Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 16 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мда ... Наше Анне ... добре води "сапунката" ... :) Да видим до коя серия, а пръцдом епизод, тъй де страница ще стигне тази тема ... :) 

Лека по лека = как да постъпи = натрупаха се доста предложения ... сега отиваме към замундата ... :) пръцдом да се свърже с маймуната ... :) 

Хм ... Някой няма ли познат в зоологическата градина, да и изнамерим една Горила (мъжка)?! 

п.п. Това може да коментираме с природозащитниците дали ще жертват една Горила в името на благото за Анне .. с основен аргумент, че тя не ще го нарани физически, а Горилата от своя страна не може да бъде подложена на психичен тормоз ... Анне ще се пръцне с вид маймунски хормон ... и воаля ... :) 

Или май по-добре не в лудница, а направо сестра ѝ да я заведе в зоопарка ... Може пък Анне да научи Горилата на интернет ... :) 

Хей горилите са защитен вид бре, какво ти е направила горилата та да я пращат при АБПФК Кити-Анне за инквзиция? :)

преди 9 часа, Емил Костов написа:

Май си забравил какво беше при прохождането на интернет комуникацията по IRC и ICQ. Ще го напиша пак. Това е форум. Всеки може да пише каквото си поиска. Няма как да разбереш дали е истина или лъжа. То в реалния живот, човек го гледат в очите и го лъжат и мамят та тук ли. Ако има нарушаване на правилата на форума има еднин бутон - ДОКЛАДВАЙ. Или пък може да се пише на някой от модераторите. Да не говорим, че за титли в този форум както и във всеки друг пари, дипломи или златни медали не дават.

Аз помня тези времена

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 часа, petie1 написа:

ей горилите са защитен вид бре, какво ти е направила горилата та да я пращат при АБПФК Кити-Анне за инквзиция? :)

Ей на, знаех си, че някой природозащитник ще е против. :) Макар, че я виж какво правят някои маймуни:

Cute Monkey Wants To Use The Laptop GIF | Gfycat

Лика, и приликата е случайна ... :) Тея явно са даже с привилегии и определено не са застрашен вид  ... :) 

преди 4 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ей на, знаех си, че някой природозащитник ще е против. :) Макар, че я виж какво правят някои маймуни:

Cute Monkey Wants To Use The Laptop GIF | Gfycat

Лика, и приликата е случайна ... :) Тея явно са даже с привилегии и определено не са застрашен вид  ... :) 

Ъъъ те тея маймуни пишат и в форума бре :) За протокола не съм природозащитник просто ми стана жал за горилата :)

преди 1 минута, petie1 написа:

За протокола не съм природозащитник просто ми стана жал за горилата :)

Ти пъ ... жал при положение, че е с толкова болести и ако не си забелязал се страхува баща ѝ да не я пребие ... та по ме е жал за баща ѝ, а не за горилата ... ;) 

Или какво ... смяташ, че баща ѝ ще застане зад нея и ще убие Горилата ли?! :) Това определено ще е проблем за бащата ... мда ... да не вземе Горилата да го пребие до степен да не може да се грижи за Анне ... Хм ... прав си ... Трябва да сме внимателни баща ѝ да е читав, че иначе ... май изхода ще го направи сестра ѝ която определено няма да се бави я тикне в болнично заведение след кончината на родителите ... мда ... 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ти пъ ... жал при положение, че е с толкова болести и ако не си забелязал се страхува баща ѝ да не я пребие ... та по ме е жал за баща ѝ, а не за горилата ... ;) 

Или какво ... смяташ, че баща ѝ ще застане зад нея и ще убие Горилата ли?! :) Това определено ще е проблем за бащата ... мда ... да не вземе Горилата да го пребие до степен да не може да се грижи за Анне ... Хм ... прав си ... Трябва да сме внимателни баща ѝ да е читав, че иначе ... май изхода ще го направи сестра ѝ която определено няма да се бави я тикне в болнично заведение след кончината на родителите ... мда ... 

Викаш горилата да му мисли как ще се брани от АБПФК Кити-Анне? Иначе баща й и майка й да са живи и здрави дълги години това й пожелавам,  за пребиването мисля че преувеличава иначе все някой щеше да сигнализира властите

преди 23 минути, petie1 написа:

преувеличава

Да ... има телефон и определено се следи за домашно насилие ... Най-малкото се изпраща компетентен, за да види има или няма, независимо дали е истински или фалшив сигнала ... 

Определено не само преувеличава, а и спекулира с въпросното нейно твърдение. 

Както казах поредната постановка на Анне. И може би само в нейните виждания е, че е от значение нейното мнение по въпрос, тема и така нататък ... Бързо бива оборена и превръща всяка една създадена тема в кака фуния по отношение на нейното здраве!

