Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 1 час, Michigan111 написа:

Тя анка има къде къде по сериозни изцепки,  по едно време се заканваше справедливост да раздава като "вземели властта" и крайници щеше да реже... сбъркана работа. 🤣

А мен щеше да ме депортира заради родата ми или да ме кара на стадиона не помня как беше

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, petie1 написа:

А мен щеше да ме депортира заради родата ми или да ме кара на стадиона не помня как беше

да, а мен ме е наричала прероден Хитлер, аз и казах, че за това съм се върнал-явно не съм си свършил работата правилно тогава, щом успя и да се прероди

преди 3 минути, petie1 написа:

Хаха явно черпи идеи от Ким Чен Ун.

преди 4 минути, Сталин написа:

да, а мен ме е наричала прероден Хитлер, аз и казах, че за това съм се върнал-явно не съм си свършил работата правишно тогава, щом успя и да се прероди

Уж брат й е в Германия, а плюе немците яко. Направи даже една тема против немците. Това не го разбирам.

преди 1 минута, Сталин написа:

да, а мен ме е наричала прероден Хитлер, аз и казах, че за това съм се върнал-явно не съм си свършил работата правишно тогава, щом успя и да се прероди

А ние с оня с пешките установихме че АБПФК Кити-Анне не е преродената Ане Франк а преродения Хитлер с пола, питай го кат се появи по някое време

току-що, acnekt написа:

Уж брат й е в Германия, а плюе немците яко. Направи даже една тема против немците. Това не го разбирам.

Че какво са й виновни немците?
Ония които са живели по онова време оптдавна не са този свят, да не говорим че имало не малко които не са одобрявали действията на чичо Ади, ама не са имали право на глас.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Хаха явно черпи идеи от Ким Чен Ун.

Само че не каза с какво ще ме стреля? Със зенитка или картечница?

преди 3 минути, acnekt написа:

Тя няма брат а братчед

преди 14 минути, petie1 написа:

Да, това имах предвид, тонове помия излива по кой ли не, и продължава в другите да търси вина. 

преди 5 минути, Bubbles написа:

Конкретно на нея - за всичко са виновни 😆

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Да, това имах предвид, тонове помия излива по кой ли не, и продължава в другите да търси вина. 

Да ама сега Сталин на когото се възхищава ще я постави на място

преди 14 минути, Bubbles написа:

Ония които са живели по онова време оптдавна не са този свят, да не говорим че имало не малко които не са одобрявали действията на чичо Ади, ама не са имали право на глас.

Да. Примерно.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Бялата_роза

https://www.bpb.de/geschichte/nationalsozialismus/weisse-rose/61008/die-flugblaetter-im-wortlaut

61032-1x2-galerie_gross.jpg?0A966

преди 14 минути, petie1 написа:

Само че не каза с какво ще ме стреля? Със зенитка или картечница?

Тя няма брат а братчед

Все същото. Роднина.

преди 4 минути, petie1 написа:

за съжаление, Хитлер беше зает, някои друг се преродил, много станахме

преди 8 минути, petie1 написа:

Е те това ще е драмата анкина 😆 

преди 1 минута, Сталин написа:

за съжаление, Хитлер беше зает, някои друг се преродил, много станахме

Добре айде от мен да мине Кин Чен Ир :)

А аз май съм истинския Анищайн щот й казах че профила Анищайн е на нейна близка или познат на семейството

току-що, Michigan111 написа:

Е те това ще е драмата анкина 😆 

То стана манджа с грозде за АБПФК Кити-Анне

преди 3 минути, petie1 написа:

Добре айде от мен да мине Кин Чен Ир :)

А аз май съм истинския Анищайн щот й казах че профила Анищайн е на нейна близка или познат на семейството

А, къде е мианмар, той защити Айнщайн, нападна го модератора след това, да не са го блокирали, че няма да е честно

преди 5 минути, Сталин написа:

А, къде е мианмар, той защити Айнщайн, нападна го модератора след това, да не са го блокирали, че няма да е честно

Аа ще се покаже на него викам оня с пешките

Ало къде изчезнахте? Масираната нацистка се появила

преди 6 часа, Сталин написа:

Само да обясня Айнщайн която е моя приятелка и е забранено да пише защото е нарекла въпросната лу. а. на ЛЧ. Да речем, че е сбъркала и си понася последствията, но къде са последствията за въпросната л. да, която доколкото прочетох я нарича луда на поне 20 места и подстрекава към престъпни действия към нея и профилите и тя към кого да се обърне, а

