Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 7 минути, petie1 написа:

Сакън че няма кой да ни весели

Да не си отива че ще ни е много мъчно че я няма и ще плачем за нея ама много силно:emoji_smiley-26:

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, grizly написа:

Да не си отива че ще ни е много мъчно че я няма и ще плачем за нея ама много силно:emoji_smiley-26:

И ще пишем жалейки нали?

преди 3 минути, grizly написа:

преди 1 минута, grizly написа:

Да, и ще се молим да завърне отново.

А Мианмар с неговите пешки на Петър ще ме откаже от шаха

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ами казах ти, има полиция, ако наистина някой нещо се пробва да прави на близките или на тебж мизерии.
Ся дали и доколко се познавате с този/тази вие си знаете.

Абе снощи наистина имаше някакъв индивид който плямпаше че я познава и я хапеше яко, не искам да кажа че този някой е излъгал, но не мга да приема и думите му за чиста монета дори и въпреки навиците на Анчето.
Хвърли едно око на темата за хората с увреждания и ще видиш за какво говоря.

Не искаме да замесваме полицията.

Не познавам въпросната личност.

Не се сещам за нормален човек, който  би тормозил мени близките ми.

преди 1 минута, Anne написа:

не се сещам за нормален човек, който  би тормозил мени близките ми.

ти мислиш странно, как точно те тормози, алармирай профила и готово

току-що, Без умствен капацитет написа:

ти мислиш странно, как точно те тормози, алармирай профила и готово

Намерила е някак сестра ми и зет ми във фейсбук и ги е тормозила. Това е тормоз спрямо близките ми. Сестра ми ми беше бясна, искаше да каже на баща ми, и да ме вкара в лудницата.

Вие намирате ли за нормално някой да търси ваши близки и да ги тормози в интернет?

Иначе Айнщайн съм я блокирала, но тя си прави каквото си знае..............

Не разбрах от какъв зор повдига стари теми отпреди десетилетие.

преди 8 минути, Anne написа:

Ами ако е познат на вашите?

току-що, Anne написа:

Намерила е някак сестра ми и зет ми във фейсбук и ги е тормозила. Това е тормоз спрямо близките ми. Сестра ми ми беше бясна, искаше да каже на баща ми, и да ме вкара в лудницата.

Вие намирате ли за нормално някой да търси ваши близки и да ги тормози в интернет?

в нета е пълно с такива истории, алармирай профила, блокирай го и ако си прави нови с тази цел - предполагам че админите на фейса ще и спрат да прави нови профили

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами ако е познат на вашите?

Абсурд! Техните приятели и познати са сериозни и улегнали хора със семейства и работа. А и аз не общувам с тях. Стилът на изказване на Айнщайн не е толкова възрастен и сериозен.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Сър това е форум. Това че един глух ,чул как един сляп ,видял как един куц  надбягал бързия влак е без значение. В интернет всеки може да пише каквото си поиска. А Анне си я познаваме. Щом не и харесва форумът да се отписва.

Сър съгласен съм че това е форум и всеки може да си драска каквото си пожелае, НО също смятам че един модратор(не ти понеже твоята отговорност пада към друг раздел на форума) трябва да обръща внимание когато някой си позволява да пише заплашителни, твърде лични и/или неверни неща по адрес на/за кой да е потребител на форума, дори и този потребител да е Анито или някой като нея.
Утре този потребител може да е всеки от нас, психари по света колко щеш, затова в крайна сметка са модераторите в един форум за да съгледват правилата и добрия тон да се спазват и да налагат контрол когато това е необходимо, обаче днес ме оставяте с убеждението, че Калин само ви е турил по една табела колкото за цвят.
Може би целта е потребителя да си плати за ВИП но за едни въшливи 5 Евро такива драми и обяснения че нямате права...

отделно фейса ако генерираш няколко профила на ден - има защита която изключва профила до предаване на ЛК

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

в нета е пълно с такива истории, алармирай профила, блокирай го и ако си прави нови с тази цел - предполагам че админите на фейса ще и спрат да прави нови профили

Блокирана е, но някой трябва да предупреди админите за нея.

