Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМИ!

Featured Replies

преди 1 минута, Сталин написа:

😂😂😂😂 няма такава логика, по стара съм от теб

Да, бе! По - старите от мен си гледат работата и семействата и не се занимават с глупости.

• Отговори 453
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Anne написа:

Да, бе! По - старите от мен си гледат работата и семействата и не се занимават с глупости.

ама кои ти каза, че ти не си ми работата, има запитване-аз проверявам, това ми е работата

преди 2 минути, Сталин написа:

ама кои ти каза, че ти не си ми работата, има запитване-аз проверявам, това ми е работата

Интересно, че това момиче чак сега се оплаква. Защо не се е оплакало навреме? И пак ми кажи коя е тя, че да знам, защото наистина не се сещам. В момента си имам други грижи на главата. Здравословни.

преди 6 минути, Сталин написа:

смей се, скоро ще разбереш

преди 2 минути, Anne написа:

Интересно, че това момиче чак сега се оплаква. Защо не се е оплакало навреме? И пак ми кажи коя е тя, че да знам, защото наистина не се сещам. В момента си имам други грижи на главата. Здравословни.

колко удобно, когато някои ти потърси сметка, цялото ти семейство и ти все сте много зле и тя не се оплаквала НИКОГА, видях ти писаниците, и не е от сега, видях ти обидите в др. форум под друг ник

преди 4 минути, Сталин написа:

смей се, скоро ще разбереш

колко удобно, когато някои ти потърси сметка, цялото ти семейство и ти все сте много зле и тя не се оплаквала НИКОГА, видях ти писаниците, и не е от сега, видях ти обидите в др. форум под друг ник

Кой форум? Космото ли? Защото аз имам регистрации само тук, в космото и "Рамания".

И наистина съм зле, ако ме познаваше (в което дълбоко се съмнявам), щеше да знаеш, че по принцип не съм добре със здравето. Точно в момента май имам зъбна инфекция, умирам от адски болки в цялата дясна част на лицето  и главата, тровя се с хапчета. Доволна?

И ако познаваше родителите ми, щеше да знаеш, че не са добре и да не ги тормозиш със глупости. Явно не знаеш какво нещо е диабета.

Кой форум? Космото ли? Защото аз имам регистрации само тук, в космото и "Рамания".

И наистина съм зле, ако ме познаваше (в което дълбоко се съмнявам), щеше да знаеш, че по принцип не съм добре със здравето. Точно в момента май имам зъбна инфекция, умирам от адски болки в цялата дясна част на лицето  и главата, тровя се с хапчета. Доволна?

И ако познаваше родителите ми, щеше да знаеш, че не са добре и да не ги тормозиш със глупости. Явно не знаеш какво нещо е диабета.

това Рамания ли е какво от теб го чувам, не пиша по чалгаджииски форуми и спри да нареждаш и обиждаш, всеки си носи бремето а твоето е според както ти е изгодно в момента, това отдавна съм го забелязала

току-що, Сталин написа:

това Рамания ли е какво от теб го чувам, не пиша по чалгаджииски форуми и спри да нареждаш и обиждаш, всеки си носи бремето а твоеъо е според както ти е изгодно в момента, това отдавна съм го забелязала

Кво изгодно бе, в момента не съм добре, дори не мога да ям!

Не щеш да дадеш доказателства за твърденията си, съжалявам, няма как да ти повярвам. Пак опитвате тъпи номера, като тъпото обвинение на Дани тогава. То не мина, защото казах истината - целях само да я стресна, за да престане да ме тормози.

току-що, Anne написа:

Кво изгодно бе, в момента не съм добре, дори не мога да ям!

Не щеш да дадеш доказателства за твърденията си, съжалявам, няма как да ти повярвам. Пак опитвате тъпи номера, като тъпото обвинение на Дани тогава. То не мина, защото казах истината - целях само да я стресна, за да престане да ме тормози.

не ме интересува дали ми вярваш, казвам ти спри се, че нещата които пишеш ескалират все повече и накрая последствията ще са си за теб, аз само те предупреждавам, че на някои някъде му е писнало много, пък ти си знаеш

не ме интересува дали ми вярваш, казвам ти спри се, че нещата които пишеш ескалират все повече и накрая последствията ще са си за теб, аз само те предупреждавам, че на някои някъде му е писнало много, пък ти си знаеш

"Някой, някъде" - на Дани? Проблема си е неин. Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Тя работа няма ли си, че с мен се занимава още?

Ако е за лятната снимка - едно птиченце ми я прати. Беше отдавна.

преди 1 минута, Anne написа:

"Някой, някъде" - на Дани? Проблема си е неин. Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Тя работа няма ли си, че с мен се занимава още?