1. Значи става въпрос да Дани, знаех си аз. Ами, съжалявам, но, ако Дани не ме беше издирила да ме тормози, или беше спряла да ми пише, след като и заявих ясно, че не желая повече да общувам с нея, нямаше да се стигне дотук. Сама си е виновна. Нормален човек би разбрал, когато му кажеш : "Остави ме на мира, не пи пиши и не ме тормози повече, а снимка няма да ти дам". Не говоря патагонски. Много добре ме е разбрала, но е решила да се прави на интересна и да ми се подиграе на компютърната неграмотност. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Не ми казвай, че не е била тя.

преди 6 часа, Сталин написа:

Въпросната Айнщайн, която познавам, теб също в момента си търси правата, но ще разбереш това скоро

2. Пак ли ще замесва полицията и ще го играе жертва и то след десетилетие? ОТДАВНА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЯ!

не не искате, а ти не искаш, защото знаеш последствията

3. Големи последствия имаше предния път, като обясних всичко на полицията в Банкя и кой е започнал всичко.

да и заради това я блокираха, нито може да се защити нито нищо, а тази прави за пореден път опити да прегазва закони, защото истината както казват-боли

4. Каква истина - че тя не се спря, когато и казах да спре?

познаваш я и майка ти я познава, друг е въпроса, че не се сещаш

5. Слушай какво, не вярвам наши приятели и познати да тръгнат да се занимават с глупости. Това е просто нереално. Хората си имат много по - важни работи от стари драми отпреди десетилетие.

за това изказване си подсъдима по поне 2т от НК, ние снимаме и архивираме всичко, скоро ще си понесеш последствията

6. Аха, тя има право на лични да тормози близките ми и те на мен да ми вдигат скандал, а аз нямам право да се защитя и да знам кой тормози близките ми ли?

преди 1 час, Сталин написа:

е, ти пък бива ли да знаеш, а тя не

Петър губи работа след работа заради нея, винаги се намира някои/я да я е чел и тя с цялата си наглост в друг форум му се подиграваше, че не се задаържал на работа

Заради мен? Не съм чула за такова нещо. Ако беше така, той имаше много възможности като си идваше тук, да дойде да ми се развика и да ме обвини за това. Докато той не ме обвини в подобно нещо, хич няма да повярвам. Не за друго, не вярвам на идиотки, решили да повдигат стари драми. А че хората са сериджии и идиоти............Ами светът е пълен с такива, това отдавна го проумях. Срещу такива лек няма. Аз просто не им обръщам внимание на такива.

Нормалните хора си гледат семействата и работата и не се занимават с глупости.

Етооооооо я бе ето я

преди 1 час, Сталин написа:

да и тя имаше наглостта да го пита трудовите книжки издават ли ги в 1000 страници

Моля? Аз с него не съм общувала, не съм говорила такива глупости! Това вече е измишльотина. Не съм общувала с този човек, нито съм му се подигравала. Вече започвате да си измисляте! Това и нашите ще го потвърдят - че никога не съм говорила с него изобщо. Нито пък бих му се подиграла.

Къде ти е доказателството, че съм говорила с него?

преди 6 минути, petie1 написа:

Ало къде изчезнахте? Масираната нацистка се появила

Тук сме бре, турих едни пуканки в микровълновата. :popcorn2:

току-що, Bubbles написа:

Тук сме бре, турих едни пуканки в микровълновата. :popcorn2:

Ааа и ти ли? Май комедията започва

преди 2 часа, Сталин написа:

никой не се кара за мъж, тя прокле дете в инвалидна количка, което до ден днешен изживява това-само защото каза, че работи и учи и че и тя го може ако поиска

Моля? Какво дете в инвалидна количка съм проклела, бе? Аз това никога не бих го направила! Самата аз съм с увреждания! Вече започвате яко да си измисляте, наистина здраво прекалявате, в стремежа си да се изкарате жертви.

Пак ще пиша на администратора Кален да изтрие всички теми, в другия форум не знам как стоят нещата, той отдавна не се посещава, администраторите ги няма никакви!

В Малък град клюкарник като този щях да съм разбрала, ако Петър заради мен е губил работа.........

Имам чувството, че си търсите занимавка. Нямате ли си сериозна работа и семейства, та с мен сте се захванали?

преди 1 минута, Bubbles написа:

То тоя изреди репертоара на маскираната нацистка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.