Това е гадното ... да спекулира със състоянието си и успоредно с това да си мисли, че казва вид умно нещо, а единственото което се вижда и във всяка една тема създадена от нея как струи на гняв неоправдана. Постоянно е така ... дори да няма емотиджъни ли му е модерната дума ... :) ... ба това нову звучене на символ за емоция ... :) 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Да ... има телефон и определено се следи за домашно насилие ... Най-малкото се изпраща компетентен, за да види има или няма, независимо дали е истински или фалшив сигнала ... 

Определено не само преувеличава, а и спекулира с въпросното нейно твърдение. 

Както казах поредната постановка на Анне. И може би само в нейните виждания е, че е от значение нейното мнение по въпрос, тема и така нататък ... Бързо бива оборена и превръща всяка една създадена тема в кака фуния по отношение на нейното здраве!

Това е гадното ... да спекулира със състоянието си и успоредно с това да си мисли, че казва вид умно нещо, а единственото което се вижда и във всяка една тема създадена от нея как струи на гняв неоправдана. Постоянно е така ... дори да няма емотиджъни ли му е модерната дума ... :) ... ба това нову звучене на символ за емоция ... :) 

Ами  ще чакам следващия сериал с продуцент Анне щот в тия двата нема нови серии :) Вярно тия нови думи са гадни ама нали да сме по католици от папата та юруш на всичко модерно ама дали е добро кой ти мисли? 

на 30.08.2020 г. в 1:43, Myanmar написа:

От всичко написано става ясно, че ти тормозиш тази жена. Нарочи я за луда и че те тормози, но освен, че ти припомнила случки, нищо конкретно не чухме от теб. Не те е заплашвала, нарече те "мърла" защото не чистиш и това беше. Орева целия форум, чак заблуди тези, които не ти познават театъра.

Айде кротни се.

Само да обясня Айнщайн която е моя приятелка и е забранено да пише защото е нарекла въпросната лу. а. на ЛЧ. Да речем, че е сбъркала и си понася последствията, но къде са последствията за въпросната л. да, която доколкото прочетох я нарича луда на поне 20 места и подстрекава към престъпни действия към нея и профилите и тя към кого да се обърне, а

на 29.08.2020 г. в 16:30, Anne написа:

Не знам откъде се появи тази "Айнщайн" и коя е, но не е в ред. Откъде - накъде ще тормози мен, сестра ми и зет ми и то за стари неща? Това нормален човек не би го направил. Писна ми! Все се намират луди да тормозят близките ми, а вие ги толерирате и ви е забавно!

Не случайно поискап да разбера коя е тази, за да мога да я докладвам за тормоз в мрежата където трябва!

Не ми стигат здравословните проблеми, а сега и това! ПИСНА МИ ОТ ЛУДИ, ПИСНА МИ!

Тази потребителка е писала на лични на сестра ми и зет ми с цел тормоз! Това за теб нищо ли не значи? Някаква побъркана решила да ми съсие живота! Заради стари теми отпреди десетилетие! Сестра ми заплашва да покаже всичко на баща ми, а той ще ме пребие! Тя пък иска да ме вкара в лудницата!

Не знам как да се оправям с такива, просто не знам..................

Въпросната Айнщайн, която познавам, теб също в момента си търси правата, но ще разбереш това скоро

на 30.08.2020 г. в 3:05, Anne написа:

Не искаме да замесваме полицията!!!

не не искате, а ти не искаш, защото знаеш последствията

на 30.08.2020 г. в 1:43, Myanmar написа:

От всичко написано става ясно, че ти тормозиш тази жена. Нарочи я за луда и че те тормози, но освен, че ти припомнила случки, нищо конкретно не чухме от теб. Не те е заплашвала, нарече те "мърла" защото не чистиш и това беше. Орева целия форум, чак заблуди тези, които не ти познават театъра.

Айде кротни се.

да и заради това я блокираха, нито може да се защити нито нищо, а тази прави за пореден път опити да прегазва закони, защото истината както казват-боли

на 29.08.2020 г. в 19:36, Anne написа:

Не я познавам, бе! Тя твърди, че се познаваме от 2006, но аз имам много добра памет и тогава физически не съм се запознавала с никого. Приятели по принцип нямам.

Ако говори за виртуално приятелство, то това е лъжа, виртуални приятелства няма, има само познанства. Сещам се единствено да е някоя от косматия форум, но не знам коя. Някоя с много свободно време и без работа. Това е истината.

