме обвини за това. Докато той не ме обвини в подобно нещо, хич няма да повярвам. Не за друго, не вярвам на идиотки, решили да повдигат стари драми. А че хората са сериджии и идиоти............Ами светът е пълен с такива, това отдавна го проумях. Срещу такива лек няма. Аз просто не им обръщам внимание на такива.

Нормалните хора си гледат семействата и работата и не се занимават с глупости.

Я не обиждай, щял да доиде да ти се развика-ти не го интересуваш изобщо, знае, че си психически увредена и не се занимава и понеже твърдиш, че си спряла-в друг форум си направила нова регистрация, сменила си имената и продължаваш да обиждаш, нали вълчице

и добре, че са имбецилите и плужеците за да има оправдание за свръх възвишените, които пеят Кумбая и рецитират мантри, жалка работа, ние простите имаме нужда да ни обяснят къде ни е мястото, колко интелигенция се е събрала тук, плаша се. Всичките възвишени "интелектуалци" тук пишат, а ние твърдим, че сме проста нация😊

В кой форум бе?

Дано нямаш предвид "Рамания" - това е музикален форум и там си говорим за музика. Ако обичаш, не наразвай там! Там си говорим за попфолк (то не, че имаш за какво да си говориш с дребсита, фенове на "новия попфолк" и на идотки като разните там нови имена, чиито заглавия на песни са толкова малоумни, а видеоклиповете да не ги коментирам...........

Не ми рови профилите в нета, ако обичаш, това не е нормално.

В кой форум бе?

Дано нямаш предвид "Рамания" - това е музикален форум и там си говорим за музика. Ако обичаш, не наразвай там! Там си говорим за попфолк (то не, че имаш за какво да си говориш с дребсита, фенове на "новия попфолк" и на идотки като разните там нови имена, чиито заглавия на песни са толкова малоумни, а видеоклиповете да не ги коментирам...........

Не ми рови профилите в нета, ако обичаш, това не е нормално.

Първо не ме наричай"бе", второ не знам за какви чалга простотии говориш, но стана ясно и че там ги плещиш същите глупости, трето-не си ти тази която ще ми каже къде да влизам или не

току-що, Сталин написа:

Първо не ме наричай"бе", второ не знам за какви чалга простотии говориш, но стана ясно и че там ги плещиш същите глупости, трето-не си ти тазо която ще ми каже къде да влизам или не

Там си говорим за попфолк. Абе, ти български разбираш ли?

И между другото, по начина ти на писане си правя извода, че не си на моите години, защото не знам кой сериозен човек на 30+ ще използва такива думи и изрази като теб и Айнщайн. Езикът и изразите ви са по - скоро като на дребсита, които само киснат по дискотеки и си нямат сериозна работа.

Сериозните и зрели хора не използват лигав тийнейджърски език.

Стана ми ясно, че сте някои простаци от Берковица без грам работа и със много свободно време. Я вземете да четете книги.

преди 6 минути, Anne написа:

Там си говорим за попфолк. Абе, ти български разбираш ли?

И между другото, по начина ти на писане си правя извода, че не си на моите години, защото не знам кой сериозен човек на 30+ ще използва такива думи и изрази като теб и Айнщайн. Езикът и изразите ви са по - скоро като на дребсита, които само киснат по дискотеки и си нямат сериозна работа.

Сериозните и зрели хора не използват лигав тийнейджърски език.

Стана ми ясно, че сте някои простаци от Берковица без грам работа и със много свободно време. Я вземете да четете книги.

😂😂😂😂 няма такава логика, по стара съм от теб и говоря и бг+2 езика още, ако искаш да си общуваме на някои от тях

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.