Ако е за лятната снимка - едно птиченце ми я прати. Беше отдавна.

ти си... абе нямам думи, помоли вашите да ти потърсят човек с които ще поговориш, имаш нужда, само по писането мога да ти поставя диагноза, опитай и ще видиш че никои не те преследва, не е в заговор срещу теб, просто си говорим

преди 9 минути, Сталин написа:

ти си... абе нямам думи, помоли вашите да ти потърсят човек с които ще поговориш, имаш нужда, само по писането мога да ти поставя диагноза, опитай и ще видиш че никои не те преследва, не е в заговор срещу теб, просто си говорим

Точно вие не тормозихте ли мои близки съвсем наскоро? За глупости?

преди 2 минути, Anne написа:

Точно вие не тормозихте ли мои близки съвсем наскоро? За глупости?

лично аз не, но ако не се спреш не мисля и, че те ще спрат, минала си доста граници-даже не ги виждаш вече

лично аз не, но ако не се спреш не мисля и, че те ще спрат, минала си доста граници-даже не ги виждаш вече

Ясно, значи тормоза над близките ми е дело на тия двамата. Те работя нямат ли си? Със стари неща се занимават. Като някакви тънкообидчиви деца са.

Ясно, значи тормоза над близките ми е дело на тия двамата. Те работя нямат ли си? Със стари неща се занимават. Като някакви тънкообидчиви деца са.

каза тая която кълне и обижда, подиграва се на външния вид на хората😡

преди 21 минути, Сталин написа:

каза тая която кълне и обижда, подиграва се на външния вид на хората😡

На кого съм се подиграла, бе? Доказателство?

преди 7 минути, Anne написа:

На кого съм се подиграла, бе? Доказателство?

не е позволено иначе, до сега 100неща да съм качила

преди 23 минути, Сталин написа:

не е позволено иначе, до сега 100неща да съм качила

Как така не е позволено?

Сто неща?

Ясно, доказателствата са скрийншотовете на Данито отпреди десетилетие. Големи доказателства, няма що.

що не кажеш кой започна? Щото не съм аз.

Как така не е позволено?

Сто неща?

Ясно, доказателствата са скрийншотовете на Данито отпреди десетилетие. Големи доказателства, няма що.

що не кажеш кой започна? Щото не съм аз.

приключвам тая тема, ти никога за нищо не си виновна-какво да обяснявам повече, ти си знаеш, но да не ревеш после, на мен ми е все тая, живота не ми е във форумите

приключвам тая тема, ти никога за нищо не си виновна-какво да обяснявам повече, ти си знаеш, но да не ревеш после, на мен ми е все тая, живота не ми е във форумите

И моя не е във форумите.

Не бързай да се смееш, едва ли вие ще се смеете последни.

В тая горещина явно Дани са я хванали лудите. Честно, съжалявам я. Толкова злоба има в нея, че пак се заяжда с мен. Много възвишено поведение, няма що!

Що просто не си признаете, че предния път станахте за смях? Дани буквално се вързала на нещо, което беше само на думи. Смешка.

В полицията и съда си имат по - сериозни работи от нейните чиклит драми!

И моя не е във форумите.

Не бързай да се смееш, едва ли вие ще се смеете последни.

В тая горещина явно Дани са я хванали лудите. Честно, съжалявам я. Толкова злоба има в нея, че пак се заяжда с мен. Много възвишено поведение, няма що!

Що просто не си признаете, че предния път станахте за смях? Дани буквално се вързала на нещо, което беше само на думи. Смешка.

В полицията и съда си имат по - сериозни работи от нейните чиклит драми!

я ми обясни какво значи чиклит, че много често го използваш😂

преди 5 часа, Сталин написа:

😂😂😂😂 няма такава логика, по стара съм от теб и говоря и бг+2 езика още, ако искаш да си общуваме на някои от тях

А недей чще те нарече гнусен предател

преди 4 минути, petie1 написа:

А недей чще те нарече гнусен предател

аз съм Хитлер, не забравяй, и се чувствам дискриминиран от преродени еврейки-ще напиша не само тема, но и реферат по въпроса

аз съм Хитлер, не забравяй, и се чувствам дискриминиран от преродени еврейки-ще напиша не само тема, но и реферат по въпроса

Давай

преди 11 минути, Сталин написа:

Пише, че си Сталин.

преди 2 минути, acnekt написа:

Пише, че си Сталин.

и това, аз съм много личности в едно тяло, дискриминираш хората с раздвоение на личността ли, сега ще напиша тема срещу теб, кои си ти да ми нарушаваш правата, сигурно си Пешко

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.