Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 8 минути, Anne написа:

казах, че съм я заплашила на думи само, за да се спре да ме тормози

От всичко написано става ясно, че ти тормозиш тази жена. Нарочи я за луда и че те тормози, но освен, че ти припомнила случки, нищо конкретно не чухме от теб. Не те е заплашвала, нарече те "мърла" защото не чистиш и това беше. Орева целия форум, чак заблуди тези, които не ти познават театъра.

Айде кротни се.

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Анне не може да си сваля сама чалгата от Интернет. Не може да си свали и филм от Замунда. В нейните представи в Интернет са орки, магьосници и джуджета.

Е стига де за 10 години трябва да се е научила поне Маймунда да ползва :) А аз като се сетя какъв бях преди повече от 18 лета и ми става мило

преди 4 минути, petie1 написа:

Е стига де за 10 години трябва да се е научила поне Маймунда да ползва :)

Не е. Давах ѝ линк тази година.

От всичко написано става ясно, че ти тормозиш тази жена. Нарочи я за луда и че те тормози, но освен, че ти припомнила случки, нищо конкретно не чухме от теб. Не те е заплашвала, нарече те "мърла" защото не чистиш и това беше. Орева целия форум, чак заблуди тези, които не ти познават театъра.

Тормозила е сестра ми и зет ми на лични във фейсбук! Това нищо ли не е за теб? Ти ще се радваш ли някой да тормози близките ти?

преди 1 минута, Anne написа:

Тормозила е сестра ми и зет ми на лични във фейсбук!

Това го прочетохме вече. А доказателства имаш ли? Чела ли си изобщо нещо? В какво се изразява тормозът?

И аз мога да кажа, че ме тормозиш.

Проблема ми е, че ъп торента ми не ще да сваля, не че не мога. А от торенти хич не разбирам и не ми се занимава.

Хай не може да бъде супер умната интелентна да не може от една Маймуна да тегли?

току-що, Myanmar написа:

Това го прочетохме вече. А доказателства имаш ли? Чела ли си изобщо нещо? В какво се изразява тормоза?

Ами сестра ми се появи бясна на лични във фейса и ми каза, че някаква е писала лични на нея и зет ми, тормозила ги е, н отказа да каже кой и какво им е писал. Заплаши ме, че ако но 18 не сваля всички теми тук и в космото, ще каже всичко на баща ми и ще ме прати в лудницата. Ревах като магаре.

Проблема ми е, че ъп торента ми не ще да сваля, не че не мога. А от торенти хич не разбирам и не ми се занимава.

Можеш, ама не се получава. Такива са ти познанията. И още обвиняваш, че с програма, каквато не съществува, ти е пратен троянски кон, който ти е изтрил информация. И след като ти казах, че троянският кон не трие информация и след като специалист ти обясни, че програмата, която гледаш е фейк, ти си знаеш своето, т.е. по-спец си от нас.

То пък на тебе с ко ли ти се занимава освен да шариш  фермани в Калдата?

преди 2 минути, Anne написа:

сестра ми се появи бясна на лични във фейса и ми каза, че някаква е писала лични на нея и зет ми, тормозила ги е

Значи бъкел не знаеш какво е написано, обаче обвиняваш невинен човек в тормоз. Твоето поведение е подсъдимо.

И опита ти за разчистване на сметки е изключително долна постъпка.

току-що, petie1 написа:

То пък на тебе с ко ли ти се занимава освен да шариш  фермани в Калдата?

Аз ползвах БитКомет, ама той вече не работи, ъп торента никога не съм го ползвала, пълна мъка е, а и не знам английски.

Значи бъкел не знаеш какво е написано, обаче обвиняваш невинен човек в тормоз. Твоето поведение е подсъдимо.

И опита ти за разчистване на сметки е изключително долна постъпка.

Наричаш сестра ми лъжкиня?:angry22:

Ако не се бях обадил, като нищо някой щеше да ти "помогне" да съсипеш живота на някой, само защото те познава.

Наричаш сестра ми лъжкиня?:angry22:

Права ли е била, като те е нарекла луда и иска да те вкара в лудницата?

Аз ползвах БитКомет, ама той вече не работи, ъп торента никога не съм го ползвала, пълна мъка е, а и не знам английски.

Ъпторрент също си има български интерфейс само че се сваля отделно

преди 2 минути, petie1 написа:

Ъпторрент също си има български интерфейс само че се сваля отделно

Направо те разбра.

Описанието на Айнщайн за Анне се припокри идеално. Пазете се от интригите ѝ.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Ако не се бях обадил, като нищо някой щеше да ти "помогне" да съсипеш живота на някой, само защото те познава.

Права ли е била, като те е нарекла луда и иска да те вкара в лудницата?

