Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 3 минути, Bubbles написа:

Това е друга тема, мислех че обсъждаме сурат тефтера колко профила на ден дава си правиш.😁

3-4 дори и да деактевираш стария пак блоква, а една ЛК може да е ползваш пак за 3-4 профила и край

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Без умствен капацитет написа:

3-4 дори и да деактевираш стария пак бликва, а една ЛК може да е ползваш пак за 3-4 профила и край

Заповядай, колко ти трябват? https://www.qwant.com/?q=лична карта&t=images&client=brz-moz

преди 1 минута, Bubbles написа:

Заповядай, колко ти трябват? https://www.qwant.com/?q=лична карта&t=images&client=brz-moz

нали и аз ги ползвам от там - доста са изтекли вече, а някои си имат фейсбук - а и от година има нещо и ги разпознават нещо

пробвай и ще видиш как ще те блокнат на 4-я профил

преди 3 минути, Anne написа:

Ами, аз не мислех, че тук четат луди. А вие да не ме взимахте на подбив. Съмнявахте се за уличния трафик в града ми, какви били съгражданите........... Да бяхте по- сериозни поне.

Сериозни сме когато трябва, а иначе всякакви хора четат форума,

току-що, Без умствен капацитет написа:

нали и аз ги ползвам от там - доста са изтекли вече, а някои си имат фейсбук - а и от година има нещо и ги разпознават нещо

пробвай и ще видиш как ще те блокнат на 4-я профил

Няма бре, малко фотошоп и въображение и приятно им разпознаване.
Не съм се пробвал апропо, но ся ме сърбят ръцете да ги пробвам.

Нямам как да не си слагам н сърце тази история, сестра ми заплаши да ме прати в лудницата.

Според вас кой нормален ще повдига тези стари теми? Вие имате ли предположения кой може да е?

току-що, Bubbles написа:

Няма бре, малко фотошоп и въображение и приятно им разпознаване.
Не съм се пробвал апропо, но ся ме сърбят ръцете да ги пробвам.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

вече искат освен ЛК и селфи - дали съвпадат снимките

селфито да не е изрязано от ЛК

преди 3 минути, Anne написа:

Вие имате ли предположения кой може да е?

не е важно кой е, казваме ти как да го спреш, всъщност щом е в фейса, - си има защити, само се блокирва акаунда и ако има нови и след 3-4 ще спрат сами

преди 14 минути, Anne написа:

Ами, аз не мислех, че тук четат луди. А вие да не ме взимахте на подбив. Съмнявахте се за уличния трафик в града ми, какви били съгражданите........... Да бяхте по- сериозни поне.

Ама ти имаш много идеализирана представа за хората. Не само тук, но и сред познатите на родителите ти има луди. Луди има навсякъде и най-вече сред тези, които изглеждат "нормални и сериозни". 

Може този Айнщайн да не е жена, а мъж.

Или има да ти отмъщава за нещо, затова се е "сетил" за отпреди десет години или се забавлява да те дразни и да дразни близките ти. 

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

не е важно кой е, казваме ти как да го спреш, всъщност щом е в фейса, - си има защити, само се блокирва акаунда и ако има нови и след 3-4 ще спрат сами

Мен във фейсбук не е ме е тормозила, а сестра ми и зет ми,но сестра ми отказа да каже кой я е тормозил. Избеснях, като разбрах.

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Ама ти имаш много идеализирана представа за хората. Не само тук, но и сред познатите на родителите ти има луди. Луди има навсякъде и най-вече сред тези, които изглеждат "нормални и сериозни". 

Може този Айнщайн да не е жена, а мъж.

Или има да ти отмъщава за нещо, затова се е "сетил" за отпреди десет години или се забавлява да те дразни и да дразни блузките ти. 

Че кой да ми отмъщава? Нямам приятели, не знам някой да ме мрази, или да съм го засегнала, предположих, че може би е Дани или нейна дружка.

Абсурд възрастни и сериозни хора да се занимават с глупости.

преди 11 минути, Anne написа:

Нямам как да не си слагам н сърце тази история, сестра ми заплаши да ме прати в лудницата.

Според вас кой нормален ще повдига тези стари теми? Вие имате ли предположения кой може да е?

Ами не ти познавам личния живот нито този в интернет, но доколкото разбирам явно въпросния тип те познава или знае коя си и кое е семейството ти, може да ти има и зъб, може да е и някой изровил информациуята ти от интернет ако някъде нещо си споделяла и особено ако във фейсбук си  се представила по-подробно и не си си защитила данните добре.
Естествено всичко това са само предположение, ти най добре можеш да знаеш кой  е това.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Хахах това е ново, но може да се уреди.
Дето се вика за всяка болка си има билка. :)

Едва ли ме познава, лъже, че сме се запознали през 2006,  с никого не съм се запознавала тогава. Имам много добра памети знам.

