Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Пазарна икономика се нарича. Знам, че ти липсва бай тошево време, ама съм бил много малък да го сваля, че да виниш мен за това.

Не виня теб, обаче тази така наречена пазарна икономика съсипа страната ни и ни доведе до бедност. Пазарната икономика е неработеща. Вече всички се убедихме в това.

Не знам как може още да харесваш капитализма.

@Айнщайн , колко още време ще ми зяпаш профила?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Anne написа:

на българите им писна от капитализъм

И не се напъвай пак да говориш от името на общности или целия народ. Българите са сред народите с най-голям процент лично имущество - недвижимо и движимо. Без капитализъм това щеше да е невъзможно. И никой не се е оплакал още от това.

преди 2 минути, Anne написа:

Не виня теб

Ама ти всеки виниш и обвиняваш. Аз съм нацист, аз съм ти намалил пенсията, аз съм довел пазарната икономика...

преди 3 минути, Anne написа:

Пазарната икономика е неработеща.

Пазарната икономика е чудесна. И комунизмът в някаква форма е прекрасен строй. Но хората, които го изпълняват, не са чудесни. А може би и не могат да бъдат, защото такава е природата човешка.

И не се напъвай пак да говориш от името на общности или целия народ. Българите са сред народите с най-голям процент лично имущество - недвижимо и движимо. Без капитализъм това щеше да е невъзможно. И никой не се е оплакал още от това.

Нещо си в дълбока грешка - българите имат лично имущество благодарение на социализма. Ако не е бил социализмът, семейството ми нямаше да има собствен апартамент.

преди 4 минути, Anne написа:

Не знам как може още да харесваш капитализма.

Капитализмът е правото да натрупваш капитали според способностите си. Комунизмът отнема от тези, които имат повече и го разпределя на тези, които нямат. Той бута бавните и дърпа назад бързите. За едни е добра сделка, за други - не. Теб те е устройвало, защото виждаме, че цял живот нямаш намерение нито да учиш, нито да работиш. Но има хора, които имат по-големи амбиции от това да ругаят умрели преди 100 години хора.

преди 3 минути, Anne написа:

Нещо си в дълбока грешка - българите имат лично имущество благодарение на социализма. Ако не е бил социализмът, семейството ми нямаше да има собствен апартамент.

Държавен капитализъм. Не е социализъм. Социализъм е тук в Германия.

преди 4 минути, Anne написа:

Ако не е бил социализмът, семейството ми нямаше да има собствен апартамент.

Да приемем, че за панелките е така. Което изобщо не е за гордост. А какво става с новото строителство - нима хората не закупуват собствено жилище и в него?

преди 18 минути, Myanmar написа:

Ми, в общи линии точно това значи. Цял ден кръжиш като някой лешояд в тази тема и чакаш някой да заговори Anne, за да се включиш с язвителните си нападки. Едно и също откак се прехвърли от форумите на космо. И в това наистина има нещо нездраво. Аз ти подавам "ръка", опитвам нещо чувство за хумор, друга тема - НЕ! Ти си знаеш своята и не пускаш от подигравки Anne. Не ти ли омръзна вече? На мен ми омръзна да те чета.

Нещастник който живее във форум, това си. Дишай, че това ще ти остане,а и винкела. 

преди 4 минути, Myanmar написа:

Капитализмът е правото да натрупваш капитали според способностите си. Комунизмът отнема от тези, които имат повече и го разпределя на тези, които нямат. Той бута бавните и дърпа назад бързите. За едни е добра сделка, за други - не. Теб те е устройвало, защото виждаме, че цял живот нямаш намерение нито да учиш, нито да работиш. Но има хора, които имат по-големи амбиции от това да ругаят умрели преди 100 години хора.

Социализмът никого не дърпа назад, това е пълна лъжа. Просто пречи на алчните хора да богатеят на гърба на бедните.

преди 4 минути, acnekt написа:

Държавен капитализъм. Не е социализъм. Социализъм е тук в Германия.

В грешка си. България беше социалистическа държава.

В Германия е чиста анархия. Нищо социално не виждам.

преди 39 минути, Myanmar написа:

айнщайн ще ми брои страници на темите. Защото не знае кои теми са мои и рекордите.