НЕ!

Направо те разбра.

Описанието на Айнщайн за Анне се припокри идеално. Пазете се от интригите ѝ.

Какви интриги те гонят тебе, бе?

току-що, Myanmar написа:

Наричаш сестра си лъжкиня? default_angry22.gif

Да не си ти този, който е тормозил сестра ми?

преди 13 минути, Anne написа:

Какви интриги те гонят тебе, бе?

Да не си ти този, който е тормозил сестра ми?

Ей тези.

преди 31 минути, Anne написа:

Само на мен ли мен ли това ми прозвуча като :

И Анке казах ти нещо, ако тия неща са верни, има си полиция, няма какво да го мислиш. другия вариант е човек който познаваш да ти помогне, нямаш друга опция щм като и у вас не ти вярват много много.
На фейсбук няма какво да чакаш. там както казах да чакаш отговор от екип е като да чакаш от умрял писмо, а и с блокиране нищо не става ако онзи отсреша има малко познания.

Повече драми са излишни.

преди 34 минути, Bubbles написа:

Само на мен ли мен ли това ми прозвуча като :

И Анке казах ти нещо, ако тия неща са верни, има си полиция, няма какво да го мислиш. другия вариант е човек който познаваш да ти помогне, нямаш друга опция щм като и у вас не ти вярват много много.
На фейсбук няма какво да чакаш. там както казах да чакаш отговор от екип е като да чакаш от умрял писмо, а и с блокиране нищо не става ако онзи отсреша има малко познания.

Повече драми са излишни.

Не искаме да замесваме полицията!!!

Мда ... Наше Анне ... добре води "сапунката" ... :) Да видим до коя серия, а пръцдом епизод, тъй де страница ще стигне тази тема ... :) 

Лека по лека = как да постъпи = натрупаха се доста предложения ... сега отиваме към замундата ... :) пръцдом да се свърже с маймуната ... :) 

Хм ... Някой няма ли познат в зоологическата градина, да и изнамерим една Горила (мъжка)?! 

п.п. Това може да коментираме с природозащитниците дали ще жертват една Горила в името на благото за Анне .. с основен аргумент, че тя не ще го нарани физически, а Горилата от своя страна не може да бъде подложена на психичен тормоз ... Анне ще се пръцне с вид маймунски хормон ... и воаля ... :) 

Или май по-добре не в лудница, а направо сестра ѝ да я заведе в зоопарка ... Може пък Анне да научи Горилата на интернет ... :) 

преди 12 часа, Bubbles написа:

Сър съгласен съм че това е форум и всеки може да си драска каквото си пожелае, НО също смятам че един модратор(не ти понеже твоята отговорност пада към друг раздел на форума) трябва да обръща внимание когато някой си позволява да пише заплашителни, твърде лични и/или неверни неща по адрес на/за кой да е потребител на форума, дори и този потребител да е Анито или някой като нея.
Утре този потребител може да е всеки от нас, психари по света колко щеш, затова в крайна сметка са модераторите в един форум за да съгледват правилата и добрия тон да се спазват и да налагат контрол когато това е необходимо, обаче днес ме оставяте с убеждението, че Калин само ви е турил по една табела колкото за цвят.
Може би целта е потребителя да си плати за ВИП но за едни въшливи 5 Евро такива драми и обяснения че нямате права...

Май си забравил какво беше при прохождането на интернет комуникацията по IRC и ICQ. Ще го напиша пак. Това е форум. Всеки може да пише каквото си поиска. Няма как да разбереш дали е истина или лъжа. То в реалния живот, човек го гледат в очите и го лъжат и мамят та тук ли. Ако има нарушаване на правилата на форума има еднин бутон - ДОКЛАДВАЙ. Или пък може да се пише на някой от модераторите. Да не говорим, че за титли в този форум както и във всеки друг пари, дипломи или златни медали не дават.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Емил Костов написа:

Май си забравил какво беше при прохождането на интернет комуникацията по IRC и ICQ. Ще го напиша пак. Това е форум. Всеки може да пише каквото си поиска. Няма как да разбереш дали е истина или лъжа. То в реалния живот, човек го гледат в очите и го лъжат и мамят та тук ли. Ако има нарушаване на правилата на форума има еднин бутон - ДОКЛАДВАЙ. Или пък може да се пише на някой от модераторите. Да не говорим, че за титли в този форум както и във всеки друг пари, дипломи или златни медали не дават.

Ясно бре човек така е, добре ми е известно, само казвам че тези които отговарят за съответния раздел трябва да гледат какво става там. Ясно бутон има, пари не дават знам го опит(И аз съм бил модератор на един-два големи форума преди време, пък ся си имам моя собствена говорилня), друга ми беше думата, здраве. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.