Аз затова исках да видя коя е, да разбера кой ми пише и ме тормози за стари теми. Знам, че е незаконно, но ако имах информацията коя е, може би щях да я спра, реди да е изтормозила близките ми.

преди 17 минути, Anne написа:

Хмм, ами тогава не знам, само дадох предложение, но ти си знаеш най добре.

Абсурд! Техните приятели и познати са сериозни и улегнали хора със семейства и работа. А и аз не общувам с тях. Стилът на изказване на Айнщайн не е толкова възрастен и сериозен.

Ти стила недей го гледа много защото например аз мога да пиша с различни стилове, така че не е гаранция

Аз затова исках да видя коя е, да разбера кой ми пише и ме тормози за стари теми. Знам, че е незаконно, но ако имах информацията коя е, може би щях да я спра, реди да е изтормозила близките ми.

Във фейсбук можеш само да пратиш сигнал, а да пишеш на админ и да чакаш да ти отговори, по-скоро ще ти пише някой от оня свят.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Сър съгласен съм че това е форум и всеки може да си драска каквото си пожелае, НО също смятам че един модратор(не ти понеже твоята отговорност пада към друг раздел на форума) трябва да обръща внимание когато някой си позволява да пише заплашителни, твърде лични и/или неверни неща по адрес на/за кой да е потребител на форума, дори и този потребител да е Анито или някой като нея.
Утре този потребител може да е всеки от нас, психари по света колко щеш, затова в крайна сметка са модераторите в един форум за да съгледват правилата и добрия тон да се спазват и да налагат контрол когато това е необходимо, обаче днес ме оставяте с убеждението, че Калин само ви е турил по една табела колкото за цвят.
Може би целта е потребителя да си плати за ВИП но за едни въшливи 5 Евро такива драми и обяснения че нямате права...

Абсолютно съм съгласна с Бъбълс. Модераторите трябва да имат права! За какво иначе са модератори?

преди 2 минути, Anne написа:

Няма начин да я спреш без да нарушиш поне един закон...

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

отделно фейса ако генерираш няколко профила на ден - има защита която изключва профила до предаване на ЛК

Ба, че кфо ми пречи да си сменя локацията на устройството, IP-то и изобщо каквито и да е данни?

преди 18 минути, Anne написа:

Иначе Айнщайн съм я блокирала, но тя си прави каквото си знае..............

Не разбрах от какъв зор повдига стари теми отпреди десетилетие.

Стегни се! Пълно е с дебили и едва ли има човек, който да не се е сблъсквал с тях, както в реалния живот, така и в Интернет. За да избегнеш подобни проблеми, просто трябва да се замислиш, каква информация споделяш в социалните мрежи.
Бъди спокойна, обичайно хората заплашващи на думи са слаби на действия. Това най-често са хора смачкани от реалността и избиващи комплекси онлайн. Истински опасните хора няма да тръгнат да те заплашват, че да си наясно с намеренията им. Практиката обичайно е обратна, лицемерни са, сближават се с жертвата си, така че ако я ударят неуспешно да не се усети, кой е. Това обичайно е в други среди, където конфликтите на интереси са сериозни и са намесени много пари. А за теми в форум много много силно се съмнявам, че някой реално опасен ще тръгне да се занимава с теб. 

току-що, Bubbles написа:

Ба, че кфо ми пречи да си сменя локацията на устройството, IP-то и изобщо каквито и да е данни?

за всеки профил, дет може да го блокираш за части от секундата - а и този отсреща едва ли е по умен от анне

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

за всеки профил, дет може да го блокираш за части от секундата - а и този отсреща едва ли е по умен от анне

Това е друга тема, мислех че обсъждаме сурат тефтера колко профила на ден дава си правиш.😁

преди 2 минути, Bubbles написа:

И да не пращаш файлове по пощите и други канали щот IP ти е в тях

Ами, аз не мислех, че тук четат луди. А вие да не ме взимахте на подбив. Съмнявахте се за уличния трафик в града ми, какви били съгражданите........... Да бяхте по- сериозни поне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.