познаваш я и майка ти я познава, друг е въпроса, че не се сещаш

на 30.08.2020 г. в 0:47, Anne написа:

Знам, че искам много, но искам да помоля някой от вас, ако може, да се сприятели с тази Айнщайн, да си направи там компютърните магийки, за да разбере коя е, и да ми каже. Може и на лично. Имам пълното право да знам кой така тормози мен и близките ми. Ако се окаже когото подозирам, лошо и се пише. Не физически, но ще разбере какво значи да ме вбеси до краен предел!:angry22:

за това изказване си подсъдима по поне 2т от НК, ние снимаме и архивираме всичко, скоро ще си понесеш последствията

Тя анка има къде къде по сериозни изцепки,  по едно време се заканваше справедливост да раздава като "вземели властта" и крайници щеше да реже... сбъркана работа. 🤣

преди 3 минути, Michigan111 написа:

Тя анка има къде къде по сериозни изцепки,  по едно време се заканваше справедливост да раздава като "вземели властта" и крайници щеше да реже... сбъркана работа. 🤣

обясни му го на този потребител/ка, че чак заплашва с докладване, по тази логика аз да докладвам ли, а-само, че това е в др. тема, големи защитници се навъдиха, а мен от неиният тормоз кои ще защити

преди 2 минути, Сталин написа:

обясни му го на този потребител/ка, че чак заплашва с докладване, по тази логика аз да докладвам ли, а

За момче ли се карате? Трябва да е много красиво това момче.

преди 4 часа, Сталин написа:

за това изказване си подсъдима по поне 2т от НК, ние снимаме и архивираме всичко, скоро ще си понесеш последствията

С телефона ли снимаш или с PrtScn? :speak:

преди 4 минути, acnekt написа:

За момче ли се карате? Трябва да е много красиво това момче.

никой не се кара за мъж, тя прокле дете в инвалидна количка, което до ден днешен изживява това-само защото каза, че работи и учи и че и тя го може ако поиска

преди 2 минути, baitexpo написа:

С телефона ли снимаш или с PrtScn? :speak:

с кодак, пред лаптопа, и после чакам от небето да падне светкавица, за да се вижда

Леле, прочетох цялата тема.. поредния цирк анка стайл 😆

2 пъти променя крайния срок,  който е получила за сваляне на темите със заплаха - лудницата.  Темите не са свалени,  въпросът е , дали анка вече е в лудницата или всичко ще окаже поредния берковишки кьорфишек 🤣

преди 9 минути, Michigan111 написа:

Леле, прочетох цялата тема.. поредния цирк анка стайл 😆

2 пъти променя крайния срок,  който е получила за сваляне на темите със заплаха - лудницата.  Темите не са свалени,  въпросът е , дали анка вече е в лудницата или всичко ще окаже поредния берковишки кьорфишек 🤣

анка скоро ще е без и-нет ако и вече не са и го резнали

Бре ко става тук бе?

преди 1 час, Сталин написа:

никой не се кара за мъж, тя прокле дете в инвалидна количка, което до ден днешен изживява това-само защото каза, че работи и учи и че и тя го може ако поиска

с кодак, пред лаптопа, и после чакам от небето да падне светкавица, за да се вижда

Не, защото прочетох за някакъв Пепи или нещо такова ми се наби в главата. Тя бе го споменавала в многобройните й теми. Помислих, че за момче се кара.

Ясно. Лоша работа.

преди 27 минути, Сталин написа:

анка скоро ще е без и-нет ако и вече не са и го резнали

Ама тя и мен обиди в една тема и то щот знам чужди езици

преди 3 минути, petie1 написа:

Ама тя и мен обиди в една тема и то щот знам чужди езици

е, ти пък бива ли да знаеш, а тя не

преди 3 минути, acnekt написа:

Не защото прочетох за някакъв Пепи или нещо такова ми се наби в главата. Тя бе го споменавала в многобройните й теми.

Петър губи работа след работа заради нея, винаги се намира някои/я да я е чел и тя с цялата си наглост в друг форум му се подиграваше, че не се задаържал на работа

преди 1 минута, Сталин написа:

е, ти пък бива ли да знаеш, а тя не

Ама интересното е че има за голяма работа а аз мога да я разбия на всяка дисциплина, разбивали сме я по история и аз и мичаган111 и оня с пешките (заради него нема да играя шах) :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Ама интересното е че има за голяма работа а аз мога да я разбия на всяка дисциплина, разбивали сме я по история и аз и мичаган111 и оня с пешките (заради него нема да играя шах) :)

това казвам

преди 2 минути, petie1 написа:

искаш ли да видиш прословутия чат, ама на ЛЧ? 

току-що, baitexpo написа:

Как я губи заради нея? 

сам/а се се сети, да те подиграват навсякъде, друго ще говориш

преди 2 минути, Сталин написа:

това казвам

искаш ли да видиш прословутия чат, ама на ЛЧ? 

Не е моя работа този чат, имам си по интересни неща

преди 3 минути, Сталин написа:

преди 3 минути, Сталин написа:

да и тя имаше наглостта да го пита трудовите книжки издават ли ги в 1000 страници

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.