На теб големият ти проблем са семейството ти. Кое нормално семейство ще се държи така с член от него. Да те заплашват с лудници и че ще те бият е меко казано селяния.

Няма как да те вкарат в лудница, ако специалистите установят че нямаш психично разстройство изискващо принудително затваряне. А ти нямаш такова. Те са точно определени разстройства, като шизофрения например. 

Знам, че искам много, но искам да помоля някой от вас, ако може, да се сприятели с тази Айнщайн, да си направи там компютърните магийки, за да разбере коя е, и да ми каже. Може и на лично. Имам пълното право да знам кой така тормози мен и близките ми. Ако се окаже когото подозирам, лошо и се пише. Не физически, но ще разбере какво значи да ме вбеси до краен предел!:angry22:

преди 9 минути, Anne написа:

Знам, че искам много, но искам да помоля някой от вас, ако може, да се сприятели с тази Айнщайн, да си направи там компютърните магийки, за да разбере коя е, и да ми каже. Може и на лично. Имам пълното право да знам кой така тормози мен и близките ми. Ако се окаже когото подозирам, лошо и се пише. Не физически, но ще разбере какво значи да ме вбеси до краен предел!:angry22:

Демек някой да наруши законите

преди 1 минута, petie1 написа:

Демек някой да наруши законите

А този някой не ги ли нарушава, тормозейки мен и близките ми? И криейки се анонимно?

преди 2 часа, petie1 написа:

А Мианмар с неговите пешки на Петър ще ме откаже от шаха

Шах с пешката придобива съвсем друг смисъл haha.png

преди 1 час, Anne написа:

Не искаме да замесваме полицията.

Точно така. Замеси нас. Ние ще я издирим тая личност и ще ти я доведем.

преди 17 минути, Anne написа:

А този някой не ги ли нарушава, тормозейки мен и близките ми? И криейки се анонимно?

Да, но не е  анонимен който трябва да знае знае... Ето ти една причина да работиш и да имаш парички, сега щеше да имаш познати с тъмни магии или да бутнеш някой лев и да ти кажат кот те вълнува

Не разбрах от какъв зор повдига стари теми отпреди десетилетие.

Айде, ти щото не го правиш. Нямаш тема, в която да не споменеш Даниела, Пепи и т.н.

Знам, че е незаконно, но ако имах информацията коя е, може би щях да я спра

Как?

преди 3 минути, Myanmar написа:

Шах с пешката придобива съвсем друг смисъл haha.png

Точно така ама сега зарад теб кат ме поканят шах ще отказвам щот знае ли се какво ме чака след шах с пешката

преди 1 час, Bubbles написа:

Ба, че кфо ми пречи да си сменя локацията на устройството, IP-то и изобщо каквито и да е данни?

Хора, Анне ви оплете в мрежите си и почнахте много да предлагате. Някаква нейна позната... я познава. Говори за неща, които ние, непознатите, няма как да знаем. И Анка иска да вика вече НСБОП.

А полиция не случайно не иска да вика. Защото го е правила вече и е станала за смях.

И преди да ѝ давате акъл, убедете се, че някой наистина я тормози и заплашва, защото по моята скромна преценка, няма нищо такова. Но пък виждаме Анка да опитва да тормози този човек, даже с незаконни средства.

Събудете се.

преди 10 минути, Myanmar написа:

Айде, ти щото не го правиш. Нямаш тема, в която да не споменеш Даниела, Пепи и т.н.

Как?

Щях да и кажа, че знам коя е, имам и данните и при още един тормоз отивам в полицията или ще пиша до сектора, занимаващ се с киберпрестъпления.

Да видим дали няма да се кротне тогава.

преди 7 минути, Myanmar написа:

Хора, Анне ви оплете в мрежите си и почнахте много да предлагате. Някаква нейна позната... я познава. Говори за неща, които ние, непознатите, няма как да знаем. И Анка иска да вика вече НСБОП.

А полиция не случайно не иска да вика. Защото го е правила вече и е станала за смях.

И преди да ѝ давате акъл, убедете се, че някой наистина я тормози и заплашва, защото по моята скромна преценка, няма нищо такова. Но пък виждаме Анка да опитва да тормози този човек, даже с незаконни средства.

Събудете се.

Не съм ставала за смях, Дни стана за смях. Тогава разказах всичко на полицая, казах, че съм я заплашила на думи само, за да се спре да ме тормози. Той каза, че цялата история била детинска и глупава.

Дани явно сериозно е повярвала на заплахата тогава, но ефект имаше - спря се.

Явно так трябва да се действа с психически нестабилните.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

този отсреща едва ли е по умен от анне

Анне не може да си сваля сама чалгата от Интернет. Не може да си свали и филм от Замунда. В нейните представи в Интернет са орки, магьосници и джуджета.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Анне не може да си сваля сама чалгата от Интернет. Не може да си свали и филм от Замунда. В нейните представи в Интернет са орки, магьосници и джуджета.

Всъщност мога и съм го правила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.