Е*аси хваленето. Звезда във форум, плъх в живота

преди 4 минути, Myanmar написа:

Да приемем, че за панелките е така. Което изобщо не е за гордост. А какво става с новото строителство - нима хората не закупуват собствено жилище и в него?

Семейството ми не живее в панелка а в тухлен апартамент.

Новото строителство е скъпо и е за богаташи.

преди 1 минута, Anne написа:

Семейството ми не живее в панелка а в тухлен апартамент.

Новото строителство е скъпо и е за богаташи.

Браво. А с есето какво стана?

преди 38 минути, Anne написа:

колко още време ще ми зяпаш профила?

??? 

преди 6 минути, Myanmar написа:

Браво. А с есето какво стана?

Нямам настроение.

Значи одобряваш да има богаташи. Аз пък съм против.

А @Айнщайн нещо се умълча и само чете.

Айнщайн, като искаш да ми кажеш нещо, просто ми пиши на лични. Нищо няма да издам, споко.

преди 2 минути, Anne написа:

Ама ти си въобразяваш, че си бедна ли?

• Автор

Абее имайте милост бе умря ми коня от смях :)

АБПФК Кити-Анне пак си плямпа за нацисти ама есе нанай

Ама ти си въобразяваш, че си бедна ли?

Аа тя се оказа червена баровка та затова толкоз вие за соца

преди 56 минути, Myanmar написа:

Е! Ти само на едно място ли си срещал това?? Все едно да ми каже, че го е написала там, дето се излага. Ми то друго няма в тази тема. Аз водя диалог да видя докъде ще стигне, еми няма край, братче. И айнщайн ще ми брои страници на темите. Защото не знае кои теми са мои и рекордите. Отделно, че и настоящата тема е моя, ама тя си мисли, че участва изобщо тука.

Ето ти точния цитат

Цитат

Даже есе не се научих как се пише (това по литература де).

А и други неща мога да ти покажа

преди 13 минути, Anne написа:

Нямам настроение.

А @Айнщайн нещо се умълча и само чете.

Айнщайн, като искаш да ми кажеш нещо, просто ми пиши на лични. Нищо няма да издам, споко.

Не съм се умълчала, нета ми влачи, но ще ти кажа как да се оправиш с някои не знам как да ги нарека, ще си пишем скоро. Не се притеснявай, отчела съм те

преди 9 минути, petie1 написа:

Абее имайте милост бе умря ми коня от смях :)

АБПФК Кити-Анне пак си плямпа за нацисти ама есе нанай

Аа тя се оказа червена баровка та затова толкоз вие за соца

Червената баровка щеше да си остарее като лачена чанта, ама сега живее на гърба на двама изтерзани родители, с които, по думите ѝ, непрекъснато се карат. За какво може всеки да се сети. Ама бай Тошо го няма да ѝ плати стандарта, на който е свикнала.

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Не съм се умълчала, нета ми влачи, но ще ти кажа как да се оправиш с някои не знам как да ги нарека, ще си пишем скоро. Не се притеснявай, отчела съм те

Много потайно. Ясно.

току-що, acnekt написа:

Много потайно. Ясно.

И ти ли ще блеснеш на мой гръб??? 

Ако е така знаеш къде да ходиш. 

преди 1 минута, Айнщайн написа:

И ти ли ще блеснеш на мой гръб??? 

Ако е така знаеш къде да ходиш. 

Ако не си добре с нервите, аз не съм виновен. Много нервозно отговаряш. По-спокойно.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Пише ти есе.

Не. ще се намеся в умрелите ти теми, поне някой да те прочете. Дишай, че без мен си за никъде

току-що, acnekt написа:

Ако не си добре с нервите, аз не съм виновен. Много нервозно отговаряш. По-спокойно.

ХаХа. 

Чакам хапчета от Германия😄😄😄😄

току-що, Айнщайн написа:

ще се намеся в умрелите ти теми, поне някой да те прочете.

Аз умрелите ми теми съм ги умъртвил с отсъствието си, за да не пише никой в тях. Не ги буди, като се пенсионирам ще им дам втори живот.

преди 2 минути, acnekt написа:

Ако не си добре с нервите

Не ме сравнявай със себе си. 

преди 2 минути, acnekt написа:

Жената е под видимото влияние на алкохол. Или нещо друго. Не се връзвай.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.